Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aa ronya hamilemisin maşallah canım klomenmi kullandın?

evet ccanımm sanırım öyle daha doktora gitmedim ama kan testleri öyle diyor
canım ben puregon iğneyle yumurtladım klomen benim yumurtaları büyütmemişti

bicimmm ateşine bakmak için geliyorum
birtürlü göremedim seni
umarım herşey yolunda gider

teşekkür ederim bicimcim.canm güvenemediğim şey sanki gebelik olup olmadığını ultrasonda tam bilememişte bu hapı veriyo gibi geldi.çokmu pimpirikliyim ya...

yok canmya hiç öyle hissetmiyorum.hem olsaydm dr.görürdü ultrasonda.

gebelik ilk dönemde usg de zor saptanır bu nedenle vardiği ilaca dikkat etmiştir doktorun.... sen şimdilik iç ilacı ve aklını ferah tut....

bugün çok durgunsunuz kızlar.. bicim yoksun, nerelerdesin ki?
biricik çizgiyi gördün, inşallah testteki ikinci çizgiyi de görürsün..
tuanatay da yok bir kaç gündür..

tuanatayı ben de merak ettim iyidir inşallah... misafirlerim vardı da gelemedim kızlar:))

canım 36.7 yani aynı seyrediyor zaten doktor ateş tabloma baktı ve yumurta oluşumu ya da çatlaması yok dedi... beni sıkı takibe alacak canım... yazmıştım ben baya uzun bununla ilgili... ateş tablom da uzadıkça uzadı yapıyorum her sabah da buraya koymuyorum... gelişme yok çünkü... sağol canım...usgde de yumurta görememişti yani kafadan söylemedi bunu canım bakalım beklemedeyim ilaç içme bekle dedi... 23 ünde gideceğim o zaman değerlendirecek tahlillerimi hormonlar berbat şu an için de ondan :))

Son düzenleme:
biricik canım çok sevindim saanırım yumurtan çatlamış bikaç gün daha geçsin emin olalım hayırlısı artık....

ya bu çok takılıyor artık yazılanlar zor yükleniyor yeni topiğe mi geçsek biricik?

Son düzenleme:

progestan 200 lük mü 100 lük mü içtin? sabah akşam aksatmadan 10 gün içtin mi?
100 lük içtiysen geç gelebilir adet ama 200 lük sabah akşam içtiysen adet olman gerekirdi bence... doktorun ne diyor görüştün mü? kafana çok takılıyorsa kan verip betahcg testi ile baktırman en doğrusu...

Son düzenleme:
Kızlaar ölüyorum yorgunluktan cmt. Tasınıyoruz ve benım kucuk dedıgım evımden bı ton esya cıktı :S kolıleme falan ne zor ıslermıs ya.
Herkezcıkler ıyımı hepınız ıyı olun emı sımdı bıraz gecmısı okuyım gorsmek uzre

mrb kızlar bende bir PKO luyum iki ke klomen kullandım yumurta gelişmedi geçen ay gonal f 75 ml vurundum iki yumurtam gelişti dr um çogul gebelik olabilir çatlama iğnesi yapmayalım dedi ve ilişki önerdi ama tutmadı bu ayda dozu düşürdük 37.5 oldum 14 gün cvp vermedi dozu 75 ml e çıkardı 7 gün vurul gel dedi cvp vermezse bu yaı iptal edriz olmazsa tüp bebk falan ded ine olucak anlamadım çok korkuyorum çok istiyorum beebegim olsun ne olur bana aıkl verin Allah her isteyene versin....

100lük içtim canım.evet 10gün içtim.ama daha öncede 100lük 5 gün içmiştim ama olmuştm hemen.pazartesi doktora gitcm bakalım artk ozaman görcez

mrb kızlar bende bir PKO luyum iki ke klomen kullandım yumurta gelişmedi geçen ay gonal f 75 ml vurundum iki yumurtam gelişti dr um çogul gebelik olabilir çatlama iğnesi yapmayalım dedi ve ilişki önerdi ama tutmadı bu ayda dozu düşürdük 37.5 oldum 14 gün cvp vermedi dozu 75 ml e çıkardı 7 gün vurul gel dedi cvp vermezse bu yaı iptal edriz olmazsa tüp bebk falan ded ine olucak anlamadım çok korkuyorum çok istiyorum beebegim olsun ne olur bana aıkl verin Allah her isteyene versin....

canım benim dikkat et kendine.. taşınma tantanasına kendini yorma.. evler öyle, benimde sadece yatak odam ve salonum var ama bi kamyon eşyam çıkmıştı taşınırken :))

canm haptan sonra 10gün içinde adet olman gerekirdi.inşallah hamilesindir.önce dr.na sor.heralde oda kan testi ister.

canım kolay gelsin biz kendi evimizden önce annemlerle yaşarken hep kiradaydık çıkın derlerdi mecbursun çıkmaya 4 ev değiştirmiştik belki de 5.... çok zordur kolileme işleri...komple evi kaldırsan yerinden söksem daha kolay olur yani minicik eşyalarla uğraşmak e sonra kırılacaklarla ayrı uğraşmak ay hatırladım o günleri birden Allah kolaylıklar versin canım yerleştirirken de temizlikte de birileri sana yardım etsin de bebeğine zarar gelmesin tamam mı canım öptüm :))

iki yumurta gelişmiş alt tarafı 4-5 değil ki çatlatma iğnesi nasıl vurmaz ben anlamadım...bence cevap verecek bu defa sen sakinlikle bekle ve mantığınla hareket et canım doktorlar her şeyi senden iyi bilemezler... hem çoğul gebelik olduğu taktirde oluştuktan sonra da sonlandırılabilir 1 tanesi hem ona sen karar verirsin doktor değil...... belki de 1 tane döllenecekti çok mu biliyor bu doktorlar ben anlamıyorum yaaaaaaa

Son düzenleme:

saçma sapan bir tablo ya ben anlamıyorum... doktor çok inişli çıkışlı yumurtlama yok dedi bu tablo için...

günaydın canım...

yeni topic mi var? adı nekine ? ))))

aynen canım, çok bi inişli çıkışlı......hala regli olmadın demek? ne yapmayı düşünüyorsun? bekliycekmisin?

doktor bekle dedi bana gelene kadar... ben de beklemedeyim 11 gün kaldı gitmeme ama ben yumurtlama olmayınca böyle adet görmüyorum işte bırak kanamayı lekelenme bile olmuyor... bekle dedi napalım...çok gerildim bu hormonlardan Lh 22.5 olmuş Fsh 6.5

benim çok nadir takılıyor......sizin oralarda metro çalışması falan olmasın )))) (izmir'in şu karşı taraftaki mero çalışması varya) heheheheh......şakaydı tabiiiii

bilmem yeni topicmi açsak? birde eski arkadaşlar arada giriyor ya? onlara da haber vermek lazım...

nediyiimmmmm???? doğum olmuştur artık değilmi?
Minietek nerdee??? karnı burnundadır heralde????

offff LH çok yükselmiş hakkaten! o kadarda kilo verdin ama sanırım adet olmamandan kaynaklanıyor.
bak benim doktorum, hep adet olman lazım derdi....Ya artık bir çözüm bulalım sana bicimmmmm!!! çok da geç bir tarihe randevu vermişler yaaaaa!!! beklemek çok zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…