Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

gittim canım yumurtlama yok ama kist de yok.... testler için kan verdim yarın sonucu çıkacak yazarım yine...
eylül gibi muhtemelen tedavilerime başlanır gibi görünüyor...hayırlısı artık...

canım kistlerinin yok olmasına çok sevindim bence sen eylüle kadar kesin hamile kalıcaksın kesin tedaviye ihtiyaç duymuyacaksın

aynen bendede 2 3 gün oldu sonra gectı o donemde kasıgıma bastırdıgımda cok agrıyordu resmen hıssedıyordum sımdı artık ne sızı var nede bastırınca ağrı..
inşallah hamilesindir :)

amin cnm sağol şuan itibariyle 5 hafta 2 günlük oldu 2 hafta sonra kontrolum var sabırsızlıkla onu beklıyorum dayanabilirsem tabi bana kalsa hemen bugun gitmeyi düşünüyorum :)

nihalitecim senin hamişliğin nasıl gidiyor??

benim hamileliğim psikolojik olarak çok endişeli ve kaygılı geçiyor aceba yaşıyormu diye ipucu arıyorum sürekli kasığımda ağrı olsun istiyorum bir dönem 2 3 gün oldu geçti şimdi hiç ağrım yok sende varmı kasık ağrısı??

baş dönmesi, baş ağrısı, bulantı hiç bir sıkıntım yok cok şükür hamile değil gibiyim sanki ne zaman baslayacak belirtileri bilmiyorum...

canım gebelik için tsh 2.50 idealmiş zaten benim sınırın üstü çıktı 4.16 bakalım ilaç kullanıyorum :44:

evet haklısın canım en azından vücudumu tanırım :) sabah 8de ölçtüm canım yataktan kalkmadan :))) sagol

benm önceleri kasık ağrılarım çok fazlaydı onun için korkuyordum kötü bişeymi oluyor die. şuan çok azaldı yok denecek kadar az. bulantılarım 6.haftadan sonra başladı ve çok fenaydı. artık sanki giderek azalıyor yavaş yavaş bişeyler yiyebiliorum, 2 gün snra 11. haftamda biticek 3. ayın sonuna geldm nerdeyse. artık bulantılarım geçermiş dr öyle dedi.

amin biricik amin inş.rabbım emeklerimizin karşılığını verecek. bende bazen çok bunalıyorum ama yapacak bişey yok sabretmek lazım çevremden cok sıklıdm artık ebbek yokmu niyee çok yorucu

ben asla unutmuyorum...çantamda hep yedeğim bile vardır....3-4 ay öncesine kadarda hergün bebe aspirini kullanıyordum ama adet olunca durmak bilmiyor o yüzden haftada 3 e düşürdüm aspirini...

yaa bu bebe aspirini analamdım ben biricik bende kullansammı acaba benım adetlerim kısa sürüyor 4 gün falan ilk gün yoğun oluyorrr sonraa duraklıyor tam sökülemiyorum galıba :) bende kullanayımmı bıde hangı zamnda kullanıyorsun gün kaç tane

anlamadım neden? 4 gün iyi ki...benim normalde 3 gün sürer....4. gün azıcık lekelenme olur...

sadece aspirinle yoğun oluyor o kadar......

3-4 ay öncesine kadar her öğlen kullanıyordum, şimdi haftada 3 gün falan...yani her 2 günde bir canım...

ecopirin 100 lük kullanıyorum ben

rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebeğini canım bizim içinde dua et bu mübarek ramazan günlerinde rabbım kabul etsın dualarımızı

bebeğin 10 haftalık olmuş bile inş. burda doğum yaptıgın haberlerinide alırız.
pko olupta glifor dahi kullanmadan hamile kalmak büyük başarı gerçekten tebrik ederim..

bencede süper bişey buu ilaçsız olması normal yolla olması güzel demekki bu pko çeşit çeşit :)

bulantı 6 haftadan sonramı başlıyor bende tık yok daha bakalım ilk 3 ay çok önemli zaten 3 ayı atlatmışın şükür sonradı daha kolay geçer inş.

hakkında hayırlsı olsun canımbende kılo veremıyordum çok zor oluyordu o kadar aç kalıyordum ama 1gram bıle gitmiyordu sonra diyet yaptım baya bi yaptım ama ekmeği tuzu şekeri kestim bende çok şük 64,40 59 düştüm şöyle 55 olsam rahatlayacm :)

evet canım ya çok pahalılar ben 3 kutu kullandım ama gelişme olmadı 11 mm kaldı yumurtalar

allah yardımcımız olsun yaa hem maddı hem manevi yıpranıyoruz valla inş.hayırlısıyla evlat sahıbı oluruz.ben daha bilmiyorum yumurtam kaç mm oluyor 2kez takıp yaptırdıgımda yumurtlama olmamıstı acab ebnımde yumurtam gelşecekmi çok merak edıyorum hayırlısı bi yerden başlıyacam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…