Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar bugün 10 Ağustos ve ben Metformine başlayalı tam 1 yıl oldu!

Allah hepimize şu tadavi süresini kolaylıkla sabırla atlatmayı nasip etsin....

artık çektiğimiz kötü günlerin ve gecelerin karşılığını alalım....

ben artık bunalmaya başladım arada çünkü....

ben 7 ayda bunaldım canım sen yine 1 yıl iyi sabretmişsin böyle olmamız çok doğal...aklımızı uzak tutmamız her zaman mümkün olamıyor bu sebepten yorulduk...

ayy 1 koskoca yıl.. ben 3 ay içtim metformini, doktor yeniden verdi.. ama şimdi bi içiyorum iki içmiyorum.. unutuyorum içmeyi.. ama günde bir taneden içtiğimi sayarsak, yaklaşık 6 aydır da ben kullanıyorum.. çünki ikinci kutum bitmek üzere.. zaman nasılda geçiyor ama değil mi.. bu başlığı da metformini araştırırken bulmuştum zaten..

ben asla unutmuyorum...çantamda hep yedeğim bile vardır....3-4 ay öncesine kadarda hergün bebe aspirini kullanıyordum ama adet olunca durmak bilmiyor o yüzden haftada 3 e düşürdüm aspirini...

çatladıgına dair hiç bir belirtii yok beraber yasayıp gidioruzz çatlayıp benı yalnız bırakmak istemıo heralde

herhalde canım... olsun zor gelmezse 5 gün sonra yine gider baktırırsın...ya da baktırmadan beklersin...
öbür ay sıkı takip yaptırırsın...

herhalde canım... olsun zor gelmezse 5 gün sonra yine gider baktırırsın...ya da baktırmadan beklersin...
öbür ay sıkı takip yaptırırsın...

zaten bugun 17.gunum bundan sonra baktırmam beklerim adet günümü 21.gunu progestron testıde yaptrcam zaten belli olur ama benım ümidim yok nedense

hayır kullanmadım cnm. sadece doktor normal yumoş gelişimimi takip etti ve yumurtamın geliştiğini söyledi. ilaç kullanmama gerek kalmadı.

zaten bugun 17.gunum bundan sonra baktırmam beklerim adet günümü 21.gunu progestron testıde yaptrcam zaten belli olur ama benım ümidim yok nedense

bu ay takip yaptırmadın ondan ümitsizsin öbür ay farklı olacak canım...ümit kesilmez hiç bir zaman... şanslıyız ki tedavi seçenekleri var

bebeğin sağlık durumu gayet iyi görünüyor şimdilik çok şükür kesesi normal diğerinin kesesi bozuktu o yüzden kaybettim, Allah kimseye yaşatmasın..
mübarek ayda Allah korur ben bebeğime o enerjiyi o huzuru veriyorum inş. canım tutamayacak gibi olsam 1 dk durmam zaten..

o kasıktaki sancıların hala devam ediyormu birde hangi tarafın sızlıyorsa kasıgına bıraz basınc uygula agrıyormu bize durumu bildir?? :)

bu ay takip yaptırmadın ondan ümitsizsin öbür ay farklı olacak canım...ümit kesilmez hiç bir zaman... şanslıyız ki tedavi seçenekleri var

ewet cok şükür halimize.en azından büyüyen (baya bi büyüyen) bir yumurtam war bu bile moralimi düzeltmeme yetio

hayır kullanmadım cnm. sadece doktor normal yumoş gelişimimi takip etti ve yumurtamın geliştiğini söyledi. ilaç kullanmama gerek kalmadı.

bebeğin 10 haftalık olmuş bile inş. burda doğum yaptıgın haberlerinide alırız.
pko olupta glifor dahi kullanmadan hamile kalmak büyük başarı gerçekten tebrik ederim..

ben soğan kürünü 2 ay kullandım sonrasında incire başladım ve o ay hamile kaldım. ben de pko var evet ama drun demesine göre çok hafif düzeydeymiş. çünkü adet düzensizliğim yoktu adetlerim çok düzenliydi. yumurtalıklarımda kistler vardı ve yumurtalarım sanırım önceden gelişemiodu bu sebeple. ben farkında olmadan evlendiğim dönemde doğum kontrol hapı kullanmıştım bi süre. sanırım onun da kistlere faydası olmuş olmalı ki sonradan pko teşhisi konulduğunda dr kendiliğinden yumurtlamamın olduunu söyledi. ilaç kullanmama gerek kalmadı böylece. ama bana enteresan gelen öncesinde 7 ay bebek sahibi olamazken soğan küründen sonra hamile kaldım. ilgisi varmıdır tıbben bilmiorum ama oldu

Merhaba kızlar.Nasılsınız görüşmeyeli ?
Benim bugün adetim bitti.Bugünden itibaren gün aşırı çalışmalara başlayacağım.
Ateş ölçme,yumurta takibi falan hiç bişey yapmayacağım.Sadece gün aşırı çalışma.
Bayramdan sonra ya güzel haber alırım ya da aynen yola devam ederim.Bakalım artık.
Bu arada 3 ay önce doktora gittiğimde kilom 69 idi ,şu an itibari ile 65.5 kilodayım.
Yavaş veriyorum ama olsun.Kilo verebilmiş olmak bile güzel.

Bicim canım doktor takibinde olmak senin için çok iyi olacak.En azından her an ne durumda olduğunu bileceksin.
Hayırlısı bakalım.

Ben biraz temizlik yapacağım.Sonra görüşürüz kızlar

bugün çıt yok mesela...son 2 gün oldu.....bastırmadımda o yüzden anlıyamadım...dur bakalım, bu ayın sonunda görürüz neyin nesiymiş ))

sen bilirsin canım, oruç hakkında yani.....allah kabul etsin.....kaç haftalık oldu şimdi bebek?

evet canım ya çok pahalılar ben 3 kutu kullandım ama gelişme olmadı 11 mm kaldı yumurtalar

bebeğin 10 haftalık olmuş bile inş. burda doğum yaptıgın haberlerinide alırız.
pko olupta glifor dahi kullanmadan hamile kalmak büyük başarı gerçekten tebrik ederim..

cnm doktorum bana pkomun çok hafif düzeyde olduğunu söyledi. yani yumurtlamam oluyordu ama sanırım sürekli deil. böylece dr yumurtlamam olduğu için ilaç tedavisi vermedi bana. bu şekilde takip edelim olmazsa 2 ay sonra ilaca başlarız demişti. neyseki gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…