evt ama öle ağrı yok sadece dokundunda hafif sızlıyo
belki yeni belirtileridir canım hemen moralini bozmada gün geçtikçe daha belirginleşiyo belirtiler..bende kendim yapmştm idrar testi hissettiğimde negatif çıktı..adetim gecikince gittim aile hekimime yaptırdım pozitif çıktı..biraz bekle yani..sanki hamilelik belirtisi gibi gözüküyo seninki ama inş. öyledir canım..herkeste aynıda olmaz belirtiler yani..kimisi anlamaz bile..bn mesela aşırı göğüs şişkinliğimden bide sanki adet olcakmışım gibi sancım oldu kasıklarımda ama olamadım ordan anladım..he bide acaip uykum geliodu her dk..
evet cnm bndede var pko ama adet düzensizliğim yok çok şükür..ama diosun ya görememiş doktor kist diye..bence sen hamilesin..ama brz daha bekle mesela 1 hafta sonra yaptr testi..tabi sonucu bnada bildir
tamam canımm inş. vardır insanlar sordunda cevap verememekten çok sıkıldım artık eşimede bişey diyemiyorum devamlı hevesleniyo dayanamıyorumda artık 9 aydır inan çok yoruldumm bu ay rüyamda inci gördüm elimde inci vardı parlak rüya tabirlerinden baktım evli bayanlar için çocuğa işaretmiş işte böle oldum herşey bi umut benim için
vaay rüyasınıda görmüşsün..hadi hadii inş bal gibi hamilesin rabbimin izniyle..bende rüyamda görmüştüm. Test yapıp pozitif çıkıyodu annemle deli gibi seviniyoduk. Hmn sbh kalktm yaptmki negatif..pöff çok moralim bozuldu..ama dedm bn hamileyim abi hissediyorum..bekledim ve adetim gecikince yaptm evtt hamileyimm inşş snde yaşarsın o duyguyu..bak hbr ver
yellow canım sen nasıl uyanık kalabılıyosun bu saatlere ben senın haftandayken gozumu acamıyodum valla ama olmaz bak boyle sutunu ıc doogru yataga:) ben karnım genısledıkce yatıs pozısyonm degıstıgı ıcın bu ara uyuyamıyorum alısırm sanırım.ıyı geceler herkeze
inş. Cnm inan bende bu ay dedim kesin mide bulantım vardı çünkü test yaptıktan sonra umudum kırıldı hatta ağladım çok zor bişey ya dışardan insanlara çok kolay geliyo bu arada kaç yaşındasın canım
oyy cnm ağlama..biliyorum hakkaten sinir bozucu..bide insanlar uyuz eee artık bebek ne zmn fln diye soruyolar..ya size ne.. "allah verdiğii zmn diyodum bende".bn 25 e gircem inşallah..sn kaç yaşndasn
ben de bu aydan yumurtlama olmadığını gösteren ateş tablomdan dolayı elbette umutsuzum canım.... ama senin durumunu bilmiyoruz ya inşallah sürpriz olsun adet belirtileri olması inan çok daha iyi zaten gebelikte de olan belirtiler bunlar... inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım... yeni eviniz hayırlı olsun tekrar
görüşmek üzere öpüyorum...
çok sağol canım bu ay sanmıyorum zaten şu filmden sonra rahim filminden sonra netleşecek ya benim durum yani çektirene kadar bebek olmazsa da üzülmem...çünkü tedbirli davranmakta fayda var... senin yerine de yüzerim yüzememen kötü olmuş ama belki önümüzdeki aylarda yüzebilirsin risk geçti değil mi canım?
anladım canım yinede umudunu kaybetmemen çok güzel çok takdir ediyorum seni şuanda bir risk yok ama progestan hapını içiyorum hala ve drum birde bana ilişkiyi yasakladı heralde hala bir risk taşıyorum
19 yaşındayım canım
vay arkadaş kendimi baya yaşlı hissettim..kuzum dur yaa sn niye yıpratıyon kndini poff bn napiimm..çok mu geç kaldm yavv
19 yaşındayım canım
yok yok geç kalmadın ama işte insan evlenince hemen olsunda kucaağına alsın istiyo kaç aylık hamilesin sen
kaç yıllık evlisin tuğçe
bende senin gibiydim negatifi görünce ağlardım yada biri birşey söyleince başlardım ağlamaya baktım olmuyor hep kendime ediyorum ve tedavi gördüğüm halde adetim 1-2 gün geçikince kendine gel dedim ve burdaki arkdaşlarımda sağolsunlar çok destek oldular ve rabbimin bizim için en hayırlı zamanda bebişlerimizi gönderiyor lütfen sende bol bol dua et ve isyan etme canım moralini yüksek tut kimse senden daha fazla değerli değil o yüzden kesinlikle kimseye kendini üzdürme herkes ne derse desin milleti ağzı torba değil canım rahatla şimdi ağlama olacaksa zaten sen kendini ne kadar üzsendde ağlasanda olur
daha yeni cnm ya..ilk kontrole gtcm 6 haftalık olmasını bekliyorum..tam belli değil ne kadar olduğu..en fazla 4 haftalık olabilirBnde sabırsızlıkla bekliyorum ilk kontrolü ve onu görmeyi.. Doğru diyosun insan evlennce hmn istiyo..bzde daha 2 aylık evliyiz zaten..rabbm bu zevki hmn yaşattı inş devamlılığını da getirir.pkolu olnca insn brz umutsuz oluyo olmaz uraştırır kesn fln diye ama binlerce şükür öyle olmadı..
ayhh ne güzel canımm yaa 2 ayda olmuş :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
kaç yıllık evlisin tuğçe
bende senin gibiydim negatifi görünce ağlardım yada biri birşey söyleince başlardım ağlamaya baktım olmuyor hep kendime ediyorum ve tedavi gördüğüm halde adetim 1-2 gün geçikince kendine gel dedim ve burdaki arkdaşlarımda sağolsunlar çok destek oldular ve rabbimin bizim için en hayırlı zamanda bebişlerimizi gönderiyor lütfen sende bol bol dua et ve isyan etme canım moralini yüksek tut kimse senden daha fazla değerli değil o yüzden kesinlikle kimseye kendini üzdürme herkes ne derse desin milleti ağzı torba değil canım rahatla şimdi ağlama olacaksa zaten sen kendini ne kadar üzsendde ağlasanda olur
amin canım allah isteyen herkese nasip etsin de..moralini bozma valla daha çok çıtırsın yaa..bn şuan kndimi kıtır hissettim yaşını söyleyncee..sn yinede bu ay test yap bakalm olumlu snçlar alrz inşallah ama olassa da daha çok zaman var önünde..bide tabi hayırlısını istemek lazım çnkü çok istediğimiz bişey hakkımzda hyrlı olmayablr en iyisini allah bilir..sürekli dua et ve hayırlısını iste allahtan..rabbmde bebiş varsa karnında onu korusun. Hepimizinkini inşallah
inş. Canımm hisediyomusun peki şuandaa bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?