Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bu arada sen kaç yaşındasın ve ne kadarlık evliisii hamilelik falan varmı snde

ben 22 yaşındayım ve bende senin gibi yanımda çoçuklu biri görsem çok kötü olurdum ama ilk zamanlar böyleydim birde benim kaynanam falan bilmiyordu ona söyledikten sonra o kadar rahatladımki sadece o laf söylüyordu durmdand artık ağzını açamıyordu zaten ağzını açsada artık onu takan yoktu o kadar kendimi rahatlığa alıştırmıştımki bu yaz için neler planlıyordumki şimdi şükürler olsun rabbime 7 hafta 5 günlük hamileyim bende 1yıl 8 aylık evliyim benimde evlendikten 2 ay sonra hamilee kaldım bir düşük yaptım bende kan pıhtılşaması var ondan dolayı düşük yapabiliyorum bundada aynı tehlike var ama rabbim büyüktür nasip kısmetse doğacak bebğim tabiki kanım pıhtılaştığı için ilaç kullanıyorum ben tedbirimi alıyorum takdir allahındır üzme kendini tamam canım

Rabbim bebişini korusun..şu mübarek günlerin hürmetine inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına amayı nasip etsin

HAHAH :d :d EVTT YAA AYHH CANIMM BENİMM YA SEN İDRAR TESTİNDEMİ HAMİLE OLDUNU ÖĞRENDİN

üzmemeye çalışıyorum ama elimde değilki inş. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın adet düzensizliği olupta hemile kalanlar varmı bilgin varmı

Rabbim bebişini korusun..şu mübarek günlerin hürmetine inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına amayı nasip etsin

amin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah rabbim

üzmemeye çalışıyorum ama elimde değilki inş. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın adet düzensizliği olupta hemile kalanlar varmı bilgin varmı

bende adet düzensizliği vardı 6 ay tedavi gördüm drum bana b ilaçların etkisi biraz daha sürecek dedi ve o tedavi esnasında kullandığım ilaçları bıraktıktan sonrada 2 ay düzenli adet oldum 3. ayımda hamile kaldım canım

senin ne kadar düzensiz ben her ay olurdum ama 1 hafta gecikmeli olurdum birde hiç tedavi gördün mü

canım ben 4 ayda bazen daha fazla bazen daha kısa o şekilde adet görüyorum sadece 1 ay klomen kullandım oda kist yaptı bıraktım sen hangi ilacı kullandın

canım ben 4 ayda bazen daha fazla bazen daha kısa o şekilde adet görüyorum sadece 1 ay klomen kullandım oda kist yaptı bıraktım sen hangi ilacı kullandın

bende 4 ay klomen+çatlatma iğnesi folik asit ve aspirin kullandım son 2 ayda klomen yerine femara kullandım bende de 2. ayda hem kist oluştu hemde yumurta oluşmuştu onun dışında yumurta oluşuyordu ama tedavi esnasında hamile kalamadım

anladım canımmm hepimiz için hayırlısı allah isteyen herkeze sağlıklı bebişler kucaklarına almayı nasip etsin

valla ben gece gunduz uyuyodum ama cın sabah uyanıyodum sımdı hıc bısey kalmadı hamılelıgımı unuttum nerdeyse gecelerıde rahat yatabılsem bı sorun kalmıcak.benı sut hıc rahatsız etmez cok sukur ama oncedende ıcerdım zaten sende bı sekılde ıcmeye calıs olmadı bol bol ayran yap ıc ama ca alman lazım.

anladım canım yinede umudunu kaybetmemen çok güzel çok takdir ediyorum seni şuanda bir risk yok ama progestan hapını içiyorum hala ve drum birde bana ilişkiyi yasakladı heralde hala bir risk taşıyorum[/QUOTE .!.:
ılıskıyı hep yasaklıyolar sanırım banada yasaktı 2 ay bıttıkten sonra freesınız dedı:) bebısın ıyı cok sukur merak etme annesı:)

