Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayy tablonu yesinler cok tatlıyumoş bariz bir şekilde çatlamış. inşallah yüksek devam eder tatlım.. ben gene kalkamadım ateş ölçmeye ,gece 5 te yattım.

Ronyacım illa sabah 6-8 arası mı ölçmemiz lazım, bunun gece ölçülme şansı yok mu? neyse bu ara zaten yumurta oluşup çatlamaz heralde. daha yeni bitti reglim.

canım ya çok sağol evet çatladı herhalde artık inanmak istiyorum buna :)) yüksek devam etsin tabi ya...
sen neden kalkamıyorsun sabah ateş ölçmeye bak ama bu günlerdeki ateş gidişatını da bilmek gerek ki genel bir tablo oluşsun net yorum yapabilelim canım :))

Son düzenleme:

Çok geç yatıyorum sahur dolayısıyla o yüzden kalkamıyorum şansa bak

Çok geç yatıyorum sahur dolayısıyla o yüzden kalkamıyorum şansa bak

anladım canım tamam o zaman ....
sen ne zaman kalkıyorsan şimdilik öyle ölç ama yataktan çıkmadan ölç yanında olsun derece artık Ramazan ayından sonra sabahları kalkar ölçersin...

ben belki gebelik oluşur diye oruç tutmadım çünkü biliyorsun adet de çok gecikince emin olamadım... gebeliğin ilk hafta ve aylarında su çok önemli olduğundan riske atamazdım..
.

Son düzenleme:
eşim bana ilk defa dün gece sen hamile misin acaba dedi? butarz konuşmalar geçmez aramızda bu yüzden
çok şaşırdım... sanmıyorum dedim....gülümsedi bana...
ben onun hislerine çok güvenirim inşallah doğru hissetmiş olsun ama gerçekten 10 gün sonra test yapacağım yani geç yumurtladığımdan 10 günden önce belli olmaz...çok umutlanmıyorum ama keşke olsa.....

Son düzenleme:

evet ölçüyorum bir tablo oluşuyor bakalım..
canım ya daha çok erken; gebelik bile olsa, oruç tutmanın zararı olmazdı sana.zaten oruç tutmanın beden sağlığı üzerinde faydaları var. gereken suyu sahura kadar içebilirsin. ben oruç tutarken iftara yakın zorlanıyorum kan şekerim düştüğü için ve çok acıktığım için başım çok ağrıyor.. biz de bir nevi diyabetik sayılırız sonuçta. ama yavaş yavaş bünyem alıştı birkaç gün geçince.
ben işlere dönüyorum ,öptüm çok....

ayy inşallah:)
bana da eşim sende bu ara bir güzellik var hamile misin acaba derdi ama hiç tutmadı

selam arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim klomen kullanıp adet olamayan var mı ben adet olamadım bugün 35 .gün normalde klomenle ben 31.gün adet olurdum ama olmadım idrar negatif çıkıyor bende başka yapmadım akıntı var ama sarımtrak adet belirtimde yok sizce klomene baglı kist oluşabilir mi lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....sizce hemen dr gitmelimiyim

ayy inşallah:)
bana da eşim sende bu ara bir güzellik var hamile misin acaba derdi ama hiç tutmadı

ne güzel yorumlamış eşin canım hamile olabileceğini ne güzel dile getirmiş... :)
inşallah senin de bu aya sağlıklı bir yumurtan gelişip çatlayacak ben inanıyorum buna...

canım sana kolay gelsin... çok yorma kendini tamam mI
ateşine de zamanında bakman gerekiyormuş Ronya öyle demiş bak...

Son düzenleme:

canım bir iki gün daha netleşsin öyle istersen içersin
yumurtlama akıntın olmuştu demi canım

canım evet en uygun saatler 6-8 arası
ve kesinlikle en az 3 saat uyumuş olman gerek
çünkü uykusuzluk enfeksiyom vb. faktörler ateşi etkiliyor

canım bir iki gün daha netleşsin öyle istersen içersin
yumurtlama akıntın olmuştu demi canım

tabi akıntım olmuştu ateşin düştüğü evrede yapışkan bir akıntı gelmişti canım tamam o zaman yine de ilaç için bekleyim ben nasıl olsa evdeyim kendimi yoracak bişey de yapmıyorum....çok sağol canım bilgilendirmelerin için

bu ilacı ben kullanmadım ama kullanıpta gebelik olmadıysa kist olma ihtimaline karşın doktora gitmende fayda var...

önce kanda gebelik bakar sonra da alttan usg ile net bi şekilde bakarak kist var mı yok mu görür...
yumurtayı geliştiren bu tarz ilaçlarda çatlama olmazsa kist olarak kalır yumurta hücresi ama çatlama olursa gebelik olur gebelik de olmazsa adet görülür...
idrar testinden çok kanda bakılması daha önemli bence önce kan testi yaptırın

Son düzenleme:
canım ben geçen ay adetimin 5.günü klomenle birlikte incir kaynatıp havuçla birlikte içtim hatta hep incir yedim yemeklerden 15 dk öncede beyaz sogan yedim dr gittim 12.gün yumurtalar çok küçük pazartesi yani 16.gün gel dedi gittim ovulasyon olmuş dedi ovulasyon olmuşşsa kist yoktur degil mi sence

tabi yumurtlama olduysa kist yoktur ama adet de bu günlerde görmen gerekli geç değil yani 5 gün geçmiş üstünden... bence kanda gebelik baktır önce sonra gebelik yok da adet gelmezse doktora tekrar gitmelisin...

işlerim var şimdilik netten çıkıyorum kızlar görüşmek üzere....

Son düzenleme:

aaa belkide içine doğmuştur canım ya inşaallah inşaallah hadi bakalım

yellow birşey sorcam sende hamilesin bana yardımcı olabılırsın belki ben tekrar hamileyim şuan ve 4 haftaya kadar kasıgımda batmalar oldu ama dünden beri bitti bu agrılar sadece uyku hali var aceba kasığımdaki batmalar neden bitti iyiye işaretmi? seviniyimmi üzülüyümmü şaşırdım..

sende nasıldı kasığında batmalar devamlı oldumu yoksa ılk aydan sonra bittimi batmalar?

nihalitecim sorduğun soru sayfanın en altında kaldı görünmemiş olabilir canım....yeniden sor bence hamile arkadaşlarımız cevap verirler ... bu arada benim de merak ettiğim bişey bu kasıklarda batma neden olur bir de her hamile yaşamıyor bunu... benim tanıdıklarım hiç böyle bişeyden bahsetmediler... sen içini ferah tut bundan sonraki kontrolün ne zaman?

Son düzenleme:

canım bu batma dedıgın adet sancısı gıbı bıseyse ılk haftalar cok yogun olmakla beraber sımdılerde ara ara bendede olan bısey yanı hergun olması gerekmıyo bıgun olur 2 gun kesılır sonra yıne baslar rahım hamılelıge uyum saglamaya calısıyo.ıyı dusun ıyı olsun tamammı tatlım guzel ve rahat bı hamılelık gecır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…