evet ya, amma da inişli çıkışlı seninki....Bence süklusunu kısaltmaya bak bicimcim, biliyorsun adet olman gerek!
ya 23. üne daha çok var sanki, değilmi? bencede Ronyanın dediği gibi artık devamlı takip yaptır canım....
Bak ben yine gerilmeye başladım, aman doğal yoldan olsun, kilo veriyim, zırt pırt derken 1 yılı devirdim ve artık birşeylerin olma zamanı!
anladım canım teşekkürler net açıklamışsın... ben klomeni de hiç denemedim belki önce onu dener ama dediğin iğne çok etkili anlaşılan...
o zaman ben endişe etmeyim hiç önemüzdeki aylarda umudum arttı o zaman :) çok sağol canım tekrar miniğin de iyidir inşallah kaç haftalık oldu?
canım...
benim 60. gün ya da ne biliyim 50. gün falan yumurtlamam mümkün değil, çünkü süklusum 29-30 gün...
zaten süklusun tam ortasında genelde yumurtlamayı hissdiyorum, kasıklarımda alarm çalıyor, çekme oluyor ve akıntı geliyor. o akıntı genelde yumurta çatladıktan sonra geliyor. bunu doktor kontrolünde (takipte) görmüştük..
bu ay hayır yaptırmadım takip ama bir dahaki ay kesinlikle hem ateş hemde yumurta takibi ile yaptırıcam...
bakalım bu ay tutturamadıysak tabiki.....
Canım takiple de olmayınca ,o zaman da geriliyorsun.. doğal haline bırakınca da geriliyorsun..
hepimiz bugün bunalım takılıyoruz galiba, yazdıklarınızı okuyunca benim de moralim bozuldu ÜFFFFFFFFFFFF:95:
Canım takiple de olmayınca ,o zaman da geriliyorsun.. doğal haline bırakınca da geriliyorsun..
hepimiz bugün bunalım takılıyoruz galiba, yazdıklarınızı okuyunca benim de moralim bozuldu ÜFFFFFFFFFFFF:95:
canım gönlün çok ferah olsun inşallah senin güzel haberini alıcaz
umarım iyi bir doktorun vardır
yoksa manavkuyu ekadomda hüseyin ceyberi var tavsiye ederim süper bir doktor
benim takibimi o yaptı çok titiz ilgili ve güleryüzlü bir doktor
canım önümüzdeki ay takip yaptırmak istiyom diye gidersen doktora
ilk etapta klomene başlar diye düşünüyorum
eşinin değerleri iyiyse inşallah gelir bebişin
merhaba biricik hosgeldin herkese gliforu önerdin biz hamile kalıyoruz sen kaldın bak inşallah Allah sizede en kısa zamanda hamile kalmayı ve sağlıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip eder..
minietek de vardı bir aralar oda hamileydi sanırım oda yok şimdi reyyan vardı ??
ben takip ediyorum ama yazamıyorum çoğu zaman sanmayınkı bakmıyorum bir aralar durumum malum kürtaj olmak zorunda kaldım psikolojim pek müsait değildi ama tekrar döndüm inş. bu defa sorunsuz bir şekilde kucagıma alırım..
o bahsettiğin iğne tam olarak ne içerikli canım çatlatma mı geliştirme mi?
yine yumurtlama ateşi evet nazlı :) dediğin gibi kararsız çekimser benim yumurtalar....
merhaba bicim nasılsın ben iğneyle başladım bu ay ilk önce 50 sonra 75 mm kullandım ama yumurtlarda gelişme olmadı 11 mm kaldı dr tekrar tahlillerimi örmek istedi bunun sonucunda tsh yüksek çıktı sonra yeniden tsh tahlili istedi vede sınırın üstü çıktı 4.16 şimdi ilaç kullanıyorum 2 ay ara verdik bakalım hayırlısı inşallah sende hamilesindir canım bu arada ben ronyaya sordum heralde görmedi acaba iğneyi kaç mm kullandı
reyhanı turuncuyu ve kayramı çok merak ediyorum nete de gelmediler yasmin de aynı şekilde inşallah iyi olsunlar...
