Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

gerekten de baba evi çok aranıyor değil mi canım allah kauştursun hayırlısıyla çabucak geçsin günlerde anneciğine babacığına kavuşursun

gerekten de baba evi çok aranıyor değil mi canım allah kauştursun hayırlısıyla çabucak geçsin günlerde anneciğine babacığına kavuşursun

kesinlikle aranıyor.. oranın tadı bambaşka.. inşallah bayrama ne kaldı şunun surasında :))

yarın görüşürüz kızlar..
sıcaklara benim pc bile dayanamıyor, sürekli kapanıyor ısınıp da..

hayırlı bir hafta diliyorum herkese, mutlu haberlerle dolu geçsin günlerimiz..

ya kızlar bısı sorcam benım sol kasıgımda cok agrı var yumurtlama donemınde normalmı bu kadar agrı yoksa baska bısemı bu agrıı:26:

canım ya hep içimi rahatlatıyorsun çok sağol izinden geliyorum o zaman tamam 2 gün umarım yüksek gider ateş... devamlı terliyorum sıcak basması gibi tuhaf....iğneyi de doktoruma danışacağım hele şu rahme bi daha baksın da....

reyhanı ve turuncuyu merak ettim ben de biricik de 3 gündür yok....
test yapmama çok var canım biliyorsun ilk hafta rahme yerleşme süresi var sonra raimde de 1 hafta dolacak ki testlerde çıksın yani daha 10 gün en az beklemeliyim....

canım yerleşmeden sonra ağrıların bitmiştir diye düşünüyorum.... korkma ama rahme yerleşmeden de kanda hcg çıkmaz ki öncesinde mi ağrı oldu sonrasında mı?

haklısın bence de canım kafana takma çok üstünde durunca olmuyor galiba heves ettiğimizi çok istediğimizi Allah biliyor zaten veecek bize de nihayetinde

nihalite drun sana oruç tutman için birşey demedi mi benim drum oruç tutmamı yasakladı bir sürü borcum olucak bakalım nasıl tutcağım

gebelik başlı başına oruç tutulmaması olağan hallerden biri zaten tutmamak en sağlıklısı... zaten kendini ve bebeğinin sağlığını tehlikeye atmanın sevap yanı olmaz bence... için rahat olsun canım borcum var diye de düşünme... annelik bebeği taşımak dikkatli davranmak da başlı başına sevap....

ya kızlar bısı sorcam benım sol kasıgımda cok agrı var yumurtlama donemınde normalmı bu kadar agrı yoksa baska bısemı bu agrıı:26:

endişe etme bence benim de bu dönemlerde inanılmaz batma ve yanma var kasıklarımda sanki ayağa kalkınca biri alttan çeker gibi ağrı var yani doğaldır canım....

endişe etme bence benim de bu dönemlerde inanılmaz batma ve yanma var kasıklarımda sanki ayağa kalkınca biri alttan çeker gibi ağrı var yani doğaldır canım....

tşk ederim canım cok saol demekkı daha önce yumurtlamamısım hıc :)) ilk kez böle bı agrı oluoo tamda 14.gunum bugun

tşk ederim canım cok saol demekkı daha önce yumurtlamamısım hıc :)) ilk kez böle bı agrı oluoo tamda 14.gunum bugun

ilaçların da etkisi olabiliyor hızlı gelişiyor ya yumurta ağrı yapabilir çatladı diye düşün... benim de ağrılı çatlıyor :)) inşallah döllenir canım.... ve sonrası da gelir... içini ferah tut ilişki bu gece de olsun yumurta çatladıktan sonra 2 saat içinde sperm ile karşılaşırsa döllenir şans artar...yumurtanın da canlılık süresi zaten 24 saat... sonrasında döllenmezse etkisizleşiyor....gün aşırı ilişki de yeterli der doktorlar...

Son düzenleme:

inş.canım inş öle olur.doktorum zaten gün aşırı ilişki önerdi 12 ve 19 gunler arası hergün

inş.canım inş öle olur.doktorum zaten gün aşırı ilişki önerdi 12 ve 19 gunler arası hergün

döllendiği takdirde de o batma ve yanmalar bir süre devam edebilir korkma... bu belirtileri yazanlar var çünkü... biliyorsun döllendikten sonra rahme ulaşana kadar 4-5 gün yolculuk ediyor zavallı :))

nihalite drun sana oruç tutman için birşey demedi mi benim drum oruç tutmamı yasakladı bir sürü borcum olucak bakalım nasıl tutcağım

neden yasakladı ki sana? benim annem hamileyken hep tutmuş oruçlarını.. gerçi bu ramazan günler çok uzun,eğer sakıncalı dediyse doktor ;tutma. kısa günlerde ödersin borcunu inşallah.

neden yasakladı ki sana? benim annem hamileyken hep tutmuş oruçlarını.. gerçi bu ramazan günler çok uzun,eğer sakıncalı dediyse doktor ;tutma. kısa günlerde ödersin borcunu inşallah.

2 canlı iken bence şahsi fikrim tutulmamalı tek başına olsan tamam tutarsın... 2 canlı olduğunda bebeğin yerine de karar vermiş oluyorsun 2 katı sorumlusun en güzeli gebelikte orucu tutmamak...farklı sevaplar kazanmak...

Son düzenleme:

ben hem sabah akşam ilaç içiyorum vede yemek yemezsem başım dönüyor ve hiç elim ayağımı kaldıramıoyrum zatende öyle çok yiyemiyorum ama dr öyle söyledi zaten bende kansızlıkta var canım ondanda baş dönmesi olabilir zaten ben ilklerde tutsam mı falan dedim ama eşim çok karşı çıktı zaten de bu baş dönmelerinden sonra tutamazdım heralde

canım zaten Allah izin vermiş, hamileler oruç tutmazsa günah olmuyor ama sonra borcu ödemek şartıyla. vardır bir hikmet..

günaydın canlarım,

biraz sinirim bozuk, benim ateş hala çok düşük..bir türlü çıkmadı...yumurtlama dönemimi çoktan geçirdim o yüzden ateşim yavaştan çıkması gerekiyordu!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…