Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar ya benim karnımda regl olacakmışım gibi ağrılar var hayır olsun diyelim
kimseler de yok bu gece nette

turuncu naber canım
bugün hiç nete girmeedim nette problemden dolayı

iyim canım sen nasılsın görüşmeyeli ?
Bulantın falan çok mu?
Valla hamilelikte en çok bulantıdan korkuyorum herhalde ben.
Zaten midemde gastrit olduğu için normal zamanda bile çok bulantı çekiyorum ben.
Hamilelikte daha kötü olurum herhalde.
Neyse artık o da nazar boncuğumuz olur

bende iyiym canım
ilk zamanlar bulantım oluyordu şimdilerde iraz daha hafiflediğini hissediyorum sadece akşamları hafiften oluyor
herkeste bulantı olmuyormuş canım
olursada yapacak birşey yok bebek için herşeye değer

iyidir canım senden naber
nasıl oldun biraz daha geçti mi rahatsızlığın

ayy sorma dün gece monurolü içtim.. wc gitmemek için 3 saat zor dayanabildim. ama sonrasında uyumuşum.. sabah uyandığımda daha rahattım.. şimdilerde yine biraz sol böbreğimde ağrım var.. ama wc işi biraz daha rahatladı.. :) inşallah birkaç güne daha iyi olacağım..

benimde öyle oldu ertesi gün hafif bir ağrım vardı ama bugünlerde yine tekrarlıyor sanırım buralarda birkaç gündür yağmur rüzgar resmen kışı yaşıyoru ondan dolayı ayaklarım hiç ısınmıyor çorap terlik hiç çıkmıyor aayağımdan nese salı bakıcak drum geçmiş mi diye

inşallah geçmiştir canım.. aman ayaklarına ve beline de dikkat. yelek filan giy üstüne, ya da içine atlet.. ben öyle yapıyorum vallahi. baya korktum :)
bebişe ve kendine dikkat :)
şimdilik çıkıyorum, eşim film açtı; ''kaybedenler klübü''.. onu izleyeyim biraz.. görüşürüz..

artık atlet giymeye başladım canım
hadi size iyi seyirler
görüşürüz

geçmiş olsun canm bu sıcaklarda üst üste giyinmek zor ama napcan dikkat et kendine.tesadüfe bak bugün bizde o filmi izlicektik geç oldu şimdi uykumuz gelir yarısında yarın izliyelm dedik.neyse sen izlede yorumlarını alıym canm.iyi seyirler...

kızlar ya benim karnımda regl olacakmışım gibi ağrılar var hayır olsun diyelim
kimseler de yok bu gece nette

canm inşallah kendiliğinden adet olmak çok sevindirici bişey bizler için.söktürücü içmek tekrar beklemek çok gıcık.biran önce adetini olsan rahim filminde çekilir tedavi sürecini hızlandrmış olursun hayırlısı bakalım...

sorma canmya benmde gecikti ve çok gerginim bu günlerde olan eşime oluyo yazık her dediğine ters cvplar veriyomuşum ama anlıyo beni saolsn.özele git tabi canm bekleme okadar.

Eki Görüntüle 239593

saçma sapan bir tablo ya ben anlamıyorum... doktor çok inişli çıkışlı yumurtlama yok dedi bu tablo için...

canımmm sabah uzanıyordum birden aklıma sen geldin
eyvahh bicimin tablosuna bakıcaktım unuttum dedim kızdım kendime :26:
canım doktorun doğru söyleemiş malesef tablon yumurta yok diyor :93:
ama boşverelim artık bu ayı bir an evvel kanaman gelsin
nasıl olsa artık sıkı doktor takibindesin rahimdede sorun çıkmaz inşallah
bir an önce takip başlar
öpüyorumm seni

günaydın kızlarrrr

adetin 6,günü 36,5
adetin 7.günü 36,5
adetin 8.günü 36,6
adetin 9,günü 36,4 oldum bugun ateşim düştü kızlar nasıl gidiyor sizce:)

canım merhabalar.. film fena değildi.. baya güldüğüm hatta kahkahalarla güldüğüm yerler oldu.. aslında film içinde küfür, kötü söz vs duyduğumda o filmden soğurdum ama bunu sevdim :) izlenesi bir film, ama sonunu beğenmedim.. havada bitti.. izleyin ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…