Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evt ama öle ağrı yok sadece dokundunda hafif sızlıyo

belki yeni belirtileridir canım hemen moralini bozmada gün geçtikçe daha belirginleşiyo belirtiler..bende kendim yapmştm idrar testi hissettiğimde negatif çıktı..adetim gecikince gittim aile hekimime yaptırdım pozitif çıktı..biraz bekle yani..sanki hamilelik belirtisi gibi gözüküyo seninki ama inş. öyledir canım..herkeste aynıda olmaz belirtiler yani..kimisi anlamaz bile..bn mesela aşırı göğüs şişkinliğimden bide sanki adet olcakmışım gibi sancım oldu kasıklarımda ama olamadım ordan anladım..he bide acaip uykum geliodu her dk..

uyku hali bendede çok yorgunluk hissi bide sendedemi polikistik over var adet düzensizliğide varmı

evet cnm bndede var pko ama adet düzensizliğim yok çok şükür..ama diosun ya görememiş doktor kist diye..bence sen hamilesin..ama brz daha bekle mesela 1 hafta sonra yaptr testi..tabi sonucu bnada bildir

evet cnm bndede var pko ama adet düzensizliğim yok çok şükür..ama diosun ya görememiş doktor kist diye..bence sen hamilesin..ama brz daha bekle mesela 1 hafta sonra yaptr testi..tabi sonucu bnada bildir

tamam canımm inş. vardır insanlar sordunda cevap verememekten çok sıkıldım artık eşimede bişey diyemiyorum devamlı hevesleniyo dayanamıyorumda artık 9 aydır inan çok yoruldumm bu ay rüyamda inci gördüm elimde inci vardı parlak rüya tabirlerinden baktım evli bayanlar için çocuğa işaretmiş işte böle oldum herşey bi umut benim için

vaay rüyasınıda görmüşsün..hadi hadii inş bal gibi hamilesin Rabbimin izniyle..bende rüyamda görmüştüm. test yapıp pozitif çıkıyodu annemle deli gibi seviniyoduk. hmn sbh kalktm yaptmki negatif..pöff çok moralim bozuldu..ama dedm bn hamileyim abi hissediyorum..bekledim ve adetim gecikince yaptm evtt hamileyimm inşş snde yaşarsın o duyguyu..bak hbr ver

inş. Cnm inan bende bu ay dedim kesin mide bulantım vardı çünkü test yaptıktan sonra umudum kırıldı hatta ağladım çok zor bişey ya dışardan insanlara çok kolay geliyo bu arada kaç yaşındasın canım

canm ben gün içinde uyuduğumdan birde sabahda 11de 12de falan kalkıyorum aslına bakarsan gece buraya bakarkende uyukluyorum ama burda olanlarıda merak ediyorum bana bebiş çok uyku yapıyor halsizlikte aynı zamanda durmadan uyku modundayım benimde karnım çıktı bende yüzüstü yatınca biraz rahatsız oluyorum canım birde ben süt içemiyorum gaz yapar diye çok sancı yapıyor bana

oyy cnm ağlama..biliyorum hakkaten sinir bozucu..bide insanlar uyuz eee artık bebek ne zmn fln diye soruyolar..ya size ne.. "Allah verdiğii zmn diyodum bende".bn 25 e gircem inşallah..sn kaç yaşndasn

19 yaşındayım canım

kaç yıllık evlisin tuğçe
bende senin gibiydim negatifi görünce ağlardım yada biri birşey söyleince başlardım ağlamaya baktım olmuyor hep kendime ediyorum ve tedavi gördüğüm halde adetim 1-2 gün geçikince kendine gel dedim ve burdaki arkdaşlarımda sağolsunlar çok destek oldular ve rabbimin bizim için en hayırlı zamanda bebişlerimizi gönderiyor lütfen sende bol bol dua et ve isyan etme canım moralini yüksek tut kimse senden daha fazla değerli değil o yüzden kesinlikle kimseye kendini üzdürme herkes ne derse desin milleti ağzı torba değil canım rahatla şimdi ağlama olacaksa zaten sen kendini ne kadar üzsendde ağlasanda olur

Son düzenleme:
yok yok geç kalmadın ama işte insan evlenince hemen olsunda kucaağına alsın istiyo kaç aylık hamilesin sen

daha yeni cnm ya..ilk kontrole gtcm 6 haftalık olmasını bekliyorum..tam belli değil ne kadar olduğu..en fazla 4 haftalık olabilir bnde sabırsızlıkla bekliyorum ilk kontrolü ve onu görmeyi.. doğru diyosun insan evlennce hmn istiyo..bzde daha 2 aylık evliyiz zaten..Rabbm bu zevki hmn yaşattı inş devamlılığını da getirir.pkolu olnca insn brz umutsuz oluyo olmaz uraştırır kesn fln diye ama binlerce şükür öyle olmadı..

9 aylık evliyim canımm hep dua ediyorum o kadar çok istiyorum yanımda bebekli biri geçtinde gözlerim doluyo şimdi diceksinizki daha 9 ay ne aceleniz var adet düzensizliğim olmasa kafama takmıcam

ayhh ne güzel canımm yaa 2 ayda olmuş :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

ayhh ne güzel canımm yaa 2 ayda olmuş :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin de..moralini bozma valla daha çok çıtırsın yaa..bn şuan kndimi kıtır hissettim yaşını söyleyncee..sn yinede bu ay test yap bakalm olumlu snçlar alrz inşallah ama olassa da daha çok zaman var önünde..bide tabi hayırlısını istemek lazım çnkü çok istediğimiz bişey hakkımzda hyrlı olmayablr en iyisini Allah bilir..sürekli dua et ve hayırlısını iste Allahtan..Rabbmde bebiş varsa karnında onu korusun. hepimizinkini inşallah

bu arada sen kaç yaşındasın ve ne kadarlık evliisii hamilelik falan varmı snde

inş. Canımm hisediyomusun peki şuandaa bebişini

inş. Canımm hisediyomusun peki şuandaa bebişini

valla ne yalan söyliyim pek bişi hissetmiyom daha çok küçük ablası...bide bilmiyorum sadece bende mi başlarda insan pek alışamıyo yani orda bişi varmış yokmuş bazn unutyorum bile..henüz tam benimseyemedm yani..sanırım karnım büyünce farklı olr durum..şuanda normal hayatıma dvm ediyorum pek fark yok yani..ama dikkat ediyorum tabi..ama acaip duygusallaştım hatta bazen mala bağlıyorum olmadık şeye ağlayıp gülüyorum tuhafım yani psikolojik olarak..düşünsene orda bi canlı var çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…