Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

esperanzaa canım çok sevindim bebeğini görmüşsün maşallah hep böyle devam etsin canım :)

yelloww canım senin de güzel gidiyor çok şükür...riskli günlerin de çok yakında bitecek canım maşallah her şey yolunda gitsin hep...

Tuanatay canım senin de maşallahın var ufağın büyüyor... hissetmemen çok doğal 5. aydan itibaren yavaş yavaş hissetmeye başlarsın canım :)

bu mübarek ayda Allah ım isteyen herkese bebeklerini versin

nihalite canım senin için çok sevindim inşallah bu defa sorunsuz sonuna kadar tamamlayacaksın canım bilgilendir bizleri de gelişmelerden...

bicimmm senin akıntın var ateşin her an pik yapabilir
biricik canım seninde ateşin çok düşük seyrediyor sanki
her an pat diye yükselcek gibi duruyor
hadi hayırlısı olsun ikinizin ateşininde takipçisiyim
kızlar bir tavsiye ateş yükseldikten sonra genelde yumurta çatlamış oluyor
yani bugünleri değerlendirin
bol şanslar

canim bugun adetim bitti ilk gunum.. Ates olcmeyi dusunuyorum yarin sabah ama bilemiyorum ise yarar mi bakalim. Canim sen de yumurtluyosun heralde masallah hadi bakalim

Son düzenleme:
canim bugun adetim bitti ilk gunum.. Ates olcmeyi dusunuyorum yarin sabah ama bilemiyorum ise yarar mi bakalim. Canim sen de yumurtluyosun heralde masallah hadi bakalim

bence de ateşini kesin ölç bak benim hep yüksek seyretti sonra birden düştü ölçmesem anlayamayacaktım.....
35. gün bu gün demek ki bu ay böyle geç çatlayacak belki de benim düzen böyle 30. günden sonra çatlama olacak hep bunu da başka türlü anlamam imkansızdı.... doktorumu yarın arayacağım önümüzdeki hafta dönecek izinden... yarın arar onun da fikrini alırım....
sen de kendiliğinden adet gördüğüne göre yumurtluyorsun bence... işte bunun zamanını ancak ateş yöntemi ile anlayabilirsin...başta sıkıcı gelecektir her sabah ölçmek ama ölçe ölçe alışıyorsun....otomatik ölçmeye başlıyorsun zaten...
ben de bu aydan umutluyum gebelik olmazsa eylülde de rahim filmi çektireceğim....şu anda yere çömelemeyecek kadar kasık ağrısı yaşıyorum bu nedenle bu aralar zor spor hareketlerini ve ağır işleri yapmayı bıraktım.... kontrollü gidiyorum....ağır yemek yemiyorum ramazan pidesinden bile zor da olsa uzak duruyorum perhize devam ediyorum....

Son düzenleme:

saol canım maşallah bütün hamile adaylarımıza rabbim sana ve diğer isteyenlerede tattırsın bu duyguyu canım arkadaşım

saol canım maşallah bütün hamile adaylarımıza rabbim sana ve diğer isteyenlerede tattırsın bu duyguyu canım arkadaşım

amin canım çok sağol :)) inşallah çok yürekten diliyorum ve istiyorum ben de... inşallah canım...

Son düzenleme:
Kayram canım merak ediyorum seni özelden yazamıyorum mesaj kutun dolmuş gitmiyor yazdıklarım... canım en kısa zamanda iyi olduğunun haberini bekliyorum....

iyi geceler hepinize.. giremiyorum son günlerde.. ama aklım burda vallahi.. var mı yeni hamişlerimiz? geçmişi inşş yarın gelip hızlıca okurum..
şimdilik kendinize iyi bakın.. ben yarın çatlatma iğnesi olacağım yine.. bakalım bu ay neler olacak..
görüşürüz yarın.. bu arada ramazanınız hayırlı olsun.. Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin, Amin..!

bicim senin adetin olması gerekniyormuydu canım

gerekiyordu ama olmadı çünkü yumurtlamam olmadı ben yumurtlama olmadığında kesinlikle adet görmeyenlerdenim....
ateş tabloma göre yumurtlamam yeni olacak bu günlerde yani canım bekleme sürem geçmedi daha....35. günüm bu gün...

iyi olmana sevindim canım umarım yine yumurtan çatlayacak ve olumlu sonuç alacaksın.... amin inşallah hepimiz sonuç alacağız iyi geceler canım...

