Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canim nerdeyse aglaticaksin beni. o kadar hayal oldu ki bana cok uzun bir surecten sonra hamile kalacagim gibi geliyor.. Hosgeldin turuncu.yeni ay yeni umutlar..

canım benim süreç kimimiz için uzun kimimiz için kısa.. ama sonuçta halimize şükretmeliyiz.. bir gün hepimiz bu güzel duyguyu yaşayacağız.. yeter ki içimizdeki umutlar bitmesin.. bir de buradaki destek insanı çok rahatlatıyor..

bicimcim bu ay öyle rahatım ki.. geçen sefer meğer ne de çok kasmışım kendimi.. hiç umursamadım ilacı, iğneyi filan.. hatta ben iğneyi unutmuştum doktorum aradı hatırlattı :) o kadar çıkardım aklımdan.. olursa olacak, olmazsa da elbet bir gün olacak.. en doğru zamanı Rabbim nasılsa kararlamıştır..

akşam iftarda misafirlerim var.. bu kadar koşturmacanın arasında bile size laf yetiştirdim ya helal olsun bana :)))

afiyet olsun canim kolay gelsin.misafir eve bereket getirir eviniz bereketlensin.. Evet sagol cok sukur inancimiz bizi ayakta tutuyor. Kolay bir surec degil insallah birgun bitecek.

canim nerdeyse aglaticaksin beni. o kadar hayal oldu ki bana cok uzun bir surecten sonra hamile kalacagim gibi geliyor.. Hosgeldin turuncu.yeni ay yeni umutlar..
canım senin bizlerin ne kadar çok istediğimizi Allah biliyor ve zamanı bekliyoruz sadece bu süreçte de sabırla bekliyoruz...bence de hamile kalacaksın sakın olumsuz düşünme stres yapma sadece olacak kısmına odaklan... ben öyle yapıyorum umutla heyecanla bekliyorum her ay

canım ya rahat olmana çok sevindim geçen sefer ilk tedavi ayın olduğundan huzursuzdun belki de çok alıştın bu duruma böyle olması çok daha iyi bence... bak yelloww mesela kaç sefer tedavi gördü olmadı olmadı dedi sonra bir ara verdi tedavileri bitmişti çünkü ara verdi aklı rahatladı tatil falan yaptı sonra da hamileyim diye döndü ne güzel bir örnek... bizlerse tedavilerin başında olarak yılmayacağız busmai canım sen de tedavinin başındasın daha önümüzde güzel bir yol var bence....olacak diye odaklanacağız kızlar her zaman....valla hem sofra hem yemek hem de internet hiç durmuyorsun canım maşallah...

afiyet olsun canim kolay gelsin.misafir eve bereket getirir eviniz bereketlensin.. Evet sagol cok sukur inancimiz bizi ayakta tutuyor. Kolay bir surec degil insallah birgun bitecek.

kolay bir süreç olmamasına rağmen bence hepimiz için kazanılacak zafer süreci gibi bişey bu zoru başarmak yılmadan...ben de merakla ve özlemle bekliyorum ve biliyorum ki hepimiz kazanacağız bebeklerimiz gelecek canım :))

sevgili tandilek yeni gördüm sorunu
canım benim yumurtlar tembel çıktı
ilk önce 5 gün 50 ünite vuruldum büyümedi
sonra 3 gün 50 ünite daha vuruldum
ve sadece bir yumurtam oluyor
normalde sağlıklıı bir kadında bu dozla 5-6 yumurta oluyor

canım güzel dileklerin için saol.....

ben ilaçlarıma itinayla devam ediyorum, gerisi Allaha kaldı...nediyim ki başka...
bu arada yurtdışında hamileliğin 3. ayına kadar metformine devam ettiriyorlar, bilgine

bicim canım yanılmıyorsam sen izmirdeydin değil mi?

İzmir çeşmede eylülün ortasında denize girilir mi?

Yani deniz sıcaklığı ve hava ortalama nasıl oluyor acaba ?

bicim canım yanılmıyorsam sen izmirdeydin değil mi?

İzmir çeşmede eylülün ortasında denize girilir mi?

Yani deniz sıcaklığı ve hava ortalama nasıl oluyor acaba ?

canım ben izmirdeyim evet... açıkçası ben çeşmeye pek gitmedim özdere yada foça taraflarında denize giriyorum ama deniz suyu çeşmede nispeten daha serin rüzgarlı olabiliyor bundan sebep... ben ekim ayında özderede yüzmüştüm geçen yaz... deniz suyu serin değildi güzeldi... çeşmede de öyle olur ancak denizden çıktığında üşüyebilirsin orada rüzgardan sebep dikkat edeceksin hemen havluna sarılırsan sorun yok...... çeşme güzel yerdir...akrabalarımız var orada eylül sonuna kadar kalıp değerlendiriyorlar.... ama ben yeni foça, eski foça tercih ediyorum her zaman denizi harika.....temiz ve derin olduğundan rahat yüzülüyor...çeşme taraflarını iyi bilen arkadaşlarımız varsa onlar da yazsınlar canım...

ben ilaçlarıma itinayla devam ediyorum, gerisi Allaha kaldı...nediyim ki başka...
bu arada yurtdışında hamileliğin 3. ayına kadar metformine devam ettiriyorlar, bilgine

ben de internette metformin ilaçlarının gebelikte yan etkisi gözlenmediğine dair yazı okumuştum bence de gayet mantıklı şeker dengelemesi bakımından...

