merhabalar kızlar.. doktorcuğumu aradım idrar yolu enfeksiyonu için, tek kullanımlık bir toz ilaç söyledi. ondan kullanacağım. yellow sanırım sende ondan içmiştin değil mi? akşam yatarken iç dedi. inşallah iyi gelir. dün gece çok ciddi ağrım oldu.. geçsin bir an önce..
biricik çizgiyi görmüşsün.. hadi inşallah hayırlı haberde en kısa zamanda gelir :)
yeni topic açıyormuşsunuz kızlar, aman kaybetmeyelim birbirimizi :))
kızlar bugün doktora gittim alttan ultrasonla baktı gebelik yok dedi ve duphaston diye bir adet söktürücü verdi.gebelik olsa bile zararı olmazmış bu hapın.bende sormemışım hem gebelik yok hem niye bu hapı verdiniz diye.ultrasonda kesin görünmüyomu ki?işte daha öncede kan vermiştm prolaktin ve tsh hormonlarıma bakılacaktı.sonucu gösterdik ama bişey demedi ya normal ya da değil.dr.a gidince bana bişey oluya soracağm şeyler hiç aklıma gelmiyo .dr.dan çıkıp eve geldiğimde bütün sorular aklıma geliyo.bi daha deftere not edicem dr.a gidince çıkarıp sorcam.işte adet olunca gidicem rahim filmide istedi.şu hormonların sonucunu yazsam yorumlarmısınız arkadaşlar.hangini yazcağımıda bilmiyom bi referans var bi sonuç hangisine bakılarak yorumlanıyo neyse ben 2sinide yazaym siz anlarsnz.
prolaktin sonuç:17,3 referans:3,34-27,72
tsh sonuç:2,03 referans:0,34-5,6
birde pre menapoz,post menapoz yazıyor ama onu anlamadım.bu değerler normalmi nasıl?
yeni topik açılınca nasıl bulcazz
merhaba tahlil sonuçların benimkine göre çok iyi ama anlamadığım bişe var referanslar hastane hastane değişiyo galiba mesela benim tsh 4,16 çıktı referans 4.00 ama seninkinde 5,6 yazıyo
selam kızlar geçmişe bakamadım elektrikler yok bataryayla idare edoruum nasılsınızzzzz gelişmeler neler benim netim yol geçmesi sebebiyle gitmişti ohoo bekle bekle olmadı beklemedik vınnnnn aldıkk.herşey yolunda öyle yolundaki gerçekten sigarayı bıraktım tam anlamıyla çokkkkk canım istesede içmiyorum işte böle mübarek ramazan ayınız hayırlara vesile olsun inşallah ben geceleri sabahlıyorum hatim etmek için sabahta haliyle öğleye kadar uyuyorum siz naponuz cannarımmmmm
günaydın kızlar dun akşam eczaneden metforminimi aldım :) glucophage 1000mg akşam iftardan sonra içtim bide sahurdamı içsem acaba karar veremedim
cnm onu eczaneye sor aradaki saat farkı önemliymiş. ve bu hastalıkta oruç tutulmaması gerekiyormuş. 10 yasımdan beri oruç tutarım bu sene tutamıyorum bu yüzden bilgin olsun
merhabalar kızlar.. doktorcuğumu aradım idrar yolu enfeksiyonu için, tek kullanımlık bir toz ilaç söyledi. ondan kullanacağım. yellow sanırım sende ondan içmiştin değil mi? akşam yatarken iç dedi. inşallah iyi gelir. dün gece çok ciddi ağrım oldu.. geçsin bir an önce..
