teşekkür ederim efenim bilgiler için...
ne demek efenimmm, her zamannnn
kızlar bugün 10 Ağustos ve ben Metformine başlayalı tam 1 yıl oldu!
Allah hepimize şu tadavi süresini kolaylıkla sabırla atlatmayı nasip etsin....
artık çektiğimiz kötü günlerin ve gecelerin karşılığını alalım....
ben artık bunalmaya başladım arada çünkü....
slm kızlar nasılsınızz catlamamaya direnen yumurtamla aranızdyımm
nereden bildin çatlamadığını:))
ayy 1 koskoca yıl.. ben 3 ay içtim metformini, doktor yeniden verdi.. ama şimdi bi içiyorum iki içmiyorum.. unutuyorum içmeyi.. ama günde bir taneden içtiğimi sayarsak, yaklaşık 6 aydır da ben kullanıyorum.. çünki ikinci kutum bitmek üzere.. zaman nasılda geçiyor ama değil mi.. bu başlığı da metformini araştırırken bulmuştum zaten..
çatladıgına dair hiç bir belirtii yokberaber yasayıp gidioruzz çatlayıp benı yalnız bırakmak istemıo heralde
herhalde canım... olsun zor gelmezse 5 gün sonra yine gider baktırırsın...ya da baktırmadan beklersin...
öbür ay sıkı takip yaptırırsın...
glifordamı kullanmadın? ben sadece glifor kullandım ve ıkı kez hamile kaldım bu ıkıncı hamılelıgım dıgerı kürtajla sonuclandı hamıle oldugumu bılmıyordum meger glıforu kullandıgım 2. ayda hamıle kalmısım normalde 2 ayda bır adet oldugum ıcın farkına bıle varmadım kurtajdan sonra tekrar glıfora devam ettım ve hıc adet olmadan yıne hamıleyım elh. inş. bu hamıleliğim sağlıklı ilerler.
inanın hepiniz için dua ediyorum Allahım hepinize nasip eder çok içten diliyorum bunu..
zaten bugun 17.gunum bundan sonra baktırmambeklerim adet günümü 21.gunu progestron testıde yaptrcam zaten belli olur ama benım ümidim yok nedense
günaydın canlarımmm!!!!!
yok hayatta şu anda test yapmam...daha adetime 10 gün var, o geciksin, ondan sonra yaparım......
canım sen birde oruç mu tutuyorsun? herşeyi çok okuyamadım ama öyle heralde???
bir bebek kaybettin zaten, o yüzden bu işleri bırakıp kendine bakmalısın. evet şu an seni rahatsız etmiyebilir ama bence tutma.....
bu ay takip yaptırmadın ondan ümitsizsin öbür ay farklı olacak canım...ümit kesilmez hiç bir zaman... şanslıyız ki tedavi seçenekleri var
hayır kullanmadım cnm. sadece doktor normal yumoş gelişimimi takip etti ve yumurtamın geliştiğini söyledi. ilaç kullanmama gerek kalmadı.
canm soğan kürünü ne kadar uyguladın.yani öncesinde hiç ilaç tedavisine başlamamışmıydın?sende pkolusun dimi?doğal yolla kalman ne güzel.bende soğan kürü uyguluyorum 2aydır içiyorum.önceki ay içtiğimde ne güzel kendiliğinden adet olmuştum.bu ay yine adetten 10gün önce içmeye başladm.ama hala adet olmadım.bu ay pek düzenli içemedim ondanda olabilir.günde 2kez içtim ama bazen sabah öğleden sonra,ramazanda yatmadan ve sahurda içtim.yinede bikaç ay daha devam edicem.faydasını görürüm inşallah.
bebeğin sağlık durumu gayet iyi görünüyor şimdilik çok şükür kesesi normal diğerinin kesesi bozuktu o yüzden kaybettim, Allah kimseye yaşatmasın..
mübarek ayda Allah korur ben bebeğime o enerjiyi o huzuru veriyorum inş. canım tutamayacak gibi olsam 1 dk durmam zaten..
o kasıktaki sancıların hala devam ediyormu birde hangi tarafın sızlıyorsa kasıgına bıraz basınc uygula agrıyormu bize durumu bildir?? :)
çok pahalıymış yaa 260 tl tek 1 iğnemiben 2ay klomen kullanmıstım yumurtlama olmamıstı doktorum iğneye geçelim demişti eşimde sorun çıkıncada kalmıstı inş.tedavıye başladıgımda klomen tepki verşide iğne almak zorunda kalmam
bebeğin 10 haftalık olmuş bile inş. burda doğum yaptıgın haberlerinide alırız.
pko olupta glifor dahi kullanmadan hamile kalmak büyük başarı gerçekten tebrik ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?