Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet canm onuda hesaba katmak gerekir.özellikle bu ay üzülmeyim diyorum hani klomen kullanmadım iğne olmadım.ama tek çizgiyi görünce üzülürüm mutlaka.Allah büyük hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bu mübarek ay yüzü suyu hürmetine...

yarın sabah ilk idrarla testini yap bence canım belki pozitiftir bir umut belli mi olur?
sen bilirsin yine de....

kızlarr dunku kasık agrılarından bugun eser yok acaba catlamadımı yumurtalarım :26:

canım çatladı mı çatlamadı mı diye düşünme bunun gerginliği yorar insanı emin olmanın tek yolu ultrasonla baktırman bence....çatlatma iğnesi olmuş muydun?

canım çatladı mı çatlamadı mı diye düşünme bunun gerginliği yorar insanı emin olmanın tek yolu ultrasonla baktırman bence....çatlatma iğnesi olmuş muydun?

yok doktor sadece serephone die bi ilaç vermişti onu kullandım gecen ay klomen werdı ama yumuşlar büyümedi prpgestron tahlılıne baktı cok düşük dedı bu ay serephone werdı dun kasıklarmda şiddetli bi agrı vardı ama bugün yok

ultrason takibi olmadan klomen ya da serophen olmaz canım gittin mi takibe büyüdü mü yumurtaların bu önemli?
22 mm falan ulaştıysa kasık ağrısıyla beraber çatlamıştır...
hem yeterli büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi vurur zaman kaybı da olmaz böylece doktorun ne diyor?

Son düzenleme:
ultrason takibi olmadan klomen ya da serophen olmaz canım gittin mi takibe büyüdü mü yumurtaların bu önemli?
22 mm falan ulaştıysa kasık ağrısıyla beraber çatlamıştır...

ya benım doktorum burda degıl baska sehırde ve bana sadece ilacı kullanmamı ve 21. gunu progestron tahlılı yaptrmam gerektıgını söyledı onun haricinde baska bişe demedi.bide glifor die bi ilac verdı

ya benım doktorum burda degıl baska sehırde ve bana sadece ilacı kullanmamı ve 21. gunu progestron tahlılı yaptrmam gerektıgını söyledı onun haricinde baska bişe demedi.bide glifor die bi ilac verdı

glifor tamam doğru ilaç ancak bu yumurta geliştiriciler ultrason takibi olmadan verilmez nasıl doktoluk bu anlamıyorum... ya çok gelişirde birden fazla çatlarsa çoğul gebelik olur o zaman ya da az gelişirse ilacı ne kadar arttıracağını doktor ayarlamalı ya da belki 23 mm oluyor çatlamadan kalıyor yani bunların takibini 2-3 günde bir usg ye girerek yapması gerekli başka şehirdeyse sen sana en yakın yere gidip kontrollerini yaptırmalısın canım

benim gittiğim drda inançlı hacca gidip gelmiş ama yinede tutmamı önermedi demekki sende bir sorun görmemiş tutmamamnla ilgil bana tutma dedi

ya bilmiorum kafam karıstıı ( bak şimdii nese bu ay da bi tahlil yaptırayım yine büyümeiş olrlarsa doktorumu degiştireyim oysa oda kayserının en iyi doktorlarndandı off ne kadar zor iş bunlar ya ( 12 ve19 günler arası gün aşırı ilşki dedi baskada bişe deemedi ilçları kullan 21. gunu tahlıl yp bana yolla dedi

ama ultrasona girmeden senin ilaca nasıl tepki verdiğini sadece progesteron testi ile bilemez ki belki 21. günden sonra çatlayacak kişiden kişiye çok değişken bişey bu... geçen ay da aynı ölçü içmişsin bir ay daha kontrol etmeden sana aynı ölçüde ilacı iç deyip kafasına göre bakmadan ilişki günü belirlemiş... tıp merkezi vs varsa git bence içtiğin ilacı iç usg den bir baktır içinde rahat olsun canım.... zaman kıymetli bizler için sakın bu ayı böyle geçireyim diye düşünme....dediklerimi bir düşün canım... takipsiz ilaç olmaz hele yumurtalıklarla ilgili bir durumda...