biricik çizgiyi görmüşsün.. hadi inşallah hayırlı haberde en kısa zamanda gelir :)
yeni topic açıyormuşsunuz kızlar, aman kaybetmeyelim birbirimizi :))
Biricik canım inşaallah bu mübarek ay'da bize müjdeli haberi verirsinn
günaydın yani benim için sizin içinde hayırlı öğlenlerr..kızlar benim bu ayda 14 15. günlerde acıcık akıntılarım oldu ama bu ay bana adet olamıycakmışım gibi geliyor bakalım bu hafta sonu gögüslerim ağrıcakmı.bicimm canımcım doktora gitmiyorum kendime bıraktım kendimi demiştim ya böyle deniyeceğim biraz amaaa ekime kadar böyle.çünkü çok stresli bi döneme gireceğim tedavi sürecinde biliyorum ve ben artık ne düşünüyorum biliyomusunuz kısa yoldan bazen tüp bebek deneyelim o bu şu süreçleri beklemeden diyorum sonra vazgeçiyorum bi acayip bu aralar kafam.ama bu ay çok mutluyum ramazan ayına aşığımm çok hoşuma gidiyor.turuncucum hoşbulduk canım evettt sigara bitti benim için 5 yıllık tiryakilikten sonra bu benim için gerçektenn müthiş ama bazen can boğaza geliyorr hani derler ya 3 gün içme aklına gelmez yalankendime bi vitr edindim sigarayı bitirmeden önce sigaraya vereceğim paray hesaplayıp gidip o kadar borç yaptım
şimdi mecbur sayıyorum ruhumu.eltimin bebeğini bekliyoruzz 2 haftası kaldı ahmet efemiz gelecek o beni çok oyalar artık ayyy.
canm bilmiyorum ki referans neyi gösteriyo sonuç neyi gösteriyo?tsh nin kaç olması gerekiyo kaç olursa tehlikeli oluyo?
günaydın yani benim için sizin içinde hayırlı öğlenlerr..kızlar benim bu ayda 14 15. günlerde acıcık akıntılarım oldu ama bu ay bana adet olamıycakmışım gibi geliyor bakalım bu hafta sonu gögüslerim ağrıcakmı.bicimm canımcım doktora gitmiyorum kendime bıraktım kendimi demiştim ya böyle deniyeceğim biraz amaaa ekime kadar böyle.çünkü çok stresli bi döneme gireceğim tedavi sürecinde biliyorum ve ben artık ne düşünüyorum biliyomusunuz kısa yoldan bazen tüp bebek deneyelim o bu şu süreçleri beklemeden diyorum sonra vazgeçiyorum bi acayip bu aralar kafam.ama bu ay çok mutluyum ramazan ayına aşığımm çok hoşuma gidiyor.turuncucum hoşbulduk canım evettt sigara bitti benim için 5 yıllık tiryakilikten sonra bu benim için gerçektenn müthiş ama bazen can boğaza geliyorr hani derler ya 3 gün içme aklına gelmez yalankendime bi vitr edindim sigarayı bitirmeden önce sigaraya vereceğim paray hesaplayıp gidip o kadar borç yaptım
şimdi mecbur sayıyorum ruhumu.eltimin bebeğini bekliyoruzz 2 haftası kaldı ahmet efemiz gelecek o beni çok oyalar artık ayyy.
slm arkadaşlar bende polikistik overim.2 yada 3 ayda bir adet oluyorum.adetimin 3.günü tedaviye başlıycaz.bütün testler yapıldı fakat ben hala adet olmadım progestan içtiğim halde.10 gün içtim bıraktım aradan tam 11 gün geçti ama ben adet olamadım.ara sıra adet sancılarım oluyo ama gelen giden yok.3 gün önce evde gebelik testi yaptım fakat negatif.bu durumda hamile olma ihtimalim var mı sizce?yani progestan içtiğim halde adet olamadım hamile olduğum için olabilir mi?
baya uzun bir süre geçmiş ilacın üstünden.. geç döllenme olduysa daha idrarda çıkmıyor olabilir.. en garantisi kanda baktırmak.. kesin sonucu öğrenmiş olursun, içinde rahat eder.. doktorunla iletişime geçsen aslında sana yol çizebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?