esperanza sen de yazmıyorsun
nihalite sen de uzun uğraşlardan sonra bebeğine kavuşacaksın inşallah canım yorma kendini ve oruç tutuyorsan eğer yat uyu tamam mı?
nete girdikleri zaman yazarlar inş. bizde haberdar oluruz böylece...
amin canım inşallah darısı başınıza
. oruc tutuyorum ama evdeyım zaten takılıyorum oyle bır yere cıkmıyorum orucluyken cok rahatım Allaha şükür yemek yedikten sonra kötü oluyorum ben tansiyonum cıkıyor sanırım Allah sabrını verıyor inanıyorum..
Merhaba kızlar.
Herkese hayırlı ramazanlar.
Rabbim bu mübarek ay herkesin duasını kabul eylesin inşaallah.
Evime yerleştim çok şükür.Bugünde net bağlandı.Yine aranızdayım artık.
Bebiş bu ayda gelmedi.Bir daha ki ay'a inşaallah.
İyi olan ise kendiliğimden adet olmuş olmam.Ayın 2.de ,yani 33.günde adet oldum çok şükür.
Bundan sonra herşeyin yavaş yavaş yoluna gireceğini düşünüyorum.
Hadi hayırlısı.
Geçmişi okuyamadım henüz.Var mı hayırlı haberler ?
Canım Ronya geldiğinde görür şimdi...
TsH da sorun çıkarabiliyor böyle tabi ama o düzeldiğinde tekrar denersin ve inşallah bu defa olur canım...
benim durumumda artık ay sonuna doğru sonuçlanacak gibi görünüyor nihayet :))
Tsh düzelir bu arada yumurta geliştiren ilacı bırakmana rağmen gebe kalma şansın var biliyorsun de mi? az da olsa ihtimal valla ben gördümki her durumu değerlendirmek gerekli....
canım düzene giriyor demek ki siklusun çok sevindim merak etmiştim seni hoşgeldin bebek haberini de inşallah bu ay sonunda alırız canım ya her şeyin hayırlısı yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun :))
hava çok sıcak ya da ben terliyorum bu gün ....hep sıcak basıyor( yine duş alıp geliyim kızlar...
turuncu hoşgeldin.. yeni evin de hayırlı olsun.. yeni haber sayılabilecek yellow hamile o zamanlarda burdamıydın ki bilemiyorum..
başka da bilmiyorum bende.. çok sık giremiyordum son haftalarda..
bu arada dün akşam küçük bir hesap yaptım da ben, geçen sefer klomen ve çatlatma iğnesi olduğumda; adet günümden geri 14 gün sayıyorum, iğneden sonraki 5. güne denk geliyor.. yani ben iğneden sonra hemen yumurtayı çatlatmamışım.. bu ay da mı öyle olacak ki.. şimdi adet günümü bekliyorum, inşallah gelmez.. ama ben umudumu yitirmeyip son günlere kadar çalışmalara devam edeceğim :)
bu arada bicim, Ronyanın dediği iğneden doktor bana da söyledi.. klomenle vakit kaybetmek istemezsen iğneye geçebiliriz.. sen biraz düşün dedi.. inşallah iğnelere filan gerek kalmaz da.. herşey iyi olur.. birde kızlar eşim iş değiştirdi, ekonomik sıkıntılarımız da Allah'ın izni ile son buldu.. artık bebek için iğne tedavisi bilmem ne diye ekonomik açıdan düşünüp korkmuyoruz.. Rabbim önden rızkını yolladı inşallah miniğim de gelir çok bekletmeden..
ayy çenem düştü yine :))
Hoşbulduk canım.Çok teşekkür ederim.
İnşaallah bir gün kendi evimde olur.
