Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet bende o ilaçtan içiyorum yatarken içiyorsun mesanne boş olması gerekiyormuş eczacı öyle söylemişti bana

merhaba tahlil sonuçların benimkine göre çok iyi ama anlamadığım bişe var referanslar hastane hastane değişiyo galiba mesela benim tsh 4,16 çıktı referans 4.00 ama seninkinde 5,6 yazıyo

merhaba tahlil sonuçların benimkine göre çok iyi ama anlamadığım bişe var referanslar hastane hastane değişiyo galiba mesela benim tsh 4,16 çıktı referans 4.00 ama seninkinde 5,6 yazıyo

canm bilmiyorum ki referans neyi gösteriyo sonuç neyi gösteriyo?tsh nin kaç olması gerekiyo kaç olursa tehlikeli oluyo?

sağol evet canım ya her ay başka başka...düzensiz vs. inan ben de rahatım düşünmüyorum sen de öyle yapıyormuşsun çok iyi... eşinin durumu bence birkaç doktora daha sorun bebek olmayacak bir durum değil bence...yani sen kafanı rahat tut...olmayacak diye bişey yok... dün doktor bana bir hastadan bahsetti tüpleri tıkalıymış kadının ama olmuş bebeği yani mucize yaşamış.... bizim de küçük mucizelere ihtiyacımız var biraz da şansa olacak bence...

15 ay oldu bekliyoruz biz o şansı inş. bizede isteyen herkesede verir rabbim bir an önce... benimde etrafımda çok var öyle mucizeler.. benim ilacım bitti dün şimdi bekliyorum adet olmayı

Hoşgeldin reyyancım.Sigarayı bırakmış olmana çok sevindim.İnşaallah bir daha hiç başlamazsın.
Ben de aynı senin gibi sahura kadar bekliyorum.Yatıp uyumak 4.30u buluyor.Öğlende 12 den önce kalkmıyorum

günaydın kızlar dun akşam eczaneden metforminimi aldım :) glucophage 1000mg akşam iftardan sonra içtim bide sahurdamı içsem acaba karar veremedim

valla canım ben metformini iftarda içiyorum saat 8 gibi.Birde sahurdan sonra içiyorum saat 4 te.
başka türlü bir ayarlama yapamadım maalesef.

cnm onu eczaneye sor aradaki saat farkı önemliymiş. ve bu hastalıkta oruç tutulmaması gerekiyormuş. 10 yasımdan beri oruç tutarım bu sene tutamıyorum bu yüzden bilgin olsun

Canım bu hastalık derken polikistik overi mi kast ediyorsun ?
Ben metformin kullanıyorum evet ama şekerim yüksek değil.Doktorum hem kilo vermek için,hem yumurtlamaya yardımcı olduğu için hemde ilerde oluşacak şeker hastalığı riskinin önlemini almak için verdi.
Oruç tutarkende hiç bir sorun yaşamıyorum çok şükür.Sadece gastrit biraz zorluyor o kadar.

Canım sen ilacın yanında bol bol da su tüket.İnşaallah en kısa zamanda atlatırsın.

günaydın yani benim için sizin içinde hayırlı öğlenlerr..kızlar benim bu ayda 14 15. günlerde acıcık akıntılarım oldu ama bu ay bana adet olamıycakmışım gibi geliyor bakalım bu hafta sonu gögüslerim ağrıcakmı.bicimm canımcım doktora gitmiyorum kendime bıraktım kendimi demiştim ya böyle deniyeceğim biraz amaaa ekime kadar böyle.çünkü çok stresli bi döneme gireceğim tedavi sürecinde biliyorum ve ben artık ne düşünüyorum biliyomusunuz kısa yoldan bazen tüp bebek deneyelim o bu şu süreçleri beklemeden diyorum sonra vazgeçiyorum bi acayip bu aralar kafam.ama bu ay çok mutluyum ramazan ayına aşığımm çok hoşuma gidiyor.turuncucum hoşbulduk canım evettt sigara bitti benim için 5 yıllık tiryakilikten sonra bu benim için gerçektenn müthiş ama bazen can boğaza geliyorr hani derler ya 3 gün içme aklına gelmez yalan kendime bi vitr edindim sigarayı bitirmeden önce sigaraya vereceğim paray hesaplayıp gidip o kadar borç yaptım
şimdi mecbur sayıyorum ruhumu.eltimin bebeğini bekliyoruzz 2 haftası kaldı ahmet efemiz gelecek o beni çok oyalar artık ayyy.

