Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

neden bilmiorum ama şuanki doktorum dierinden daha cok güveniorum ve içim baya bi huzurlu adetin 3.günü gel dedigine göre test yapacak bana ama ne testi bilmiorum sizce ne testi olabilir :26:

hormon testi olabılır canım hadı hayırlısı olsun

selam kızlar uğrayıp bi slm variim dedim. nasılsınız bakalım keyifler nasıl? yeni hamişler varmı aramızda? inşallah bu mübarek ay herkese uğurlu gelir...

canım yaaa çok özür evet yaaa kafam gitti oruç çarptı galıbaaa glukofen dııyecektım klomen yazmısım çok özür tabıkı 1senedır burdayım az cok metformını bılıyorum yanı :))) şaşırdım canım yanlış oldu kusura bakma :)))

senın evınde hayırlı olsun canım benım güle güle oturr yeni eve yeni bebiş inş. evlerimiz hayırlı gelir bizeee. tamam canım ben gidip alayım birini barı hangısı varsa artık eczanede devam edeyım 1aydır ara verım bu ilaca bitti kontrole gidecem diye almadım alayım barı zaten cogu doktorlar dogum 3ayına kadarda kullandıttırıyorlar banada iyi geldi diyele falan 6-7kılo verdım cok şükürrr.dikkat ediyorum ama ole onume gelenı yemıyorum :) benim eşimde varıkosel vardı 1sene oldu amelıyat olalı en son 4ay önce gitti doktora çok şükür gelişme var degerleri düzeliyorrr doktoru aralıkda gel tekrar kontrol edelım dedı araıkda degerlere bakılacak ona göre bişeyler yapcaz artık egrçi suankı durumda doktorlar aşılama olur diyor ama eşim istemiyor boşunamı amelıyat oldum biraz daha bekleyelım dıyor hem bende pko hem eşimde varıkoseloldugu için doktorum yumurta takıbıne gerek yok aşılama demıstı bizde bırakmıstık tedavıyı şimdi onumuzdekı ay bı kontrolllerımı yaptırcam bakalım nolcak hakkımızda hayırlısı artık

selam kızlar uğrayıp bi slm variim dedim. nasılsınız bakalım keyifler nasıl? yeni hamişler varmı aramızda? inşallah bu mübarek ay herkese uğurlu gelir...

a.s iyyiiz sen nasılsın bebişin hayırlıı olsun darsı bizim başımıza yumurta takımı yaptırdın canım klomen falanmı kullandın merak ettimde :)

ben senin yerinde olsam, eşine söylemeden yumurta takibine 3 ay giderdim...sonra zaten neredeyse aralık geliyor. olmadı doktor değiştir bu iş için.....

ben senin yerinde olsam, eşine söylemeden yumurta takibine 3 ay giderdim...sonra zaten neredeyse aralık geliyor. olmadı doktor değiştir bu iş için.....

eşine söylesin canım sonra mazallah bişey olur habersiz olmasın, bence de doktor değiştirebilir ve diğer doktora varikosel olayını falan anlatmaya gerek yok.

eşin anladığım kadarıyla sadece aşılama istemiyor. hap kullanmana birşey demez heralde. onunla konuşup 3 aylığına yumurta geliştirici hapla deneyebilirsiniz. doktora gidip yumurta geliştirici hapla yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyeceksin o kadar canım bence aşılamadan önce deneyebilirsiniz bunu.

aynısı bendede oldu ve ben hamileyim şuan biliyorsun.. boyle sağ kasığımda sızlama oluyordu sımdı gectı tabı eger sızlama sag kasıgındaysa tam oraya bıraz bastır agrı hissedersen kesin hamilesin sol taraftaysa aynısını oraya dene yerlesme aşamasıdır muhtemelen 2 gün sürerse bu bence hamilesin test yap.. :)

kızlar ben bu inançlı doktor meselesini anlamadım :9
kimi bünye vardır kaldırır kimi bünye vardır kaldıramaz.
ne yani kadının düşük tehlikesi var ama doktor inançlı diye oruç tut diyemez herhalde.
herkesin doktoru hastasına göre tut veya tutma diyordur bence.
hacılıkla dindarlıkla alakası yok bunun.
Sağlık sonuçta...

ay canım yaaa.
keşke böyle tatsız şeyler yaşanmasada sende doya doya gebeliğin tadını çıkarsan..
neyse ki bebişte bir sorun yokmuş çok şükür
kendine dikkat et emi
[/QUOTE]

yani bende anlamıyorum inançlı olup olmadığını burda nihalite arkadaşımız sylediği için bende b şekilde söyleme gereği duydum bende kansızlık olduğundan tutturmadığını ve başım döndüğü için tutturmadığını düşünüyorum tab dr ne düşünerek söyledi bilemiyorum

gerçekten hep tatsız olaylar yaşıyoruz ve bunalıyorumneyse hayırlısı olsun artık hakkımızda dr bebeişimin iyi olduğunu söyledi çok şükür

teşekkürlerrr sordum işte kafaya takılmasın diyee :)

kızlar siz ahngi metformini içiyorsunuz klomenmı yoksa glucophagemi

ben diaformin 1000 mg kullanıyorum günde 2 kere

canım gebelik için alttanda bakıldığında doktorlar anlayabiliyorlar ama kan testi tam net sonucu veriyor diye biliyorum

neden bilmiorum ama şuanki doktorum dierinden daha cok güveniorum ve içim baya bi huzurlu adetin 3.günü gel dedigine göre test yapacak bana ama ne testi bilmiorum sizce ne testi olabilir :26:

adetin 3.günü genelde hormon testi yapılır.

