Busmai nasılsın canım gelişme var mı?
ateş ölçmüyorsun anladığım kadarıyla ama ben inanıyorum bu ateş yöntemine aşağıya kendi tablomu ekliyorum incele istersen canım
Turuncu test yaptın mı canım?
canim bugun adetim bitti ilk gunum.. Ates olcmeyi dusunuyorum yarin sabah ama bilemiyorum ise yarar mi bakalim. Canim sen de yumurtluyosun heralde masallah hadi bakalim
esperanzaa canım çok sevindim bebeğini görmüşsün maşallah hep böyle devam etsin canım :)
yelloww canım senin de güzel gidiyor çok şükür...riskli günlerin de çok yakında bitecek canım maşallah her şey yolunda gitsin hep...
Tuanatay canım senin de maşallahın var ufağın büyüyor... hissetmemen çok doğal 5. aydan itibaren yavaş yavaş hissetmeye başlarsın canım :)
bu mübarek ayda Allah ım isteyen herkese bebeklerini versin
nihalite canım senin için çok sevindim inşallah bu defa sorunsuz sonuna kadar tamamlayacaksın canımbilgilendir bizleri de gelişmelerden...
saol canım maşallah bütün hamile adaylarımıza rabbim sana ve diğer isteyenlerede tattırsın bu duyguyu canım arkadaşım
bicim senin adetin olması gerekniyormuydu canım
iyi geceler hepinize.. giremiyorum son günlerde.. ama aklım burda vallahi.. var mı yeni hamişlerimiz? geçmişi inşş yarın gelip hızlıca okurum..
şimdilik kendinize iyi bakın.. ben yarın çatlatma iğnesi olacağım yine.. bakalım bu ay neler olacak..
görüşürüz yarın.. bu arada ramazanınız hayırlı olsun.. Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin, Amin..!
kızlar merhabalar... nasılsınz görüşmeyeli. epeydir giremiyorumbiz 6 haftalık oldulk çok şükür.. kesemizi de gördük 2 gün önce....
şimdi kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorum...
ben de pCOS lu olan bir bayanım herkesin bildiği gibi. geçmişte adetlerim de epey düzensizdi. rabbim ol deyince oluyor.. o bizden çok da iyi bilyorum ne zaman olacAğını..şu mübarek günleri değerlendirip bol bol dua edelim....umutsuzluğa kapılmayalımm
bicimmm senin akıntın var ateşin her an pik yapabilir
biricik canım seninde ateşin çok düşük seyrediyor sanki
her an pat diye yükselcek gibi duruyor
hadi hayırlısı olsun ikinizin ateşininde takipçisiyim
kızlar bir tavsiye ateş yükseldikten sonra genelde yumurta çatlamış oluyor
yani bugünleri değerlendirin
bol şanslar
Ben yatıyorum iyi geceler Kızlaröpüyorum hepinizi... bol bol dua edeceğiz unutmayın... yarın sabah yine erkenden kalkacağım...
iyi geceler busmai sabah ateşini not etmeyi unutma...
Eki Görüntüle 233980
anladım canım da bugün daha da düştü....36.1 de....onu anlamadım bir türlü
bir dahaki aya kesin doktora gidip takip yaptırıyorum!
arkadaşlar doktoru aradım degerım 2.444 olmuş şükürler olsun Rabbime 2 gün sonra renklı ultrasondan keseyi görmeye calısacak. inşallah sağ salim alırım kucagıma Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. doktor gliforu bırak dedi bebe aspirini progestan ve folıkasit verdi gliforu hamıle olana kadar ıcmen yeterlı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?