canim nerdeyse aglaticaksin beni. o kadar hayal oldu ki bana cok uzun bir surecten sonra hamile kalacagim gibi geliyor.. Hosgeldin turuncu.yeni ay yeni umutlar..
afiyet olsun canim kolay gelsin.misafir eve bereket getirir eviniz bereketlensin.. Evet sagol cok sukur inancimiz bizi ayakta tutuyor. Kolay bir surec degil insallah birgun bitecek.canım benim süreç kimimiz için uzun kimimiz için kısa.. ama sonuçta halimize şükretmeliyiz.. bir gün hepimiz bu güzel duyguyu yaşayacağız.. yeter ki içimizdeki umutlar bitmesin.. bir de buradaki destek insanı çok rahatlatıyor..
bicimcim bu ay öyle rahatım ki.. geçen sefer meğer ne de çok kasmışım kendimi.. hiç umursamadım ilacı, iğneyi filan.. hatta ben iğneyi unutmuştum doktorum aradı hatırlattı :) o kadar çıkardım aklımdan.. olursa olacak, olmazsa da elbet bir gün olacak.. en doğru zamanı Rabbim nasılsa kararlamıştır..
akşam iftarda misafirlerim var.. bu kadar koşturmacanın arasında bile size laf yetiştirdim ya helal olsun bana :)))
canım senin bizlerin ne kadar çok istediğimizi Allah biliyor ve zamanı bekliyoruz sadece bu süreçte de sabırla bekliyoruz...bence de hamile kalacaksın sakın olumsuz düşünme stres yapma sadece olacak kısmına odaklan... ben öyle yapıyorum umutla heyecanla bekliyorum her aycanim nerdeyse aglaticaksin beni. o kadar hayal oldu ki bana cok uzun bir surecten sonra hamile kalacagim gibi geliyor.. Hosgeldin turuncu.yeni ay yeni umutlar..
canım benim süreç kimimiz için uzun kimimiz için kısa.. ama sonuçta halimize şükretmeliyiz.. bir gün hepimiz bu güzel duyguyu yaşayacağız.. yeter ki içimizdeki umutlar bitmesin.. bir de buradaki destek insanı çok rahatlatıyor..
bicimcim bu ay öyle rahatım ki.. geçen sefer meğer ne de çok kasmışım kendimi.. hiç umursamadım ilacı, iğneyi filan.. hatta ben iğneyi unutmuştum doktorum aradı hatırlattı :) o kadar çıkardım aklımdan.. olursa olacak, olmazsa da elbet bir gün olacak.. en doğru zamanı Rabbim nasılsa kararlamıştır..
akşam iftarda misafirlerim var.. bu kadar koşturmacanın arasında bile size laf yetiştirdim ya helal olsun bana :)))
afiyet olsun canim kolay gelsin.misafir eve bereket getirir eviniz bereketlensin.. Evet sagol cok sukur inancimiz bizi ayakta tutuyor. Kolay bir surec degil insallah birgun bitecek.
merhaba biricik hosgeldin herkese gliforu önerdin biz hamile kalıyoruz sen kaldın bak inşallah Allah sizede en kısa zamanda hamile kalmayı ve sağlıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip eder..
minietek de vardı bir aralar oda hamileydi sanırım oda yok şimdi reyyan vardı ??
ben takip ediyorum ama yazamıyorum çoğu zaman sanmayınkı bakmıyorum bir aralar durumum malum kürtaj olmak zorunda kaldım psikolojim pek müsait değildi ama tekrar döndüm inş. bu defa sorunsuz bir şekilde kucagıma alırım..
bicim canım yanılmıyorsam sen izmirdeydin değil mi?
İzmir çeşmede eylülün ortasında denize girilir mi?
Yani deniz sıcaklığı ve hava ortalama nasıl oluyor acaba ?
canım güzel dileklerin için saol.....
ben ilaçlarıma itinayla devam ediyorum, gerisi Allaha kaldı...nediyim ki başka...
bu arada yurtdışında hamileliğin 3. ayına kadar metformine devam ettiriyorlar, bilgine
ben ilaçlarıma itinayla devam ediyorum, gerisi Allaha kaldı...nediyim ki başka...
bu arada yurtdışında hamileliğin 3. ayına kadar metformine devam ettiriyorlar, bilgine
Allah hepinize nasip edecek inşallah 3 aya kalmaz hepinizden hamileyim haberini alırız inş. inanıyorum..
doktorum bana glıfor hamıle kalana kadar onemlı bıraksan olur dedı bende bıraktım tereddütlüyüm bu konuda devam etsemmi etmesemmi benim kalbimde üfürüm oldugu ıcın tansıyon sorunum oluyor ona yoruyorum şimdilik ama bu şeker ölçümünü vs özellikle isticem doktorlardan..
hoşbulduk canım.
geçen ay taşınma sıkıntısıydı,annemlerde kalmamdı falan derken düzenli birliktelik olmadı hiç.
