yaşasın o zaman inşallah canım ya ben çatlamadan o çatladı herhalde zaten gerginliğim gitti iyiyim yani şükür.... umarım yüksek devam eder Ronya benim progestan içmem gerekir mi şu durumda doktor demedi iç diye de...
ayy tablonu yesinler cok tatlıyumoş bariz bir şekilde çatlamış. inşallah yüksek devam eder tatlım.. ben gene kalkamadım ateş ölçmeye ,gece 5 te yattım.
Ronyacım illa sabah 6-8 arası mı ölçmemiz lazım, bunun gece ölçülme şansı yok mu? neyse bu ara zaten yumurta oluşup çatlamaz heralde. daha yeni bitti reglim.
canım ya çok sağol evet çatladı herhalde artık inanmak istiyorum buna :)) yüksek devam etsin tabi ya...
sen neden kalkamıyorsun sabah ateş ölçmeye bak ama bu günlerdeki ateş gidişatını da bilmek gerek ki genel bir tablo oluşsun net yorum yapabilelim canım :))
Çok geç yatıyorum sahur dolayısıyla o yüzden kalkamıyorum şansa bak
anladım canım tamam o zaman ....
sen ne zaman kalkıyorsan şimdilik öyle ölç ama yataktan çıkmadan ölç yanında olsun derece artık Ramazan ayından sonra sabahları kalkar ölçersin...
ben belki gebelik oluşur diye oruç tutmadım çünkü biliyorsun adet de çok gecikince emin olamadım... gebeliğin ilk hafta ve aylarında su çok önemli olduğundan riske atamazdım...
eşim bana ilk defa dün gece sen hamile misin acaba dedi? butarz konuşmalar geçmez aramızda bu yüzden
çok şaşırdım... sanmıyorum dedim....gülümsedi bana...
ben onun hislerine çok güvenirim inşallah doğru hissetmiş olsun ama gerçekten 10 gün sonra test yapacağım yani geç yumurtladığımdan 10 günden önce belli olmaz...çok umutlanmıyorum ama keşke olsa.....
ayy inşallah:)
bana da eşim sende bu ara bir güzellik var hamile misin acaba derdi ama hiç tutmadı
yaşasın o zaman inşallah canım ya ben çatlamadan o çatladı herhalde zaten gerginliğim gitti iyiyim yani şükür.... umarım yüksek devam eder Ronya benim progestan içmem gerekir mi şu durumda doktor demedi iç diye de...
bende dün bulantı oldu nedenini anlayamadım bulantı hapı içtim geçti bir de sağ tarafımda bacağa yakın yerde ağrı vardı ve çok uyudum... şimdi iyiyim bulantı da yok...senin durumunda düzeliyor çok şükür canım yakında bulantıların da azalacak kısmet 3. aya girdiğinde de bebeğini daha net göreceksin inşallah :))
ayy tablonu yesinler cok tatlıyumoş bariz bir şekilde çatlamış. inşallah yüksek devam eder tatlım.. ben gene kalkamadım ateş ölçmeye ,gece 5 te yattım.
Ronyacım illa sabah 6-8 arası mı ölçmemiz lazım, bunun gece ölçülme şansı yok mu? neyse bu ara zaten yumurta oluşup çatlamaz heralde. daha yeni bitti reglim.
canım bir iki gün daha netleşsin öyle istersen içersin
yumurtlama akıntın olmuştu demi canım
selam arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim klomen kullanıp adet olamayan var mı ben adet olamadım bugün 35 .gün normalde klomenle ben 31.gün adet olurdum ama olmadım idrar negatif çıkıyor bende başka yapmadım akıntı var ama sarımtrak adet belirtimde yok sizce klomene baglı kist oluşabilir mi lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....sizce hemen dr gitmelimiyim
canım ben geçen ay adetimin 5.günü klomenle birlikte incir kaynatıp havuçla birlikte içtim hatta hep incir yedim yemeklerden 15 dk öncede beyaz sogan yedim dr gittim 12.gün yumurtalar çok küçük pazartesi yani 16.gün gel dedi gittim ovulasyon olmuş dedi ovulasyon olmuşşsa kist yoktur degil mi sence
eşim bana ilk defa dün gece sen hamile misin acaba dedi? butarz konuşmalar geçmez aramızda bu yüzden
çok şaşırdım... sanmıyorum dedim....gülümsedi bana...
ben onun hislerine çok güvenirim inşallah doğru hissetmiş olsun ama gerçekten 10 gün sonra test yapacağım yani geç yumurtladığımdan 10 günden önce belli olmaz...çok umutlanmıyorum ama keşke olsa.....
aaa belkide içine doğmuştur canım ya inşaallah inşaallah hadi bakalım
yellow birşey sorcam sende hamilesin bana yardımcı olabılırsın belki ben tekrar hamileyim şuan ve 4 haftaya kadar kasıgımda batmalar oldu ama dünden beri bitti bu agrılar sadece uyku hali var aceba kasığımdaki batmalar neden bitti iyiye işaretmi? seviniyimmi üzülüyümmü şaşırdım..
sende nasıldı kasığında batmalar devamlı oldumu yoksa ılk aydan sonra bittimi batmalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?