günaydın kızlar bakıyorumda hepiniz bir tedavi dönmeindesiniz ne güzel hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inş.bebeklerinize kavusursunuz.ben hala aynıyım pkoluyum ve haa tedavıye başlamadım
temmuzdan 6 gün ağustostan 9 yani 15. günün bu gün belli de olmaz siklus ortalarında çatlar genelde... kendiliğinden de bu günlerde çatlayabilir... ama garantisi yok canım... bu sebepten sıkı takip ve müdahale önemli diyorum ....
amaöyle olsa doktor bugun catlayabılır demezmıydı ultrasonda görunmezmı catlayacagı zaman öfff kesın gecen ayda böle oldu büyüdü çatlamadı o akıllı doktor yumurta olmuo dedi bana progstron tahliline bakarak
o doktorun aklından şüpheliyim ben....
canım doktora soruları sen seçerek soracaksın...mesela benim haziranda 23mm yumurtam vardı doktor bu çatlar dedi çatladı....
temmuzda yumurtam geç gelişti şimdi çatlamasını bekliyorum....yumurta geliştirici kullanmadığımdan kontrole gitmedim 23ünde gideceğim....
ama sen geliştirici hap içtin gelişti ve bu durumda diğer yazan arkadaşlardan biliyorum 19.21mm civarlarında doktor iğneyi vurur ve o gece ve takiben gün aşırı ilişkiyi verir...progesteron tahlili sadece senin yumurtlama olup olmadığının işaretini verir ama ne kadar yumurta gelişmiş kist olmuş mu durumun nedir usg den anlaşılır.umarım açıklayıcı olmuştur yazdıklarım netten çıkmamgerekli canım...
tedaviye başlamak mı istemiyorsun yoksa başlayamadın mı? canım bir an önce tedavilerini olmalısın...
tşk ederim canım cok saol ya senin sayende gittim ultrasona zaten belki daha erken gitseydım 12. 13. gunde falan bu kadar büyümeden çatlama ignesini olablrdım ögleden sonra bidaha gideyım doktora hayırlısı olsn bakalım.bundada vardır bı hayır en azından gelişmiş fazlada olsaa
aslında ben başlamayı çok istiyorum ama eşim stemiyorum eşimde varıkosel cıkmıstı 1sene oldu amelıyat olaalı degerleri düzelmeye başaladı aralıkda kontrolu var bakalım nolcak doktorlar bu degerlere göre aşılama olur aşılama yapalım diyor ama eşim aşılama istemiyorr napcam bilmiyorum şimdilik aralıgı bekliyoruz işde bende yeni hayıta başaladım uzun zamandırda doktora gitmiyorum glucophagemde bitti devam etsemmı napsam bilmyorum yada bayramdan sonra bi kontrolumu yaptıryaıum bide geçen raporlarıma bakarken bişey farkettim prolaktın hormonu 27 biraz yüksek gibi geldi ama doktorum benı hiç uyarmadı nasıl iş anlamadım
merhaba bicim nasılsın bişe sormak istiyorum bu ateş ölçme adetten sonramı oluyor
tabi bence gelişmesi harika canım.... hamile kalma şansın yüksek... bu yumurta çatlarsa gebe kalman yüksek ya da bir dahaki aya zamanında müdahale ile çatlarsa yine yüksek... önemli olan yumurtanın kalitesi ve gelişimi bu da sende var bence hemen ilaca yanıt vermişsin... :))
sen git doktora ama bu defa herşeyi sor aklında bişey kalmasın...
tabi bence gelişmesi harika canım.... hamile kalma şansın yüksek... bu yumurta çatlarsa gebe kalman yüksek ya da bir dahaki aya zamanında müdahale ile çatlarsa yine yüksek... önemli olan yumurtanın kalitesi ve gelişimi bu da sende var bence hemen ilaca yanıt vermişsin... :))
sen git doktora ama bu defa herşeyi sor aklında bişey kalmasın...
bence hormon tahlillerini tekrarla canım prolaktin ve Tsh da önemli biliyorsun... ondan sonra da metformine bence devam et yumurta gelişimine katkısı var ya ondan... belki kendiliğinden olur canım belli olmazki...[/QUOTE
amin canımamin inş. ben o zaman bayramdan sonra bi kontrole gideyim bari bide hayıtın faydasını görürüm inş.o zaman ben bu akşam gidip alayım glucophagemi belkıde kendılıgınden gelir bebiş :)
adetin 1. gününden itibaren sabah 6-8 arası yataktan kalkmadan dil altından dijital termometre ile bakabilirsin canım...siklusun tamamını içersin ateş ki genelleme yaparak bakabilelim...
inş.hayırlısı bakalım ben burdaki doktorla dewam edim tedavime en iisii bir ayım daha boşa gitmesin.bide bişe sorcam o çatlama iğnesi göbekten vuruluomus heralde bide kendimiz uruomusuz ölemii ben hayatta kendim vuramam yaww
benim bugun adetimin 5.günü yarın ateşimi ölçmeye başalasam olurmu acaba
yükselişte yine benim ateş...
Eki Görüntüle 237528
bngl33 test yaptın mı canım?
karaböcüg canım senin de doktor sonucunu bekliyorum umarım güzel haberlerle gelirsin...
sen eczaneden doktorun verdiği iğneyi al doktorun vuracak canım sen nasıl yapacaksın olur mu öyle şey...
ben de sana bişey sorayım kasık ağrısı çektin ya 24 mm olan yumurtalığının olduğu yerdemiydi o ağrı yoksa diğer yumurtalığında mı merak ettim....
geçen ayı da düşünme artık geride kaldı önüne bak canım
Eki Görüntüle 237546
günaydıınnnn...
bicim, benimkide yükselişte!
ne zaman görcez o kırmızı işareti bakalım?
Ronya ay bitincemi çıkıyor o kırmızı şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?