Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yumurtamın oldugu kasıgımdı canım agrıyan kasıgım catlamayacaktıda bana nıye agrı cektırdı sewgılı yumusum acaba :)) o agrı bugunde war ama cok az şiddetli değil yani

zaten yumurta hızlı geliştiği için ağrı oluyor canım çatlayabilir de hiç belli olmaz sen gecikme bu gün bir daha git doktora aklıma takıldı de her şeyi sor iğneyi de danış

tabi olur canım yarın sabahtan itibaren ölçüp adet dönemini yani siklusu da belirt ve ilişki günlerini akıntı falan olursa onları da not et canım....

yarın sabadan başlıyayım o zmana ben not lamaya adet tarıhımı bılmıyorumkı belli olmuyor çünküüü bu ayda ilaçkla oldum zaten off yaaa

zaten yumurta hızlı geliştiği için ağrı oluyor canım çatlayabilir de hiç belli olmaz sen gecikme bu gün bir daha git doktora aklıma takıldı de her şeyi sor iğneyi de danış

keşke çatlasaa kendılıgınden :))) bi gidim konişim doktorla bakalım ne dıcek geç kalınmış çatlama ignesi için derse bidaki aya kalcazz

yarın sabadan başlıyayım o zmana ben not lamaya adet tarıhımı bılmıyorumkı belli olmuyor çünküüü bu ayda ilaçkla oldum zaten off yaaa

aynı sorun bende de oluyor adet tarihlerim belli değil kontrole gidiyorum sık sık ve de ateş yöntemi canım....

ronya canım naber naıslsın nasıl gidiyoırrrr :) hayırlısı olsun arkadaşım tebrik ediyorum cok

sağol canımmm tez zamanda isteyen herkese olsun
benim şimdilik bir sorunum yok
öpüyorum seni

ben de düşünüyorum doktoru aramayı artık progestan içmenin zamanı gibi demi zaten çatlayan çatlamıştır herhalde de mi canım?

bencede çatlayan çatlamıştır çatlamadıysada canımız sağolsun
yumurtlama tedavisine başlarsın ve süreci hızlandırırsın
bu arada eşin spermiogram baktırmadıysa onuda ihmal etmeyin

Ronya doktoru aradım adet söktürücü içeyim mi diye içme gel muayene edeyim ondan sonra dedi...
gideceğim birazdan öpüyorum kızlar görüşürüz :)

aynı sorun bende de oluyor adet tarihlerim belli değil kontrole gidiyorum sık sık ve de ateş yöntemi canım....

ateşe yarın başlıyorum orucumu etkilemez dimi canım :) saçöma bi soru oldu dimi

Son düzenleme:
kızlarrr öğeden sonra doktora gidicem bakalım çatlama ignesi vercekmi yoksa birdahaki ayamı kalcak bizim bebiş dua edinde geç kalmamış olalım çatlama ignemi versin

Sağlık olsun canım.Önemli olan umudunu kaybetmemek.
Doktora görünmeden ilaca başlama bence.

yükselişte yine benim ateş...

Eki Görüntüle 237528

İlginç bir tablo.Bu ateş baya karışık bişey ya.
Bende bu ay ateş ölçeyim diye düşündüm ama sabah 6-8 arası uyanmaya üşeniyorum açıkcası.
Ramazan dolayısı ile eşimle sahura kadar oturuyoruz.Yatıp uyumamız sabah 4-4.30u buluyor.
Bu ay aralıksız gün aşırı deneyelim bakalım.Hayırlısı

şimdi yaptm canm tek çizgiyi gördüm.aslında 2çizgi görmeyi beklemiyodum ama umut işte.bugün dr.dan randevu alcam bakalım niye gecikmiş adetim.inşallah kist oluşmamıştır yine.yeni ay yeni umutlar....

Canım hayırlısı böyleymiş demek ki.Bir daha ki ay'a artık...
Bi git bakalım doktora ne diyecek.

Canım sen hangi şehirdesin ki kayseriye doktora gidiyorsun?
Üstelik ben bu doktorun çok da iyi olmadığı düşüncesindeyim.Böylesine hassas bir konuyu "al şu ilacı kullan"deyip göndermek ne kadar doğru olabilir.
İyi ki Bicim arkadaşımızı dinlemişinde doktora gitmişin.
Bence bulunduğun şehirde iyi bir doktor bulmaya çalış.En azından devamlı gidip gelebilirsin.

kadın doğum hususunda kadın doktordan ziyade erkek doktorları tavsiye ederim daha ilgili ve araştırmacı oluyorlar...iyi kadın doktor da çıkabilir tabi genelleme yaptım ben ama nadir çıkar...

