Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

selam kızlar..
biricik bende de aynı sıkıntı var.. stresten çalışma yapamaz oldum. geçen denemede eşime günleri söylemiştim o benden daha stres olmuştu.bu ay haberi yok olaylardan.. ben bugün çatlatma iğnemi oldum, doktorum yarın ve sonrasında günler verdi.. çalışmalar olacak ama eşimin gelişmelerden haberi yok :)) en azından ben tek başıma stresi yaşarım dedim :)) baya komik haldeyiz, eşim dünden beri günleri hesaplamış adetin şu günü bu günü çalışma yapalım diyo, bende iğneyi ve doktor kontrolünü bekledim.. oyalıyorum onu :) bakalım bu ay ne olacak.. merakla bekliyorum yine..

herkese iyi geceler diliyorum..

canım aynı bende senin gibi eğer iğne olsaydım kesinlikle söylemezdim...bana eşim sadece son adetin tam olarak ne zamandı diye 2 kere sordu, hatta güldüm ve geiştirdim...ama birde içimi bilse...ona çok rahatmışım gibi davranıyorum, bazen gerçekten rahatım da, bazende verimli günler gelince strese giriyorum işte. benim 10 ağustosta metformine başlayalı tam 1 yıl olucak....
1 yılımı bu forumda devirdim resmen!!!! artık olsun bişiyler beeeeee!!!!!!

iyi geceler kızlar
yenı hamıle haberlerı var nıhalıte canım cok sevındım melegını sağ salim kucagına alırsın inşallah...
uzun zamandır telefondan takip ediyorum ama yazamıyı beceremedim hiç...
bugun 34. günüm ama hamile olmadıgımı biliyorum test yapmadım hıç hayret edıyorum kendıme nasıl bekledım bu kadar diye ama galıba yıne tek cızgıyı gormekten korkuyorum... verımlı gunlerımde evde mısafır oldugundan degerlendıremedık ama hala akıntım var sankı yumurtlama akıntısı gıbı... klomen kullanmıstım gecen ay acaba kıstmı yaptı? neyse 1 hafta daha bekleyıp test yapacagım...

canım polikistik over demek çatlamayan yumurtaların dizilibir şekilde yumurtalıklarda kist görünümünde kalması demek... bunu demedi mi doktorun anlamadım ki... neyse.... miyom ile ilgili benim bilgim yok... kist yok dediyse sorun yok zaten canım demek ki miyom tedavisi yapıyor şu anda... küçük de mi miyomun... yumurtanın zamansız gelişme ve zamansız çatlama durumu varsa gebeliği yakalaman yine zorlaşacağından ve kandan bakılan hormon tahlil sonuçların varsa eğer bunların sonucunda teşhis konulmuş olabilir canım.... ayrıntılı yazmamışsın ki....

valla ben de eşime bişeyden bahsetmiyorum sadece bebek istediğimi ve tedavi gayretimi biliyor ama bunun dışında hiçbişeyi merak etmez sormaz ne adet tarihimi biliyor ne de gecikti demiştim onunla ilgilendi... yani sormaz.... herhalde sırf bu sebeple bebek olursa ikimize de sürpriz olacak.... senin için de hayırlısı olsun canım....

canım biliyorum ki tüm çabanın karşılığı dönecek sana ama verimli günlerinde stres yapmanı anlayamıyorum esas o günlerde çok rahat olman gerekir ki karşılığını alman kolaylaşsın... sen elinden geleni yaptın çok uğraş verdin... inatla savaştın benim gibi ben de öyle yaptım bu sebepten korkmuyorum pkodan da olmayacakmış durumlarından da... rahatım... sen de genelde rahatım demişsin bu rahatlığın her zaman her dönemde devam etsin canım... heleki umudunu hiç yitirme... ben de heyecan oldu bu ay mutlu oldum acaba olur muki diye tebessüm ettim kendi kendime... olmazsa da elden gelen bi yere kadar gerisini Allah bilir....

bende bu kız neden ortalardan kayboldu diyordum.... korkmuşsun meğer sonuçtan yılmak yok negatifi görüp umutsuzluk etmek de yok testini yap canım gebelik yoksa belki de yumurtlama dönemine benim gibi geç girmişsindir... nasıl olurda merak etmezsin canım ya ben duramaz yapardım

Son düzenleme:
ay cnm ya esin hic merak etmyo cok guldum. Benimki bilir herseyimi dikkatlidir ben de konusmayi seviyorum.ama baskalariyla degil.bugun ates olcmeyi unuttum gene oglen olctum 37ye cikmis

işleri kolayladım geldim kızlar nete de baya uykum var uzanacağım galiba...
sıcaklardan uyuyasım geliyor hep....
herkes iyidir inşallah...

