Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben senin yerinde olsam, eşine söylemeden yumurta takibine 3 ay giderdim...sonra zaten neredeyse aralık geliyor. olmadı doktor değiştir bu iş için.....

canım bende öyle düşündüm ama eşimin değerleri düzelmeden benım tedavıye başlamam bi sonuç vermiyecekki onun için ben eşimin düzelmesini bekliyorum ama bende ateş ölçme yöntemine başlayacam yarın :)

Çok teşekkür ederim uzun uzun açıklamışsınız. Bebek düşünme gibi bir şey söz konusu değil bekarım çünkü. Adetlerimde düzensizlik olmadığı için çok ciddiye almadım sanırım ama yine de emin olmak için doktora gitmem lazım tabi. Bu durumda bir dahaki adetimi beklemeli miyim yoksa doktora gidip onun yönlendirmesine göre mi hareket etmeliyim?

evet sadece aşılama istemiyor normal yollarla bı denıyelım dıyor olmazsa aşılama yaptırız diyor deneyeli 2sene olcak nerdeyse ama degerleri düzelmzse benım yaptırdıgım tedavı boşa gidecek ben şimdilik adetlerimi düzene sokcam inş.bide iyi bi doktor bulmam lazım

hoşbulduk sagol canım amin inş.allahım isteyen herkse versin

Bende de var bu lanet olası hastalıktan. Bekarken erkek gibi tüylerim çıktı 20 kilo aldım saçlarım kedi kuyruğu gibi oldu doğum kontrol hapı kullanmaya başladım vs vs hepsini bir şekikde bertaraf ettikte o haplar resmen beni sinir hastası yaptı hadi onu da geçtim evlendim şimdide çocuğum olmuyorr nasıl bir ileetmişsee çıldırıcam...

Canım şimdi doktora gidersen doktor bekar olduğun için ultrason ile bakacaktır kist var mı diye.
Sonra adetin 3.günü senden hormon testi isteyecektir.
Bi git bakalım doktor ne diyecek.

Canım bak mübarek bir aydayız.Ne olura olsun Allah'tan gelen hiç birşeye lanet okuma bence.Beterin beteri vardır.

Daima şükür içerisinde olalım ve dua edelim.Sonuçta dünya bir imtihan yeri ve bu da senin,benim,onun....imtihanı.

Kendine güvendiğin bir doktor seç ve sabırla tedavine devam et.Zamanın ne göstereceğini kimse bilemez..

evet canım bu o ilaçtn bende kullanıyoum dün drum verdi idrar yolları iltihaplanmasından dolayı yatmadan önce içiyorsun ve uyuyorsun tuvalete çıkmadan o ilaç mesanede kalması gerekiyormuş

a.s iyyiiz sen nasılsın bebişin hayırlıı olsun darsı bizim başımıza yumurta takımı yaptırdın canım klomen falanmı kullandın merak ettimde :)

ben doğal yollardan hamiş kaldım cnm. ilaç kullanmadım. sadece öncesinde biraz kilo verdim ve soğan kürü uyguladm

ben doğal yollardan hamiş kaldım cnm. ilaç kullanmadım. sadece öncesinde biraz kilo verdim ve soğan kürü uyguladm

glifordamı kullanmadın? ben sadece glifor kullandım ve ıkı kez hamile kaldım bu ıkıncı hamılelıgım dıgerı kürtajla sonuclandı hamıle oldugumu bılmıyordum meger glıforu kullandıgım 2. ayda hamıle kalmısım normalde 2 ayda bır adet oldugum ıcın farkına bıle varmadım kurtajdan sonra tekrar glıfora devam ettım ve hıc adet olmadan yıne hamıleyım elh. inş. bu hamıleliğim sağlıklı ilerler.

inanın hepiniz için dua ediyorum Allahım hepinize nasip eder çok içten diliyorum bunu..

canım benim doktorum devlette ben yoğun olmadığı aralıklarda öğleden sonra gidiyorum cepten haberleşiyoruz... sabahları da sedece kan vermeye gidiyorum öyle ayarlanıyor durum....

tabi aynen dediğin gibi tüm hikayemi biliyor ben adımı veriyorum ne zaman gideceğimi kendi belirliyor artık 6 kereden sonra iyice tanıdı beni Allah a şükür...

canım valla benim psikplojik değil, gerçekten bişeyler hissediyorum.....

ağrı değil, böyle çekme hafiften

canım bence farklı ağrı bunlar ya hadi hayırlısı çekme gibi diyorsun gebelik olur inşallah tuncss sende de öyle olsun artık :)) bu arada aynı ağrıları ben de yaşadım gerilme çekme vs yazmıştım sizlere...

