- 23 Nisan 2011
- 2.700
- 661
- 363
neden bilmiorum ama şuanki doktorum dierinden daha cok güveniorum ve içim baya bi huzurlu adetin 3.günü gel dedigine göre test yapacak bana ama ne testi bilmiorum sizce ne testi olabilir :26:
ecrin canım bu arada metforminle klomen çok farklı şeyler...aşk olsun uzun zamandır buralardasın, hala öğrenemedinmi ya?
metformini ben tam 1 yıldır hergün kullanıyorum, adetimi düzenledi, bu arada yumurtlamama yardımcı oluyor ....sayesinde kilo da verdim...
ama klomen 4-5 ay kullanılır. doktor kontrolü altında, yumurta geliştiriciidir...sonra ilaç sanırım 5 günlük...bana allahtan daha gerek kalmadı.....
ben iyiyim canım....savaşa devam işte...bizde ev aldık, kısa süre önce taşındık, hayırlı uğurlu olsun eviniz. taşınmadan dolayı doktoruma gidememiştim ama bir dahaki aya inşallah.
Bak Glucophage ya da Glifor vs bunların hepsi METFORMİN içerir. sadece isimleri ve üreten firmalar farklı. ben Glifor kullanıyorum günde 2000 mg....
yani metformin içerikli bir ialç alman yeterli, gerisi fark etmez canım....
Aralıkta ne vardı ki? neden beklemek istiyor?
selam kızlar uğrayıp bi slm variim dedim. nasılsınız bakalım keyifler nasıl? yeni hamişler varmı aramızda? inşallah bu mübarek ay herkese uğurlu gelir...
senın evınde hayırlı olsun canım benım güle güle oturr yeni eve yeni bebiş inş. evlerimiz hayırlı gelir bizeee. tamam canım ben gidip alayım birini barı hangısı varsa artık eczanede devam edeyım 1aydır ara verım bu ilaca bitti kontrole gidecem diye almadım alayım barı zaten cogu doktorlar dogum 3ayına kadarda kullandıttırıyorlar banada iyi geldi diyele falan 6-7kılo verdım cok şükürrr.dikkat ediyorum ama ole onume gelenı yemıyorum :) benim eşimde varıkosel vardı 1sene oldu amelıyat olalı en son 4ay önce gitti doktora çok şükür gelişme var degerleri düzeliyorrr doktoru aralıkda gel tekrar kontrol edelım dedı araıkda degerlere bakılacak ona göre bişeyler yapcaz artık egrçi suankı durumda doktorlar aşılama olur diyor ama eşim istemiyor boşunamı amelıyat oldum biraz daha bekleyelım dıyor hem bende pko hem eşimde varıkoseloldugu için doktorum yumurta takıbıne gerek yok aşılama demıstı bizde bırakmıstık tedavıyı şimdi onumuzdekı ay bı kontrolllerımı yaptırcam bakalım nolcak hakkımızda hayırlısı artık
ben senin yerinde olsam, eşine söylemeden yumurta takibine 3 ay giderdim...sonra zaten neredeyse aralık geliyor. olmadı doktor değiştir bu iş için.....
senın evınde hayırlı olsun canım benım güle güle oturr yeni eve yeni bebiş inş. evlerimiz hayırlı gelir bizeee. tamam canım ben gidip alayım birini barı hangısı varsa artık eczanede devam edeyım 1aydır ara verım bu ilaca bitti kontrole gidecem diye almadım alayım barı zaten cogu doktorlar dogum 3ayına kadarda kullandıttırıyorlar banada iyi geldi diyele falan 6-7kılo verdım cok şükürrr.dikkat ediyorum ama ole onume gelenı yemıyorum :) benim eşimde varıkosel vardı 1sene oldu amelıyat olalı en son 4ay önce gitti doktora çok şükür gelişme var degerleri düzeliyorrr doktoru aralıkda gel tekrar kontrol edelım dedı araıkda degerlere bakılacak ona göre bişeyler yapcaz artık egrçi suankı durumda doktorlar aşılama olur diyor ama eşim istemiyor boşunamı amelıyat oldum biraz daha bekleyelım dıyor hem bende pko hem eşimde varıkoseloldugu için doktorum yumurta takıbıne gerek yok aşılama demıstı bizde bırakmıstık tedavıyı şimdi onumuzdekı ay bı kontrolllerımı yaptırcam bakalım nolcak hakkımızda hayırlısı artık
kızlar benim rahimdemi, yumurtalıklarda mı zil çalıyor...bişey için alarm veriyor ama çıkaramadım....
