Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar henuz cok erken bılıyorum ama bebısıme pıjama tarzı bı set vardı ne denıyo onlara bılmıyorum:) ıcınde boyle ayakları kapalı altı vaaar eldıven sapka falan anlayın benı ıste:) onlardan aldım. Iyımı yaptım kotumu bılmıyorum ama ufaktan kıyafetlerı alayım dıyorum buyuk esyalarını 8. Ayda falan alırım.
Ayrıca bu hafta tasınma telasıda var yandım yanı
bıcım canım umarım guzel haberı alırız bu ay hepınız dualarımdasınız.

evet hamileyim bendede adet olucakmışım gibi sancılar oluyor ve normaldede ara kasığıma ağrı giriyor ama batma olmuyor acaba senn batma dediğin kasık ağrısı mıki?
mesela bende birkaç sabah çok şiddetli ağrıyla uykumdan uyandım ve daha sonra normale döndü
canım eğerli içinde bir şüphe varsa bence ya dru ara yada bir dra görün
bende bugün ayaklarımı üşüttüğüm için sancım var acaba sende üşütmüş olabilirmsisn

biliyorum o takımları canım yengemin oğlu doğduğunda almıştım çok şekerler cinsiyet belli olmadan almışsın ama zaten onlar renk renk ve çok güzellir bere ve eldiven ile patik de al :) maşallah... içinden ne geçiyorsa al canım bence ya ne güzel.... anakucağı al kesin çok rahat oluyor onlar bebek de 5 aylık olana kadar onda çok rahat ediyor...
ne çok taşınan oldu bu aylarda... Allah kolaylıklar versin zor ya gerçekten....
canım duaların eksik olmasın ihtiyacım var gerçekten.... umarım iyi haberler verebilirim... hayal kırıklığı olacak sanırım bu defa çok beklentim oldu ama olmazsa da sağlık olsun derim napalım bende de 1 haftadır kasıklarımda yanma ve batmalar var Hayır olsun....
öpüyorum seni ve ufağını
Bu gece arkadaşlara gezmeye gideceğiz nete giremeyebilirim...
hepinize iyi akşamlar :)

Son düzenleme:
canim ben de olacak gibi hissediyorum senin bu ay. Ama yine de hayirlisi olsun olumsuz sonuca da hazirlikli ol kimse bizim icin neyin olumsuz oldugunu bilemez. Kotu gordugumuzde hayir, hayirli gordugumuzde kotuluk olabilir.. Ben de iftara geldim akrabalarla cepten giriyorum iyi eglenceler

aa ben soylemedımmı tosun pasam olucak nasıpse erkekım benım yaa:)) valla bana kalsa herseyı sımdı alıcamda esım frenlıyo bıraz.
Canım senın bebıste bu ay gelmezse bıdakı ay gelır merak etme ama bu ay gelsııın.benım bebısın bısuru arkadası olsun.

geldim eve hemen girdim nete...inşallah canım ya ne desem böyle 2 gündür afedersiniz çıkartıyorum bulantım var... bilemiyorum her ay acaba mı dedim olmadı bu ay da dediğin gibi iki sonuca da hazırlıklıyım...inş. canım senin de günün yaklaşıyordur ve bu mübarek ayda Allah tüm isteklerini versin sana...Allah kabul etsin canım orucunu...

canım söylemedin ya maşallah tosun paşana :) 41 kere kaçıncı haftada belli oldu cinsiyeti maşallah ya ne çok büyüdü de belli oldu? inşallah canım bu ay olmazsa zaten diğer ay rahim filmi ve tedavisi ondan sonra daha rahat olacaktır... ama diyorum ya içimden bir ses olabilir diyor hep eğerki üşütme bulantısı değilse başka ne olabilir bu kadar böyle... benimki de busmaininki de biriciğin reyhanınki, turuncu, tuncss, yasmin16 ve bekleyen diğer arkadaşlarımın bebekleri de olacak ve sizlere yetişeceğiz inşallah... biraz elimizi çabuk tutmak gerek ama zamanı da belli olmuyorki miniklerin....

Son düzenleme:
Bıcım bencede bu yaramazların gelcegı zaman bellı olmuyo.tam umıdı kesıyosun hayatında baska planlar yapmaya baslıyosun al sana yaptıgın planlar kursagında kalsın der gıbı cıkıp gelıyolar.benım hamılelıgım gerceklestıyse herkezın bebısı olur bence stres yapmadan gun asırı ılıskıyı kacırmadan bıde mumkunse adetın ılk gunlerınden baslayıp 12. Gunune kadar gunde 2 falan ıncır yıyıp bekleyın.rahım fılmınıde yabana atmamak lazım tabı. Umarım buna ıhtıyacın kalmadan pozıtıfı bu ay gorursun canım..

Herkeze ıyı geceler bıraz dınleneyım yarın ılk evlılık yıl donumumuz cok heycanlıyımm:) ne yapcagımı dusune dusune uyurum artık..

