günaydın canlarım,
biraz sinirim bozuk, benim ateş hala çok düşük..bir türlü çıkmadı...yumurtlama dönemimi çoktan geçirdim o yüzden ateşim yavaştan çıkması gerekiyordu!!!!
Eki Görüntüle 236757
nihalite drun sana oruç tutman için birşey demedi mi benim drum oruç tutmamı yasakladı bir sürü borcum olucak bakalım nasıl tutcağım
nihalite drun sana oruç tutman için birşey demedi mi benim drum oruç tutmamı yasakladı bir sürü borcum olucak bakalım nasıl tutcağım
günaydın canlarım,
biraz sinirim bozuk, benim ateş hala çok düşük..bir türlü çıkmadı...yumurtlama dönemimi çoktan geçirdim o yüzden ateşim yavaştan çıkması gerekiyordu!!!!
Eki Görüntüle 236757
canım al benden de o kadar ateşe bak ya 40. günümdeyim bu gün ateş yine yumurtlama değerlerinde çıktı(
eşime dedim bu defa anormallik var diye hiç düşünme takma kafana dedi... 23 ünde doktora gittiğimde belli olcek akla kara....düşünmemeye çalışıyorum da şu durumda ne regl olabilirim ne de gebe kalınabilir? anlamadım hiç... neyse rahim durumu netleşsin iğne olabilirim Ronya dediğin gibi...yumurtam gelişiyor ama çatlatamadım herhalde bu defa...
Eki Görüntüle 237055
bicim ateş ölçme ile pek bilgili değilim ama geçen sitenin galerisini inceledim.. böyle senin tablona benzer bir sürü vardı.. artıyo düşüyo, tekrar artıyo düşüyo.. sonra zaten çiziyo çizgiyi site :) kafana takma.. sen kendini 23üne konsantre et, gün aşırı çalışmanı muhakkak yap.. Allah çok büyük..
bicimm canım ateşin düşmüş sanırım çatlamadı senin nazlı yumurta
sen bu ay adet olduğun gibi 3.günü doktora git
ve puregon iğneyle takip yaptır
canım biliyorsun demi biz pko liler yumurtlasak bile
çoğu zaman çok kaliteli yumurtalar üretemiyoz
en güzel takip yaptırmak
bende takip yaptırmıştım bu ay
sende eminim çok faydasını görcen
o bahsettiğin iğne tam olarak ne içerikli canım çatlatma mı geliştirme mi?
yine yumurtlama ateşi evet nazlı :) dediğin gibi kararsız çekimser benim yumurtalar....
canım bahsettiğim iğne yumurtaların gelişmesini sağlıyor
benim doktorum ilk klomen vermişti ama malesef benim nazlı yumurtalar klomenle büyümedi
daha sonra puregon iğneye geçtik ancak öyle büyüdü
sonrasındada pregnly çatlatma iğnesi vuruldum
tabi bu arada 2-3 günde bir takibe aldı nasıl büyüyormu diye yumurtalar
canım al benden de o kadar ateşe bak ya 40. günümdeyim bu gün ateş yine yumurtlama değerlerinde çıktı(
eşime dedim bu defa anormallik var diye hiç düşünme takma kafana dedi... 23 ünde doktora gittiğimde belli olcek akla kara....düşünmemeye çalışıyorum da şu durumda ne regl olabilirim ne de gebe kalınabilir? anlamadım hiç... neyse rahim durumu netleşsin iğne olabilirim Ronya dediğin gibi...yumurtam gelişiyor ama çatlatamadım herhalde bu defa...
Eki Görüntüle 237055
canım...
benim 60. gün ya da ne biliyim 50. gün falan yumurtlamam mümkün değil, çünkü süklusum 29-30 gün...
zaten süklusun tam ortasında genelde yumurtlamayı hissdiyorum, kasıklarımda alarm çalıyor, çekme oluyor ve akıntı geliyor. o akıntı genelde yumurta çatladıktan sonra geliyor. bunu doktor kontrolünde (takipte) görmüştük..
bu ay hayır yaptırmadım takip ama bir dahaki ay kesinlikle hem ateş hemde yumurta takibi ile yaptırıcam...
bakalım bu ay tutturamadıysak tabiki.....
anladım canım teşekkürler net açıklamışsın... ben klomeni de hiç denemedim belki önce onu dener ama dediğin iğne çok etkili anlaşılan...
o zaman ben endişe etmeyim hiç önemüzdeki aylarda umudum arttı o zaman :) çok sağol canım tekrar miniğin de iyidir inşallah kaç haftalık oldu?
anladım canım teşekkürler net açıklamışsın... ben klomeni de hiç denemedim belki önce onu dener ama dediğin iğne çok etkili anlaşılan...
o zaman ben endişe etmeyim hiç önemüzdeki aylarda umudum arttı o zaman :) çok sağol canım tekrar miniğin de iyidir inşallah kaç haftalık oldu?
biliyorsun Tuanatay ın da 2. klomen kullandığında birşey olmadı ama bazen ilaç öyle etkili ki, bir daha ki ay kendiliğinden hamie kaldı...
3-4 klomen denemesinden sonra o iğneleri vuryorlar genelde....
bu arada nediyim arkadaşta klomeni bıraktıktan sonra hamile kalmıştı...şimdi doğurmuştur değilmi artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?