eskiden hayatta fark etmezdim bile, şimdi vücudumu iyice dinliyorum...
kendi kendime fantazi yapıpta yerleşme olayımı acaba diye düşnüyorum...
hahahhahahahahhahhah
teşekkürlerrr sordum işte kafaya takılmasın diyee :)
kızlar siz ahngi metformini içiyorsunuz klomenmı yoksa glucophagemi
canm bende ilk önce dr.arayıp neyapayım diye sormayı düşündüm ama sonra hastaneyi arayp yarın için randevu aldm.ben aradığm gün için randevu alamıyorum hiç sen nasıl hemen gidiyosun.direk dr.mu aramam lazım.çok gıcık oluyorum bu duruma.gerçi dr.da yoğun olabilir.hele önceki dr.m daha yoğundu.randevu için arıyodum 1hafta sonaya veriyodu sona başlıyodum 2saat sekretere derdimi anlatmaya oda dr.gibi maşallah.mesela adetim geciktiği için muayneye gitcem ya tedavimi soruyo anlatıyorm yarn gel kan testi yaptır diyo.randevu vermiyo.habire kan testimi olur canm.benm moralimi çok bozuyo testler zaten.alttan bakarakta anlaşılmıyomu gebelik?illede kan testi gereklimi?neyse canm hayırlı haberlerle gel inşallah.
neden bilmiorum ama şuanki doktorum dierinden daha cok güveniorum ve içim baya bi huzurlu adetin 3.günü gel dedigine göre test yapacak bana ama ne testi bilmiorum sizce ne testi olabilir :26:
selam kızlar...
uğriyimde bi slm veriim dedim. nasılsınız bkalım varmı yeni hamişler??
kızlar ben bu inançlı doktor meselesini anlamadım :9
kimi bünye vardır kaldırır kimi bünye vardır kaldıramaz.
ne yani kadının düşük tehlikesi var ama doktor inançlı diye oruç tut diyemez herhalde.
herkesin doktoru hastasına göre tut veya tutma diyordur bence.
hacılıkla dindarlıkla alakası yok bunun.
Sağlık sonuçta...
ay canım yaaa.
keşke böyle tatsız şeyler yaşanmasada sende doya doya gebeliğin tadını çıkarsan..
neyse ki bebişte bir sorun yokmuş çok şükür
kendine dikkat et emi
canm bende ilk önce dr.arayıp neyapayım diye sormayı düşündüm ama sonra hastaneyi arayp yarın için randevu aldm.ben aradığm gün için randevu alamıyorum hiç sen nasıl hemen gidiyosun.direk dr.mu aramam lazım.çok gıcık oluyorum bu duruma.gerçi dr.da yoğun olabilir.hele önceki dr.m daha yoğundu.randevu için arıyodum 1hafta sonaya veriyodu sona başlıyodum 2saat sekretere derdimi anlatmaya oda dr.gibi maşallah.mesela adetim geciktiği için muayneye gitcem ya tedavimi soruyo anlatıyorm yarn gel kan testi yaptır diyo.randevu vermiyo.habire kan testimi olur canm.benm moralimi çok bozuyo testler zaten.alttan bakarakta anlaşılmıyomu gebelik?illede kan testi gereklimi?neyse canm hayırlı haberlerle gel inşallah.
canım valla benim psikplojik değil, gerçekten bişeyler hissediyorum.....
ağrı değil, böyle çekme hafiften
canım bende serophene kullandığımda sürekli wc ye cıkıyordum sanki çok su içmişim gibi , sanırım ilaç yapıyor bunu.bu arada ben sanırım üşüttüm, sürekli wc çıkıyorum.. sistit oldum olacam gibi birşey.. su içiyorum bol bol, ilaç da almak istemiyorum.. belki hamilelik oluşursa diye.. ayy ne zormuş işimiz yahu
gebelik alttan bakılsa bile görülmez ultrasonla hemen.sanırım 2 hafta falan geçmesi lazım.
kan tahliliyle erkenden öğrenilir ama bizim gibi adet düzensizliği yaşayanlar için adet gecikince hemen kan tahlili yaptırmanın bi anlamı yok. yumurta geç oluşmuş geç döllenmiş olabilir. o zaman kanda da çıkmaz. tek çare bi süre beklemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?