ben artık çok sıkıldım cidden dün gece kafam attı. bebek düşünmek artık bıktırdı, yeter ya..! nereye kadar..
bu çocuksuz günler de geri gelmez eğlenmeye bakalımnasılsa bidahaki ay rahim filmi,kaçarı yok. bu aralar değişik kitaplar okuyorum beni oyalıyor öptüm kızlar
evet canım sonu tuhaftı ama farklı filmdi müzikleri harikaydı....bicim film güzeldi yaa.. sevdim yani, sadece sonu biraz boş bitti gibi geldi..
ptesi gittim canım bebek sağlıklı dedi ama bu haftalarda hareket eder diye biliyordum ama benimki etmedi dr bir problem yok dedi ama acaba yemek yemedim ondan olabilir diye düşünüyorum salı günü tekrar kontrolüm var idrar yollarında iltihap olduğundan geçti mi geçmedi mi diye
canım bebek hareketlerini 15-20 dk lık usgden göreceksin diye bişey yok sen kendin 5. ayından itibaren Allah kısmet ederse zaten hep kontrol edebileceksin...tatlı acı aç tok bununla ilgisi hiç yok... ayrıca şekerli gıdalara da sakın yüklenme gebelik şekeri diye bişey var unutma... az yiyebilirsin ama yarım porsiyon gibi canım... kulaktan dolma sözlere sakın inanma...bebeğin sağlıklı çok zor gebe kaldığından ki hepimiz öyleyiz mücedele veriyoruz bunun için bu sebeple endişe ediyorsun ama bebeğin sağlıklıymış doktoruna güven :))saol canım salı günü gittiğimde öyle yapıcağım bakalım hareket edicek mi iğne vurdurduğum polikliniktede bol tatlı ye dedi hareket edermiş o zaman onuda deniycem bakalım hamile kalmayı kafaya takardık şimdi hamile kaldık acaba bebek niye oynamadı bebeğim sağlıklı gibi soruları düşünmeden edemiyorsun
yani tam geçti iltihap diyorum yine sanki böyle hafiften ağrıyor bakalım salı günü anlıyacaz
maşşallah oh çok şükür canımarkadaşlar dün doktora gittim gecen hafta 4+5 ti bebeğim tam 1 hafta sonra yani dün kalp atısını gorduk kesenın ıcınde beyaz olan kısımda bebekmıs mınıcık nokta kadar. doktor 6+3 görünümünde dedi oysa 5+5 olması gerekiyordu maşallah bebeğim iyi büyümüş henüz 1 hafta olmasına rağmen önde gidiyor yani Allahım inşallah kucağımıza almayıda nasip eder..
haklısın canım kafa kurcalayan şeyler bunlar zaten rahim filmi de çektireksin ben de çektireceğim bence de düşünmeye gerek yok sana sonuna kadar katılıyorum biz üstüne gittikçe olmuyor... bak 2 aydır yumurtlayan ben sonraki 2 ay regl bile olmadım yani kafadan uzak tutma konusunda çok haklısın.ben artık çok sıkıldım cidden dün gece kafam attı. bebek düşünmek artık bıktırdı, yeter ya..! nereye kadar..
bu çocuksuz günler de geri gelmez eğlenmeye bakalımnasılsa bidahaki ay rahim filmi,kaçarı yok. bu aralar değişik kitaplar okuyorum beni oyalıyor öptüm kızlar
arkadaşlar dün doktora gittim gecen hafta 4+5 ti bebeğim tam 1 hafta sonra yani dün kalp atısını gorduk kesenın ıcınde beyaz olan kısımda bebekmıs mınıcık nokta kadar. doktor 6+3 görünümünde dedi oysa 5+5 olması gerekiyordu maşallah bebeğim iyi büyümüş henüz 1 hafta olmasına rağmen önde gidiyor yani Allahım inşallah kucağımıza almayıda nasip eder..
saol canım salı günü gittiğimde öyle yapıcağım bakalım hareket edicek mi iğne vurdurduğum polikliniktede bol tatlı ye dedi hareket edermiş o zaman onuda deniycem bakalım hamile kalmayı kafaya takardık şimdi hamile kaldık acaba bebek niye oynamadı bebeğim sağlıklı gibi soruları düşünmeden edemiyorsun
yani tam geçti iltihap diyorum yine sanki böyle hafiften ağrıyor bakalım salı günü anlıyacaz
arkadaşlar dün doktora gittim gecen hafta 4+5 ti bebeğim tam 1 hafta sonra yani dün kalp atısını gorduk kesenın ıcınde beyaz olan kısımda bebekmıs mınıcık nokta kadar. doktor 6+3 görünümünde dedi oysa 5+5 olması gerekiyordu maşallah bebeğim iyi büyümüş henüz 1 hafta olmasına rağmen önde gidiyor yani Allahım inşallah kucağımıza almayıda nasip eder..
selam kızlar.benim de böyle bir sorunum var sanırım yani daha bilmiyorum dün cildiyeye gttim tüylenmeler için o da adetimin düzenli olup olmadığını sordu en fazla 1 hafta gecikiyor dedm o da kadın doğuma git hormon testi yaptır adetn başlayınca dedi 2 gün gecikti bakalım bu hafta olurum test yaptırıyım bir an once cok korkuyorummm bu hastalık hakkında da hiçbir bilgim yok allah yardımcınız olsun....
