yumurtamın oldugu kasıgımdı canım agrıyan kasıgım catlamayacaktıda bana nıye agrı cektırdı sewgılı yumusum acaba :)) o agrı bugunde war ama cok az şiddetli değil yani
canım acaba doktoruna danışıp adet söktürücümü alsan
döngün baya uzadı :44:
tabi olur canım yarın sabahtan itibaren ölçüp adet dönemini yani siklusu da belirt ve ilişki günlerini akıntı falan olursa onları da not et canım....
zaten yumurta hızlı geliştiği için ağrı oluyor canım çatlayabilir de hiç belli olmaz sen gecikme bu gün bir daha git doktora aklıma takıldı de her şeyi sor iğneyi de danış
yarın sabadan başlıyayım o zmana ben not lamaya adet tarıhımı bılmıyorumkı belli olmuyor çünküüü bu ayda ilaçkla oldum zaten off yaaa
ronya canım naber naıslsın nasıl gidiyoırrrr :) hayırlısı olsun arkadaşım tebrik ediyorum cok
ben de düşünüyorum doktoru aramayı artık progestan içmenin zamanı gibi demi zaten çatlayan çatlamıştır herhalde de mi canım?
aynı sorun bende de oluyor adet tarihlerim belli değil kontrole gidiyorum sık sık ve de ateş yöntemi canım....
sağol canımmm tez zamanda isteyen herkese olsun
benim şimdilik bir sorunum yok
öpüyorum seni
sagol canım Allah razı olsun :)
Ronya doktoru aradım adet söktürücü içeyim mi diye içme gel muayene edeyim ondan sonra dedi...
gideceğim birazdan öpüyorum kızlar görüşürüz :)
kızlarrr öğeden sonra doktora gidicem bakalım çatlama ignesi vercekmi yoksa birdahaki ayamı kalcak bizim bebiş dua edinde geç kalmamış olalım çatlama ignemi versin
malesef testın sonucu negatıf..... aslında bılıyordum zaten cokta uzulmedım bı daha kı aylara kaldı yıne..
hala reglı olmadım doktora mı gıtsem dıyorum ... sızce ne yapayım adet sokturuculer var ama hangısını kullanmalıyım aslında doktor tavsıyesı olmadan kullanılır mı onu da bılmıyorum yardım edın lutfen...
ronyacım senı tebrık ettım mı bılmıyorum ama hayırlı olsun canım :) saglıkla alırsın ınsallah bebegını kucagına..4
bıcımcım yoksa sıra sende mı? hayırlısı olsun canım kac gun kaldı test yatırmana....
şimdi yaptm canm tek çizgiyi gördüm.aslında 2çizgi görmeyi beklemiyodum ama umut işte.bugün dr.dan randevu alcam bakalım niye gecikmiş adetim.inşallah kist oluşmamıştır yine.yeni ay yeni umutlar....
kayserde hümaya gidiorum canım.ama sanırım doktorumu değişitrcem neden bana hiç ultrasona gıt görün demio bugün gittim ultrasona ve sol yumurtam büyümüş hemde istenenden daha cok buyumus 24 mm olmş ama catlamamış(( sagda tarftada bır suru yumurta var ama gelişmemiş dedi burdaki doktor.yani sanırım bu ayda olmadıı.burdaki doktor yumurtalarnda çatlama problemi var o zaman dedi çatlama iğnesi kullanman lazım dedi. ama kayserideki doktorum hiçbr şey demio sadece ilaç kullan 21.gun progestron tahlılı yap yolla bana dıyoo kafayı yıcem yaa
kadın doğum hususunda kadın doktordan ziyade erkek doktorları tavsiye ederim daha ilgili ve araştırmacı oluyorlar...iyi kadın doktor da çıkabilir tabi genelleme yaptım ben ama nadir çıkar...
ben burdaki doktor iyi değildir die ta gittim kayseriyee ama görüorumki ordaki burdakinden kötü.ne yapsam öğleden sonra geri gitsem tedavimi sizinle dewam etmek istiorum desem nolurkii :26:
günaydın kızlar bakıyorumda hepiniz bir tedavi dönmeindesiniz ne güzel hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inş.bebeklerinize kavusursunuz.ben hala aynıyım pkoluyum ve haa tedavıye başlamadım
Ronya doktoru aradım adet söktürücü içeyim mi diye içme gel muayene edeyim ondan sonra dedi...
gideceğim birazdan öpüyorum kızlar görüşürüz :)
kızlarrr öğeden sonra doktora gidicem bakalım çatlama ignesi vercekmi yoksa birdahaki ayamı kalcak bizim bebiş dua edinde geç kalmamış olalım çatlama ignemi versin
ateşe yarın başlıyorum orucumu etkilemez dimi canım :) saçöma bi soru oldu dimi
Hayırlı ramazanlar herkese öncelikle.
3 ay kadar önce göğsümde çıkan yaralar için doktora gittim ve oradaki doktor kilomdan ve vücudumdaki tüylenmeden dolayı pko olabilir baktır demişti ama ben hala gitmedim doktora, adet düzensizliğim de yok.
Pko olup olmadığını belirlemek için ne yapılıyor?
Kan vermem mi gerekiyor, muayene mi ediyor ne şekilde oluyor?
Ramazandan dolayı kan vermem zor olabilir belki tansiyonum düşüyor çünkü ama bir yandan da daha da geciktirmek istemiyorum.
Eğer varsa ve tedavi olursa tüylenme ve kilo problemi çözülür mü?
Çok sordum ama umarım yardımcı olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?