aynen yaaa her an gormek ıstıyo ınsan bıraz daha buyuselerde hareketlerınden anlasak ıyı olduklarını.
1 hafta sonra gıtmekle en ıyısını yapıcaksın cok guzel gozukuyolar 41 kere masallaaah:) 11. Haftadan sonrada ıkılı testı yaptırıcaksın dımı? Allaha emanet bebıslerımız saglıkla alalım kucagımıza allahım olmayanlarada tek tek nasıp etsın.
hoşgeldin ev taşırken dikkat et kendine yorma kendini fazla aynen bende de halsizlik ve bulantı var ama hafiften halsizlik çok var hiç yerimden kalkasım yok bende inşallah 1 hafta sonra 8 haftalık olucağım
Eki Görüntüle 232785
kızlar bir bakın ya, benim süklusun 12. günü ve ateş hala düşük....
verimli günlerim 1 Ağustostan itibaren, 4 ağustos ideal gün birde.....
siz yine de bi yorum yapın, heralde yükselicektir değilmi???
evimizi dün taşıdık çok şükür, şimdi de yerleşme işleri başladı. çok yorulmamaya çalışıorum bende. ayy senin de bebişin büyümüş cnm ya gözün aydın. yarın kontrolüm var benim, bebişi tekrar görücez bakalım napıo
kızlar bebişimi gördüm yaa çok büyümüş resmen insan suretine benzemiş. okadar hareketliki sürekli kolları bacakları hareket edio.. çok duygulandım
arkadaslar tekrar hamıle oldugumu ogrendım bugun soktayım benı bılenler bılır 1 bucuk ay once kurtaj oldum ve suan yıne hamıleyım Rabbım saglıklı bır sekılde dunyaya gelmesını nasip eder inşallah.
ayy çok duygulandım bende şimdi benimde 1 hafta sonra 9 haftalık oluyor benimkide mi öyle olucak aman allahım sen nelere kadirsin sana şükürler olsun ayy çok meraklandım şimdi
ayy çok duygulandım bende şimdi benimde 1 hafta sonra 9 haftalık oluyor benimkide mi öyle olucak aman allahım sen nelere kadirsin sana şükürler olsun ayy çok meraklandım şimdi
arkadaslar tekrar hamıle oldugumu ogrendım bugun soktayım benı bılenler bılır 1 bucuk ay once kurtaj oldum ve suan yıne hamıleyım Rabbım saglıklı bır sekılde dunyaya gelmesını nasip eder inşallah.
canımm ateşin düşmüş ve akıntında var
bu günleri değerlendir eğer mümkünse parmağınla akıntı takibi yap
ben öyle yapardım
yakında yumurtlaman olabilir inşallahhhhh
dün bir ara geldim topiğe senle biriciğin ateşine bakmaya
göremedim
öperim seni ateşli hatun olman umuduyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?