aa ronya hamilemisin maşallah canım klomenmi kullandın?
teşekkür ederim bicimcim.canm güvenemediğim şey sanki gebelik olup olmadığını ultrasonda tam bilememişte bu hapı veriyo gibi geldi.çokmu pimpirikliyim ya...
yok canmya hiç öyle hissetmiyorum.hem olsaydm dr.görürdü ultrasonda.
bugün çok durgunsunuz kızlar.. bicim yoksun, nerelerdesin ki?
biricik çizgiyi gördün, inşallah testteki ikinci çizgiyi de görürsün..
tuanatay da yok bir kaç gündür..
evet ccanımm sanırım öyle daha doktora gitmedim ama kan testleri öyle diyor
canım ben puregon iğneyle yumurtladım klomen benim yumurtaları büyütmemişti
bicimmm ateşine bakmak için geliyorum
birtürlü göremedim seni
umarım herşey yolunda gider
slm arkadaşlar bende polikistik overim.2 yada 3 ayda bir adet oluyorum.adetimin 3.günü tedaviye başlıycaz.bütün testler yapıldı fakat ben hala adet olmadım progestan içtiğim halde.10 gün içtim bıraktım aradan tam 11 gün geçti ama ben adet olamadım.ara sıra adet sancılarım oluyo ama gelen giden yok.3 gün önce evde gebelik testi yaptım fakat negatif.bu durumda hamile olma ihtimalim var mı sizce?yani progestan içtiğim halde adet olamadım hamile olduğum için olabilir mi?
progestan 200 lük mü 100 lük mü içtin? sabah akşam aksatmadan 10 gün içtin mi?
100 lük içtiysen geç gelebilir adet ama 200 lük sabah akşam içtiysen adet olman gerekirdi bence... doktorun ne diyor görüştün mü? kafana çok takılıyorsa kan verip betahcg testi ile baktırman en doğrusu...
Kızlaar ölüyorum yorgunluktan cmt. Tasınıyoruz ve benım kucuk dedıgım evımden bı ton esya cıktı :S kolıleme falan ne zor ıslermıs ya.
Herkezcıkler ıyımı hepınız ıyı olun emı sımdı bıraz gecmısı okuyım gorsmek uzre
slm arkadaşlar bende polikistik overim.2 yada 3 ayda bir adet oluyorum.adetimin 3.günü tedaviye başlıycaz.bütün testler yapıldı fakat ben hala adet olmadım progestan içtiğim halde.10 gün içtim bıraktım aradan tam 11 gün geçti ama ben adet olamadım.ara sıra adet sancılarım oluyo ama gelen giden yok.3 gün önce evde gebelik testi yaptım fakat negatif.bu durumda hamile olma ihtimalim var mı sizce?yani progestan içtiğim halde adet olamadım hamile olduğum için olabilir mi?
Kızlaar ölüyorum yorgunluktan cmt. Tasınıyoruz ve benım kucuk dedıgım evımden bı ton esya cıktı :S kolıleme falan ne zor ıslermıs ya.
Herkezcıkler ıyımı hepınız ıyı olun emı sımdı bıraz gecmısı okuyım gorsmek uzre
mrb kızlar bende bir PKO luyum iki ke klomen kullandım yumurta gelişmedi geçen ay gonal f 75 ml vurundum iki yumurtam gelişti dr um çogul gebelik olabilir çatlama iğnesi yapmayalım dedi ve ilişki önerdi ama tutmadı bu ayda dozu düşürdük 37.5 oldum 14 gün cvp vermedi dozu 75 ml e çıkardı 7 gün vurul gel dedi cvp vermezse bu yaı iptal edriz olmazsa tüp bebk falan ded ine olucak anlamadım çok korkuyorum çok istiyorum beebegim olsun ne olur bana aıkl verin Allah her isteyene versin....
biricik canım çok sevindim saanırım yumurtan çatlamış bikaç gün daha geçsin emin olalım hayırlısı artık....
ya bu çok takılıyor artık yazılanlar zor yükleniyor yeni topiğe mi geçsek biricik?
Eki Görüntüle 239593
saçma sapan bir tablo ya ben anlamıyorum... doktor çok inişli çıkışlı yumurtlama yok dedi bu tablo için...
günaydın canım...
yeni topic mi var? adı nekine ?))))
aynen canım, çok bi inişli çıkışlı......hala regli olmadın demek? ne yapmayı düşünüyorsun? bekliycekmisin?
doktor bekle dedi bana gelene kadar... ben de beklemedeyim 11 gün kaldı gitmeme ama ben yumurtlama olmayınca böyle adet görmüyorum işte bırak kanamayı lekelenme bile olmuyor... bekle dedi napalım...çok gerildim bu hormonlardan Lh 22.5 olmuş Fsh 6.5
bugün çok durgunsunuz kızlar.. bicim yoksun, nerelerdesin ki?
biricik çizgiyi gördün, inşallah testteki ikinci çizgiyi de görürsün..
tuanatay da yok bir kaç gündür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?