Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bulantı 6 haftadan sonramı başlıyor bende tık yok daha bakalım ilk 3 ay çok önemli zaten 3 ayı atlatmışın şükür sonradı daha kolay geçer inş.

herkeste farklılık gösterebilir tabiki. ben ilk zamanlar çok iyiydim hiç hamile gibi değildim ama 6. haftadan sonra kötüleştim. şimdi şükürki daha iim. hiç bulantısı olmayanlar da var, ne güzel inşallah sende öyle olur ve rahat bi hamişlik geçirirsin cnm

hepimizin derdi aynı sanırım pko( bende 2. tedavime başladım klomenle bu reglim braz ağrılı geçti doktorumda tedavimden dolayı oldunu söyledi sizlerdede bu şekilde oluyormu...

selam bende de polikistik over var bende soğan kürünü denicem ama ramazan dolayısıyla yapamadım adete 10gün kalamı uyguladınız aç karnına tok karnına fark ediyor mu? inciri yumurta gelişimi içinmi yediniz şimdiden teşekkür ederim Allah bebişinizi size bağışlasın inş. kucağınıza almak da nasip olur inşallah.....

soğan kürüne adetten sonraki haftamıydı neydi öyle bir zamanda başlamıştım ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyordu oradan bakarak uyguladım, aç karnına içtim evet. soğan kürü rahim ve yumurtalıkların temizlenmesi için kullanılıyor, düzensz adet görenlerde adetleri düzene de sokuyormuş. incir kürü yumurtaların gelişmesini sağlamak amacıyla soğan kürünün ardından kullanılıyor. ben de işe yaradığını düşünüyorum, tabiki tıbben nasıldr bilemem ama sonuçta o ay hamile kaldım,tesadüfse de güzel bir tesadüftü yani. inşallah sizdede işe yarar. ayrıca kilo vermekte çok önemli. benim kilom normal olmasına rağmn ben yine de sporla kilo vermiştim o sıralar

bende 1 düşük yaptıkdan sonra aldığım kilolardan dolayı etkisi göstermeye başlamış ve kilolardan kurtulmakda zor oluyormuş kistden dolayı ve testestron hormonumda normal olmasına ragmen yüzümün kenarında tüylenme başladı çok utanıyorum bunlardan off yaa ne yapacam bilemiyorum pkodan çok bunaldım aşılamamda tutmadı herşey normaldi yumurtam büyüdü klomenle ve çatladı eşimdede herşey normaldi ama olmadı.

inşallah bu mübarek ayda duaların kabul olur ve meleğin sana gelir tatlım. moralini yüksek tut. streste çok etkiliyor. bi de rahim ağzında yaran fln olup olmadıından emin ol çünkü o da çok etkiliyor

soğan kürünü 1 ay denedim ama olmadı. sonra devam etmedim ama oluyormuş deneyin kızlar. ,brahim saracoğlunun yerini ararsanız detaylı bilgi veriyorlar

inşallah bu mübarek ayda duaların kabul olur ve meleğin sana gelir tatlım. moralini yüksek tut. streste çok etkiliyor. bi de rahim ağzında yaran fln olup olmadıından emin ol çünkü o da çok etkiliyor

biz eşimin şark görevi yüzünden taşındık ve burdada iyi doktor bulmak zormuş smear testiylemi anlaşılıyor o doktorum yapacaktıda ama malesef taşınmak zorunda kalınca herşey kaldı.

buarada o vajinal ulturasyonla anlaşılmazmı 4 ay muayne oldum rahim iyi demişti doktorum ama klomen duvarımı incelti biraz bu ayda toparlanır inş.

çok canım sıkıldı kızlar.. gurbette olmak ne zormuş annem birkaç gündür karın ağrısı şikayetiyle doktor doktor geziyordu.. safra kesesi dendi ilk, sonra normal olduğu çıktı ortaya.. şimdi böbrekte kist teşhis edilmiş.. börek parankiminde 14mm kist diyor ultrason sonucunda.. şimdi bir doktor buldular o da yıllık izindeymiş, pazartesi gelecekmiş.. pazartesiye kadar bekleyecekler.. inşallah sıkıntılı birşey değildir.. ama uzakta olmanın bir kez daha ne kadar zor olduğunu anladım.. salya sümük moda geçtim.. kimsem yok burada, en yakın arkadaşım bilgisayarım ve kaderdaşlarım olan sizlersiniz.. iyi ki varsınız..

üzülme canım bende aynı durumdayım burda kimsemiz yok çok bunalıyorum .

canım yaaa üzme kendını nolurr annene şimdiden çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda sağlıgına kavuşurr

çatlama iğnesimi 260 tl biz dün bi ezaneye sorduk 12 tl demiştii

yok canım çatlatma iğnesi değil bu benim vucudum klomene direnç göstermişti yumurtalar büyümemişti bu ilaç yumurtaların gelişmesi için veriliyo yani (iğne) pardon bunlarla gelişme sağlanıyo ama benim vucud onada direnç gösterdi büyümedi

canım üzülme kötü bişey yoktur Allahın izniyle çok geçmiş olsun burdaki dostluk çok güzel gerçekten:26:

canım ya allah şifa versin annene geçmiş olsun inşaallah önemli bir sorun çıkmaz sıkıntıya girme canım bol bol annenle konuş içn rahatlar en azından

canm ibrahim saraçoğlunun sitesinde ayrıntılı yazıyo.ben ilk başlangıç kürüne adetten hemen sonra başladm günde 2kez aç karna 15gün içtim.başlangıç kürü 15gün içiliyo.sonraki aylarda içeceksen adetten 10gün önce 10gün boyunca yine günde 2kez aç karna iç.ramazandaym diye erteleme akşam yatmadan önce ve sahurda yemeden önce iç ama arda 3saat olmasına dikkat et.ibrahim saraçoğlunun sitesinden soru sorabiliyosun orda sorduğumda ramazanda bu şekilde uygulamamı söyledi.bikaç ay soğan uygula sonra yumurta gelişimi için incir uygularsın.

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..
bu arada acile gittim, kan ve idrar tahlili yapıldı. ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum, ama çatlatma iğnesi klomen durumunu anlatınca doktor ilaç vermedi. bol bol su tüket, en kısa zamanda da kadın doğumcun ile görüş dedi.. burayı düzeltelim derken uğraştığınız şeyi bozmayalım dedi :)) şimdi ben bidondan kendime nerdeyse hortum çekicem.. deli gibi su içiyorum zaten dünden beri.. en az 5 litre dedi.. başka türlü atamazsın dedi.. doktoruma yarın ulaşmaya çalışıcam..
herkese iyi geceler diliyorum..

gçmiş olsun canım bencede dra gitmekle iyi yapmışsın kendi drunla görüş ve sana büyük ihtimalle 1 kerelik suda eriyen bir ilaç vericektir kendine dikkat et ayaklarını sıcak tut oda çok etkili oluyor sanada iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…