benim çok nadir takılıyor......sizin oralarda metro çalışması falan olmasın)))) (izmir'in şu karşı taraftaki mero çalışması varya) heheheheh......şakaydı tabiiiii
bilmem yeni topicmi açsak? birde eski arkadaşlar arada giriyor ya? onlara da haber vermek lazım...
nediyiimmmmm???? doğum olmuştur artık değilmi?
Minietek nerdee??? karnı burnundadır heralde????
offff LH çok yükselmiş hakkaten! o kadarda kilo verdin ama sanırım adet olmamandan kaynaklanıyor.
bak benim doktorum, hep adet olman lazım derdi....Ya artık bir çözüm bulalım sana bicimmmmm!!! çok da geç bir tarihe randevu vermişler yaaaaa!!! beklemek çok zor....
:)) haklısın belki de siteden kaynaklanıyordur canım de mi tamam o zaman değiştirmeyelim...
nediyim doğumunu yapmıştır bence....minietek de umarım sorunsuz geçiriyordur bayadır da yazmadı evet...
çok geç tarih ama devlet hastanesindeki alttan usg ile bakacak klinikte o ultrasondan yoktu ondan bekletti başka da uygun zamnı yoktu doktorun...bana kalsa çoktan içerdim progestanı da doktor ısrarla beklettirdi...
anladım canım.....sen doktoruna güvendiğin sürece......şimdilik beklemek lazım o zaman...
evet zaten inşallah hayırlısıyla beklemede kaldığım son ay olacak bu.... bundan sonrası netleşeceğinden artık bekleme olmayacak böyle....
rahim durumu netleştikten sonra önce gerekliyse rahim için sonra da yumurtalar için tedaviler başlanacak
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah sen de güzel haber alacaksın bu ay
inşallah canım...ben neredeyse senin tedavine benimkinden daha çok sevineceğim)) çünkü belirsizlik beni her zaman deli etmiştir...
sonuç odaklıyım sanırım fazlaca....son 1 yıldır iyi tuttum kendimi zaten bu ilaçlarla, testlerle ve kilo verme olaylarıyla falan....
hayırlısııııı bakalım...
hayırlı cumalar kızlar kımse yok mu?
evet zaten inşallah hayırlısıyla beklemede kaldığım son ay olacak bu.... bundan sonrası netleşeceğinden artık bekleme olmayacak böyle....
rahim durumu netleştikten sonra önce gerekliyse rahim için sonra da yumurtalar için tedaviler başlanacak
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah sen de güzel haber alacaksın bu ay
mrb kızlar bende bir PKO luyum iki ke klomen kullandım yumurta gelişmedi geçen ay gonal f 75 ml vurundum iki yumurtam gelişti dr um çogul gebelik olabilir çatlama iğnesi yapmayalım dedi ve ilişki önerdi ama tutmadı bu ayda dozu düşürdük 37.5 oldum 14 gün cvp vermedi dozu 75 ml e çıkardı 7 gün vurul gel dedi cvp vermezse bu yaı iptal edriz olmazsa tüp bebk falan ded ine olucak anlamadım çok korkuyorum çok istiyorum beebegim olsun ne olur bana aıkl verin Allah her isteyene versin....
slm kızlar nasılsınız hepinize iyi cumalar benım ateş tablom şöylee
adetin 6,günü 36,5
adetin 7.günü 36,5
adetin 8.günü 36,6
nasıl gidiyor sizce
beklemek çok sıkıcı canm ama dr.n bi bildiği vardr yoksa buarada sana adet söktürücü de verebilirdi.dediğin gibi bu son bekleyişin sonra tedavin tam hız devam etcek.bu bekleme sürecinde stres yapma sana diyorumda kendim hiç yapmıyorum sanki adet gecikmem kesin steresten benm.
merhaba ednaaa forumumuzun sessiz zamanında gelmişsin... nasılsın?
ben yemeklerle uğraşıyorum kızlar görüşürüz...
ateş nornal seyrinde devam ediyor şu anda canım gidişat iyi... yumurtlama döneminde ya 1-2 birim düşer sonra yükselir ya da böyle giderken birden yükselir sen 11. gününden itibaren gün aşırı ya da 3 günde bir ilşkiye dikkat et canım....
can sıkıcı durum tabi canım ya nasıl gerildi karnım bile çok geciktiği için adet...... zor beklemek elbette ama mecburum.... stresi ben yapmıyorum da içinde bulunduğum durumun gerginliği olabiliyor... canım sen ne yapıyorsun şu anda ilaç alıyorsun de mi adet söktürmek için?
tsk ederım ıyıyım bence calısıyorum ıs güc eve gıdıncede yemekle ugrasacagım yorucu anlayacagın...
herkese merhaba
bicimcim beklemek cok zor senı cok ıyı anlıyorum benımde 42. gun ve hala reglı olmadım.. doktorum yıllık ızınde eylulde gelecek başka bı doktor daha vardı o da dogum ıznınde... ssk ya gıdeyım dedım en erken randevu tarıhı 24 agustos dıyorlar ama o kadar bekleyemem cok sinirli yapıyor bu adet gecıkmesı..yanı mecburen yıne ozel hastaneye gıdecegım bugun tekrar test yaptım ama tek cızgı....
tuanatay kendını cok yorma sakın dıkkat et bebegıne canım cok kolay gelsın...
evet canm adet olmayınca karnda bi şişlik bi rahatsızlık oluyor vücutta.bende ilacıma başladım içiyorum sabah akşam 10gün içicem sonraki 10gün içinde adet olursam tekrar dr.a gidişim bayrama denk geliyo sonrada süreci nasıl devam ettirir dr.m bilmiyorum artk.
kızlar görüşemedik bugün :)
herkesler iyidir umarım..
iftar saatinden sonra yeniden gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?