ben suan elevıt kullanıyorum sadece 2 ay bende progestan kullandım ama gerek kalmadı artık.
canım ateşin yükselmeye devam ederse
35.gün olmuş diyebiliriz
hadi inşallah bu ay verimli geçsin
bu uzun uzun tabloları çok gördüm gerçekten can sıkıcı
bicimm kuzum puregon iğneyle takip yaptırsan nasıl olur
eşinin değerleri iyiyse şansın çok yüksek
kız allah ıyılıgını versın:) sık ıdrara cıkman usutmeden degl hamılelıkten ılk 3 ay rahım mesanene baskı yapıyo o nedenle sık gıdıyosun.3 ay bıtınce rahatlarsın ama son 3 ay yıne aynı seyler olucakmıs.yanma falan yoksa korkmanada gerek yok
mrb ronya
iğneli tedaviye klomen vs.den sonra mı geçtin?
iğneli tedavide kilo alınıyor diyorlar, sende oldu mu.. beni kilo almak korkutuyor.. ramazanda akşamları yediğim için kilo aldığımı hissediyorum. dün 1 kilo aldığımı gördüm ve ağladım çocuk gibi. artık tatlı yemiycem, çok tatlı yedim birkaç gündür. kilo almam demek ;herşeyin başa dönmesi demek..
canım ben kilo almadım
benim klomen yumurtamı büyütmediği için puregonla yumurtlama tedavisi oldum
puregon sanırım yumurta gelişimi ve kalitesinde daha etkiliymiş
canım sen sorarsın gününü doktoruna belki de ben yanlış yaptım gene.... ona göre düzeltiriz ama sen anlarsın zaten bu takvimden de 1 gün fark etmez... umarım üşütmemişsindir...yazın evet çorap çekilmez terlik tutar aslında ama yalınayak mı basıyorsun canım?8+5 olduğunu bende şimdi fakettim o zaman pazar günü tam 8 haftalık oldu neyse druma sorarım gittiğimde tam gününü
ben daha öncede bunu yaşadığım için üşüttüğüm zaman ayaklarımı çorapsız gezdiğim zaman hemen tekrarlar yazın çorap çekilmiyor ama herşeye değer artık ptesi dra gitcem şuan ilaç kullanmak istemiyorum zaten kullanırsamda drumu ararım öyle kullanırım
elevit ne oluyor 2 ay sonrasındamı baslanılıyor aceba?
birde bnim arada kasığımda batma oluyor normalmi bu sendede oldumu endişeleniyorum?
Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi
canım sen sorarsın gününü doktoruna belki de ben yanlış yaptım gene.... ona göre düzeltiriz ama sen anlarsın zaten bu takvimden de 1 gün fark etmez... umarım üşütmemişsindir...yazın evet çorap çekilmez terlik tutar aslında ama yalınayak mı basıyorsun canım?
bence sağ kasığındaki batmayı doktorunla görüş canım... ben hamile değilim bilemem ama bana yumurtlama döneminde oluyor aynısı bulantı ile geliyor... seninki nedir anlamadım.... kesenin görünmesine de çok sevindim :))
evet yalınayak basmaktan oldu canım yaa zaten sıcaklarda dikkat etmedim kendime şimdi çorap ve terlik giyiyorum mecburen şu birkaç gündür buralar baya serin dışardayken biraz üşüme oluyor
aman dikkat et canım ya serinse hava özellikle dikkat et ondan demek ki sık idrara çıktın öyle sen... ben yazın terliksiz gezmem... baharda da hemen çoraba geçerim... ayaktan hemen üşütüyor insan...
canım ben çıkıyorum gece geç yatıp sabah erken kalktığımdan şuan uykum geldi
sana iyi geceler tatlı rüyalar
öptüm seni yarın görüşürüz:79:
nete dalmışım yeni gördüm yazdıklarını....
ben de seni öptüm canım :)
miniğine de sana da iyi geceler :)
görüşürüz...
yellooww canım senin bulantıların ilk haftalardan başlamış mıydı? ne zaman başlar tam olarak bi de heralde kişiden kişiye değişir de mi?
canım sanırım çatlattın yumurtayı
bir iki gün sonra daha net bir şekilde hangi gün olduğunu söyleyebiliriz
yani bir iki gün daha yüksek seyrederse kesin çatladı deriz
ama bence şuan bile bakınca çatladığı belli oluyor
benim kalp atışlarını duyduktan sonra hafiften başladı daha sonra ben kanamam olduğundan progestanı 4 tane içiyordum drum bununda bulantılara neden olduğunu söyledi daha sonra azaltınca yine devam ediyor bulantılarım ama canım herkeste farklı olur çünkü benim eltim kalp atışlarını duyduktan sonra inanılmaz bulantıları oluyordu hiç yerinde kıpırdaayamazdı yemek falan yapamazdı onun ki daha fenaydı ben ona göre hafifim
canım sende de bulantı falan mı var :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?