iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..
bu arada acile gittim, kan ve idrar tahlili yapıldı. ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum, ama çatlatma iğnesi klomen durumunu anlatınca doktor ilaç vermedi. bol bol su tüket, en kısa zamanda da kadın doğumcun ile görüş dedi.. burayı düzeltelim derken uğraştığınız şeyi bozmayalım dedi :)) şimdi ben bidondan kendime nerdeyse hortum çekicem.. deli gibi su içiyorum zaten dünden beri.. en az 5 litre dedi.. başka türlü atamazsın dedi.. doktoruma yarın ulaşmaya çalışıcam..
herkese iyi geceler diliyorum..
bu arada acile gittim, kan ve idrar tahlili yapıldı. ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum, ama çatlatma iğnesi klomen durumunu anlatınca doktor ilaç vermedi. bol bol su tüket, en kısa zamanda da kadın doğumcun ile görüş dedi.. burayı düzeltelim derken uğraştığınız şeyi bozmayalım dedi :)) şimdi ben bidondan kendime nerdeyse hortum çekicem.. deli gibi su içiyorum zaten dünden beri.. en az 5 litre dedi.. başka türlü atamazsın dedi.. doktoruma yarın ulaşmaya çalışıcam..
canım sitede sanırım sıkıntı var.. mesajlar 3er 5er gidiyor..
yarın arayacağım doktorumu.. inşallah bebiş oluşur da bende bu sıkıntıları boşa çekmemiş olurum.. ayağımda yaz günü kalın çorap terlik ile geziyorum.. sürekli su içiyorum, arada kekik kaynatıp onu içiyorum. doktora söyledim iyi devam et kekik ve bol suya dedi.. ama kadın doğumcu ile kesin görüş dedi.. benim doktorun babası vefat etmiş, gelmiyor kliniğe.. cepten de böyle günde rahatsız etmek olmaz şimdi.. napıcam bilmiyorum.. :44:
şuanda araman belki ters olur ama sende onun hastasısın bence yanlış bir durum olmaz sonuçta seninde ona ihtiyacın var eğerki müsait değilse zaten hiç sormazsın
inşallah canı bebişin oluşur bende kaç gündür çorap ve terlik ıkartmıyorum geçen günde içime atlet bile giydim :)
canım herşeyin hayırlısı rabbim gönlüne göre versin
buarada ne zaman adet olacaksın
Merhaba kızlar.Nasılsınız görüşmeyeli ?
Benim bugün adetim bitti.Bugünden itibaren gün aşırı çalışmalara başlayacağım.
Ateş ölçme,yumurta takibi falan hiç bişey yapmayacağım.Sadece gün aşırı çalışma.
Bayramdan sonra ya güzel haber alırım ya da aynen yola devam ederim.Bakalım artık.
Bu arada 3 ay önce doktora gittiğimde kilom 69 idi ,şu an itibari ile 65.5 kilodayım.
Yavaş veriyorum ama olsun.Kilo verebilmiş olmak bile güzel.
Bicim canım doktor takibinde olmak senin için çok iyi olacak.En azından her an ne durumda olduğunu bileceksin.
Hayırlısı bakalım.
Ben biraz temizlik yapacağım.Sonra görüşürüz kızlar
çatlama iğnesimi 260 tlbiz dün bi ezaneye sorduk 12 tl demiştii
canım kistlerinin yok olmasına çok sevindim bence sen eylüle kadar kesin hamile kalıcaksın kesin tedaviye ihtiyaç duymuyacaksın
canım gebelik için tsh 2.50 idealmiş zaten benim sınırın üstü çıktı 4.16 bakalım ilaç kullanıyorum :44:
hakkında hayırlsı olsun canımbende kılo veremıyordum çok zor oluyordu o kadar aç kalıyordum ama 1gram bıle gitmiyordu sonra diyet yaptım baya bi yaptım ama ekmeği tuzu şekeri kestim bende çok şük 64,40 59 düştüm şöyle 55 olsam rahatlayacm :)
bende 1 düşük yaptıkdan sonra aldığım kilolardan dolayı etkisi göstermeye başlamış ve kilolardan kurtulmakda zor oluyormuş kistden dolayı ve testestron hormonumda normal olmasına ragmen yüzümün kenarında tüylenme başladı çok utanıyorum bunlardan off yaa ne yapacam bilemiyorum pkodan çok bunaldım aşılamamda tutmadı herşey normaldi yumurtam büyüdü klomenle ve çatladı eşimdede herşey normaldi ama olmadı.
biz eşimin şark görevi yüzünden taşındık ve burdada iyi doktor bulmak zormuş smear testiylemi anlaşılıyor o doktorum yapacaktıda ama malesef taşınmak zorunda kalınca herşey kaldı.