hoşgeldin sigarayı bırakman güzel bişey tebrikler :) bazen bende senın gibi düşünüyorum hiç takıp aşılama falan yaptımadan direk tüp bebek yaptırayım diyorum ama olmuyorr sonra kendımı toparlıyorum :) hakkımızda hayrılısı olsun rabbım sabır versın bizlere zor bir süreçten geçiyoruz

herkese merhabalar reyyancım hosgeldin sende epeydir yoktun.. inşallah burda hepinizin hamile olduğu haberini alırız hep birlikte seviniriz :)

glifor kullanıyorsanız bence bir süre tedavisiz haftada 2 kere ilişkiye girin kesin tutar diyor doktorlar ama gliforu ihmal etmeyin.. ben iki kez ardarda onun sayesinde hamile kaldım bu ikinci hamileliğim inşallah bu sorunsuz ilerler..

canm bilmiyorum ki referans neyi gösteriyo sonuç neyi gösteriyo?tsh nin kaç olması gerekiyo kaç olursa tehlikeli oluyo?

canım referans benim bildiğim kadarıyla sınır oluyor onun üstü olursa düşürmek gerekiyo çünkü gebelik için 2,50 olması gerekiyormuş mesela senin tsh iyi çıkmış ama 5,60 fazla olursa zararlı

reyyancım sigarayı bırakman çok güzel böyle devam et daha sağlıklı yaşam için
tedavi süreci benide strese sokmuştu ve ondanda olamayabiliyor tabi rabbim ol derse olucak o ayrı bir konu ama strese girdiğin zaman yumutalarını bastırıyormuşsun drum bana öyle demişti
inşaallah tüm isteyenlere rabbim nasip eder

slm arkadaşlar bende polikistik overim.2 yada 3 ayda bir adet oluyorum.adetimin 3.günü tedaviye başlıycaz.bütün testler yapıldı fakat ben hala adet olmadım progestan içtiğim halde.10 gün içtim bıraktım aradan tam 11 gün geçti ama ben adet olamadım.ara sıra adet sancılarım oluyo ama gelen giden yok.3 gün önce evde gebelik testi yaptım fakat negatif.bu durumda hamile olma ihtimalim var mı sizce?yani progestan içtiğim halde adet olamadım hamile olduğum için olabilir mi?

slm arkadaşlar bende polikistik overim.2 yada 3 ayda bir adet oluyorum.adetimin 3.günü tedaviye başlıycaz.bütün testler yapıldı fakat ben hala adet olmadım progestan içtiğim halde.10 gün içtim bıraktım aradan tam 11 gün geçti ama ben adet olamadım.ara sıra adet sancılarım oluyo ama gelen giden yok.3 gün önce evde gebelik testi yaptım fakat negatif.bu durumda hamile olma ihtimalim var mı sizce?yani progestan içtiğim halde adet olamadım hamile olduğum için olabilir mi?

baya uzun bir süre geçmiş ilacın üstünden.. geç döllenme olduysa daha idrarda çıkmıyor olabilir.. en garantisi kanda baktırmak.. kesin sonucu öğrenmiş olursun, içinde rahat eder.. doktorunla iletişime geçsen aslında sana yol çizebilir..

öyle yapıyım bari saol tatlım cvp verdiğin için

bugün çok durgunsunuz kızlar.. bicim yoksun, nerelerdesin ki?
biricik çizgiyi gördün, inşallah testteki ikinci çizgiyi de görürsün..
tuanatay da yok bir kaç gündür..

slm kızlar nasılsınız bakalım
ben bir yandan yemek yapıyorum bir yandan sitede yazılanlara bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…