Son düzenleme:

Allah hepinize nasip edecek inşallah 3 aya kalmaz hepinizden hamileyim haberini alırız inş. inanıyorum..

doktorum bana glıfor hamıle kalana kadar onemlı bıraksan olur dedı bende bıraktım tereddütlüyüm bu konuda devam etsemmi etmesemmi benim kalbimde üfürüm oldugu ıcın tansıyon sorunum oluyor ona yoruyorum şimdilik ama bu şeker ölçümünü vs özellikle isticem doktorlardan..

Allah hepinize nasip edecek inşallah 3 aya kalmaz hepinizden hamileyim haberini alırız inş. inanıyorum..

doktorum bana glıfor hamıle kalana kadar onemlı bıraksan olur dedı bende bıraktım tereddütlüyüm bu konuda devam etsemmi etmesemmi benim kalbimde üfürüm oldugu ıcın tansıyon sorunum oluyor ona yoruyorum şimdilik ama bu şeker ölçümünü vs özellikle isticem doktorlardan..

canım kesinlikle şeker ölçümlerini yaptır zaten gebelikte şeker yüksek çıkarsa ki daha çok ilerleyen zamanlarında olabilen bişey özellikle pko da... o zaman insülin iğne ile sorunu çözüyorlar...son zamanlarda gazetelerde haberlerde doğan iri bebek hikayelerini okumuşsunuzdur bunların hepsi gebelik şekeri kaynaklı....
ne olur ne olmaz kontrolleri yaptırmakta fayda var canım....

benim mesajlarım neden ıkı defa gıdıyor anlamıyorum kusura bakmayın lütfen isteyerek olmuyor..

eee gebelerde şeker sorunu cıkacaksa ki bu pkolarda bir hayli yüksek direk glıfor ıcelım bız iğne vurulmaya gerek kalmadan bu doktorlar nıye boyle yapıyorlar anlamıs degılım gliforada ben kendım baslamasam doktor benı uyarmıyor ben glıfor ıcıyorum dedım ancak o zaman devam et gunde 2 tane al dedı e kadın ben demeden sen desene belkı ben hıc glıfor nedır bılmıyorum herkes bılınclı olmayabılır bu konuda..

rüyan hayır olsun canm çok güzel bi rüya görmüşsün.gerçek olur inşallah...

arayıp mı sordun şimdi canım anlamadım şimdi iaca devam edecek misin yani? türkiyedeki doktorlar genelde çekimser kalıyorlar ilaç içme konusunda iğneyi direk vurmanın hiç yan etkisi olmadığını bildiklerinden onu uyguluyorlar ama önce kan şekerine baktırmalısın canım sorunun şeker olduğundan emin olmalısın. gebelikte ilk 3 ay glifor içilebildiğini ben de biliyorum...annemde şeker ölçme cihazı var annem şeker hastası lduğu için ona gittiğimde hep kontrol eder benim şekerimi de... hep üst sınırda çıkıyor benimki ama üst sınırı geçmedi bu güne kadar annem de ilaca gerek yok dedi...

Son düzenleme:
arayıp mı sordun şimdi canım anlamadım şimdi iaca devam edecek misin yani?

hayır canım yanlış anlattım sanırım hamıle kalmadan önce dıyorum ben glıfora basladım dıye oda devam et ıc demıstı yanı yaklasık 4 ay once fln. şimdi sormadım işte sordugumda ıcmene gerek yok o hamıle kalana kadar ıcılırse yeterlı demıstı ama oda tereddüt ederek soyledı bu konuda fazla bılgısı yok sanırım..

kızlar adetim 1hafta gecikti.bu ay doğal yollarla denemiştik.idrar testi aldım ama yapmaya korkuyorum yine negatif çıkacak diye.gerçi bu ay pek ümitli deildm zaten ama bu testlerde moralbozuyo.doktora gitmeyede çekindm şimdi oda kan testi yapcak bide ona moralim bozulcak.o yüzden bekledim belki adet olurum diye ama hiç belirtide yok.yine kist mi oluştu acaba.klomeni bırakalıda 2ay oldu ama olurmu olur yine.gebelik adet gecikmesinin kaçıncı gününde idrarda çıkıyo biliyomusunuz?idrar testi yapmak için daha erken mi yoksa?

yukarıdaki yazıma ilave yaptım bak onları da oku istersen canım....
ben de hiç güvenemiyorum bu doktorlara ya.... biricik ve birçok arkadaşımız faydasını gördü neden tereddütlüler anlamıyorum

adet gecikmesinden 3-4 gün sonra bakılabilir ama geç döllenme olduysa göstermez daha kanda kesin görünür canım...test yap gene sen ben 2 gün geçti mi yapıyorum evde negatif oluyor hep ama üzülmüyorum sabır de mi canım

Son düzenleme:
yukarıdaki yazıma ilave yaptım bak onları da oku istersen canım....
ben de hiç güvenemiyorum bu doktorlara ya.... biricik ve birçok arkadaşımız faydasını gördü neden tereddütlüler anlamıyorum

yaptırcam canım ılk fırsatta sekerıme baktırcam doktorumu degıstırmeyı dusunuyorum bakalım glıforu bencede kullancam ıyı olur.. okudum yazdıklarını şeker ölçümünü dikkate alıcam canım sağol.

hoşgeldn canm evin hayırlı olsun güle güle otur.gebelik olmasa bile adetimizin kendiliğinden gelmesi de bizim için sevindirici bi haber.33.gün normal.benm 37.gün oldu hala belirti bile yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…