Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım stres yapıyorsan elbette ki bakma ateşe... zaten gördün bendeki ateş durumunu bu sabah moralim gitti...
gün aşırı ilişki oluyorsa zaten öyle ya da böyle yumurtlama olduğu taktirde tutacaktır... üzüldüm uykundan da olmuşsun (
yumurtlamayı belirleme yöntemi olarak iyi bence ama seni zorluyorsa stres yaptırıyorsa hiç gerek yok Allah öyle ya da böyle verecek bebeklerimizi...

Son düzenleme:

cnm yaaa çok sevindim oğluşun gelior demekk benm de gözüm hep bebiş eşyalarında. bi an önce cinsiyet belli olsada alışveriş başlasa diorum..

canım evet bence de iyi yöntem,sana katılıyorum, keşke önceden bilseydim.. aylarca belirsizlikler içinde yaşadım.. ama geçen ay çok rahattım iki günde bir ilişki de oldu ,gene bebek olmadı.o da var. şimdi ateş ölçerken hemen heyecanlandım nedense.. eşim çok gayret gösteriyor, doğal yoldan olsun istiyor..benim artık çocukla ilgili konuşmamı da istemiyor stres yapıyorum diye.ne zaman olacaksa olur diyor. hatta dün dedi ki "sana interneti yasaklayacağım, sabahtan akşama kadar hamilelikle ilgili şeyler okuyorsun"
canım sen lütfen moralsiz olma, çünkü zaten hayırlısı olsun demiyor muyduk.. daha bu ikinci ayın senin yumurta oluştuğu. sonuç negatif olsa bile sonuca çok yaklaştın ben hissediyorum tatlım.belki de çok erken ölçtün ronyanın dediği gibi. yarını bekle.

Son düzenleme:
canım normal saattinden erkenmi ölçtün ateşini

hayır ronyacım normal saatinde ölçtüm... yalnız dün gece biraz rüzgarda kaldım gitiiğimiz yer çok serin esiyordu üşüdüm öyle uyudum acaba bu etkile di mi ateşimi?
çünkü şu anda hep yüksek seyrediyor bilmiyorum ki?.... bir de benim hormonlar hep dengesiz di ya yumuta çatladıktan sonra da progesteron salgılanımımda düzensizlik olabilir aslında bunu da bilemiyorum yani...

kesinlikle eşin doğru düşünmüş canım hayırlısı ve teşekkür ederim aslında evet 2 aydır yumurtlama oluyor ve erken elbette ama insan çok istediği zaman erken geç bunu unutabiliyor yoksa gayet normal bakalım kısmet ama senin olsun canım bu ay olsun çok istiyorum ikiniz için de eşin de sana ne güzel demiş bence destek olmuş... çok güzel....
yarını bekleyeceğim tamam....
bu arada adet sancısı gibi olan sancılar başladı bu gün bende....
ama bu belirtilere de çok takılmıyorum akışına bırakmak gerekli gerçekten de canım.... aklın rahat oldu mu için de huruzlu zaten hormonlar dengesini buluyor... yediklerimize de dikkat ediyoruz çok şükür....

yine çamaşır ütü beni bekler kızlar netim açık görüşürüz...

Son düzenleme:

canım ya belirtilere gülüp geç; ben sana dedim ya her ay değişik belirtiler oluyor bende..kamera şakası gibi.
evet üşütmüş olabilirsin inşallah o yüzden ateşin öyle çıkmıştır..
biz elimizden geleni yaptık artık.. içimiz rahat

haklısın daha ne yapayım ben de doktorun çatlar dediği zamanlara hep ilişki denk geldi... başka elimizden gelen bişey yok tabi birde rahat bakmak iyi düşünmek pozitif bakmak gerekli... bunu da birbirimizden destek alarak yapıyoruz aslında ne güzel iyiki varsın
iyiki varsınız.....

canımm dün gece izmir serindi bende üşüdümm :)
üşümen etkilemiş olabilir ateşini
yarın öbür gün yüksek olursa ff çizgiyi çeker diye düşünüyorum
çünkü önceki günler çok bariz bir ateş yükselmesi olmuş
canım senin tablona bakınca benim aylarca yapıtğım tabloları görüyom sanki
inşallah sende yakında gebiş tablonu koyacaksın
ama sana daha evvelde dediğim gibi puregon iğneyle takip yaptırırsan faydasını görürsün

tuanataycım bir oğluşun olucakmış okuduğuma göre çok sevindim canım ne zaman öğrendinki sen cinsiyetini
aslında ben öğrenmek istemiyorum süpriz olsun diye ama eşim merak ediyor bakalım canım minik erkekinede kendine de dikkat et

