bicim acaba adet olabilme ihtimalin var mı?
ayy sorma dün gece monurolü içtim.. wc gitmemek için 3 saat zor dayanabildim. ama sonrasında uyumuşum.. sabah uyandığımda daha rahattım.. şimdilerde yine biraz sol böbreğimde ağrım var.. ama wc işi biraz daha rahatladı.. :) inşallah birkaç güne daha iyi olacağım..
adet olma ihtimali olabilir canım çünkü bu düzensizlerden dolayı ben de hiç bilemiyorum da yumurtlama olmadan adet nasıl olacak onu da bilmiyorum :)) sen de iyileş bir an önce canım... kendine iyi bak bir daha yerlere oturma sakın...filmi beğendin mi değişik gelmişti ben sevmiştim...inşallah geçmiştir canım.. aman ayaklarına ve beline de dikkat. yelek filan giy üstüne, ya da içine atlet.. ben öyle yapıyorum vallahi. baya korktum :)
bebişe ve kendine dikkat :)
şimdilik çıkıyorum, eşim film açtı; ''kaybedenler klübü''.. onu izleyeyim biraz.. görüşürüz..
nerede canım gelmedi ki sadece sancılarım var gelen giden yok hayırlısı bakalım ilaç içmeyi inan tercih ederim de doktor bekletiyor gideceğim diye biliyorsun...canm inşallah kendiliğinden adet olmak çok sevindirici bişey bizler için.söktürücü içmek tekrar beklemek çok gıcık.biran önce adetini olsan rahim filminde çekilir tedavi sürecini hızlandrmış olursun hayırlısı bakalım...
canım ya benim için kalkmış yerinden :)) sağol canım... bence de yumurtlama olmadı bu gün de 36.7 idi öyle gidiyor 3 gündür... yani sabit ateşe geçtim yine... olsun 10 gün kaldı zaten doktora gitmeme dayanırım artıkcanımmm sabah uzanıyordum birden aklıma sen geldin
eyvahh bicimin tablosuna bakıcaktım unuttum dedim kızdım kendime :26:
canım doktorun doğru söyleemiş malesef tablon yumurta yok diyor :93:
ama boşverelim artık bu ayı bir an evvel kanaman gelsin
nasıl olsa artık sıkı doktor takibindesin rahimdede sorun çıkmaz inşallah
bir an önce takip başlar
öpüyorumm seni
canım böyle 36.4 devam ederse ya da daha da düşerse ilşki olsun... yumurta çatlayıp da tüplere geçtiği zaman tüplerde spermin hazır bulunması çok önemli ve etkili gebe kalma açısından yani öncesinde ilişki olması çok daha önemliymiş bu nedenle sonrasından ziyade bu günlerini daha verimli geçirmeye bak canım....günaydın kızlarrrr
adetin 6,günü 36,5
adetin 7.günü 36,5
adetin 8.günü 36,6
adetin 9,günü 36,4 oldum bugun ateşim düştü kızlar nasıl gidiyor sizce:)
kızlar aynı dertten bende muzdarıbım..gecen hafta doktordaydım reglım tam uc hafta gecıktı bende doktora gıttım kan tahlılı yaptı hamıle olabılırsın dedı fakat negatıf cıkınca yıkıldım bu adet gecıkmelerı benı ölduruyor ayrıca fena halde agrım oluyor yataktan ıkı gun boyunca agrım nedenıyle cıkamadım...doktorum adet ını duzenleyelım dedı tekrar muayeneye cagırdı ...bıde ben bıtkı ılacı aldım burdan duydugum bır bıtkı hayıt tohumu...sızce ne yapsam?
bıde adet duzensızlıgınden dolayı mı bebeısım olmuyooo?acaba?
kızlarr tünaydın
offf yeni kalktım ve böyle geç kalktığım zaman çok uyuşuk oluyorum
şimdi evi yavaş yavaş toplayım bari görüşürüz kızlar
yelloww doktor kontrollerin nasıl gidiyor canım? her şey yolunda değil mi?