Herkeze ıyı geceler bıraz dınleneyım yarın ılk evlılık yıl donumumuz cok heycanlıyımm:) ne yapcagımı dusune dusune uyurum artık..

çok haklısın canım bu sebepten ben de kafamda kurmayacağım zamanını....
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun
iyi geceler canım

arkadaşlar merhaba bende de pko varmış 3 aydır adetlerim düzensizleşmişti..usg de polikistik görünüm olduğunu söyledi doktor ama kan tahlilinde hormonlar normal seviyelerde..benim bildiğim kadarıyla hormonlarda sorun olunca ve usg görünmüyle bu teşhis konulmuyomu? farlutal kullandım adetim geldi 3 ay daha kullancakmışım bu ilacı adetin 20.günü kullanmaya başlıcakmışım..ama benim asıl sorunum kilo sanırım çünkü önceden böle bişey yoktu kilo verince düzelirmi acaba?

Son düzenleme:

hormonların normal olması bence çok iyi kilo fazlası gittiği anda usg görüntüsü de normale dönecektir... farlutal eski ilaç bence duphaston ya da progestan daha etkili adet gecikmelerinde doktora sorun isterseniz bunu...farlutal içtikten bazen 15 gün sonra adet görüyorsun bu da daha kötü geriyor insanı.....

bicim kuzumm geldim ateşine bakmaya koymamışın
bende bu tabloları kaydetmeyi bir türlü beceremedim :97:

teşekkür ederim canım cevabın için..ne yazıkki kolay kilo veriiyorum ama kolayda alıyorum artık dikkat etcez napalım farlutalı ilk 3 ay önce kullanmıştım 2 tablet içtim adet gördüm..bu ayda 3-4 gün kullanarak adet gördüm..doktor bi zararı yok diyo ama elbette vardır yan etkileri...heralde işe yaradığı için başka ilaç vermedi bilmiyorumki:44:

kızlarr ben bu ay serephone kullandım 5 gun boyunca 12 ile 19 .günler arasnda ilişkiye gırcez dün sanki adet olacakmısım gibi belimde ve kasıgımda agrılar oldu acaba yumurtlama bu sekildemı oluo :26:

bicim kuzumm geldim ateşine bakmaya koymamışın
bende bu tabloları kaydetmeyi bir türlü beceremedim :97:

canım ateşimde bu gün düşme oldu ya moralim bozuldu ondan eklemedim tabloyu 36.5 çıktı yapar eklerim canım....
bu arada resim olarak prtsc ile foto çek ve paint e yapıştır canım o şekilde de kaydedebilirsin bilgisayarına....

canım demek ki farlutal da sende hemen etki ediyor o zaman tabi ilaca devam et değiştirmene gerek yok.... kolay kilo verebiliyorsan şimdiden kilonu dengede tutmanı tavsiye ederim sonrası için çok büyük rahatlık olur mesela benim kilom 54-55 gidip geliyor devamlı ve daha aşağıya düşmüyor dikkat edip perhiz yapmama rağmen nedeni de pko dan kaynaklanan insilün direnci....

kızlarr ben bu ay serephone kullandım 5 gun boyunca 12 ile 19 .günler arasnda ilişkiye gırcez dün sanki adet olacakmısım gibi belimde ve kasıgımda agrılar oldu acaba yumurtlama bu sekildemı oluo :26:

bende yumurtlama döneminde aynı ağrılar yaşanıyor belki de sende de öyledir...beyaz yapışkan akıntı da varsa tamam yumurtlama olacak yakın zamanda

öle bi akıntı yok :2: sadece dun adet olacakmısım gıbı bı agrı vardı gecen ay klomen kullandım ama progestron degerım cok düşük cıktı bu ay doktorm baska bı ılac verdı bu ayda işe yaramazsa baska tedavi uygulicaz dedi inş baska tedaviye gerek kalmaz

anladım üzülme akıntı bazen çamaşıra gelmez elinle kontrol et bence... eğer yumurta büyüdüyse çatlar bence....

of canım inşallah.. REYYAN nerde bu arada ,hiç görünmüyor..
canım bende ateş ölçme işi heyecan yapmaya başladıııııııııııı, ben bırakıyorum.. bu sabah ölçtükten sonra uykuya dalmakta zorlandım.bünyem kaldırmıyor.. çok canım sıkılıyor
nasılsa günaşırı ilişkiye devam ediyoruz bu ay olmazsa da rahim filmi çekileceğim.. bicim inşallah hamilesindir canım nasıl bekliycez 10 gün
tuanatayın dediği doğru. NO STRESS,YES BEBEK
maşallah tuanatay tebrikler paşana, günler ne kadar çabuk geçmiş..bakalım yelloowunki ne olacak

mesela şu saatteki ateşim 36.9 olması gerektiği gibi ama sabah 7 30 da 36.5 ti....

hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…