Son düzenleme:
Ben yatıyorum iyi geceler Kızlar öpüyorum hepinizi... bol bol dua edeceğiz unutmayın... yarın sabah yine erkenden kalkacağım...

iyi geceler busmai sabah ateşini not etmeyi unutma...

Son düzenleme:
kızlar merhabalar... nasılsınz görüşmeyeli. epeydir giremiyorum biz 6 haftalık oldulk çok şükür.. kesemizi de gördük 2 gün önce....

şimdi kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorum...

ben de pCOS lu olan bir bayanım herkesin bildiği gibi. geçmişte adetlerim de epey düzensizdi. rabbim ol deyince oluyor.. o bizden çok da iyi bilyorum ne zaman olacAğını..şu mübarek günleri değerlendirip bol bol dua edelim....umutsuzluğa kapılmayalımm

canım çok sevindim bebeğinin kalp atışlarını da duyacaksın inşallah... gece gördüm seni geldin hemen çıktın sonra
ben sana aynen katılıyorum....benim de çok düzensiz 35. günüm hala daha yumurtlamayı bekliyorum ama bu gün yarın olacak gibi... yani Allah bilir dediğin gibi zamanını sağlıkla uzun ömürle gelsin bebeklerimiz....dua ediyorum ben de...hepimiz için... şimdi yumurtlama dönemime girdiğimden çok da heyecanlanıyorum aslında kendi adıma sizlerin adına düşüncesi bile güzel.... harika inşallah benim de isteyen bekleyen tüm arkadaşlarımın da olacak....

anladım canım da bugün daha da düştü....36.1 de....onu anlamadım bir türlü
bir dahaki aya kesin doktora gidip takip yaptırıyorum!

arkadaslar doktordan gelıyorum sımdı hamıle oldugumu soylemıstım doktor keseyı tam goremedı kan verdım beta hcg 1.311 di inşallah 2.000 olmasını beklıyoruz dedi dua edin inşallah dıs gebelık yoktur ve degerım 2.000 uzerıne cıkar kesenın gorulmemesı normalmı aceba bu degerde az bırsey gordu bellı belırsız ınsallah odur yerlesecege benzıyor rahım ıcıne dedi

arkadaşlar doktoru aradım degerım 2.444 olmuş şükürler olsun Rabbime 2 gün sonra renklı ultrasondan keseyi görmeye calısacak. inşallah sağ salim alırım kucagıma Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. doktor gliforu bırak dedi bebe aspirini progestan ve folıkasit verdi gliforu hamıle olana kadar ıcmen yeterlı dedi.

Ben yatıyorum iyi geceler Kızlar öpüyorum hepinizi... bol bol dua edeceğiz unutmayın... yarın sabah yine erkenden kalkacağım...

iyi geceler busmai sabah ateşini not etmeyi unutma...

cnm ben daha termometreyi bugun alabildim bizim burdaki eczanede yokmuş.. şimdi ölçtüm ama sabah ölçülmesi gerek tabi 36.9 çıktı.
ben de bir keresinde 1 ay sonra yumurtlamıştım ve yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet oldum. ben de senin gibi yumurtlamadan adet olamıyorum demek ki.. ama bu ayki zamanında adet olmamı önceki aylarda kullandığım ilaçlara bağlıyorum. bakalım bu ay ne olacak.. keşke bir sürpriz olsa ve film çektirmek zorunda kalmasam..

Eki Görüntüle 233980

anladım canım da bugün daha da düştü....36.1 de....onu anlamadım bir türlü
bir dahaki aya kesin doktora gidip takip yaptırıyorum!

ohooooo ,sen anlamadıysan ben hiç anlamam ölçüyoruz ama bakalım ne olacak

tebrik ediyorum inşallah hayırlısı ve sağlıkla kucağına alırsın

yellow, tuanatay nasıl gidiyor hamişlik? belirtileriniz ne durumda? benm mide bulantılarım son günlerde iice azıttı. halsizliğim de devam. evden çıkamıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…