ay cnm ya esin hic merak etmyo cok guldum. Benimki bilir herseyimi dikkatlidir ben de konusmayi seviyorum.ama baskalariyla degil.bugun ates olcmeyi unuttum gene oglen olctum 37ye cikmis

ölçe ölçe alışkanlık haline gelir canım....
endişe etme normal ateşin düşüş gösterene kadar yumurtlama olmaz daha....
yarın sabah saat kur da ölç zamanında tamam mı?
eşime gelince evet o her zaman Allah hayırlısını versin der zamanıyla ilgili benim gibi acelesi yoktur hep akışına bırakır olayları aslında bu yanı bana destek de oluyor... pozitiftir olacak bir gün der gerisini düşünmez.... yok adet günü yok yumurtlama öyle şeyleri merak etmez yani...

yelloww bulantıların azaldı mı canım biraz?

yok canım yine bulantılarım var
üstüme bir badi giydim onda yumuşatıcı kokuyor ondan çok etkileniyorum dünde et yemeği yaptım ondanda inanılmaz bulantım vardı et falan yiyemiyorum bulantım olduğundan

evet canim cok dogru benim esim de oyle soyluyor eslerimizin boyle soylemesi cok guzel..

yumusatici kullanma zaten zararli birsey solumak iyi degil

ay ne zordur biliyorum o bulantıları arkadaşımda vardı bire bir tanık olmuştum canım ama 2 hafta sonra kalmayacak ya da azalacaktır :) maşallah büyüyor miniğin... bebek takvimi yapmayı düşündün mü? kaç haftalık oldu?
miğdeni bulandıran herşeyden uzak dur da kötü olmasın için tamam mı öpüyorum

biçimcim bayııldım benim iiçin hazırladığın takvime.. hemen değiştirdim senin hazıradığını koydum.. ellerine sağlık...

yumurtlamın olduğunu ben hiç bilmezdim sen ne güzel kendini iyi tanıyorsun...bilyorum ki herşey güzel olacak hepimiz için.. ama herşeyin bir zamnı var..
ara ara girip sizi takip ediyorum.. güzel haberleiniz alıcam yanii..

canım beğenmene çok sevindim umarım günü doğru hesaplamışımdır :)
7 aydır kendimi takip ettiğim için canım artık biliyorum ne zaman neyim olacak... herşeyin hayırlısı umarım sorunsuz geçiriyorsundur
ben de yakın takipteyim... sık sık bilgilendir bizleri de fikrimiz oluyor gebelikle ilgili ne güzel paylaşıyoruz

canım mide bulantım çok şükür ama kokulara karşı hassaslaştım epey...herşeyin kokusu rahatszı edebilyor çok sevdiğim parfümü kullamıyorum mesela...hem de eşimin hediyesi. biraz daha koklar isem bir koca şise çöpe gidecek...

herkese iyi akşamlar diliyorum..
yarın görüşürüz kızlar.. hayırlı bir cuma diliyorum, herkesin duaları kabul olsun..

bebek takvimi yapmak istiyorum şimdi bir bakıyım yapabilirsem eklerim canım
canım 8 hafta 3 günlük olduk inşallah azalır karnım bazen çok acıkıyor ama ağzıma birşey alamıyorum bulantıdan buyüzdende baya halsiz kalıyorum öyle canım yani
bende seni öptüm tatlımm

herkese iyi akşamlar diliyorum..
yarın görüşürüz kızlar.. hayırlı bir cuma diliyorum, herkesin duaları kabul olsun..

sanada iyi akşamlar canım sanada hayırlı cumalar inşallah dualarımız kabul olur hepimizin
görüşürüz canım

yellowwun da öyleymiş canım bulantısı var acayip onun da kokulara karşı... değer ama de mi... sen kendinden uzak tut öyle şeyleri ama sıvı alın bol bol arkadaşım sıvı da alamamıştı bulantıdan sonra serum taktılar mecburen.. çünkü ilk 3 ay bebeğin tüm gereksinimi sıvı gıdalar...

yellooww canım sen de acıkınca ayran iç, su iç ya da doğal meyve sularından kendin yap iç ama mutlaka sıvı tüket hem miğden de bulanmaz belki o zaman... ağır yemekler yeme zaten bulantıların geçtiğinde bol bol yiyeceksin canım :)
sana da takvim yapabilirim istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…