Ay bicim bu ilçede bi tane özel hastane var ve oradaki kadın doğum doktorları erkek.
Erkek olan kadın doğumcuya karşı nedense bi çekingenliğim var.
Devlet hastanesinde bayan doktor var ama o da taaa ilçenın çıkışında.
Yanlız başına hayatta gidemeyeceğim bir yer.
Ne yapacağım bilmiyorum valla.
Kadın doktora gittiğimde bile çatala yatarken şekilden şekile giriyorum

ben burdaki doktor iyi değildir die ta gittim kayseriyee ama görüorumki ordaki burdakinden kötü.ne yapsam öğleden sonra geri gitsem tedavimi sizinle dewam etmek istiorum desem nolurkii :26:

Canım kötü o doktor kötü.Sen boşver şehir dışını.Şuan bulunduğun yerde iyi bir doktor bul ve tedavine orda devam et.Kayseriye gidip geldikce uğrarsın başka bi doktora ve kafandaki soru işaretlerini giderirsin böylece

günaydın kızlar bakıyorumda hepiniz bir tedavi dönmeindesiniz ne güzel hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inş.bebeklerinize kavusursunuz.ben hala aynıyım pkoluyum ve haa tedavıye başlamadım

Canım eşinin durumunu okudum.Demek ki eşin henüz tedavi için hazır değil.
Kimbilir belkide tedaviye gerek kalmadan aralık ayına kadar geliverir meleğiniz.
Hiç belli olmaz.

Ronya doktoru aradım adet söktürücü içeyim mi diye içme gel muayene edeyim ondan sonra dedi...
gideceğim birazdan öpüyorum kızlar görüşürüz :)

Güzel haberlerle gel emi

kızlarrr öğeden sonra doktora gidicem bakalım çatlama ignesi vercekmi yoksa birdahaki ayamı kalcak bizim bebiş dua edinde geç kalmamış olalım çatlama ignemi versin

Sende güzel haberlerle gel emi.
Bak ben yeni elbistana taşındım.Kayseriye 2.5 saatlik bir mesafedeyim.
Önce bende senin gibi kayseriye gidip gelirim diye düşündüm ama bu şekilde takip etmekte edilmekte çok zor olur gibi.
O yüzden burdan bi doktor bulmaya çalışacağım kendime.

kızlar benim rahimdemi, yumurtalıklarda mı zil çalıyor...bişey için alarm veriyor ama çıkaramadım....

eskiden hayatta fark etmezdim bile, şimdi vücudumu iyice dinliyorum...

kendi kendime fantazi yapıpta yerleşme olayımı acaba diye düşnüyorum...

hahahhahahahahhahhah

Hayırlı ramazanlar herkese öncelikle.
3 ay kadar önce göğsümde çıkan yaralar için doktora gittim ve oradaki doktor kilomdan ve vücudumdaki tüylenmeden dolayı pko olabilir baktır demişti ama ben hala gitmedim doktora, adet düzensizliğim de yok.
Pko olup olmadığını belirlemek için ne yapılıyor?
Kan vermem mi gerekiyor, muayene mi ediyor ne şekilde oluyor?
Ramazandan dolayı kan vermem zor olabilir belki tansiyonum düşüyor çünkü ama bir yandan da daha da geciktirmek istemiyorum.
Eğer varsa ve tedavi olursa tüylenme ve kilo problemi çözülür mü?
Çok sordum ama umarım yardımcı olursunuz.

kızlar benim rahimdemi, yumurtalıklarda mı zil çalıyor...bişey için alarm veriyor ama çıkaramadım....

eskiden hayatta fark etmezdim bile, şimdi vücudumu iyice dinliyorum...

kendi kendime fantazi yapıpta yerleşme olayımı acaba diye düşnüyorum...

hahahhahahahahhahhah

kızlarrr geldim doktordan doktora dedim tedaviye burda dewam etmek istiorum die oda tabi neden olmasn dedi.adtinin üçüncü günü gebelık olmazsa gel dedı çatlama iğnesini sordum şimdi yaptrsam olrmu dedi yumurtan belki çatlar çatlama olabilir 19 una kadar ilişkiye girmye dewam edin dedi çatlama olmazsa adetin üçüncü günü gel bakalım dedi tedavine inş.çatlar yumurtam tedaviye gerek kalmaz

Hayırlı ramazanlar barro

Pko nun en önemli belirtisi adet düzensizliğidir.Kilo problemi ve tüylenmede bir belirtidir ama her zaman pko belirtisi olmayabiliyor.
Kafandaki soru işaretlerinin giderilmesi için adetinin 3.cü günü hormon testi yaptırmalısın.
1 tüp kadar kan alındığı için çok fazla tansiyon düşüklüğü yapacağını düşünmüyorum.
Eğer adeti beklemeden birde doktora görüneyim diyorsan doktor ultrason ile yumurtalıklarının durumuna bakıp ona göre pko sendromu olup olmadığına karar verecektir.Tabi hormon testi ve usg birbiriyle bağlantılı olduğu için ssadece birine bakarak teşhis koyulamaz.

Şayet pko isen doktorun gerekli açıklamayı yapacaktır zaten.
Bebek düşünen pko lular için ilk etapta metformin içerikli insulin ilacına başlanır ve gerekli takiplerle gebe kalması sağlanır.
Bebek düşünmeyen pko luların tedavisi ise doğum kontrol hapı ile devam eder.Doğum kontrol hapı tüylenmeyi büyük ölçüde azaltır.
Tabi her iki durumdada en önemli olan şey hastanın kilo vermesidir.Bazen etkili biçimde kilo vermek bile pko sendromunu ortadan kaldırabiliyor.

Herneyse şimdilik bunları düşünme ve bi an önce doktora gidip neyin ne olduğunu öğren derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…