bicimcim canım sen test mi yaptırcaksın sanki öyle birşey mi gördüm yarını bekliyeceğim falan yazmışsın
bu sabah böyle yatakta yatarken birden aklıma sen geldin durup dururken ama ne düşünüyordum o anda onu hatırlamıyorum

kızlar ben bu gece 2 tane gelinlikli kadın gördüm ve inşaallah bu ay 2 tane hamiş çıkar ben hamile kaldığım ay kendimide gelnlikle görmüştüm inşaallah sabırsızlıkla müjdeli haberler bekliyorum

reyyanda bayadır giremiyor nete heralde müsait olamadı ama onunda haberlerini bekliyoruz reyyyaaannnn

sol kasıgım acaip agrıo kızlar sizce bugün yumurtlama gunumde olabılırmıyım yaw o dedıgınız beyaz sıvıdanda war ama cok az ne yapsamki şaşırdım kaldım

ay canım ya hadi hayırlısı..

sol kasıgım acaip agrıo kızlar sizce bugün yumurtlama gunumde olabılırmıyım yaw o dedıgınız beyaz sıvıdanda war ama cok az ne yapsamki şaşırdım kaldım
yumurtanın çatlama gününde olabilirsin. yapacağın birşey yok; ilişki dışında.

kasıkta batma ilk haftalar cok sık oldu sürekli sanki kasığıma iğne batırıyorlar gibi hissediyordum bide elimle sağ kasığıma biraz bastırınca ağrıyordu sımdı karnıma iyice bastırıyorum banamısın demiyor aceba yerleşti ondanmı ağrımıyor artık bilmiyorum.

bir dahaki kontrolum 2 hafta sonra ama gelin birde bana sorun daha 2 gün olmadı yerimde duramıyorum hep bebeğimi gormek ıstıyorum dün aşırı yorgunluk oldu dısarı yemege gıtmıstık eve bır geldım yattım her yerim ağrıyor bende kalp rahatsızlıgıda oldugu ıcın bağısıklılık sıstemım daha hassas hemen grip olurum bugun oruc tutamadım ama sabaha kadar dinlenince iyileştim elh. eşime doktora gidelim dedim amacım bebeğimi ultrasonda görmekti ama iki hastanye gittik ikiside bakmadı acil değil diye eşimde sinirlendi tabi biraz 2 hafta bekleyelim diye :)

ben diger kürtaj oldugum hamileliğimde hiç hissetmedim ama oda sorunluydu kesesi bozuktu alındı bunun kesesi düzgün ama işte insan endişeleniyor.

nihalite drun sana oruç tutman için birşey demedi mi benim drum oruç tutmamı yasakladı bir sürü borcum olucak bakalım nasıl tutcağım

oyy oyy, oku oku bitmiyor yahu :)
maşallahınız var kızlar..

tuanatay canım bebişin erkekmiş :)) sağlıkla dünyaya geldiği günü de görelim inşallah.. maşallah sana da bebişine de..

biciiim ateşi çok kafana takma, beni geçen ay aha kesin tuttu diye çok yanıltmıştı :)) bu ay ateş de bakmıyorum, umursamıyorum da.. doktor çalışma günleri verdi, ama onu bile bu sefer kafama takmadım.. canım ne zaman isterse o zaman çalışma yapıyorum.. öteki türlü çok feci stres olmştuk.. bu ay çok rahatız, eşim de bende.. Allah'tan sadece hayırlısını diliyorum.. hepimiz için..

bu arada Ronyacım seni tebrik etmedim sanırım.. bebişin hayırlı olsun :))
Rabbim bir gün hepimize nasip etsin.. Amin..

yellow sende iyisin değil mi canım?

herkese iyi,mutlu geceler diliyorum..

iyiyiz canım şükğrler olsunki inşaallah sende iyisindr canım yarın yada salı günü kontrole gitcez inşaallah bakalım ne durumdayız

sanada iyi geceler

iyiyiz canım şükğrler olsunki inşaallah sende iyisindr canım yarın yada salı günü kontrole gitcez inşaallah bakalım ne durumdayız

sanada iyi geceler

oohh ne güzel.. inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan.. ben iyiyim sanırım yaa.. günlerim çok koşturmacalı geçiyor.. hiçbirşey anlayamadan gece oluveriyor.. bayram gelsin istiyorum bir an önce.. annemleri çok özledim :) babamın evini, kokusunu çok özledim.. günler geçmiyor sanki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…