- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
Eki Görüntüle 233980
anladım canım da bugün daha da düştü....36.1 de....onu anlamadım bir türlü
bir dahaki aya kesin doktora gidip takip yaptırıyorum!
arkadaşlar doktoru aradım degerım 2.444 olmuş şükürler olsun Rabbime 2 gün sonra renklı ultrasondan keseyi görmeye calısacak. inşallah sağ salim alırım kucagıma Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. doktor gliforu bırak dedi bebe aspirini progestan ve folıkasit verdi gliforu hamıle olana kadar ıcmen yeterlı dedi.
cnm ben daha termometreyi bugun alabildim bizim burdaki eczanede yokmuş.. şimdi ölçtüm ama sabah ölçülmesi gerek tabi36.9 çıktı.
ben de bir keresinde 1 ay sonra yumurtlamıştım ve yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet oldum. ben de senin gibi yumurtlamadan adet olamıyorum demek ki.. ama bu ayki zamanında adet olmamı önceki aylarda kullandığım ilaçlara bağlıyorum. bakalım bu ay ne olacak.. keşke bir sürpriz olsa ve film çektirmek zorunda kalmasam..
ohooooo ,sen anlamadıysan ben hiç anlamamölçüyoruz ama bakalım ne olacak
yellow, tuanatay nasıl gidiyor hamişlik? belirtileriniz ne durumda? benm mide bulantılarım son günlerde iice azıttı. halsizliğim de devam. evden çıkamıyorum genelde
benımkı suan ıcın ıyı canım belırtı falan hıc bısey yok sorunsuz gecıyo cok sukur.gogus agrımda 11. Haftada kayboldu hamılelıgım gectı galıba:) senın bulantı basladıysa fena ama en azından gecıcı bı durum.
tuanatay merhaba canım nasılsın?
ütülerimi az önce bitirdim darısı başına
ufağın nasıl?
mrb tatlım ıyız valla sıcaklardan hıc bısey yapasım yok.sen becerıklı hatunsun :)utuler bıtmıs neguzel
yellow, tuanatay nasıl gidiyor hamişlik? belirtileriniz ne durumda? benm mide bulantılarım son günlerde iice azıttı. halsizliğim de devam. evden çıkamıyorum genelde
şimdilik iyi gidiyor canım (maşaallah tebarekeallah) rabbim böyle devam ettirsin inşaallah benimde 2 gündür bulantılarım arttı helede bugün kokulara falan gelemiyorum bende çok halsizim sürekli uyumak yatmak istiyorum hiç birşey yapma isteğim yok öyle yani sende ne var ne yok senin nasıl gidiyor hamilelik?
canım bulantın varsa zorla kendini su iç yemek az yesen de olur ama su içmeyi ihmal etme ve uzan tamam mı?
oh oh maşallah canım ya çok şükür güzel geçiyor...benim iştahım çok kapalı bu aralar zorla yemek yiyorum sıcaklardan böyle oldum...bol su içiyorum...günde 2 lt bazen geçiyor bile...
kızlar burası baya serin biraz önce ufaktan bir yağmur yağdı çok kısa süreli şuanda baya serin
aman evet iştahımız kapansın daha iyi.. ben de yemek yaptım şimdi çamaşır yıkayacağım..
ama bicimcim kolay diyosun da ateş bi yukseliyor bir düşüyor sizin tablolarda, aşırı bir düşme olduğu zaman mı yumurtlama başlıyor demek? ben de uye oldum fertility friend e.. ne guzel uğraşmışlar yapmışlar..
kızlar burası baya serin biraz önce ufaktan bir yağmur yağdı çok kısa süreli şuanda baya serin
benımkı suan ıcın ıyı canım belırtı falan hıc bısey yok sorunsuz gecıyo cok sukur.gogus agrımda 11. Haftada kayboldu hamılelıgım gectı galıba:) senın bulantı basladıysa fena ama en azından gecıcı bı durum.
şimdilik iyi gidiyor canım (maşaallah tebarekeallah) rabbim böyle devam ettirsin inşaallah benimde 2 gündür bulantılarım arttı helede bugün kokulara falan gelemiyorum bende çok halsizim sürekli uyumak yatmak istiyorum hiç birşey yapma isteğim yok öyle yani sende ne var ne yok senin nasıl gidiyor hamilelik?
canım kolay gelsin sana da ben de birazdan yemek yapacağım....
canım 36.5 ile 37.00 arasında gidip geldi 1 aydır ama son iki gündür 36.3 e indi farkedersen bu da demek ki yumurtlama olacak yakında....
sen tablonu yap ben de bakarım gittiğinde doktorun da bakar ama zaten 2-3 ay düzenli yaptın mı kendin de takip edip anlamaya başlarsın tablondan....
ben bu ay kendi tablomu doğru yorumlamışım doktor öyle dedi....zor ama napalım.... hayırlısı artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?