kızlarr tünaydın
offf yeni kalktım ve böyle geç kalktığım zaman çok uyuşuk oluyorum
şimdi evi yavaş yavaş toplayım bari görüşürüz kızlar
kolay gelsin canım ben de bir bakım yapayım kendime öptüm görüşürüz
yaa bende eğer yataktan kalkıp pc açtı isem o günüm iptal oluyo.. bi türlü kalkamıyorum başından.. şuna da bakayım, buna da bakayım derken gün bitiyo :))
ptesi gittim canım bebek sağlıklı dedi ama bu haftalarda hareket eder diye biliyordum ama benimki etmedi dr bir problem yok dedi ama acaba yemek yemedim ondan olabilir diye düşünüyorum salı günü tekrar kontrolüm var idrar yollarında iltihap olduğundan geçti mi geçmedi mi diye
canım benim hareket etmedi derken, ultrason da mı hareketsizdi? ayrıca doktorun sağlıklı diyorsa sen hiç düşünme gerisini..
evet ultrasonda hareket etmedi
iftarda yediğimle gitmiştim dra kahvaltı falanda yapmamıştım sabahları midem bulanıyor diye ondan olabilir diye duydum ama drum sağlıklı şuanda birşey yok dedi
maşallah bebişine de sana da.. hiç kafanı kurcalama canım.. bi daha ki gittiğinde tok git bakalım, farkı o zaman anlarsın :) ama bir anormallik olsa doktorun muhakkak farkederdi.. inşallah şu enfeksiyondan da kurtulursun bir an önce. çok illet bir şey..
saol canım salı günü gittiğimde öyle yapıcağım bakalım hareket edicek mi iğne vurdurduğum polikliniktede bol tatlı ye dedi hareket edermiş o zaman onuda deniycem bakalım hamile kalmayı kafaya takardık şimdi hamile kaldık acaba bebek niye oynamadı bebeğim sağlıklı gibi soruları düşünmeden edemiyorsun
yani tam geçti iltihap diyorum yine sanki böyle hafiften ağrıyor bakalım salı günü anlıyacaz
hmm, tatlı ilk kez duydum bunu :) dene bakalım.. hep hamile kalanlar bunu söylüyor.. kalana kadar sıkıntı büyük ama sonrası daha da büyük :))
iltihaba gelince, benimkinde hala yanma ve acı var.. sadece ağrı ve acının değeri biraz azaldı.. ama geçmedi
benimde az bir zamanım kaldı.. bugün 23.günüm adetten sonraki.. tahmini adet günüm 20 ağustos.. bakalım ne olacak.. hayırlısını diliyorum sadece ve bu sefer kendimi hiç dinlemiyorum.. bir de geçen seferden öğrendim ki bir sürü belirtiyi o çatlatma iğnesi yapıyormuş :)
çatlatma iğnesinin yan etkileri olduğunu biliyorum bende kullandığım için bence hiç kendini dinleme süpriz yapıyor bu beişler ben beklemediğim bir anda geldi meleğim şükürler olsunki rabbime
inşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu canım
amin,inşallah.. ben şimdilik çıkıyorum.. ortalık toplayayım az,yemek yapayım.. hastayım diye salıdan beri evde hiç yemek yapmadım, hep dışarda yedik.. yeter bu kadar miskinlik :)) kociş ellerimden yemek yesin.. görüşürüz..
saol canım salı günü gittiğimde öyle yapıcağım bakalım hareket edicek mi iğne vurdurduğum polikliniktede bol tatlı ye dedi hareket edermiş o zaman onuda deniycem bakalım hamile kalmayı kafaya takardık şimdi hamile kaldık acaba bebek niye oynamadı bebeğim sağlıklı gibi soruları düşünmeden edemiyorsun
yani tam geçti iltihap diyorum yine sanki böyle hafiften ağrıyor bakalım salı günü anlıyacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?