canm iğne derken çatlatma iğnesimi yoksa yumurta gelişimi için iğnemi.haplardan daha etkili olduğu söyleniyo iğnenin.ama daha pahalıymış sanırım dimi?
slm gecen ay ben bu iğnelerden kullandım puregon du markası 260 tl ücreti gercekten cok pahalı
günaydın canlarımmm!!!!!
yok hayatta şu anda test yapmam...daha adetime 10 gün var, o geciksin, ondan sonra yaparım......
canım sen birde oruç mu tutuyorsun? herşeyi çok okuyamadım ama öyle heralde???
bir bebek kaybettin zaten, o yüzden bu işleri bırakıp kendine bakmalısın. evet şu an seni rahatsız etmiyebilir ama bence tutma.....
canım sağol inşallah bence de sonuç alacağım, alacağız hepimiz...bicim canım benim, doktorun söylediklerine sevindim....
artık sıkı bir takip şart sana da....sende aylardır burda uğraşıyorsun, insanlara yardımcı oluyorsun
bence sonuç görmenin zamanıdır.....
bicimm canım bak ateş ölçme sana çok yol gösterdi
yumurtlama tedavisi olacağına çok sevindim
canım biz pko olanların genelde yumurtları çok kaliteli olmuyor
ama yumurtlama tedavisinde kullanılan ilaçlar daha döllenmeye elverişli yumurta elde etmeyi sağlıyor
ben bazı aylar yumurtluyordum ama iğneyle hamile kalabildim
canımm tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini alıcaz
hııı :)) anladım canım bu ay boşa gitti desene dogru yavaş yavaş tanıyacam kendımı hadı bakalım hayırlısı artık :)
canm yumurtalıkların temiz olması sevindirici bi haber ama niye yumurtan oluşmadı ki.rahmine niye 23nde bakacak.sende film
çektircektn heralde dimi?ama adettten sonra çekiliyo sanırım rahim filmi bu ay benden de istemişti dr.neyse canm git gelde bizi bilgilendir sonuçlardan yine...
bicim naptın canım doktora gittinmi
gittim canım yumurtlama yok ama kist de yok.... testler için kan verdim yarın sonucu çıkacak yazarım yine...
eylül gibi muhtemelen tedavilerime başlanır gibi görünüyor...hayırlısı artık...
gittim canım yumurtlama yok ama kist de yok.... testler için kan verdim yarın sonucu çıkacak yazarım yine...
eylül gibi muhtemelen tedavilerime başlanır gibi görünüyor...hayırlısı artık...
hııı :)) anladım canım bu ay boşa gitti desene dogru yavaş yavaş tanıyacam kendımı hadı bakalım hayırlısı artık :)
bicim, kanda nelere baktı bchg dışında? hormonlara adetli iken bakılmıyormuydu yaa.? bak şimdi kafama dank etti..
canım nasıl anlamış yumurtlama olmadığını ya ben hiçbirşey anlamadım
çift rahim konusunda ne dedi gerçekten öyle miymiş?
canım sıkıldıinşallah tedaviye erken cevap verirsin. ki bu tabloda ben inanıyorum, sağlıklı yumurtalıkların var çünkü.
canım nasıl anlamış yumurtlama olmadığını ya ben hiçbirşey anlamadım
çift rahim konusunda ne dedi gerçekten öyle miymiş?
canım sıkıldıinşallah tedaviye erken cevap verirsin. ki bu tabloda ben inanıyorum, sağlıklı yumurtalıkların var çünkü.
bicim, kanda nelere baktı bchg dışında? hormonlara adetli iken bakılmıyormuydu yaa.? bak şimdi kafama dank etti..
büyük ihtimal ultrasonda bakmıştır))
yumurta göremeyincede.....
büyük ihtimal ultrasonda bakmıştır))
yumurta göremeyincede.....
benim durum karışık ya biraz sizin de kafanız karıştı de mi kızlar:))
yumurtlama olmadığını ateş tablomdan anladı... rahmim konusunda alttan usg ile baktığında emin olacak ama şekil farklılığı olduğu kesin...
regl dönemi dışında da bakılabilirmiş çünkü 42. gün ve hiç bir gelişme yok bu sebeple Lh FsH önemli bakılacak dedi. TsH E2 prolaktin hemoglobin(kan sayımı) açlık kan şekeri gebelik ve Tsh ın tipleri varmış onlara da ayrıca bakacak 2 tüp kan verdim bu sabah....
yumurtlama olmadığını ateş tablomdan anladı... rahmim konusunda alttan usg ile baktığında emin olacak ama şekil farklılığı olduğu kesin...
regl dönemi dışında da bakılabilirmiş çünkü 42. gün ve hiç bir gelişme yok bu sebeple Lh FsH önemli bakılacak dedi. TsH E2 prolaktin hemoglobin(kan sayımı) açlık kan şekeri gebelik ve Tsh ın tipleri varmış onlara da ayrıca bakacak 2 tüp kan verdim bu sabah....
canım hormonlarda adetli ya da açlık/tokluk fark etmez....
zaten onların faz araları var....onlara göre bakıyorsun sonuçlara...
ovatular faz, foliküler faz gibi....
zaten alttan usg ile baktıktan sonra şekil için net cevap alamazsak film isteyecğim dedi.. ama genelde anlaşılıyormuş şekil..ben yine de film çektirme taraftarıyım elbette senin gibi düşünüyorum...hhıımmm tamam ultrason yapmadı o zaman.....
anladım ..ateş tablondan....
canım hiç rahim filmi demedimi ki? ben sana bir arkadaşımdan bahsetmiştim hatırlıyorsan, o da çift rahimli...yıllardır biliyordu çift rahimli olduğunu ama yapışık sanılıyordu. yıllar sonra film çekilince, rahimler in yapışık olmadığı görüldü..
sanırım bu çok önemli bir faktörmüş
doktor bilir tabi canım...ben de bişey diyemedim öyle diyorsa öyledir... sıkı takip gerektirecek durumun var dedi...kendi haline bırakmaya gelmezmiş benim durum......Allahallah demek ki biz ateş tablosunu iyi yorumlayamamışız,yumurtladığını düşündük.. geçmiş olsun canım inşallah herşey güzel olur..
teşekkür ederim efenim bilgiler için...
tsh da çok önemli.. tiroidler bazen az ya da fazla çalışabiliyor.. bi arkadaşım ilaç kullanmıştı bunun için ve doktor gebe kalman çok zor demişti.. ama o 3. ayda hamile kalmıştı.. sanırım birazda Allah'a bırakmak gerek.. biz elimizden geleni yapıyoruz çünki, bundan sonrası O'nun ol demesine kalıyor.. Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?