Son düzenleme:

yarın gıtsem burdakı kadın dogumcuya nedıycem peki.bu ilacı kullandm ve yumurtalarm ne durumda baktrmak mı istiorum dicem :26:

yarın gıtsem burdakı kadın dogumcuya nedıycem peki.bu ilacı kullandm ve yumurtalarm ne durumda baktrmak mı istiorum dicem :26:

adetinin kaçıncı günü olduğunu belirt içtiğin ilacın adını ver... ve yumurtanın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek istiyorum de çatlamadıysa kaç mm olmuş ve kaç yumurta var diye sor canım...

ihmal etme iyi geceler...

geçen ay kullandığını ve çatlamadığını da belirt tamam mı? bunları desen yeterli...

Son düzenleme:

tşk ederim canım saolll

oku oku bitmedi ne kaynatmışsınız yine
kızlar ben bugün muayeney gittim dün tatsız bir olay yaşadığımdan birden bir sıvı boşaldı benden ve bende korktum bugünde muayne etti dr birşeyin olmadığını söyledi
idrar yollarımda iltihaplanma olmuş ilaç verdi onun içip haftaya salı tekrar gitcem birde 9+ 4 günlük olmuşuz

canım çok teşekkür ederim bilgi için.

rüyan hayır olsun canm çok güzel bi rüya görmüşsün.gerçek olur inşallah...

inşaallah hayır olur canım

hoşgeldn canm evin hayırlı olsun güle güle otur.gebelik olmasa bile adetimizin kendiliğinden gelmesi de bizim için sevindirici bi haber.33.gün normal.benm 37.gün oldu hala belirti bile yok...

Teşekkür ederim canım.
Evet adetimin zamanında gelmesi bile rahatlattı beni.En azından yavaş yavaş herşey yoluna giriyor gibi geliyor.
Sen de gebelik testini bi an önce yap canım.Gebelik varsa çok güzel olur.Ama eğer yoksa da ilaçla adeti başlatırsın ,sonrada yep yeni bir aya başlamış olursun.Umutsuzluk yook

benim gittiğim drda inançlı hacca gidip gelmiş ama yinede tutmamı önermedi demekki sende bir sorun görmemiş tutmamamnla ilgil bana tutma dedi

kızlar ben bu inançlı doktor meselesini anlamadım :9
kimi bünye vardır kaldırır kimi bünye vardır kaldıramaz.
ne yani kadının düşük tehlikesi var ama doktor inançlı diye oruç tut diyemez herhalde.
herkesin doktoru hastasına göre tut veya tutma diyordur bence.
hacılıkla dindarlıkla alakası yok bunun.
Sağlık sonuçta...

canım kayseride hangi hastanenin doktoruna gidiyorsun?

ay canım yaaa.
keşke böyle tatsız şeyler yaşanmasada sende doya doya gebeliğin tadını çıkarsan..
neyse ki bebişte bir sorun yokmuş çok şükür
kendine dikkat et emi

malesef testın sonucu negatıf..... aslında bılıyordum zaten cokta uzulmedım bı daha kı aylara kaldı yıne..
hala reglı olmadım doktora mı gıtsem dıyorum ... sızce ne yapayım adet sokturuculer var ama hangısını kullanmalıyım aslında doktor tavsıyesı olmadan kullanılır mı onu da bılmıyorum yardım edın lutfen...
ronyacım senı tebrık ettım mı bılmıyorum ama hayırlı olsun canım :) saglıkla alırsın ınsallah bebegını kucagına..4
bıcımcım yoksa sıra sende mı? hayırlısı olsun canım kac gun kaldı test yatırmana....

günaydın canım bence önce doktoruna gitmelisin yumurta var mı yok mu baksın belki vardır yabana gitmesin o yumurta adet söktürücülerle... ben mesela sırf bu sebepten bu ay ilaç almadım ki 41 gün oldu..... canım her şeyde hayır vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…