Etkilemez etkilemezzz
ateşe yarın başlıyorum orucumu etkilemez dimi canım :) saçöma bi soru oldu dimi
kızlar benim rahimdemi, yumurtalıklarda mı zil çalıyor...bişey için alarm veriyor ama çıkaramadım....
eskiden hayatta fark etmezdim bile, şimdi vücudumu iyice dinliyorum...
kendi kendime fantazi yapıpta yerleşme olayımı acaba diye düşnüyorum...
hahahhahahahahhahhah
kızlarrr geldim doktordan doktora dedim tedaviye burda dewam etmek istiorum die oda tabi neden olmasn dedi.adtinin üçüncü günü gebelık olmazsa gel dedı çatlama iğnesini sordum şimdi yaptrsam olrmu dedi yumurtan belki çatlar çatlama olabilir 19 una kadar ilişkiye girmye dewam edin dedi çatlama olmazsa adetin üçüncü günü gel bakalım dedi tedavine inş.çatlar yumurtam tedaviye gerek kalmaz
ne gülüyon kızzz :)bu aralar çok pipirik oldum valla herşey soruyorum iştee evet eşim pek hazıır degıl galıba aralıgı beklıyoruz belkıde senın dedıgın gibi aralıga kadar gelcek bebiş hakkımızda hayrılsısı olsun :)
tabi ki etkilemez merak etme. alttan ultrason bile orucu etkilemiyor.
kızlar benim rahimdemi, yumurtalıklarda mı zil çalıyor...bişey için alarm veriyor ama çıkaramadım....
eskiden hayatta fark etmezdim bile, şimdi vücudumu iyice dinliyorum...
kendi kendime fantazi yapıpta yerleşme olayımı acaba diye düşnüyorum...
hahahhahahahahhahhah
Ronya doktoru aradım adet söktürücü içeyim mi diye içme gel muayene edeyim ondan sonra dedi...
gideceğim birazdan öpüyorum kızlar görüşürüz :)
ayy dün akşamüstü çıktım.. bi geldim oku oku bitiremedim.. maşallahınız var :)
bicim hayırlı haberlerle dön doktordan canım..
biricik o ağrılar adamı deli ediyor.. ya kendimizi çok dinliyoruz onun için mi herşeyi hissediyoruz ki :))
biricik o ağrılar adamı deli ediyor.. ya kendimizi çok dinliyoruz onun için mi herşeyi hissediyoruz ki :))
bicim ve biricik , ateşiniz yükseldiğine göre belki de hamile olabilirsinizzzzzzzzzz
bngl33; bende doktorumu aradığımda sekreteri en yakın 3-4 gün sonraya gün veriyor.. doktoru bağlamasını rica ediyorum.. doktorum hemen durumu bildiği için öncelik tanıyor, araya bir yere sıkıştırıyor.. biraz doktorla alakalı.. biz pkolular özel hastalarız.. öyle randevu gününe uyamadığımız durumlar olabiliyor.. ben şimdi ne zaman adet olacağımı bilmiyorum, olduğum gibi aradığımda asla 3.güne randevu bulamıyorum.. ee bu durumda iş doktorda bitiyor işte.. gibi gibi..
bicim de sanırım doktorla sürekli cepten filan görüşüyor, bi süre sonra doktor değil de arkadaş gibi olunuyor zaten..
bicim hadi güzel haberlerle gel arkadaşım.. inşallah yumoş gelişip çatlamıştır..
bngl33; bende doktorumu aradığımda sekreteri en yakın 3-4 gün sonraya gün veriyor.. doktoru bağlamasını rica ediyorum.. doktorum hemen durumu bildiği için öncelik tanıyor, araya bir yere sıkıştırıyor.. biraz doktorla alakalı.. biz pkolular özel hastalarız.. öyle randevu gününe uyamadığımız durumlar olabiliyor.. ben şimdi ne zaman adet olacağımı bilmiyorum, olduğum gibi aradığımda asla 3.güne randevu bulamıyorum.. ee bu durumda iş doktorda bitiyor işte.. gibi gibi..
bicim de sanırım doktorla sürekli cepten filan görüşüyor, bi süre sonra doktor değil de arkadaş gibi olunuyor zaten..
bicim hadi güzel haberlerle gel arkadaşım.. inşallah yumoş gelişip çatlamıştır..
evet ecrin? aylardır yoksun?
nasıl eşinle aran?
teşekkürlerrr sordum işte kafaya takılmasın diyee :)
kızlar siz ahngi metformini içiyorsunuz klomenmı yoksa glucophagemi
evet yaa biraz kendımı toparladım kenıdmı kılo vermeye adadım ve verdımde cok şükür 64,40 58 düştüm inş. biraz daha düşerim eşimle aynı ne ilaç içiyor ne kür yiyorr oyle giidyor boş boş aralıgı beklıyorrr herşey kendı kendıne olcak yaa onun için çok rahat nedense bu arada yenı ev aldım biraz borcluyuz diye eşim pek acele etmiyorr aralıgı bekliyoz işte bende onumuzdekı ay bı kontrole gitcem metformınım bıttı glukofenmı alsam glucophagemi ben ilk glukofen kullanmıs sonra glucophage vermişti doktorr bide ben hayıta başladım 3-4 ündür iftardan sonra içiyorum yarında ateş ölçcem sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?