Yellow dan haberim var canım.Umarım sıradaki hayırlı haberi sizlerden alırız.
turuncu hoşgeldin.. yeni evin de hayırlı olsun.. yeni haber sayılabilecek yellow hamile o zamanlarda burdamıydın ki bilemiyorum..
başka da bilmiyorum bende.. çok sık giremiyordum son haftalarda..
bu arada dün akşam küçük bir hesap yaptım da ben, geçen sefer klomen ve çatlatma iğnesi olduğumda; adet günümden geri 14 gün sayıyorum, iğneden sonraki 5. güne denk geliyor.. yani ben iğneden sonra hemen yumurtayı çatlatmamışım.. bu ay da mı öyle olacak ki.. şimdi adet günümü bekliyorum, inşallah gelmez.. ama ben umudumu yitirmeyip son günlere kadar çalışmalara devam edeceğim :)
bu arada bicim, Ronyanın dediği iğneden doktor bana da söyledi.. klomenle vakit kaybetmek istemezsen iğneye geçebiliriz.. sen biraz düşün dedi.. inşallah iğnelere filan gerek kalmaz da.. herşey iyi olur.. birde kızlar eşim iş değiştirdi, ekonomik sıkıntılarımız da Allah'ın izni ile son buldu.. artık bebek için iğne tedavisi bilmem ne diye ekonomik açıdan düşünüp korkmuyoruz.. Rabbim önden rızkını yolladı inşallah miniğim de gelir çok bekletmeden..
ayy çenem düştü yine :))
hoşbulduk canım.
geçen ay taşınma sıkıntısıydı,annemlerde kalmamdı falan derken düzenli birliktelik olmadı hiç.
Zaten en verimli dönemde eşimle ayrıydık.O yüzden umudum yoktu ama adetimin kendiliğinden geleceğini hissediyordum sanki.
Önce ki gece rüyamda kucağımda bi bebek gördüm.Sağ göğsümden süt geliyordu ve ben bebeği göğsüme dayayıp emzirmeye çalışıyordum.Ertesi günde eşim ikiz bebiş görmüş ilk defa rüyasında.
Bu gece ise rüyamda bi arkadaşımı kadın doğum doktoruna götürüyorum.Doktor ultrasonla falan bakıyor ve konuşuyor onunla.Sonra doktora "nolur bide bana bakın,daha yumurtlama için erken ama yinede bi bakın siz" diyorum.Doktor bakıyor ve senin hiç bişeyin yok,yakında hamile kalırsın merak etme diyor.Sevinçten çığlıklar atıyordum rüyamda
Hadi hayırlısı bakalım
Okuduğum kadarı ile sen beklemedeymişin daha.Hayırlı haberler alırız inşaallah senden.
canım rüyan hayır olsun çok güzel rüya ve gerçekçi rüyalara benziyor baklaım aynen çıkacak mı canım?
aynı zamanlarda gebe kalalım inşallah Tuncss Turuncu Biricik Tandilek Yasmin Reyhan ve sayamadığım arkadaşlarım....
benimki aslında doktor bekleyişi diyebilirim gebelikten umudum yok canım ama önümüzdeki aylar için umutluyum elbette...
Ay inşallah canım.
Ağustos ayında güzel haber alacakmışım gibi geliyor.Çok kendimi kaptırmak istemiyorum ama ne bileyim.
Her ay olduğu gibi umutluyum işte yine.
İnşaallah hep beraber veririz güzel haberi
bence öyle olacak önce senden tuncss ve busmaiden gelecek haber sonra da benimle birlikte diğer arkadaşlarımızdan öyle doğuyor içime nedense....
ben oruç tutamıyorum yemek yiyip geleceğim kızlar öptüm :)
canim nerdeyse aglaticaksin beni. o kadar hayal oldu ki bana cok uzun bir surecten sonra hamile kalacagim gibi geliyor.. Hosgeldin turuncu.yeni ay yeni umutlar..bence öyle olacak önce senden tuncss ve busmaiden gelecek haber sonra da benimle birlikte diğer arkadaşlarımızdan öyle doğuyor içime nedense....
ben oruç tutamıyorum yemek yiyip geleceğim kızlar öptüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?