Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canım takiple de olmayınca ,o zaman da geriliyorsun.. doğal haline bırakınca da geriliyorsun..
hepimiz bugün bunalım takılıyoruz galiba, yazdıklarınızı okuyunca benim de moralim bozuldu ÜFFFFFFFFFFFF:95:

canım gönlün çok ferah olsun inşallah senin güzel haberini alıcaz
umarım iyi bir doktorun vardır
yoksa manavkuyu ekadomda hüseyin ceyberi var tavsiye ederim süper bir doktor
benim takibimi o yaptı çok titiz ilgili ve güleryüzlü bir doktor
canım önümüzdeki ay takip yaptırmak istiyom diye gidersen doktora
ilk etapta klomene başlar diye düşünüyorum
eşinin değerleri iyiyse inşallah gelir bebişin

inşallahhh tutturmuşsundurrr

Canım takiple de olmayınca ,o zaman da geriliyorsun.. doğal haline bırakınca da geriliyorsun..
hepimiz bugün bunalım takılıyoruz galiba, yazdıklarınızı okuyunca benim de moralim bozuldu ÜFFFFFFFFFFFF:95:

canım valla bende eşimin değerleri kötüyken bile takip yaptırdım
yani olmayacağını bile bile
benim döngüm çok kötüydü bekle bekle yumurta yok insanın siniri bozuluyor
kolay yolu varken beklemek iyice strese sokuyor insanı
inşallah sendende yakında güzel haberler alırız

moralin bozulmasın canım böyle durumlarda deneyim oluyor hepimiz için paylaşıldıkça netlik kazanıyor...sakın dert etme sen yumurtlama gününe de yaklaşıyorsun incir ye yaş incir de çıktı tamam mı canım....

tamam içim rahat sorun etmiyorum zaten olabilecek iki durumdan biriydi bu da... önümde de daha aydınlık zamanlar olduğuna inanıyorum....doktor tavsiyeni aklımda tutacağım canım şimdiki doktorumu da arkadaşım tavsiye etmişti çok memnunum ondan da deneyimli ve bilgili bir doktor... devlet hastanesinde olmasına rağmen benimle 15 dk fazladan ilgileniyor özel durumumu bildiği için iyi doktor yani....senin dediği gibi klomenle başlar bu sırada da bana çok iş düşecek sabırlı olmak olumlu olmak gibi.... inanıyorum ki her şey iyi gidecek sizin gibi güzel örnekler var karşımızda nasıl umutlu olmayalımki... minietek moontorrent nediyim tuanatay yelloww sen ve daha unutup sayamadıklarım bizlere çok büyük umutsunuz sizler

Son düzenleme:

reyhanı turuncuyu ve kayramı çok merak ediyorum nete de gelmediler yasmin de aynı şekilde inşallah iyi olsunlar...
esperanza sen de yazmıyorsun

nihalite sen de uzun uğraşlardan sonra bebeğine kavuşacaksın inşallah canım yorma kendini ve oruç tutuyorsan eğer yat uyu tamam mı?

o bahsettiğin iğne tam olarak ne içerikli canım çatlatma mı geliştirme mi?
yine yumurtlama ateşi evet nazlı :) dediğin gibi kararsız çekimser benim yumurtalar....

merhaba bicim nasılsın ben iğneyle başladım bu ay ilk önce 50 sonra 75 mm kullandım ama yumurtlarda gelişme olmadı 11 mm kaldı dr tekrar tahlillerimi örmek istedi bunun sonucunda tsh yüksek çıktı sonra yeniden tsh tahlili istedi vede sınırın üstü çıktı 4.16 şimdi ilaç kullanıyorum 2 ay ara verdik bakalım hayırlısı inşallah sende hamilesindir canım bu arada ben ronyaya sordum heralde görmedi acaba iğneyi kaç mm kullandı

Canım Ronya geldiğinde görür şimdi...
TsH da sorun çıkarabiliyor böyle tabi ama o düzeldiğinde tekrar denersin ve inşallah bu defa olur canım...

benim durumumda artık ay sonuna doğru sonuçlanacak gibi görünüyor nihayet :))
Tsh düzelir bu arada yumurta geliştiren ilacı bırakmana rağmen gebe kalma şansın var biliyorsun de mi? az da olsa ihtimal valla ben gördümki her durumu değerlendirmek gerekli....

