bu arada sen kaç yaşındasın ve ne kadarlık evliisii hamilelik falan varmı snde
ben 22 yaşındayım ve bende senin gibi yanımda çoçuklu biri görsem çok kötü olurdum ama ilk zamanlar böyleydim birde benim kaynanam falan bilmiyordu ona söyledikten sonra o kadar rahatladımki sadece o laf söylüyordu durmdand artık ağzını açamıyordu zaten ağzını açsada artık onu takan yoktu o kadar kendimi rahatlığa alıştırmıştımki bu yaz için neler planlıyordumki şimdi şükürler olsun rabbime 7 hafta 5 günlük hamileyim bende 1yıl 8 aylık evliyim benimde evlendikten 2 ay sonra hamilee kaldım bir düşük yaptım bende kan pıhtılşaması var ondan dolayı düşük yapabiliyorum bundada aynı tehlike var ama rabbim büyüktür nasip kısmetse doğacak bebğim tabiki kanım pıhtılaştığı için ilaç kullanıyorum ben tedbirimi alıyorum takdir allahındır üzme kendini tamam canım
valla ne yalan söyliyim pek bişi hissetmiyomdaha çok küçük ablası...bide bilmiyorum sadece bende mi başlarda insan pek alışamıyo yani orda bişi varmış yokmuş bazn unutyorum bile..henüz tam benimseyemedm yani..sanırım karnım büyünce farklı olr durum..şuanda normal hayatıma dvm ediyorum pek fark yok yani..ama dikkat ediyorum tabi..ama acaip duygusallaştım hatta bazen mala bağlıyorum olmadık şeye ağlayıp gülüyorum tuhafım yani psikolojik olarak..düşünsene orda bi canlı var çok ilginç
ben 22 yaşındayım ve bende senin gibi yanımda çoçuklu biri görsem çok kötü olurdum ama ilk zamanlar böyleydim birde benim kaynanam falan bilmiyordu ona söyledikten sonra o kadar rahatladımki sadece o laf söylüyordu durmdand artık ağzını açamıyordu zaten ağzını açsada artık onu takan yoktu o kadar kendimi rahatlığa alıştırmıştımki bu yaz için neler planlıyordumki şimdi şükürler olsun rabbime 7 hafta 5 günlük hamileyim bende 1yıl 8 aylık evliyim benimde evlendikten 2 ay sonra hamilee kaldım bir düşük yaptım bende kan pıhtılşaması var ondan dolayı düşük yapabiliyorum bundada aynı tehlike var ama rabbim büyüktür nasip kısmetse doğacak bebğim tabiki kanım pıhtılaştığı için ilaç kullanıyorum ben tedbirimi alıyorum takdir allahındır üzme kendini tamam canım
HAHAH :d :d EVTT YAA AYHH CANIMM BENİMM YA SEN İDRAR TESTİNDEMİ HAMİLE OLDUNU ÖĞRENDİN
Rabbim bebişini korusun..şu mübarek günlerin hürmetine inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına amayı nasip etsin
evet bebiş.ama sağlık ocağında yaptırdım kndm yapmaya cesaret edemedim sonra sonucu alınca kadının kollarına atıldım sarıldım fln ilginç yani
üzmemeye çalışıyorum ama elimde değilki inş. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın adet düzensizliği olupta hemile kalanlar varmı bilgin varmı
bende adet düzensizliği vardı 6 ay tedavi gördüm drum bana b ilaçların etkisi biraz daha sürecek dedi ve o tedavi esnasında kullandığım ilaçları bıraktıktan sonrada 2 ay düzenli adet oldum 3. Ayımda hamile kaldım canım
senin ne kadar düzensiz ben her ay olurdum ama 1 hafta gecikmeli olurdum birde hiç tedavi gördün mü
canım ben 4 ayda bazen daha fazla bazen daha kısa o şekilde adet görüyorum sadece 1 ay klomen kullandım oda kist yaptı bıraktım sen hangi ilacı kullandın
