gittim canım yumurtlama yok ama kist de yok.... testler için kan verdim yarın sonucu çıkacak yazarım yine...
eylül gibi muhtemelen tedavilerime başlanır gibi görünüyor...hayırlısı artık...
bugün çıt yok mesela...son 2 gün oldu.....bastırmadımda o yüzden anlıyamadım...dur bakalım, bu ayın sonunda görürüz neyin nesiymiş))
sen bilirsin canım, oruç hakkında yani.....allah kabul etsin.....kaç haftalık oldu şimdi bebek?
nihalitecim senin hamişliğin nasıl gidiyor??
zaten alttan usg ile baktıktan sonra şekil için net cevap alamazsak film isteyecğim dedi.. ama genelde anlaşılıyormuş şekil..ben yine de film çektirme taraftarıyım elbette senin gibi düşünüyorum...
doktor bilir tabi canım...ben de bişey diyemedim öyle diyorsa öyledir... sıkı takip gerektirecek durumun var dedi...kendi haline bırakmaya gelmezmiş benim durum......
tabi Tsh 2.50 larda olmalı bi de yükseği alçağı falan oluyor onun...işte hakkımızda hayırlısı dediğin gibi benim kafam rahat nasıl olsa doktor takip edecek bundan sonra ben de düşünmeyeceğim :)) o düşünsün...
yooo hayır..hiçbirşey boşa gitmiş değil...henüz adetinin 6. günündesin....bak bakalım ateşine, önümüzdeki 2 hafta neler olucak.
bu arada sabahları uyandıktan sonra yani kalkmadan ölçüyorsun....sabah 6-8 arası uyanırsan/ölçersen daha iyi olur.....
benim hamileliğim psikolojik olarak çok endişeli ve kaygılı geçiyor aceba yaşıyormu diye ipucu arıyorum sürekli kasığımda ağrı olsun istiyorum bir dönem 2 3 gün oldu geçti şimdi hiç ağrım yok sende varmı kasık ağrısı??
baş dönmesi, baş ağrısı, bulantı hiç bir sıkıntım yok cok şükür hamile değil gibiyim sanki ne zaman baslayacak belirtileri bilmiyorum...
kızlar bugün 10 Ağustos ve ben Metformine başlayalı tam 1 yıl oldu!
Allah hepimize şu tadavi süresini kolaylıkla sabırla atlatmayı nasip etsin....
artık çektiğimiz kötü günlerin ve gecelerin karşılığını alalım....
ben artık bunalmaya başladım arada çünkü....
ben asla unutmuyorum...çantamda hep yedeğim bile vardır....3-4 ay öncesine kadarda hergün bebe aspirini kullanıyordum ama adet olunca durmak bilmiyor o yüzden haftada 3 e düşürdüm aspirini...
yaa bu bebe aspirini analamdım ben biricik bende kullansammı acaba benım adetlerim kısa sürüyor 4 gün falan ilk gün yoğun oluyorrr sonraa duraklıyor tam sökülemiyorum galıba :) bende kullanayımmı bıde hangı zamnda kullanıyorsun gün kaç tane
bebeğin sağlık durumu gayet iyi görünüyor şimdilik çok şükür kesesi normal diğerinin kesesi bozuktu o yüzden kaybettim, Allah kimseye yaşatmasın..
mübarek ayda Allah korur ben bebeğime o enerjiyi o huzuru veriyorum inş. canım tutamayacak gibi olsam 1 dk durmam zaten..
o kasıktaki sancıların hala devam ediyormu birde hangi tarafın sızlıyorsa kasıgına bıraz basınc uygula agrıyormu bize durumu bildir?? :)
bebeğin 10 haftalık olmuş bile inş. burda doğum yaptıgın haberlerinide alırız.
pko olupta glifor dahi kullanmadan hamile kalmak büyük başarı gerçekten tebrik ederim..
benm önceleri kasık ağrılarım çok fazlaydı onun için korkuyordum kötü bişeymi oluyor die. şuan çok azaldı yok denecek kadar az. bulantılarım 6.haftadan sonra başladı ve çok fenaydı. artık sanki giderek azalıyor yavaş yavaş bişeyler yiyebiliorum, 2 gün snra 11. haftamda biticek 3. ayın sonuna geldm nerdeyse. artık bulantılarım geçermiş dr öyle dedi.
Merhaba kızlar.Nasılsınız görüşmeyeli ?
Benim bugün adetim bitti.Bugünden itibaren gün aşırı çalışmalara başlayacağım.
Ateş ölçme,yumurta takibi falan hiç bişey yapmayacağım.Sadece gün aşırı çalışma.
Bayramdan sonra ya güzel haber alırım ya da aynen yola devam ederim.Bakalım artık.
Bu arada 3 ay önce doktora gittiğimde kilom 69 idi ,şu an itibari ile 65.5 kilodayım.
Yavaş veriyorum ama olsun.Kilo verebilmiş olmak bile güzel.
Bicim canım doktor takibinde olmak senin için çok iyi olacak.En azından her an ne durumda olduğunu bileceksin.
Hayırlısı bakalım.
Ben biraz temizlik yapacağım.Sonra görüşürüz kızlar
evet canım ya çok pahalılar ben 3 kutu kullandım ama gelişme olmadı 11 mm kaldı yumurtalar
anlamadım neden? 4 gün iyi ki...benim normalde 3 gün sürer....4. gün azıcık lekelenme olur...
sadece aspirinle yoğun oluyor o kadar......
3-4 ay öncesine kadar her öğlen kullanıyordum, şimdi haftada 3 gün falan...yani her 2 günde bir canım...
ecopirin 100 lük kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?