kızlar bugün doktora gittim alttan ultrasonla baktı gebelik yok dedi ve duphaston diye bir adet söktürücü verdi.gebelik olsa bile zararı olmazmış bu hapın.bende sormemışım hem gebelik yok hem niye bu hapı verdiniz diye.ultrasonda kesin görünmüyomu ki?işte daha öncede kan vermiştm prolaktin ve tsh hormonlarıma bakılacaktı.sonucu gösterdik ama bişey demedi ya normal ya da değil.dr.a gidince bana bişey oluya soracağm şeyler hiç aklıma gelmiyo .dr.dan çıkıp eve geldiğimde bütün sorular aklıma geliyo.bi daha deftere not edicem dr.a gidince çıkarıp sorcam.işte adet olunca gidicem rahim filmide istedi.şu hormonların sonucunu yazsam yorumlarmısınız arkadaşlar.hangini yazcağımıda bilmiyom bi referans var bi sonuç hangisine bakılarak yorumlanıyo neyse ben 2sinide yazaym siz anlarsnz.
prolaktin sonuç:17,3 referans:3,34-27,72
tsh sonuç:2,03 referans:0,34-5,6
birde pre menapoz,post menapoz yazıyor ama onu anlamadım.bu değerler normalmi nasıl?
aldım canım sonuçlarımı doktora da sordum tel ile aradım...
düşündüğümüz gibi dedi... yumurtlaman olmuyor demek ki çatlamasın da ya da gelişmesinde sorun var dedi... takibe alacak 23 ünden itibaren ve ona göre tedaviye başlayacak o tarihe kadar ilaç içme dedi... hcg de 2.0 dı 5 ten küçük olunca gebelik olmuyormuş... yani 23 ünde gittiğimde her şey tek tek incelenip kontrol altında tutulmaya başlanacak... Lh 22 olmuş Fsh 6.5 diğerleri de pek iyi değil benim hormonlar dipte bu ay...olsun önüme bakacağım... iyi düşüneceğim...
iyigeceler canım bu değerlerin normal ama kan tahlili yapmadan ulturasyonla hemen nasıl karar vermiş kafam karıştı :44:
selam kızlar geçmişe bakamadım elektrikler yok bataryayla idare edoruum nasılsınızzzzz gelişmeler neler benim netim yol geçmesi sebebiyle gitmişti ohoo bekle bekle olmadı beklemedik vınnnnn aldıkk.herşey yolunda öyle yolundaki gerçekten sigarayı bıraktım tam anlamıyla çokkkkk canım istesede içmiyorum işte böle mübarek ramazan ayınız hayırlara vesile olsun inşallah ben geceleri sabahlıyorum hatim etmek için sabahta haliyle öğleye kadar uyuyorum siz naponuz cannarımmmmm
[/C inşallah hepimiz bu emeklerimizin karşılığını pozitif sonuçlar olarak alırız canım.. bu hormon değerleri her ay değişiyo:26: yani benimkiler öyle... normalde ben inanılmaz kafama takıyodum ama bu ay çoookkkk rahatım malum eşim aameliyat olmadı dahaaslında değerleri çok kötü durumda değil eşimin sadece hareketililiğinde düşüklük var ama ameliyat olması gerekiyo dedi gittiğimiz doktor biz yinede bi kaç doktor araştırıcaz... inşallah hepimiz kavuşuruz biran önce bebeklerimize OLOR]
teşekkür ederim canm.demekki ondan bişey dememiş.iyi bariya sevndm.sadece bu hormonları kkontrol etmek yeterlimi acaba?canm bence çokta emin olamadı gebelikten ondan o hapı verdi.yoksa farlatural verebilirdi adet söktürücü olarak.bu verdiği hapı araştırdm hem adet düzenleyici hemde gebelik oluşursa bebeğin tutunmasına yardmcıymış.benmde aklım karıştıya hiç güvenemiyorum bu dr.lara.
canım hoş geldin.. sigarayı bırakmana çok sevindim...dua ediyorsun bol bol harika... inşallah hepsi kabul olur... doktora gidiyor musun peki?
sağol evet canım ya her ay başka başka...düzensiz vs. inan ben de rahatım düşünmüyorum sen de öyle yapıyormuşsun çok iyi... eşinin durumu bence birkaç doktora daha sorun bebek olmayacak bir durum değil bence...yani sen kafanı rahat tut...olmayacak diye bişey yok... dün doktor bana bir hastadan bahsetti tüpleri tıkalıymış kadının ama olmuş bebeği yani mucize yaşamış.... bizim de küçük mucizelere ihtiyacımız var biraz da şansa olacak bence...
FsH Lh dengesi önemli onlara ve E2 prolaktin TsH a adetin 3. günü de tekrar bakılsın canım....içtiğin hap bebek varsa tutunsun diye verilen haplardan biri progesteron içerikli...10 gün iç sabah akşam ya da doktor nasıl iç dediyse öyle iç... bebek yoksa ilaç bitimini takiben 3-4 gün sonra adetin başlar...bebek varsa zaten adet gelmez oradan anlarsın...için rahat içebileceğin bir hap yani...doktora güvenmicek bişey yok doğru olanı yapmış doktor... yazdığın hormonlar da normal maşallah...
teşekkür ederim bicimcim.canm güvenemediğim şey sanki gebelik olup olmadığını ultrasonda tam bilememişte bu hapı veriyo gibi geldi.çokmu pimpirikliyim ya...
inş.hamılesındır canım :)
canım hayırlı uğurlu olsun
canım sen yinede çalışmayı bırakma
ff kesik çizgi çekmiş hala çok emin değil :97:
ama yumurtlama akıntın olduysa ve onu girersen tablona
muhtemelen kesik çizgiyi tek çizgi haline çevirir
cnm onu eczaneye sor aradaki saat farkı önemliymiş. ve bu hastalıkta oruç tutulmaması gerekiyormuş. 10 yasımdan beri oruç tutarım bu sene tutamıyorum bu yüzden bilgin olsun
yok canmya hiç öyle hissetmiyorum.hem olsaydm dr.görürdü ultrasonda.
merhabalar kızlar.. doktorcuğumu aradım idrar yolu enfeksiyonu için, tek kullanımlık bir toz ilaç söyledi. ondan kullanacağım. yellow sanırım sende ondan içmiştin değil mi? akşam yatarken iç dedi. inşallah iyi gelir. dün gece çok ciddi ağrım oldu.. geçsin bir an önce..
biricik çizgiyi görmüşsün.. hadi inşallah hayırlı haberde en kısa zamanda gelir :)
yeni topic açıyormuşsunuz kızlar, aman kaybetmeyelim birbirimizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?