çok canım sıkıldı kızlar.. gurbette olmak ne zormuşannem birkaç gündür karın ağrısı şikayetiyle doktor doktor geziyordu.. safra kesesi dendi ilk, sonra normal olduğu çıktı ortaya.. şimdi böbrekte kist teşhis edilmiş.. börek parankiminde 14mm kist diyor ultrason sonucunda.. şimdi bir doktor buldular o da yıllık izindeymiş, pazartesi gelecekmiş.. pazartesiye kadar bekleyecekler.. inşallah sıkıntılı birşey değildir.. ama uzakta olmanın bir kez daha ne kadar zor olduğunu anladım.. salya sümük moda geçtim.. kimsem yok burada, en yakın arkadaşım bilgisayarım ve kaderdaşlarım olan sizlersiniz.. iyi ki varsınız..
tuncss canım hem annene hemde sana çok geçmiş olsun.
Gurbette olmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.2 yıl oldu ayrılalı ama hala alışamadım.
Allah'a emanetler..
evet canım.. bende 2 sene oldu evleneli.. ilk 1.5 yıl her ay gittim de bu aralar gidemiyorum.. sırf şu bebek çalışmaları engel oluyor :)
bayramda gideceğiz bakalım, adet olmazsam güzel haberi vermeye gitmiş olurum belkide
gurbet çok zor çok.. ama sevdiğim burda yanımda, mutlu bir yuvam var çok şükür.. Rabbim ağzımızın tadlarını bozmasın..
bicim canım tahlil sonuçlarını yarın sabahtan alıcaksın değil mi?
aldım canım sonuçlarımı doktora da sordum tel ile aradım...
düşündüğümüz gibi dedi... yumurtlaman olmuyor demek ki çatlamasın da ya da gelişmesinde sorun var dedi... takibe alacak 23 ünden itibaren ve ona göre tedaviye başlayacak o tarihe kadar ilaç içme dedi... hcg de 2.0 dı 5 ten küçük olunca gebelik olmuyormuş... yani 23 ünde gittiğimde her şey tek tek incelenip kontrol altında tutulmaya başlanacak... Lh 22 olmuş Fsh 6.5 diğerleri de pek iyi değil benim hormonlar dipte bu ay...olsun önüme bakacağım... iyi düşüneceğim...
her şey iyi olacak canım Allah çaresiz dert vermesin ve de bebeklerimizi versin :))
topicte sayfalar çok arttığı için son zamanlarda takılmalar oluyor yazılarda hemen gitmiyor ya da çift gidiyor aslında arkadaşlarla görüşelim de başka topic açalım...
her ay olduğu bu ayda hiç strese girmedin ama demekki ahyırlısı böyleymiş
gerçekten ben rabbim ne zaman hayırlısını vereceğini bilir burada anlatamayacağım bir olay yaşadım ve gerçekten dedimki rabbimin bir bildiği var ondan dolayı çok serbest oldum son aylarda zaten tedaviyede yeni başlayacaksın
yani senin yumurtaların tedaviye cevap vereceğini düşünüyorumki inşaallahda öyle olur canım arkadaşım üzülmediğini bildiğim için hi üzülme demiyeceğim
bence de yeni topic açalım ,hatta sen aç:81:
canım neyse ki çaresiz bir hastalığın pençesinde değiliz.. haplar var ilaçlar var.. nasip olunca olacak inşallah hepimizin en yakın zamanda..en azından kendin denedin ve geçen ay bir yumurta oluşturdun. normal kadınlarda bile her ay yumurta oluşcak diye birşey yok..
kızlar ben iğneye vurulmaya gidiyrum gelince tekrardan bakarım eğer burda olmazsanız iyi geceler:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?