yükselişte yine benim ateş...
Eki Görüntüle 237528
bngl33 test yaptın mı canım?
karaböcüg canım senin de doktor sonucunu bekliyorum umarım güzel haberlerle gelirsin...
şimdi yaptm canm tek çizgiyi gördüm.aslında 2çizgi görmeyi beklemiyodum ama umut işte.bugün dr.dan randevu alcam bakalım niye gecikmiş adetim.inşallah kist oluşmamıştır yine.yeni ay yeni umutlar....
Eki Görüntüle 237546
günaydıınnnn...
bicim, benimkide yükselişte!
ne zaman görcez o kırmızı işareti bakalım?
Ronya ay bitincemi çıkıyor o kırmızı şey?
sevgili tandilek yeni gördüm sorunu
canım benim yumurtlar tembel çıktı
ilk önce 5 gün 50 ünite vuruldum büyümedi
sonra 3 gün 50 ünite daha vuruldum
ve sadece bir yumurtam oluyor
normalde sağlıklıı bir kadında bu dozla 5-6 yumurta oluyor
merhaba ronya tşk ederim cevabın için benimde ilk 50mm vurdum sonra 75 mm oldu ama bende büyüme olmadı dr 75 tehlikeli bir doz dedi benim yumurta çok oldu ama 11 mm kaldı vede tsh yüksek çıktı 4.16 normal gebelik için 2,50 altı olması gerekiyomuş bu da etki edebilir demişti şimdi beklemedeyim senin yumurta kaç mm olmuştu :2:
bence de canım geciktirme git doktora... gerekirse doktor versin ilacı... ultrasonda belli olacak zaten ne olduğu... alttan usg yi de tavsiye ederim çünkü diğeri hem netliği daha az olabiliyor hem de bastırıyorlar karnın acıyor...umudun hiç bitmesin ben de öyle yapıyorum canım...
biricik ay bitmeden de kırmızıyı çekiyor ben haziran çizelgemi ekleyim de gör canım....ay bitmeden çekmişti çizgiyi....
ateşin yükselmeye devam etsin harika... bu arada ilişkilerini de işaretle tamam mı.... yumurtlamadan önce ilişki olması daha önemliymiş internetten araştırdım... yumurta hücresi atıldığında tüplerde onu bekleyen spermlerle ilk 2 saatte karşılaşması gebelik şansını çok arttırıyormuş...
Allah Allah haziran tablom silinmiş keşke önceden kaydetseydim.... neyse yani çizgiyi çeker canım ama 3-4 gün yüksek ateşi görmeli ki çizgiyi çeksin...Ronya öyle demişti...
evet canım, yumurtlamadan önce ilişki....ben kendi takvimimde işaretliyorum ilişki günlerini....
yarında umarım yükselmeye devam eder....eylülde kesin doktoruma gidiyorum ama, takip için. bende göriyim tekrar şu yumurtayı!
kayserde hümaya gidiorum canım.ama sanırım doktorumu değişitrcem neden bana hiç ultrasona gıt görün demio bugün gittim ultrasona ve sol yumurtam büyümüş hemde istenenden daha cok buyumus 24 mm olmş ama catlamamış(( sagda tarftada bır suru yumurta var ama gelişmemiş dedi burdaki doktor.yani sanırım bu ayda olmadıı.burdaki doktor yumurtalarnda çatlama problemi var o zaman dedi çatlama iğnesi kullanman lazım dedi. ama kayserideki doktorum hiçbr şey demio sadece ilaç kullan 21.gun progestron tahlılı yap yolla bana dıyoo kafayı yıcem yaa
bak iyiki dinledin gittin doktora canım demek ki çatlatma iğnesini de bu ilaçlarla bir kullanman gerekli peki şimdi olsan iğneyi geç mi? bununla ilgili bişey dedi mi doktor? diğer doktor doktor değil bence canım ne yazık ki....
karabocuq bence sevinmelisin yumurtan güzel gelişmiş ama çatlatma iğnesinin 19-22 mm arasında vurulması gerekiyor diye biliyorum bilen arkadaşlar sizlerde yorum yapın :))
bişey demedi ne desin adam baska yerde tedavi görüorum diyince sinir oldum ya( nolcak peki şimdi ay sinirimden aglıorum geldiğimden beri ya 21 gun progestron tahlılı yaptırıp ondan sonra burdakı doktordanmı dewam etsem (
bu doktoru arayıp sorsan 24 mm iken çatlatma iğnesi oluyor mu diye ?
belki oluyordur canım çatlatabilir bir de bişey daha diyim yumurta çatlamadığı sürece 21. gün testine ihtiyacın yok değer düşük çıkar o doktora ben hayretler ediyorum şu anda onun bildiğini burada biz de biliyoruz esas doktorluk hastaya bakmakla olur...acayip neyse üzülme.... bu gittiğin nasıldı iyi miydi? bence biran önce iyi bir doktor bulmalısın....
kadın doktordan ziyade erkek doktorları tavsiye ederim daha ilgili ve araştırmacı oluyorlar...
ben burdaki doktor iyi değildir die ta gittim kayseriyee ama görüorumki ordaki burdakinden kötü.ne yapsam öğleden sonra geri gitsem tedavimi sizinle dewam etmek istiorum desem nolurkii :26:
canım bunun tercihini sen yapacaksın senin seçimin...
bu yeni doktora gitmeye devam et diğeri uzaktan sana ne gibi yardım edebilir ki ?
bu yumurta çatlarmı çatlamaz mı kendiliğinden doktorun fikrini al çatlamaz ya da muallakta kalırsa da çatlatma iğneni olur için rahat beklersin kist riskinden de kurtulursun...
öğleden sonra gideyim o zaman yanına.burası küçük yer doktor iyi degildir diye burdki doktoru dikkate alıp gitmemiştim.bide bişey sorcam yumurtanın catlamasında adet düzeni önemlimi.ben gecen ay 25inde oldum ondan önceki ay 20sinde olmştum.ondan önceki günleri hatırlamıorum cunku ılaç kullanmadan adet olamıordum su 2 aydır ilaçsız oluorum sadece
son adet 1. günün ne zamandı bu gün adetin kaçıncı günündesin?
son adetim temmuz 25 ti yani birinci günü 25idibugün 16 . günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?