Son düzenleme:

nete girdikleri zaman yazarlar inş. bizde haberdar oluruz böylece...

amin canım inşallah darısı başınıza

. oruc tutuyorum ama evdeyım zaten takılıyorum oyle bır yere cıkmıyorum orucluyken cok rahatım Allaha şükür yemek yedikten sonra kötü oluyorum ben tansiyonum cıkıyor sanırım Allah sabrını verıyor inanıyorum..

Merhaba kızlar.

Herkese hayırlı ramazanlar.
Rabbim bu mübarek ay herkesin duasını kabul eylesin inşaallah.
Evime yerleştim çok şükür.Bugünde net bağlandı.Yine aranızdayım artık.

Bebiş bu ayda gelmedi.Bir daha ki ay'a inşaallah.
İyi olan ise kendiliğimden adet olmuş olmam.Ayın 2.de ,yani 33.günde adet oldum çok şükür.
Bundan sonra herşeyin yavaş yavaş yoluna gireceğini düşünüyorum.
Hadi hayırlısı.

Geçmişi okuyamadım henüz.Var mı hayırlı haberler ?

amin inşallah sırayla vereceğiz güzel haberleri :)) evdeysen iyi tabi canım... bu arada yemek yedikten sonra şeker yükseldiği için kötü olabilirsin... tokluk şekerini ve açlığı gebelik boyunca baktırmalısın canım....

canım düzene giriyor demek ki siklusun çok sevindim merak etmiştim seni hoşgeldin bebek haberini de inşallah bu ay sonunda alırız canım ya her şeyin hayırlısı yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun :))

hava çok sıcak ya da ben terliyorum bu gün ....hep sıcak basıyor ( yine duş alıp geliyim kızlar...

Son düzenleme:

canım inşallah olur hayırlısı tsh pco birbirine baskı yapıyormuş adet düzensizliği saç dökülmesi felan yapıyomuş ayrıca gebelik için oran 2,50 altı olması lazımmış inşallah düşerde biran önce bebklerimizi kucağımıza alırız

turuncu hoşgeldin.. yeni evin de hayırlı olsun.. yeni haber sayılabilecek yellow hamile o zamanlarda burdamıydın ki bilemiyorum..
başka da bilmiyorum bende.. çok sık giremiyordum son haftalarda..

bu arada dün akşam küçük bir hesap yaptım da ben, geçen sefer klomen ve çatlatma iğnesi olduğumda; adet günümden geri 14 gün sayıyorum, iğneden sonraki 5. güne denk geliyor.. yani ben iğneden sonra hemen yumurtayı çatlatmamışım.. bu ay da mı öyle olacak ki.. şimdi adet günümü bekliyorum, inşallah gelmez.. ama ben umudumu yitirmeyip son günlere kadar çalışmalara devam edeceğim :)
bu arada bicim, Ronyanın dediği iğneden doktor bana da söyledi.. klomenle vakit kaybetmek istemezsen iğneye geçebiliriz.. sen biraz düşün dedi.. inşallah iğnelere filan gerek kalmaz da.. herşey iyi olur.. birde kızlar eşim iş değiştirdi, ekonomik sıkıntılarımız da Allah'ın izni ile son buldu.. artık bebek için iğne tedavisi bilmem ne diye ekonomik açıdan düşünüp korkmuyoruz.. Rabbim önden rızkını yolladı inşallah miniğim de gelir çok bekletmeden..
ayy çenem düştü yine :))

hoşbulduk canım.
geçen ay taşınma sıkıntısıydı,annemlerde kalmamdı falan derken düzenli birliktelik olmadı hiç.
Zaten en verimli dönemde eşimle ayrıydık.O yüzden umudum yoktu ama adetimin kendiliğinden geleceğini hissediyordum sanki.

