Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

gçmiş olsun canım bencede dra gitmekle iyi yapmışsın kendi drunla görüş ve sana büyük ihtimalle 1 kerelik suda eriyen bir ilaç vericektir kendine dikkat et ayaklarını sıcak tut oda çok etkili oluyor sanada iyi geceler

geçmiş olsun canım bencede drunla görüşüp sana büyük bir ihtimalle tek kullanımlık suda eriyen bir ilaç verebilir bende onda kullandım kendine dikkat et ve ayaklarını sıcak tut oda iyi gelebilir
sanada iyi geceler

tuncss ilk yazdığım mesajı gönderemdim nasıl gözüktü şimdi ekranlarda yanlamadım

canım sitede sanırım sıkıntı var.. mesajlar 3er 5er gidiyor..
yarın arayacağım doktorumu.. inşallah bebiş oluşur da bende bu sıkıntıları boşa çekmemiş olurum.. ayağımda yaz günü kalın çorap terlik ile geziyorum.. sürekli su içiyorum, arada kekik kaynatıp onu içiyorum. doktora söyledim iyi devam et kekik ve bol suya dedi.. ama kadın doğumcu ile kesin görüş dedi.. benim doktorun babası vefat etmiş, gelmiyor kliniğe.. cepten de böyle günde rahatsız etmek olmaz şimdi.. napıcam bilmiyorum.. :44:

şuanda araman belki ters olur ama sende onun hastasısın bence yanlış bir durum olmaz sonuçta seninde ona ihtiyacın var eğerki müsait değilse zaten hiç sormazsın
inşallah canı bebişin oluşur bende kaç gündür çorap ve terlik ıkartmıyorum geçen günde içime atlet bile giydim :)
canım herşeyin hayırlısı rabbim gönlüne göre versin
buarada ne zaman adet olacaksın

yarın önce kliniği arayıp son durumu öğreneceğim bakalım, eğer klinikte ise gidebilirim yanına. hem yüzyüze daha sağlıklı sonuç alabilirim..
20 ağustos tahmini adet günüm ama bakalım ne olacak işte.. aslında pek birşey kalmadı.. bu sefer gün saymıyorum

tuncss canım hem annene hemde sana çok geçmiş olsun.
Gurbette olmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.2 yıl oldu ayrılalı ama hala alışamadım.
Allah'a emanetler..

canım temizlik yaparken çok yorulmadın inşallah...çok iyi kilo vermişsin kiloyu yavaş vermek makbuldür böyle devam et

çatlama iğnesimi 260 tl biz dün bi ezaneye sorduk 12 tl demiştii

ben 80 tl diye biliyorum....

canım kistlerinin yok olmasına çok sevindim bence sen eylüle kadar kesin hamile kalıcaksın kesin tedaviye ihtiyaç duymuyacaksın

canım gebelik için tsh 2.50 idealmiş zaten benim sınırın üstü çıktı 4.16 bakalım ilaç kullanıyorum :44:

çok teşekkür ederim canım yumurta da tedaviyle olacak biliyorum umutsuz değilim... evet 2.50 bana da doktor demişti...benim 2.80 çıkıyor o da normalmiş...seninki de ilaçla normale dönecektir...

59 a düşmen çok iyi canım hedefine az kalmış insülin direncinden ötürü zor kilo veriyoruz ha gayret ben de 54 üm hedefim 51...

biz eşimin şark görevi yüzünden taşındık ve burdada iyi doktor bulmak zormuş smear testiylemi anlaşılıyor o doktorum yapacaktıda ama malesef taşınmak zorunda kalınca herşey kaldı.

yumurtanın çatlaması çok iyi bence neredeyse olacakmış çok yaklaşmışsın... tavsiyem tekrar yumurta geliştiğinde çatlamadan önce ilişki olması tutma ihtimali daha büyük bu şekilde canım... bu arada smear yılda bir yaptırılmalı aksatma...

canım annen umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur..iyi düşün tamam mı sık sık konuşun ne olduğu belli olmuş tedavisi de olacaktır... zordur çok iyi anlıyorum seni canım...uzak olmak zordur çok ama moralini yüksek tutmak durumundasın unutma.... enfeksiyonun da geçecek bence...bir an önce kendi doktoruna da git canım...

