kızlar ya benim karnımda regl olacakmışım gibi ağrılar var hayır olsun diyelim
kimseler de yok bu gece nette
turuncu naber canım
bugün hiç nete girmeedim nette problemden dolayı
iyim canım sen nasılsın görüşmeyeli ?
Bulantın falan çok mu?
Valla hamilelikte en çok bulantıdan korkuyorum herhalde ben.
Zaten midemde gastrit olduğu için normal zamanda bile çok bulantı çekiyorum ben.
Hamilelikte daha kötü olurum herhalde.
Neyse artık o da nazar boncuğumuz olur
bicim acaba adet olabilme ihtimalin var mı?
ayy sorma dün gece monurolü içtim.. wc gitmemek için 3 saat zor dayanabildim. ama sonrasında uyumuşum.. sabah uyandığımda daha rahattım.. şimdilerde yine biraz sol böbreğimde ağrım var.. ama wc işi biraz daha rahatladı.. :) inşallah birkaç güne daha iyi olacağım..
inşallah geçmiştir canım.. aman ayaklarına ve beline de dikkat. yelek filan giy üstüne, ya da içine atlet.. ben öyle yapıyorum vallahi. baya korktum :)
bebişe ve kendine dikkat :)
şimdilik çıkıyorum, eşim film açtı; ''kaybedenler klübü''.. onu izleyeyim biraz.. görüşürüz..
inşallah geçmiştir canım.. aman ayaklarına ve beline de dikkat. yelek filan giy üstüne, ya da içine atlet.. ben öyle yapıyorum vallahi. baya korktum :)
bebişe ve kendine dikkat :)
şimdilik çıkıyorum, eşim film açtı; ''kaybedenler klübü''.. onu izleyeyim biraz.. görüşürüz..
kızlar ya benim karnımda regl olacakmışım gibi ağrılar var hayır olsun diyelim
kimseler de yok bu gece nette
herkese merhaba
bicimcim beklemek cok zor senı cok ıyı anlıyorum benımde 42. gun ve hala reglı olmadım.. doktorum yıllık ızınde eylulde gelecek başka bı doktor daha vardı o da dogum ıznınde... ssk ya gıdeyım dedım en erken randevu tarıhı 24 agustos dıyorlar ama o kadar bekleyemem cok sinirli yapıyor bu adet gecıkmesı..yanı mecburen yıne ozel hastaneye gıdecegım bugun tekrar test yaptım ama tek cızgı....
tuanatay kendını cok yorma sakın dıkkat et bebegıne canım cok kolay gelsın...
Eki Görüntüle 239593
saçma sapan bir tablo ya ben anlamıyorum... doktor çok inişli çıkışlı yumurtlama yok dedi bu tablo için...
geçmiş olsun canm bu sıcaklarda üst üste giyinmek zor ama napcan dikkat et kendine.tesadüfe bak bugün bizde o filmi izlicektik geç oldu şimdi uykumuz gelir yarısında yarın izliyelm dedik.neyse sen izlede yorumlarını alıym canm.iyi seyirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?