evet canım bu o ilaçtn bende kullanıyoum dün drum verdi idrar yolları iltihaplanmasından dolayı yatmadan önce içiyorsun ve uyuyorsun tuvalete çıkmadan o ilaç mesanede kalması gerekiyormuş
canım Allah şifa versin geçecek canım

ben durumumu anlatayım bir yandan da yemeklere baktığımdan yeni yazabiliyorum bi de yazdıklarınızı okudum tabi sayfa sayfa yazılmış ben yokken
doktorum beni bekletti usgne ben gireceğim dedi... baktı uzun uzun yumurtalıkların temiz şu anda dedi... 41 günde bişey çatlamış olmalı bence... ateş tablomu mail attım yarın bakıp dönecek bana...hormon testlerini ve gebelik testini yarın sabahtan kan vererek yaptıracağım... her şey mümkün dedi... rahmime 23 ünde bakacak ve gerekirse film isteyecek ondan sonra da inşallah yumurtlama tedavilerine başlayacağız tabi rahimde sorun yoksa... ama içim rahat...
smear aldı tekrar akıntı örneği aldı... onlar da sonuçlanır 23 üne kadar... böyle ilaç vermeyeceğim dedi... gebeliğe bakacak önce ona göre ilaç verecek...
7 adet hormon saydı bana yarın kandan baya bişeye bakılacak anlaşılan...
ben iyiyim en azından yumurtalarımda kistin olmadığını biliyorum bu da bişeydir demek ki düzenli gelişti ama çok geç ya ya da belki yumurta oluşmadı o da bir ihtimal ama o zaman o kadar ağrı neden oldu?....

Son düzenleme:
turuncu canım senin doktor fobin var sanırım bende de vardı önceden ama gide gele doktor değiştire değiştire şimdi ne çekince kaldı ne de başka bişey korkmuyorum... canım zamanla alışıyor insan 2-3 kere git göreceksin...

selam kızlar gliforla hamile kalan arkadaşlar var banada doktorum glucophage vermişti şuan taşındığımız yerde yeni iyi bir doktor bulmam lazım bu ay ilaç kullanmıyorum klomen filan kullanamadım glucophage kullanıyorum sadece glifor arsındada bir fark varmı ikiside aynı değilmi onu merak ettim.

ewet sanrm hormonlarıma bakcak yani sil bastanmı yasıcam her seyıı ( offf şu 24 mmlik sevgili yumuşum çatlasa benı ugrastırmasa ne gusel olurrrr

evet canım bu ağrılar boşyere olmamıştır kesinlikle yumurtan oluştu.. çok güzel canım kistin olmaması inşallah hayırlısı olur.. yarın kanda beta hcg ye de bakıcak mı acaba

ikisi de aynı ilaç :) metformin içerikli yalnız klomen farklı yumurta geliştirici o...
ewet sanrm hormonlarıma bakcak yani sil bastanmı yasıcam her seyıı ( offf şu 24 mmlik sevgili yumuşum çatlasa benı ugrastırmasa ne gusel olurrrr
çatlayacak diye olumlu sinyal gönder canım beynine
evet canım bu ağrılar boşyere olmamıştır kesinlikle yumurtan oluştu.. çok güzel canım kistin olmaması inşallah hayırlısı olur.. yarın kanda beta hcg ye de bakıcak mı acaba

sağol canım ya yarın gebeliğe de bakılacak tabi... sabah alınıyormuş da kan ondan sabah kaldı canım.... hayırlısı tabi bakalım ben de olumlu düşünüyorum iyi şeyler olsun diye :))

Son düzenleme:

bicim canım sana özelde yazdım ama şimdi burda okudum drun dediklerini kistin oluşmaması güzel bence bu bile olmulu birşey ama yumurta niye oluşmadıki aslında o ağrılara ve senin ateşinde yükselmişti bildiğim kadarıyla bu kadar belirtiden sonra bakalım yarın anlaşılır ne olduğu

ayyyy çok heyecanlı yarın gebeliğe baktırcaksın rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah gönlüne göre verir rabbim

bicim ne güzel haberler getirdin öyle :) yarın kan ver de.. belki de..
ayy hadi inşallah bakalım.. bu arada sende hiç mi kist yok? yani şu polikistik görünüm hiç mi yok? hormonlarına da bakacak olması iyi olacak.. kafanın rahat olması en önemlisi.. herşey çok güzel olacak canım benim

herkese iyi geceler diliyorum.. yarın yepyeni, mutlu haberler bizimle olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…