Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

mrb ronya
iğneli tedaviye klomen vs.den sonra mı geçtin?
iğneli tedavide kilo alınıyor diyorlar, sende oldu mu.. beni kilo almak korkutuyor.. ramazanda akşamları yediğim için kilo aldığımı hissediyorum. dün 1 kilo aldığımı gördüm ve ağladım çocuk gibi. artık tatlı yemiycem, çok tatlı yedim birkaç gündür. kilo almam demek ;herşeyin başa dönmesi demek..

:)) canım ben hamile kalmadan öncede bunu çok yaşadığım için biliyorum hamileliktede zaten sık idrar çıkıyorum ama tuvaletimi yapıyorum kalkıyorum ardından birdaha 1-2 damla yapıyorum ondan endişelendim biraz

kızlarrr yaaaa ben hapları içmekteçok zorlanıyorum içiyorum sonrada boğazımdan yukarı geliyor bugün çok afedersiniz istifra ettim kızlar kusura bakmayın ama ben tam bir ilaç içme özürlüyüm yaa küçüklüğümden beri

canım ben kilo almadım
benim klomen yumurtamı büyütmediği için puregonla yumurtlama tedavisi oldum
puregon sanırım yumurta gelişimi ve kalitesinde daha etkiliymiş

arkadaşlar bu tüylenme sorunuu için napmam lazım. hele son aylarda sürekliilaç kullandığım halde aşırı tüylenme var. artık tüy değil kıl halini aldılar. kol içlerimde bile çıkıolr. sırtım göbeğim felaket!!! lütfen yardım edin!!

canım ben kilo almadım
benim klomen yumurtamı büyütmediği için puregonla yumurtlama tedavisi oldum
puregon sanırım yumurta gelişimi ve kalitesinde daha etkiliymiş

merhaba ronya ara ara siteye giriş yapıyorum bi kaç kere bicimle konuştuuk sonra sizin yazdıklarınızı okuyorum işyerinden pek yazamıyorum malum bu puregon iğneyi kaç mm kullandın bende bu ay kullandım ilk 50 ile başladım sonra 75 oldu ama bi gelişme yok 11 mm kaldı

Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi

canım sen sorarsın gününü doktoruna belki de ben yanlış yaptım gene.... ona göre düzeltiriz ama sen anlarsın zaten bu takvimden de 1 gün fark etmez... umarım üşütmemişsindir...yazın evet çorap çekilmez terlik tutar aslında ama yalınayak mı basıyorsun canım?

elevit ne oluyor 2 ay sonrasındamı baslanılıyor aceba?

birde bnim arada kasığımda batma oluyor normalmi bu sendede oldumu endişeleniyorum?

bence sağ kasığındaki batmayı doktorunla görüş canım... ben hamile değilim bilemem ama bana yumurtlama döneminde oluyor aynısı bulantı ile geliyor... seninki nedir anlamadım.... kesenin görünmesine de çok sevindim :))

hormonlara bakılır sigortadan spermiogram a da bakılır eşin sperm örneği verecek ama rahim filmi hsg özelde çekilmesi sağlıklı anestezili olması önemli rahme sıvı veriyorlar bunun için kaliteli temiz olmalı ve kendi doktorun da başında olmalı...canım... internetten araştır istersen ....

evet yalınayak basmaktan oldu canım yaa zaten sıcaklarda dikkat etmedim kendime şimdi çorap ve terlik giyiyorum mecburen şu birkaç gündür buralar baya serin dışardayken biraz üşüme oluyor

evet yalınayak basmaktan oldu canım yaa zaten sıcaklarda dikkat etmedim kendime şimdi çorap ve terlik giyiyorum mecburen şu birkaç gündür buralar baya serin dışardayken biraz üşüme oluyor

aman dikkat et canım ya serinse hava özellikle dikkat et ondan demek ki sık idrara çıktın öyle sen... ben yazın terliksiz gezmem... baharda da hemen çoraba geçerim... ayaktan hemen üşütüyor insan...

aman dikkat et canım ya serinse hava özellikle dikkat et ondan demek ki sık idrara çıktın öyle sen... ben yazın terliksiz gezmem... baharda da hemen çoraba geçerim... ayaktan hemen üşütüyor insan...

evet bende senin gibi hemen üşütürüm ayaktan çok dikkat etmeye çalışıyorum ama şu sıcaklardan biraz umursamadım

buarada çizelge için saol canım

canım ben çıkıyorum gece geç yatıp sabah erken kalktığımdan şuan uykum geldi
sana iyi geceler tatlı rüyalar
öptüm seni yarın görüşürüz:79:

canım ben çıkıyorum gece geç yatıp sabah erken kalktığımdan şuan uykum geldi
sana iyi geceler tatlı rüyalar
öptüm seni yarın görüşürüz:79:

nete dalmışım yeni gördüm yazdıklarını....
ben de seni öptüm canım :)
miniğine de sana da iyi geceler :)
görüşürüz...

yellooww canım senin bulantıların ilk haftalardan başlamış mıydı? ne zaman başlar tam olarak bi de heralde kişiden kişiye değişir de mi?

Son düzenleme:

benim kalp atışlarını duyduktan sonra hafiften başladı daha sonra ben kanamam olduğundan progestanı 4 tane içiyordum drum bununda bulantılara neden olduğunu söyledi daha sonra azaltınca yine devam ediyor bulantılarım ama canım herkeste farklı olur çünkü benim eltim kalp atışlarını duyduktan sonra inanılmaz bulantıları oluyordu hiç yerinde kıpırdaayamazdı yemek falan yapamazdı onun ki daha fenaydı ben ona göre hafifim
canım sende de bulantı falan mı var :81:

yaşasın o zaman inşallah canım ya ben çatlamadan o çatladı herhalde zaten gerginliğim gitti iyiyim yani şükür.... umarım yüksek devam eder Ronya benim progestan içmem gerekir mi şu durumda doktor demedi iç diye de...

bende dün bulantı oldu nedenini anlayamadım bulantı hapı içtim geçti bir de sağ tarafımda bacağa yakın yerde ağrı vardı ve çok uyudum... şimdi iyiyim bulantı da yok...senin durumunda düzeliyor çok şükür canım yakında bulantıların da azalacak kısmet 3. aya girdiğinde de bebeğini daha net göreceksin inşallah :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…