Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

internetim sürekli kopuyor kızlar bu gece....
yine de baya bekledim gelen giden yok şimdi artık uyku zamanı....
biricik canım bu gece gelemedin nete...
umarım yolundadır her şey...

iyi geceler kızlar...

canım acıkınca yemek yediğimde bulantım oluyor bende meyve tüketiyoum ddiklerinede uyucam ayran falan içerim su içiyorum ağır yemekler yiyemiyorum karnım aç ama yiyemiyoum olsun değer canım rabbim sizlere nasip etsin yarın cuma günü bol bol dua edelim rabbim olamaynlarada nasip etsin inşaallah
zahmet olmazsa takvimi yapabilirmisin yaptım ama yapıştıramadım ve günüde yanlış çıktı
son adet tarihim 2 haziran
şuan bebeğim 8+4 günlük olucak cuma günü canım

canım çok saol yazdıktan sonra gördüm mesajını güzel olmuş canım
benim bebiş 12 martta doğucak inşaallah onu zahmet olmazsa değiştirebilirmisin ben çizelge yapmaya çalıştım ama beceremedim çok saol çok güel olmuş canım çok öptüm seni

rica ederim canım beğenmene sevindim 8+ 4 olan düzgün takvimini şimdi yapıp gönderdim özele mesaj attım onu ekle canım bu 8+ 3 olmuş....
13 mart diye hesaplamışım ben 1 günlük yanlışlık olmuş demek ki.... ama dediğin gibi Allah kısmet ederse 12 Mart doğumu miniğinin

Kızlar Hayırlı Cumalar :)
dua edelim gelsin bebeklerimiz

Kayram canım merak ediyorum yazar mısın 2-3 satır umarım iyisindir her şey yolundadır.....:44::44:

Eki Görüntüle 235158

ateş gıdım gıdım yükseliyor da bişey anlamadım sen bilirsin canım....

canım ateşin yükselmeye devam ederse
35.gün olmuş diyebiliriz
hadi inşallah bu ay verimli geçsin
bu uzun uzun tabloları çok gördüm gerçekten can sıkıcı
bicimm kuzum puregon iğneyle takip yaptırsan nasıl olur
eşinin değerleri iyiyse şansın çok yüksek

günaydın şekerler!

bicim, dün akşam yemeğe çıktık geç geldik o yüzden uğrayamadım.....

bu ateş tablosu o kırmızı çizgiyle belirtmiyormuydu, yumurtlama olup olmadığını?

hıımmm yazıyormuş zaten ovulasyonun onaylanması için ısının çıkması gerekiyormuş....

o yüzden sordum bicim cim, sende o kırmızı çizgiyi göremedimde....süklusun bayağı uzun...

ronya da vardı mesela

saol bicimcim darısı başına inşaallah sende kendine yaparsın bu takvimlerden

buarada kızlar ben idrar yollarımda iltihaplanma var sanırım sürekli tuvaletim var gibi yapıyorum tekrar geliyor drumu aramayı düşünüyorum yada dra gitmeyi bu durum bende hep olur zaten inşaallah önemli birşey değildir

canım çok sağol bilgi için düştüğü ilk değerde mi yumurtlama oluyor yani ne bileyim hiç anlamıyorum gününü ateş yükselmeye devam edecek gibi...
nasıl gerginim anlatamam canım rahim şeklim belli olsun tedavilere geçerim.... puregon iğne nedir çatlatma iğnesi falan mı? eşimin değerleri iyi haklısın aslında şansım yüksek... de bakalım rahmim için ne diyecek doktor....

günaydın şekerler!

bicim, dün akşam yemeğe çıktık geç geldik o yüzden uğrayamadım.....

bu ateş tablosu o kırmızı çizgiyle belirtmiyormuydu, yumurtlama olup olmadığını?
yemek yemekle iyi yapmışsınız ne güzel değişiklik....
ateş yükselmeye devam ederse çekecek çizgiyi canım....

siklus beni öldürdü tel gibi gerginim günlerdir... çatlattım mı bilemiyorum ama ayağa kalktığımda kasıklarım aşağı düşecek gibi oluyor....
doktor da 23 ünde bakacak bana of daha çok var.... çatlattıysam yumurtayı inşallah bu ay tutmuş olsun of zor bu gerilim.... dediğim gibi canım 37 lere çıktığında ateş çekecek Ronyanın dediği güne yumurtlama gününü kırmızı çizgi çekçek... senin tablo geçti mi yükselişe gerçi erken daha ama 1-2 güne olabilir...

inşallah canım :) bu defa da takvimin 8+5 görünmüş anlamadım ki... neyse canım istersen yine düzeltirim....
iltihaplanma değildir o gebelik belirtilerindendir canım hemen kötüye yorma...

Son düzenleme:
8+5 olduğunu bende şimdi fakettim o zaman pazar günü tam 8 haftalık oldu neyse druma sorarım gittiğimde tam gününü
ben daha öncede bunu yaşadığım için üşüttüğüm zaman ayaklarımı çorapsız gezdiğim zaman hemen tekrarlar yazın çorap çekilmiyor ama herşeye değer artık ptesi dra gitcem şuan ilaç kullanmak istemiyorum zaten kullanırsamda drumu ararım öyle kullanırım

arkadaslar bugun doktora gittim Rabbime şükürler olsun keseyi gördük daha once bozuk kese gorup kürtaj olunca bu haber cok sevındırdı benı ınsallah 9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde yaşar. 4 hafta 5 günlükmüş bende glifor kullanıyordum şimdi doktor glıfor kullanma dedı glıfor hamıle olana kadardı dedı sızce kullanıyımmı kullanmayımmı kafam karıştı?

kız allah ıyılıgını versın:) sık ıdrara cıkman usutmeden degl hamılelıkten ılk 3 ay rahım mesanene baskı yapıyo o nedenle sık gıdıyosun.3 ay bıtınce rahatlarsın ama son 3 ay yıne aynı seyler olucakmıs.yanma falan yoksa korkmanada gerek yok

kız allah ıyılıgını versın:) sık ıdrara cıkman usutmeden degl hamılelıkten ılk 3 ay rahım mesanene baskı yapıyo o nedenle sık gıdıyosun.3 ay bıtınce rahatlarsın ama son 3 ay yıne aynı seyler olucakmıs.yanma falan yoksa korkmanada gerek yok

birde hamile arkadaşlar sağ kasıgımda bebek ve batma oluyor arada hafıf sızlıyor gecıyor normalmı bu durum tedirgin oluyorum yardımcı olursanız sevinirim sizdede oldumu ??

gozun aydın canım bende glıforu hamıle kaldıktan sonra bıraktım doktorunda bırak dedıyse kullanma bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…