bende 4 ay klomen+çatlatma iğnesi folik asit ve aspirin kullandım son 2 ayda klomen yerine femara kullandım bende de 2. Ayda hem kist oluştu hemde yumurta oluşmuştu onun dışında yumurta oluşuyordu ama tedavi esnasında hamile kalamadım
canm ben gün içinde uyuduğumdan birde sabahda 11de 12de falan kalkıyorum aslına bakarsan gece buraya bakarkende uyukluyorum ama burda olanlarıda merak ediyorum bana bebiş çok uyku yapıyor halsizlikte aynı zamanda durmadan uyku modundayım benimde karnım çıktı bende yüzüstü yatınca biraz rahatsız oluyorum canım birde ben süt içemiyorum gaz yapar diye çok sancı yapıyor bana
anladım canım yinede umudunu kaybetmemen çok güzel çok takdir ediyorum seni şuanda bir risk yok ama progestan hapını içiyorum hala ve drum birde bana ilişkiyi yasakladı heralde hala bir risk taşıyorum[/QUOTE .!.:ılıskıyı hep yasaklıyolar sanırım banada yasaktı 2 ay bıttıkten sonra freesınız dedı:) bebısın ıyı cok sukur merak etme annesı:)
ılıskıyı hep yasaklıyolar sanırım banada yasaktı 2 ay bıttıkten sonra freesınız dedı:) bebısın ıyı cok sukur merak etme annesı:)
amın canım ıns allah hepımıze versın. dün soğan ve incir kürünü okudum arkadaslar faydası olan var mı bu yolla hamıle kalanlar lütfen bızımle paylasın
soğan kürü miğdeme dokundu yapamadım ama günde 1 adet incir tüketiyorum kür şeklinde değil de yiyorum ve faydası olduğunu da düşünüyorum....
soğan kürü daha çok adet söktürücü gebeliğe etkisi olur mu??? çekimserim bu konuda ama incirin yumurta geliştirdiğine inanmaya başladım...
Herkese iyi geceler kızlar pazartesi görüşmek üzere...
Turuncu canım inşallah senden bu ay gebelik haberi duyalım :))
:)) canım ya doğrusunu söylemek gerekirse süt hiç içmedim ama yoğurt ayran içiyorum süt gaz yapar diye korktum ve bende birkaç kere sabahları çok fena gaz ağrısıyla uyandığımdan korktum gaz yapar diye ondan içmedim bide dünden beri hafif mide bulantısı ne yesem midemi bulandırıyor bende ekşi elma yiyorum birde sanırm benim iç karnımda küçük karnım şimdiden çıktı 9 ay sonra yolumda yürüyemem heralde
canım sen kıpırtılarını hissediyormusun birde 2. ayda başı falan belli oluyor mu
gaz sancısı hamılelıktende oluyo yanı ne yersen ye ne ıcersen ıc olucak bu ılk zamanlar gazdan dolayı sısıyosun zaten ama sen bı sekılde arayı kapatırsın yogurt ayran ve peynırle.
Kıpırtılara gelınce hıc bısey hıssetmıyorum cokmu hıssızım ne:) ama bası falan 9. Haftada net bellıydı el tomurcukları bıle gozukuyodu gecen hafta gıttıgımde daha bı baskaydı kolları bacakları uzamıstı okadar cabuk degısıyolar kı her gıttınde agzın acık kalıyo.sımdıden ozledım onu gormeyı daha 3 hafta vaarı bıle gozukuyodu gecen hafta gıttıgımde daha bı baskaydı kolları bacakları uzamıstı okadar cabuk degısıyolar kı her gıttınde agzın acık kalıyo.sımdıden ozledım onu gormeyı daha 3 hafta vaar
aynen yaaa her an gormek ıstıyo ınsan bıraz daha buyuselerde hareketlerınden anlasak ıyı olduklarını.aynen bende bazen diyorumki keşke evdede olsa ultrason aleti baksam sürekli bebişime :)))
salı günü 8.hafta doluyor bizim ben 1 hafta sonra gidicem drum öyle söyledi hem dha net görürüm miniğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?