tuncss canım hem annene hemde sana çok geçmiş olsun.
Gurbette olmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.2 yıl oldu ayrılalı ama hala alışamadım.
Allah'a emanetler..

evet canım.. bende 2 sene oldu evleneli.. ilk 1.5 yıl her ay gittim de bu aralar gidemiyorum.. sırf şu bebek çalışmaları engel oluyor :)
bayramda gideceğiz bakalım, adet olmazsam güzel haberi vermeye gitmiş olurum belkide
gurbet çok zor çok.. ama sevdiğim burda yanımda, mutlu bir yuvam var çok şükür.. Rabbim ağzımızın tadlarını bozmasın..

her şey iyi olacak canım Allah çaresiz dert vermesin ve de bebeklerimizi versin :))

topicte sayfalar çok arttığı için son zamanlarda takılmalar oluyor yazılarda hemen gitmiyor ya da çift gidiyor aslında arkadaşlarla görüşelim de başka topic açalım...

Son düzenleme:
bicim canım tahlil sonuçlarını yarın sabahtan alıcaksın değil mi?

aldım canım sonuçlarımı doktora da sordum tel ile aradım...
düşündüğümüz gibi dedi... yumurtlaman olmuyor demek ki çatlamasın da ya da gelişmesinde sorun var dedi... takibe alacak 23 ünden itibaren ve ona göre tedaviye başlayacak o tarihe kadar ilaç içme dedi... hcg de 2.0 dı 5 ten küçük olunca gebelik olmuyormuş... yani 23 ünde gittiğimde her şey tek tek incelenip kontrol altında tutulmaya başlanacak... Lh 22 olmuş Fsh 6.5 diğerleri de pek iyi değil benim hormonlar dipte bu ay...olsun önüme bakacağım... iyi düşüneceğim...

her ay olduğu bu ayda hiç strese girmedin ama demekki ahyırlısı böyleymiş
gerçekten ben rabbim ne zaman hayırlısını vereceğini bilir burada anlatamayacağım bir olay yaşadım ve gerçekten dedimki rabbimin bir bildiği var ondan dolayı çok serbest oldum son aylarda zaten tedaviyede yeni başlayacaksın
yani senin yumurtaların tedaviye cevap vereceğini düşünüyorumki inşaallahda öyle olur canım arkadaşım üzülmediğini bildiğim için hi üzülme demiyeceğim

bence de yeni topic açalım ,hatta sen aç:81:
canım neyse ki çaresiz bir hastalığın pençesinde değiliz.. haplar var ilaçlar var.. nasip olunca olacak inşallah hepimizin en yakın zamanda.. en azından kendin denedin ve geçen ay bir yumurta oluşturdun. normal kadınlarda bile her ay yumurta oluşcak diye birşey yok..

canım ne güzel yazmışsın yine teşekkür ederim evet gerçekten de dediğin gibi moralim çok yüksek ve iyi şeyler olacağına da çok yürekten inanıyorum ve hep dua ediyorum... Hayırlısını ver Allah ım diye dua ediyorum doğru zamanda bebeğimin geleceğine de inanıyorum
mucizelere de her zaman inanmışımdır ben de ...

kızlar ben iğneye vurulmaya gidiyrum gelince tekrardan bakarım eğer burda olmazsanız iyi geceler:79:

kesinlikle bence de çözümü olan şeyler bunlar geç de olsa sağlıkla güzellikle hayırlı gelsin bebeklerimiz...
ben şimdi topic açmayım yarın sabah biricik açsın bence topiği o benden kıdemli daha eski burada...hem görsünler olarda yazılanları da nereye gitmiş bizim topic demesinler :))
canım inşallah sen de çabucak cevap alırsın tedavilerinden...

selam kızlar geçmişe bakamadım elektrikler yok bataryayla idare edoruum nasılsınızzzzz gelişmeler neler benim netim yol geçmesi sebebiyle gitmişti ohoo bekle bekle olmadı beklemedik vınnnnn aldıkk.herşey yolunda öyle yolundaki gerçekten sigarayı bıraktım tam anlamıyla çokkkkk canım istesede içmiyorum işte böle mübarek ramazan ayınız hayırlara vesile olsun inşallah ben geceleri sabahlıyorum hatim etmek için sabahta haliyle öğleye kadar uyuyorum siz naponuz cannarımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…