ben artık çok sıkıldım cidden dün gece kafam attı. bebek düşünmek artık bıktırdı, yeter ya..! nereye kadar..
adet olma ihtimali olabilir canım çünkü bu düzensizlerden dolayı ben de hiç bilemiyorum da yumurtlama olmadan adet nasıl olacak onu da bilmiyorum :)) sen de iyileş bir an önce canım... kendine iyi bak bir daha yerlere oturma sakın...filmi beğendin mi değişik gelmişti ben sevmiştim...
nerede canım gelmedi ki sadece sancılarım var gelen giden yok hayırlısı bakalım ilaç içmeyi inan tercih ederim de doktor bekletiyor gideceğim diye biliyorsun...
canım ya benim için kalkmış yerinden :)) sağol canım... bence de yumurtlama olmadı bu gün de 36.7 idi öyle gidiyor 3 gündür... yani sabit ateşe geçtim yine... olsun 10 gün kaldı zaten doktora gitmeme dayanırım artık
canım böyle 36.4 devam ederse ya da daha da düşerse ilşki olsun... yumurta çatlayıp da tüplere geçtiği zaman tüplerde spermin hazır bulunması çok önemli ve etkili gebe kalma açısından yani öncesinde ilişki olması çok daha önemliymiş bu nedenle sonrasından ziyade bu günlerini daha verimli geçirmeye bak canım....
adet düzensizliğinin nedeninin saptanması önemli... mevsimsel ya da stres faktörü yoksa eğer pko olabilir adetin 3. günü hormon testleri ve usg görüntüsü ile teşhis konur bence bunları bir an önce yaptırmalısın erken teşhis ve tedavi açısından...
haklısın bicimcim zaten tatlıya yüklenmemeye çalışıyorum çünkü bizim ailede şeker hastası çok var ve bende korkuyorum ondan tatlı yiyeceklere dikkat ediyorum
drum bir prolem yok dedi gerçi drumda 3 gebelik geçirmiş ve hiçbiride 4.ayından itibaren hareket etmemiş öyle söyledi bende dedimki benimde kızım olacak heralde drumunda 3kızı var :))
hayırlısıyla sağlıkla eli ayağı düzgün olsunda kız erkek hiç farketmez
bana cvp verdıgın ıcın cok tşk cnmm...sanırsam bu problemden dolayı bebıs olmuoo cnm sıkkın ıns tedavı olurum..pzt gunu ılk ısım doktora gorunmek...tşkkk
zaten doktorumda regl bıttıkten sonra muayeneye gel demıstı duzenlıcez demıstı...
tuncss canım nasılsın ilaçlar etki etti mi biraz düzeldin mi?
ne var ne yok kızlar.. iftara ne kaldı şunun şurasında.. gerçi ben oruç tutamıyorum ama..
bi bakınayım dedim ama bu aralar pek kimseler yok topicte..
canım iyi gibiyim.. yanma ve acı devam ediyor.. ilaç tek kullanımlıktı.. doktorum telefonda idare etmeye çalış, adet olursan zaten geleceksin detaylı bakarız o zaman sebebine filan ona göre de ilaç veririz dedi :) ama adet olmazsan zaten kesin geleceksin, inşallah adet olma da mutlu olalım filan dedi.. beni mutlu etti :)) heyecan yapmadım yapmadım da bugün gelsin bi an önce adet günü diyorum :))):18:
canım hayırlısı olsun inşallah bebek de gelsin bu arada.... bakalım bekleyip göreceğiz artık de mi?
sen iyileş de bir an önce...ama tabi bekleme durumları çok sıkıcıdır de mi... ben de geçeceğim o yollardan...
off offf.. sorma vallahi beklemek herşeyden en zoru.. ilaç içme, sonrası kontroller, sonra iğne, çalışma derken zaman geçiyor.. ama çalışmalar bittikten sonraki bir hafta on günlük süreç rezalet birşey.. saatler bile ilerlemiyo
tabi ya öyledir mutlaka ben de 10 gün sonra doktora gideceğim ya benim için de bu 10 gün geçmek bilmiyor sanki.... aklımı dağıtıyorum gerçi evde işlerle falan ama bi yandan da merak ediyorum... sen de kendi durumunu merakla bekliyorsun inşallah canım güzel sonuçlar alalım ikimiz de
inşallah canım benim.. inşallah herşey çok güzel olacak.. sabreden derviş muradına erermiş :))
10 gün 100 gün gibi geliyor insana.. bende sürekli birşeyler bulup oyalanmaya çalışıyorum..
geçecek bi şekilde napalım sabır artık doktorun da seni iyi takip ediyor anladığım kadarıyla bu sebepten hiç korkma canım o da pozitif sen de öylesin gelecektir güzel haberlerin yakında
doktorum çok iyi, çok şeker bir kadın.. bu konuda kendimi şanslı hissediyorum :)) mümkün mertebe pozitif olmaya çalışıyorum.. arada bi eserekleniyorum ama idare ediyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?