Önce ki gece rüyamda kucağımda bi bebek gördüm.Sağ göğsümden süt geliyordu ve ben bebeği göğsüme dayayıp emzirmeye çalışıyordum.Ertesi günde eşim ikiz bebiş görmüş ilk defa rüyasında.
Bu gece ise rüyamda bi arkadaşımı kadın doğum doktoruna götürüyorum.Doktor ultrasonla falan bakıyor ve konuşuyor onunla.Sonra doktora "nolur bide bana bakın,daha yumurtlama için erken ama yinede bi bakın siz" diyorum.Doktor bakıyor ve senin hiç bişeyin yok,yakında hamile kalırsın merak etme diyor.Sevinçten çığlıklar atıyordum rüyamda

Hadi hayırlısı bakalım

Okuduğum kadarı ile sen beklemedeymişin daha.Hayırlı haberler alırız inşaallah senden.

Hoşbulduk canım.Çok teşekkür ederim.
İnşaallah bir gün kendi evimde olur.
Yellow dan haberim var canım.Umarım sıradaki hayırlı haberi sizlerden alırız.

Hoşbulduk canım.Çok teşekkür ederim.
İnşaallah bir gün kendi evimde olur.
Yellow dan haberim var canım.Umarım sıradaki hayırlı haberi sizlerden alırız.

inşallah en kısa zamanda kendi eviniz de olur.. biz geçen sene aldık evimizi, çok zorlandık ilk yıl ama şimdi bakıyoruz geriye de 15 ay olmuş :)) al ödenir, sat yenir demişler gerçekten de doğru.. inşallah hepimiz bir gün güzel haberi burdan vereceğiz.. hepiniz iyiki varsınız..

Son düzenleme:

sağol canım hayırlısı tabi düşünmüyorum doktor zaten ne tedavi verirse versin bana takip edecektir... hepimizin hakkında hayırlısı olsun :))
sen de bu ay ilişki olmasına dikkat et ve başka bişey de düşünme tamam mı?
eşinin işlerinin de yoluna girmesine çok sevindim... bebeğinizde geldiğinde maşallah harika olacak canım inşallah hepimizinki gelecek...

canım rüyan hayır olsun çok güzel rüya ve gerçekçi rüyalara benziyor baklaım aynen çıkacak mı canım?
aynı zamanlarda gebe kalalım inşallah Tuncss Turuncu Biricik Tandilek Yasmin Reyhan ve sayamadığım arkadaşlarım....
benimki aslında doktor bekleyişi diyebilirim gebelikten umudum yok canım ama önümüzdeki aylar için umutluyum elbette...

Ay inşallah canım.
Ağustos ayında güzel haber alacakmışım gibi geliyor.Çok kendimi kaptırmak istemiyorum ama ne bileyim.
Her ay olduğu gibi umutluyum işte yine.
İnşaallah hep beraber veririz güzel haberi

bence öyle olacak önce senden tuncss ve busmaiden gelecek haber sonra da benimle birlikte diğer arkadaşlarımızdan öyle doğuyor içime nedense....

ben oruç tutamıyorum yemek yiyip geleceğim kızlar öptüm :)

Son düzenleme:

Canım orası hiç belli olmaz işte.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin diye dua ediyorum her zaman.

Ben de adetli olduğum için tutamıyorum şimdilik.Sana afiyet olsun canım .

canim nerdeyse aglaticaksin beni. o kadar hayal oldu ki bana cok uzun bir surecten sonra hamile kalacagim gibi geliyor.. Hosgeldin turuncu.yeni ay yeni umutlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…