olmuş canım şimdi de senin ateş hep böyle düşük mü seyreder benimkini gördün mü hep 36.5 un üstü baya farklıyız demek ki :)
akıntıma dikkat ediyorum ilişki de oluyor bu aralar sık sık yani sıkı takipteyim canım çok teşekkür ederim.... inşallah bulantın yoktur her şeyin yolunda de mi canım?
olmuş canım şimdi de senin ateş hep böyle düşük mü seyreder benimkini gördün mü hep 36.5 un üstü baya farklıyız demek ki :)
akıntıma dikkat ediyorum ilişki de oluyor bu aralar sık sık yani sıkı takipteyim canım çok teşekkür ederim.... inşallah bulantın yoktur her şeyin yolunda de mi canım?
regl yeni bittiğindendir şimdi bundan sonra bence de sıkı takip etki net görünsün ateş iniş çıkışların ona göre yorumlayabilelim canım... benim mesela olmadı daha yumurtlama bir düşüş olmalı bu sıralar ateşte onu bekleyip takip ediyorum...ya valla ne biliyim, daha süklusun 10. günü.....şimdiye kadar hiç sonuna kadar ölçmedim, unuttuğum sabahlar oldu ama bundan sonra sıkı takipte olucam
aynı mesaja iki kere cevap vermişimmm
amın canım ıns allah hepımıze versın. dün soğan ve incir kürünü okudum arkadaslar faydası olan var mı bu yolla hamıle kalanlar lütfen bızımle paylasınslm kızlar bende pkos hastasıyım benımkı rahımde kistler şeklinde degılde hrmon bozuklugu şeklinde 1 yılı gecmesıne ragmen hamıle kalamadım 3 aydırda klomen ve catlatma ıgnesıyle tedavi gördüm ama snuc olumsuz şimdide klomenle degılde karından ıgneler şeklınde tedavıye başlıycaz şuan adet lmayı beklıyorum hastalanayım 3. gunu başlıycaz inşallah Allah hepımıze anne olmayı nasıp eder inşallah
bende pkoluuyum genc kızlıgımdan berı üc kız kardesız ucumuzdede var maleseff.... ilk ögrednıgımde hastalıgı kullandım d,iane bellı bı sure sonraa bıraktım adetlerım duzzenlı oluyordu artık sımdı 10 aylık evlıyım evlnemeden once baslamıstım yasmin kullanmaya artık bırakayım dıorum cunku önümüzde uzun bı surec olabılır hamıle kalmak ıcın bı yerdne baslamak lasım dıorum allahım hayırlı zamanda ver bebegımıı
amın canım ıns allah hepımıze versın. dün soğan ve incir kürünü okudum arkadaslar faydası olan var mı bu yolla hamıle kalanlar lütfen bızımle paylasın
Kızlar önümüzdeki 2 gün yokum ben yine annemlerle yazlığa gideceğim... inşallah döndüğümde iyi haberler duyarım...
Herkese iyi geceler kızlar pazartesi görüşmek üzere...
Turuncu canım inşallah senden bu ay gebelik haberi duyalım :))
bugün ultrasyona gittim adam ben sende pko göremedim dedi :/
herşey allak bullak oldu güvenemedik başka yere gitcez :/
hormon tahlillerim de aşagıdaki gibi sizce nasıl ? :
fsh : 7,8
Lh : 7,64
estradiol : 35
Tsh : 0,54
merhaba inşallah gerekli tedavilerle iyileşme gösterir... üçünüzde de olması ilginç geldi demek ki genetik yanı doğru bu pkonun
bence de bebek düşünüyorsanız şimdiden bırak hapları kilo vermeye çalışıyorsun anladığım kadarıyla benim de hedef kilom 52 ben de 3 aydır çabalıyorum ama dikkat ediyorum baya ve kilo vermeye devam ediyorum....
inşallah bebeklerimiz sırayla gelecek... :) biz de 7 aydır korunmuyoruz henüz sonuç yok ama yılmadan devam... ne zaman geleceği belli olmaz bebeğimizin bu nedenle yılmadan pko ile menopoza kadar savaşmaya devam...
Kızlar önümüzdeki 2 gün yokum ben yine annemlerle yazlığa gideceğim... inşallah döndüğümde iyi haberler duyarım...
Oh ne güzel canım ya.Sıcaklarda durulmuyor valla merkezde.Yazlık iyi fikir olmuş.İyi eğlenceler canımİnşaallah ikimiz de aynı anda veriririz müjdeli haberi
Valla dediğim gibi bu ay için hiç umudum yok.Adet belirtileride 1 hafta önceden başlamıştı.
Ama bi "acaba" da yok değil kafamda.Hadi hayırlısı bakalım
Bu arada ben pazar günü yeni evime gidiyorum.Orada henüz net bağlanmadı.En kısa zamanda internet nakil işlemlerini yaptırıp aranızda olacağım.
iyi eğlenceler canım inşallah sende döndüğünde müjdeli haberler verirsin
benim yerimede yüz canım ben tatile gittim ama yüzemedim dr yasakladı
ptesi görüşmek üzere:79:
canım karnın çıkmaya mı başladı 3. ayda demekki belirginleşme oluyor karında maşallah demek ki senin içeride ki karın küçük bazı kişilerin karnı 5. aydan sonra belirginleşmeye başlar bazıları 4. aydan sonra iç karın da büyük olurmuş da ondan.... ben de hamile olursam şayet balon gibi şişeceğim sanırım benim direk belli olur karnım şimdi bile fazla yersem şişiyor karnım :)) ....yellow canım sen nasıl uyanık kalabılıyosun bu saatlere ben senın haftandayken gozumu acamıyodum valla ama olmaz bak boyle sutunu ıc doogru yataga:) ben karnım genısledıkce yatıs pozısyonm degıstıgı ıcın bu ara uyuyamıyorum alısırm sanırım.ıyı geceler herkeze
Arkadaşlar hamile olanlar yada bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim benim en son adet tarihim 24 haziran ve 7 temmuzda iç çamaşırıma 2 damla kan gelmişti ve 1 haftadan fazladır kasıklarımda ara ara ağrı aynı şekilde belimdede ve ara ara sabah ve öğle mide bulantıları göbek deliğimin şeklide eskisine göre değişti bende adet düzensizliği var bu arada 9 aylık evliyim evlendiğim ilk zamandan beri çocuk istiyorum polikistik over vardı ama 2 ay önce kontrole gittiğimde doktor kist falan göremedi her neyse 24 haziranda en son adet olmuştum 24 temmuzda idrar testi yaptım negatif çıktı hani herşey psikolojik desem 7 temmuzda iç çamaşırıma gelen kan neydi yardımcı olun lütfen
yerleşme kanaması olabilir canım..gerçi bende olmadı ama bnde pkoluyum yeni öğrendim hamile olduğumu..göğüslerin şiş ve ağrıyomu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?