Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

maşaallah maşaallah pko bebişlerimize

1 hafta sonra gidince drum söyler ikili testi bende onun dediği gibi yaptırım ikili testi inşallah bir sorunumuz çıkmaz
amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar bir bakın ya, benim süklusun 12. günü ve ateş hala düşük....

verimli günlerim 1 Ağustostan itibaren, 4 ağustos ideal gün birde.....

siz yine de bi yorum yapın, heralde yükselicektir değilmi???

hoşgeldin ev taşırken dikkat et kendine yorma kendini fazla aynen bende de halsizlik ve bulantı var ama hafiften halsizlik çok var hiç yerimden kalkasım yok bende inşallah 1 hafta sonra 8 haftalık olucağım

evimizi dün taşıdık çok şükür, şimdi de yerleşme işleri başladı. çok yorulmamaya çalışıorum bende. ayy senin de bebişin büyümüş cnm ya gözün aydın. yarın kontrolüm var benim, bebişi tekrar görücez bakalım napıo

canım yumurtan henüz çatlamamış ve ateşin yükselmemiş
yumurtlama olduğu gibi ateşin yükseldiğini göreceksin
sana tavsiyem ateşinin düşük olduğu günleri değerlendirin
genelde ateş yükseldiğinde yumurtlama olmuş oluyor

kolay gelsin sana fazla ağır falan kaldırma

bebişi görmek çok güzel yarın hasret giderirsin :))) bende 1 hafta sonra kontrole gitcem

Ates dusukken de iliski yukselince de iliski .. Kisaca 2 gunde bir iliski.. Bu ates olcme isi beni sarmadi ya ugrasmanin faydasi yok gibi geliyor

kızlar bebişimi gördüm yaa çok büyümüş resmen insan suretine benzemiş. okadar hareketliki sürekli kolları bacakları hareket edio.. çok duygulandım

arkadaslar tekrar hamıle oldugumu ogrendım bugun soktayım benı bılenler bılır 1 bucuk ay once kurtaj oldum ve suan yıne hamıleyım Rabbım saglıklı bır sekılde dunyaya gelmesını nasip eder inşallah.

ronya sende hamılesın sanırım bırsey sormak ıstıyorum ben 20.6 tarıhınde kürtaj oldum tam hatırlamıyorum ama bır ara kanamam oldu sımdı doktor adet tarıhımı sorcak ama benım hıc bır fıkrım yok kan testınde degerım 1.311 cıktı kAC GUNLUKTUR????

kızlar bebişimi gördüm yaa çok büyümüş resmen insan suretine benzemiş. okadar hareketliki sürekli kolları bacakları hareket edio.. çok duygulandım

ayy çok duygulandım bende şimdi benimde 1 hafta sonra 9 haftalık oluyor benimkide mi öyle olucak aman allahım sen nelere kadirsin sana şükürler olsun ayy çok meraklandım şimdi

arkadaslar tekrar hamıle oldugumu ogrendım bugun soktayım benı bılenler bılır 1 bucuk ay once kurtaj oldum ve suan yıne hamıleyım Rabbım saglıklı bır sekılde dunyaya gelmesını nasip eder inşallah.

Canım çok sevindim bak bu mübarek Ramazan ayında dualarımız kabul olacak çok dua edelim sağlıklı bebeklerimizin gelmesi için... umarım bu defa her şeyi yolunda gidecek canım... regl günün de belli değilse doktor onu embriyonun gelişimine göre hesaplar canım... onlar daha iyi biliyor... zaten son adet tarihin ne olursa olsun yumurtlama günü önemli... biz adetten 2 hafta sonra yumurtlamıyoruz genelde daha geç yumurtluyoruz ya.... bu sebeple doktor hesaplar onu da sen kontrollerini aksatma...değerin için de tekrar tekrar kan testi yaptırabilirsin canım tebrik ederim :)

ayy çok duygulandım bende şimdi benimde 1 hafta sonra 9 haftalık oluyor benimkide mi öyle olucak aman allahım sen nelere kadirsin sana şükürler olsun ayy çok meraklandım şimdi

maşallah ne çok büyümüş

Busmai nasılsın canım gelişme var mı?
ateş ölçmüyorsun anladığım kadarıyla ama ben inanıyorum bu ateş yöntemine aşağıya kendi tablomu ekliyorum incele istersen canım

Turuncu test yaptın mı canım?

ilginç bir yumurtlama aralığım ve uzunluğum var galiba???

Eki Görüntüle 233438

canımm ateşin düşmüş ve akıntında var
bu günleri değerlendir eğer mümkünse parmağınla akıntı takibi yap
ben öyle yapardım
yakında yumurtlaman olabilir inşallahhhhh
dün bir ara geldim topiğe senle biriciğin ateşine bakmaya
göremedim
öperim seni ateşli hatun olman umuduyla

herkese günaydınlar...

çok hızlı gelişiyorlar gerçekten. 3 haftada bukadar büyüyebileceğini hiç tahmin etmezdim ama kıpır kıpır hareket ediyor yaaa inanılır gibi deil. sen de görürsün yakında meleğini, çok tuhaf bi hisss

canım benim açıldın sen resmen!!! çok sevindim valla, Allah bu sefer sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

çok sevindim nihalite rabbim inşallah devamınıda gösteriri yavrunu hayırlısı sağlıkla eli ayağı düzgün bir biçimde kucağına almayı nasip etsin önceki kürtajından dolayı tedbir olsun diye bence biran önce dra gitmelisin hayırlı olsun tekrardan çok sevindim

canım dediğin gibi akıntı dün ve bu gün oldu... inşallah olacak yumurtlama iyiki beklemişim ilaç falan içmemişim... sağ tarafımda baya ağrı oldu bu sabah geçen sefer sol taraftan yumurtladığımda da aynı ağrı olmuştu hadi hayırlısı nediyim başka... dün gece geldim ben yazlıktaydım da ondan geç koyabildim çizelgemi....iyi bak kendine ve bebeğine

Eki Görüntüle 233528

işte ateşim kızlar.....

bugün yarın yükselme bekliyorum

canım demek ki senin yumurtlama olana kadar genelde düşük gidiyor ateşin bence de bu gün yarın yükselirse yumurtlama olmuş demektir... ama sen düşük ateşli şu günleri iyi değerlendir bence ronyanın da dediği gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…