Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Etkilemez etkilemezzz

ne gülüyon kızzz :)bu aralar çok pipirik oldum valla herşey soruyorum iştee evet eşim pek hazıır degıl galıba aralıgı beklıyoruz belkıde senın dedıgın gibi aralıga kadar gelcek bebiş hakkımızda hayrılsısı olsun :)

bicim ve biricik , ateşiniz yükseldiğine göre belki de hamile olabilirsinizzzzzzzzzz

zil mi çalıyor

Hadi hayırlısı bakalım.

İnşaallah bu karar senin için hayırlı olur canım.
Doktoruna güven ve yola devam et

Hayırlısı canım yaaa
Gün doğmadan neler doğaar

nasılsın canım uzun zaman oldu görüşmeyeli bakıyorum da vücudunu tanımaya başlamışsın ne güzel inş.bebekde gelir hayırlısıyla

ayy dün akşamüstü çıktım.. bi geldim oku oku bitiremedim.. maşallahınız var :)
bicim hayırlı haberlerle dön doktordan canım..
biricik o ağrılar adamı deli ediyor.. ya kendimizi çok dinliyoruz onun için mi herşeyi hissediyoruz ki :))

Ronya doktoru aradım adet söktürücü içeyim mi diye içme gel muayene edeyim ondan sonra dedi...
gideceğim birazdan öpüyorum kızlar görüşürüz :)

canm bende ilk önce dr.arayıp neyapayım diye sormayı düşündüm ama sonra hastaneyi arayp yarın için randevu aldm.ben aradığm gün için randevu alamıyorum hiç sen nasıl hemen gidiyosun.direk dr.mu aramam lazım.çok gıcık oluyorum bu duruma.gerçi dr.da yoğun olabilir.hele önceki dr.m daha yoğundu.randevu için arıyodum 1hafta sonaya veriyodu sona başlıyodum 2saat sekretere derdimi anlatmaya oda dr.gibi maşallah.mesela adetim geciktiği için muayneye gitcem ya tedavimi soruyo anlatıyorm yarn gel kan testi yaptır diyo.randevu vermiyo.habire kan testimi olur canm.benm moralimi çok bozuyo testler zaten.alttan bakarakta anlaşılmıyomu gebelik?illede kan testi gereklimi?neyse canm hayırlı haberlerle gel inşallah.

haklısın canm ben sabah çıktım bikaç saat yoktum yine okumakla bitiremedm.kafam karıştı artk kim ne?ne yapıyor?ne oluyo

bngl33; bende doktorumu aradığımda sekreteri en yakın 3-4 gün sonraya gün veriyor.. doktoru bağlamasını rica ediyorum.. doktorum hemen durumu bildiği için öncelik tanıyor, araya bir yere sıkıştırıyor.. biraz doktorla alakalı.. biz pkolular özel hastalarız.. öyle randevu gününe uyamadığımız durumlar olabiliyor.. ben şimdi ne zaman adet olacağımı bilmiyorum, olduğum gibi aradığımda asla 3.güne randevu bulamıyorum.. ee bu durumda iş doktorda bitiyor işte.. gibi gibi..
bicim de sanırım doktorla sürekli cepten filan görüşüyor, bi süre sonra doktor değil de arkadaş gibi olunuyor zaten..
bicim hadi güzel haberlerle gel arkadaşım.. inşallah yumoş gelişip çatlamıştır..

evet kendımızı çok dinlediğimiz için hissediyoruz benım 5-6aydır kafam rahat bıraktım hiç hissetmedim bakalım bu ay ateş ölçmeye başlayacm kesin bende anlarım yumrutladıgımı :)

yok canm zaten adetin 3.günü gitceğimde yine 1hafta sonaya diyorlar ben durumu anlatym.ozaman sekreterlerde sıkıştırıyo canm.yoksa zaten olmaz.

bende kendıme iyi bi doktor aramaya başladım şimdiden ama akşam 7de muayne olmam lazım çünkü iş yerim için izin almam sıkıntı oluyorrr malesef iyi bi doktor arayısındayım aralıga kadar kendımı düzene sokmam lazım ist tavisye edebılcegınız doktor vrmı avrupa yakasında özellikle

canım valla benim psikplojik değil, gerçekten bişeyler hissediyorum.....

ağrı değil, böyle çekme hafiften

neden bilmiorum ama şuanki doktorum dierinden daha cok güveniorum ve içim baya bi huzurlu adetin 3.günü gel dedigine göre test yapacak bana ama ne testi bilmiorum sizce ne testi olabilir :26:

evet ecrin? aylardır yoksun?

nasıl eşinle aran?

evet yaa biraz kendımı toparladım kenıdmı kılo vermeye adadım ve verdımde cok şükür 64,40 58 düştüm inş. biraz daha düşerim eşimle aynı ne ilaç içiyor ne kür yiyorr oyle giidyor boş boş aralıgı beklıyorrr herşey kendı kendıne olcak yaa onun için çok rahat nedense bu arada yenı ev aldım biraz borcluyuz diye eşim pek acele etmiyorr aralıgı bekliyoz işte bende onumuzdekı ay bı kontrole gitcem metformınım bıttı glukofenmı alsam glucophagemi ben ilk glukofen kullanmıs sonra glucophage vermişti doktorr bide ben hayıta başladım 3-4 ündür iftardan sonra içiyorum yarında ateş ölçcem sen nasılsın

teşekkürlerrr sordum işte kafaya takılmasın diyee :)

kızlar siz ahngi metformini içiyorsunuz klomenmı yoksa glucophagemi

ecrin canım bu arada metforminle klomen çok farklı şeyler...aşk olsun uzun zamandır buralardasın, hala öğrenemedinmi ya?

metformini ben tam 1 yıldır hergün kullanıyorum, adetimi düzenledi, bu arada yumurtlamama yardımcı oluyor ....sayesinde kilo da verdim...

ama klomen 4-5 ay kullanılır. doktor kontrolü altında, yumurta geliştiriciidir...sonra ilaç sanırım 5 günlük...bana allahtan daha gerek kalmadı.....

ben iyiyim canım....savaşa devam işte...bizde ev aldık, kısa süre önce taşındık, hayırlı uğurlu olsun eviniz. taşınmadan dolayı doktoruma gidememiştim ama bir dahaki aya inşallah.

Bak Glucophage ya da Glifor vs bunların hepsi METFORMİN içerir. sadece isimleri ve üreten firmalar farklı. ben Glifor kullanıyorum günde 2000 mg....

yani metformin içerikli bir ialç alman yeterli, gerisi fark etmez canım....
Aralıkta ne vardı ki? neden beklemek istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…