selam kızlar...
uğriyimde bi slm veriim dedim. nasılsınız bkalım varmı yeni hamişler??

merhaba esperanza.Şimdilik yeni bir haber yok ama her an herşey olabilir.
Sen nasılsın.Nasıl geçiyor hamilelik*

yani bende anlamıyorum inançlı olup olmadığını burda nihalite arkadaşımız sylediği için bende b şekilde söyleme gereği duydum bende kansızlık olduğundan tutturmadığını ve başım döndüğü için tutturmadığını düşünüyorum tab dr ne düşünerek söyledi bilemiyorum

gerçekten hep tatsız olaylar yaşıyoruz ve bunalıyorumneyse hayırlısı olsun artık hakkımızda dr bebeişimin iyi olduğunu söyledi çok şükür[/QUOTE]

Neyse canım sonuç olarak herkesin doktoru hastasına bakarak değerlendiriyor.
İyi olmana sevindim.Dikkat et kendine.

bicim dra gitmişsin cnım inşaallah hayırlı haberlerle dönersin canım arkadaşım hadi hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyoruz

ecrin hoşgeldin aramıza inşaallah rabbim hayırlısıyla seninde bebeğini kucağına alırsın

biricik inşallah bu yumurta alarmı bebişin yerleşme alarmıdır hadi hayırlısı bakalım

nasılsınız bakalım kızlar ben de şimdi yemek için mutfağa gireceğim akşama yemek hazırlıyacağım

tabiki hamilelikte sağlık durumunuz el vermiyorsa oruc tutmayacaksınız bu tartısılmaz değil mi??

benim doktorum oruc tutmamam için bir sebep olmadığını belirtti sadece gün içerisinde tansiyonum düşerse bozabilirsin dedi.

başka bir doktor olsa koşulsuz şartsız oruç tutamazsın hamilesin derdi ki; kimi doktor oruc tutabiliyor olsan bile hamileyken tutulmaz bebeğe zararı olur diyor ama öyle değil..

zaten bende tutamayacak olsam tutmam ama gercekten tutabılıyormusum bana hıcbır zararı yok size varsa tutmayın bu sağlık durumuna göre değişir..

umarım yanlış anlaşılmamıştır söylediklerim :44:

gebelik alttan bakılsa bile görülmez ultrasonla hemen.sanırım 2 hafta falan geçmesi lazım.
kan tahliliyle erkenden öğrenilir ama bizim gibi adet düzensizliği yaşayanlar için adet gecikince hemen kan tahlili yaptırmanın bi anlamı yok. yumurta geç oluşmuş geç döllenmiş olabilir. o zaman kanda da çıkmaz. tek çare bi süre beklemek..

canım valla benim psikplojik değil, gerçekten bişeyler hissediyorum.....

ağrı değil, böyle çekme hafiften

yaa benim de ağrılarım kesinlikle psikolojik değil.. ama bende bir fark var ben yumurta geliştirici kullandım :) benimkiler ondan ağrıyor.. ama yine de acaba diyorum kendimi bu kadar dinlemesem belki de hiç farketmeyeceğim :) kendi kendime pimpirik yapıyorum.. seninkiler inşallah bebeğin yerleşme ağrılarıdır :)) artık çok hakediyorsun bu güzel haberi..

adetin 3.günü hormonlarına bakacaktır.. fsh,lh,testeron,tsh..vs bir sürü hormon var bakılması gereken.. inşallah gerek kalmaz hamiş kalırsın :)

bu arada ben sanırım üşüttüm, sürekli wc çıkıyorum.. sistit oldum olacam gibi birşey.. su içiyorum bol bol, ilaç da almak istemiyorum.. belki hamilelik oluşursa diye.. ayy ne zormuş işimiz yahu

bu arada ben sanırım üşüttüm, sürekli wc çıkıyorum.. sistit oldum olacam gibi birşey.. su içiyorum bol bol, ilaç da almak istemiyorum.. belki hamilelik oluşursa diye.. ayy ne zormuş işimiz yahu
canım bende serophene kullandığımda sürekli wc ye cıkıyordum sanki çok su içmişim gibi , sanırım ilaç yapıyor bunu.
evet maalesef ağrı kesici bile alamıyoruz belki bişey olur diye.. ama idrar yolu iltihabı için Monurol diye toz bir ilaç var suya karıştırıp içiliyor,onu hamilelere de veriyorlar hafif bir idrar yolu iltihabı ilacı. bilgin olsun

bende öyle biliyorum canm ama her ay gecikince de kan tahlili yapılmaz.beelkide yumurtam çatlamadı ondan yada kist oluştu bilemiyorum ki.yarın dr.a gidicem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…