oohh ne güzel.. inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan.. ben iyiyim sanırım yaa.. günlerim çok koşturmacalı geçiyor.. hiçbirşey anlayamadan gece oluveriyor.. bayram gelsin istiyorum bir an önce.. annemleri çok özledim :) babamın evini, kokusunu çok özledim.. günler geçmiyor sanki :))
gerekten de baba evi çok aranıyor değil mi canım allah kauştursun hayırlısıyla çabucak geçsin günlerde anneciğine babacığına kavuşursun
canımm dün gece izmir serindi bende üşüdümm :)
üşümen etkilemiş olabilir ateşini
yarın öbür gün yüksek olursa ff çizgiyi çeker diye düşünüyorum
çünkü önceki günler çok bariz bir ateş yükselmesi olmuş
canım senin tablona bakınca benim aylarca yapıtğım tabloları görüyom sanki
inşallah sende yakında gebiş tablonu koyacaksın
ama sana daha evvelde dediğim gibi puregon iğneyle takip yaptırırsan faydasını görürsün
tuanataycım bir oğluşun olucakmış okuduğuma göre çok sevindim canım ne zaman öğrendinki sen cinsiyetini
aslında ben öğrenmek istemiyorum süpriz olsun diye ama eşim merak ediyor bakalım canım minik erkekinede kendine de dikkat et
bicimcim canım sen test mi yaptırcaksın sanki öyle birşey mi gördüm yarını bekliyeceğim falan yazmışsın
bu sabah böyle yatakta yatarken birden aklıma sen geldin durup dururken ama ne düşünüyordum o anda onu hatırlamıyorum
kızlar ben bu gece 2 tane gelinlikli kadın gördüm ve inşaallah bu ay 2 tane hamiş çıkar ben hamile kaldığım ay kendimide gelnlikle görmüştüm inşaallah sabırsızlıkla müjdeli haberler bekliyorum
reyyanda bayadır giremiyor nete heralde müsait olamadı ama onunda haberlerini bekliyoruz reyyyaaannnn
kasıkta batma ilk haftalar cok sık oldu sürekli sanki kasığıma iğne batırıyorlar gibi hissediyordum bide elimle sağ kasığıma biraz bastırınca ağrıyordu sımdı karnıma iyice bastırıyorum banamısın demiyor aceba yerleşti ondanmı ağrımıyor artık bilmiyorum.
bir dahaki kontrolum 2 hafta sonra ama gelin birde bana sorun daha 2 gün olmadı yerimde duramıyorum hep bebeğimi gormek ıstıyorum dün aşırı yorgunluk oldu dısarı yemege gıtmıstık eve bır geldım yattım her yerim ağrıyor bende kalp rahatsızlıgıda oldugu ıcın bağısıklılık sıstemım daha hassas hemen grip olurum bugun oruc tutamadım ama sabaha kadar dinlenince iyileştim elh. eşime doktora gidelim dedim amacım bebeğimi ultrasonda görmekti ama iki hastanye gittik ikiside bakmadı acil değil diye eşimde sinirlendi tabi biraz 2 hafta bekleyelim diye :)
ben diger kürtaj oldugum hamileliğimde hiç hissetmedim ama oda sorunluydu kesesi bozuktu alındı bunun kesesi düzgün ama işte insan endişeleniyor.
oyy oyy, oku oku bitmiyor yahu :)
maşallahınız var kızlar..
tuanatay canım bebişin erkekmiş :)) sağlıkla dünyaya geldiği günü de görelim inşallah.. maşallah sana da bebişine de..
biciiim ateşi çok kafana takma, beni geçen ay aha kesin tuttu diye çok yanıltmıştı :)) bu ay ateş de bakmıyorum, umursamıyorum da.. doktor çalışma günleri verdi, ama onu bile bu sefer kafama takmadım.. canım ne zaman isterse o zaman çalışma yapıyorum.. öteki türlü çok feci stres olmştuk.. bu ay çok rahatız, eşim de bende.. Allah'tan sadece hayırlısını diliyorum.. hepimiz için..
bu arada Ronyacım seni tebrik etmedim sanırım.. bebişin hayırlı olsun :))
Rabbim bir gün hepimize nasip etsin.. Amin..
yellow sende iyisin değil mi canım?
herkese iyi,mutlu geceler diliyorum..
nihalite drun sana oruç tutman için birşey demedi mi benim drum oruç tutmamı yasakladı bir sürü borcum olucak bakalım nasıl tutcağım
ya kızlar bısı sorcam benım sol kasıgımda cok agrı var yumurtlama donemınde normalmı bu kadar agrı yoksa baska bısemı bu agrıı:26:
endişe etme bence benim de bu dönemlerde inanılmaz batma ve yanma var kasıklarımda sanki ayağa kalkınca biri alttan çeker gibi ağrı var yani doğaldır canım....
tşk ederim canım cok saol demekkı daha önce yumurtlamamısım hıc :)) ilk kez böle bı agrı oluoo tamda 14.gunum bugun
ilaçların da etkisi olabiliyor hızlı gelişiyor ya yumurta ağrı yapabilir çatladı diye düşün... benim de ağrılı çatlıyor :)) inşallah döllenir canım.... ve sonrası da gelir... içini ferah tut ilişki bu gece de olsun yumurta çatladıktan sonra 2 saat içinde sperm ile karşılaşırsa döllenir şans artar... yani tutsun....gün aşırı ilişki de yeterli der doktorlar...
inş.canım inş öle olur.doktorum zaten gün aşırı ilişki önerdi 12 ve 19 gunler arası hergün
döllendiği takdirde de o batma ve yanmalar bir süre devam edebilir korkma... bu belirtileri yazanlar var çünkü... biliyorsun döllendikten sonra rahme ulaşana kadar 4-5 gün yolculuk ediyor zavallı :))
tek tutsunda ben bu agrılara razıyımm :))
nihalite drun sana oruç tutman için birşey demedi mi benim drum oruç tutmamı yasakladı bir sürü borcum olucak bakalım nasıl tutcağım
inşallah tutar :) aynen ben de öyle düşünüyorum...yeterki olsun....
neden yasakladı ki sana? benim annem hamileyken hep tutmuş oruçlarını.. gerçi bu ramazan günler çok uzun,eğer sakıncalı dediyse doktor ;tutma. kısa günlerde ödersin borcunu inşallah.
2 canlı iken bence şahsi fikrim tutulmamalı tek başına olsan tamam tutarsın... 2 canlı olduğunda bebeğin yerine de karar vermiş oluyorsun 2 katı sorumlusun en güzeli gebelikte orucu tutmamak...farklı sevaplar kazanmak...
neden yasakladı ki sana? benim annem hamileyken hep tutmuş oruçlarını.. gerçi bu ramazan günler çok uzun,eğer sakıncalı dediyse doktor ;tutma. kısa günlerde ödersin borcunu inşallah.
canım zaten Allah izin vermiş, hamileler oruç tutmazsa günah olmuyor ama sonra borcu ödemek şartıyla. vardır bir hikmet..2 canlı iken bence şahsi fikrim tutulmamalı tek başına olsan tamam tutarsın... 2 canlı olduğunda bebeğin yerine de karar vermiş oluyorsun 2 katı sorumlusun en güzeli gebelikte orucu tutmamak...farklı sevaplar kazanmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?