ılıskıyı hep yasaklıyolar sanırım banada yasaktı 2 ay bıttıkten sonra freesınız dedı:) bebısın ıyı cok sukur merak etme annesı:)

:)) canım ya doğrusunu söylemek gerekirse süt hiç içmedim ama yoğurt ayran içiyorum süt gaz yapar diye korktum ve bende birkaç kere sabahları çok fena gaz ağrısıyla uyandığımdan korktum gaz yapar diye ondan içmedim bide dünden beri hafif mide bulantısı ne yesem midemi bulandırıyor bende ekşi elma yiyorum birde sanırm benim iç karnımda küçük karnım şimdiden çıktı 9 ay sonra yolumda yürüyemem heralde

canım sen kıpırtılarını hissediyormusun birde 2. ayda başı falan belli oluyor mu

amın canım ıns allah hepımıze versın. dün soğan ve incir kürünü okudum arkadaslar faydası olan var mı bu yolla hamıle kalanlar lütfen bızımle paylasın

canm bende soğan kürünn 2.ayındaym.kistleri temizliyo.yani faydasını bilemiyorum çünkü aynı zamanda ilaçlarımıda kullanıyorum.ilaçtanmı kürdenmi bilemem.bu sitede faydasını görenler var araştır canm.bi de inanmak lazım canmya.ben doğal şeylere inanıyorumya en azından ilaçlar gibi yan etkisi yokya.bi kaç ay soğan kürü yapcam sona incir yapcam bakalım.aynı zamanda tedavime de devam edicem.Allah'ın izniyle faydasını görürüm inşallah.

canm bence soğan ve incir birbirini tamamlayıcı soğan sanki rahmini gebeliğe hazırlıyo kist felan varsa temizliyo incirde yumurtaları geliştiriyo.ibrahim saraçoğlu pko'lu lar için olduğunu söylüyo soğan kürünü.bazıları soğana başladığında hamile kalıyo.ama herkeste aynı etkiyi yapmayabilir.Allah sebepsiz bişey yaratmamış bence şifayı ALLAH'tan bekleyip içiyorum ben.
sana iyi tatiller canm...

gaz sancısı hamılelıktende oluyo yanı ne yersen ye ne ıcersen ıc olucak bu ılk zamanlar gazdan dolayı sısıyosun zaten ama sen bı sekılde arayı kapatırsın yogurt ayran ve peynırle.
Kıpırtılara gelınce hıc bısey hıssetmıyorum cokmu hıssızım ne:) ama bası falan 9. Haftada net bellıydı el tomurcukları bıle gozukuyodu gecen hafta gıttıgımde daha bı baskaydı kolları bacakları uzamıstı okadar cabuk degısıyolar kı her gıttınde agzın acık kalıyo.sımdıden ozledım onu gormeyı daha 3 hafta vaarı bıle gozukuyodu gecen hafta gıttıgımde daha bı baskaydı kolları bacakları uzamıstı okadar cabuk degısıyolar kı her gıttınde agzın acık kalıyo.sımdıden ozledım onu gormeyı daha 3 hafta vaar

aynen bende bazen diyorumki keşke evdede olsa ultrason aleti baksam sürekli bebişime :)))
salı günü 8.hafta doluyor bizim ben 1 hafta sonra gidicem drum öyle söyledi hem dha net görürüm miniğimi

aynen bende bazen diyorumki keşke evdede olsa ultrason aleti baksam sürekli bebişime :)))
salı günü 8.hafta doluyor bizim ben 1 hafta sonra gidicem drum öyle söyledi hem dha net görürüm miniğimi
aynen yaaa her an gormek ıstıyo ınsan bıraz daha buyuselerde hareketlerınden anlasak ıyı olduklarını.
1 hafta sonra gıtmekle en ıyısını yapıcaksın cok guzel gozukuyolar 41 kere masallaaah:) 11. Haftadan sonrada ıkılı testı yaptırıcaksın dımı? Allaha emanet bebıslerımız saglıkla alalım kucagımıza allahım olmayanlarada tek tek nasıp etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…