Zaten en verimli dönemde eşimle ayrıydık.O yüzden umudum yoktu ama adetimin kendiliğinden geleceğini hissediyordum sanki.
Önce ki gece rüyamda kucağımda bi bebek gördüm.Sağ göğsümden süt geliyordu ve ben bebeği göğsüme dayayıp emzirmeye çalışıyordum.Ertesi günde eşim ikiz bebiş görmüş ilk defa rüyasında.
Bu gece ise rüyamda bi arkadaşımı kadın doğum doktoruna götürüyorum.Doktor ultrasonla falan bakıyor ve konuşuyor onunla.Sonra doktora "nolur bide bana bakın,daha yumurtlama için erken ama yinede bi bakın siz" diyorum.Doktor bakıyor ve senin hiç bişeyin yok,yakında hamile kalırsın merak etme diyor.Sevinçten çığlıklar atıyordum rüyamda
Hadi hayırlısı bakalım
Okuduğum kadarı ile sen beklemedeymişin daha.Hayırlı haberler alırız inşaallah senden.
benim mesajlarım neden ıkı defa gıdıyor anlamıyorum kusura bakmayın lütfen isteyerek olmuyor..
eee gebelerde şeker sorunu cıkacaksa ki bu pkolarda bir hayli yüksek direk glıfor ıcelım bız iğne vurulmaya gerek kalmadan bu doktorlar nıye boyle yapıyorlar anlamıs degılım gliforada ben kendım baslamasam doktor benı uyarmıyor ben glıfor ıcıyorum dedım ancak o zaman devam et gunde 2 tane al dedı e kadın ben demeden sen desene belkı ben hıc glıfor nedır bılmıyorum herkes bılınclı olmayabılır bu konuda..
arayıp mı sordun şimdi canım anlamadım şimdi iaca devam edecek misin yani?
hayır canım yanlış anlattım sanırım hamıle kalmadan önce dıyorum ben glıfora basladım dıye oda devam et ıc demıstı yanı yaklasık 4 ay once fln. şimdi sormadım işte sordugumda ıcmene gerek yok o hamıle kalana kadar ıcılırse yeterlı demıstı ama oda tereddüt ederek soyledı bu konuda fazla bılgısı yok sanırım..
kızlar adetim 1hafta gecikti.bu ay doğal yollarla denemiştik.idrar testi aldım ama yapmaya korkuyorum yine negatif çıkacak diye.gerçi bu ay pek ümitli deildm zaten ama bu testlerde moralbozuyo.doktora gitmeyede çekindm şimdi oda kan testi yapcak bide ona moralim bozulcak.o yüzden bekledim belki adet olurum diye ama hiç belirtide yok.yine kist mi oluştu acaba.klomeni bırakalıda 2ay oldu ama olurmu olur yine.gebelik adet gecikmesinin kaçıncı gününde idrarda çıkıyo biliyomusunuz?idrar testi yapmak için daha erken mi yoksa?
yukarıdaki yazıma ilave yaptım bak onları da oku istersen canım....
ben de hiç güvenemiyorum bu doktorlara ya.... biricik ve birçok arkadaşımız faydasını gördü neden tereddütlüler anlamıyorum
Merhaba kızlar.
Herkese hayırlı ramazanlar.
Rabbim bu mübarek ay herkesin duasını kabul eylesin inşaallah.
Evime yerleştim çok şükür.Bugünde net bağlandı.Yine aranızdayım artık.
Bebiş bu ayda gelmedi.Bir daha ki ay'a inşaallah.
İyi olan ise kendiliğimden adet olmuş olmam.Ayın 2.de ,yani 33.günde adet oldum çok şükür.
Bundan sonra herşeyin yavaş yavaş yoluna gireceğini düşünüyorum.
Hadi hayırlısı.
Geçmişi okuyamadım henüz.Var mı hayırlı haberler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?