Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet ya o ilaçlar bi tarafı yaparken diğer taraftan da yıkıyor mu acaba diye düşünmüyor değilim.. ama bebişlerimiz için katlanmak zorundayız.. tüm bu olayların sonunda 9 aylık bir mucize ve hayat boyu her baktığımızda bizi mutlu edecek yavrularımız var.. Allah hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin..
doktorun tecrübelisi çok önemli.. benim adapazarındayken daha evlenmeden önceki doktorum da çok gençti,şimdiki de 40 yoktur.. adapazarındaki kuzenimin fakülteden arkadaşıydı ve çok güven veriyordu.. hatta ben evliliğimin ilk yılında hep adapazarına gittim doktora ama en son artık tedaviye karar verince git gel hem maddi hem de manevi olarak çok zor geleceğinden ankarada bir doktor buldum :) gittiğim ikinci doktor ve çok seviyorum kendisini.. her aradığımda sıcacık,moral verici konuşuyor.. zaten en önemlisi de bu olsa gerek..
benim aşağı yukarı 10 günüm var.. bugün 23. günüm adet sonrası,hesaplarıma göre 20 ağustos adet günüm ama ben bu sefer 3-4 gün fazladan bekleme kararı aldım :)) geçen sefer ki hayal kırıklığından sonra sütten ağzım yandı misali

Son düzenleme:

bebek sahibi olma yolunda gayet doğal tedaviler olarak kabul etmeliyiz artık bunları napalım canım....
bence de beklemelisin bikaç gün daha hemen test yapma ve kendini de dinleme şu oluyor bu oluyor diye akışına bırakmaya çalış ben de 23ünde gideceğim doktora sen de o zamanlarda yapacaksın testini iyi haberler vereceğiz birbirimize inşallah canım...

kocam erken geldi bu gün... yemek yiyeceğiz şimdi netim açık görüşürüz :)

Son düzenleme:

aa evet ya bak aynı dönemde olacak cevaplar.. inşallah güzel olacak herşey..

kızlarr ya kaç gündür sol kasıgımda acayıp bir agrı var cok agrıyor batıyo sanki adetıe 10 gun var daha öksürürken bile agrıo sizce ne olabılır komsum dioki benımde öle agılarım oluodu sonra hamıle oldumu ögrendim dio :26:

haklısın canm ya bende çok stres yaptm.bende bu ara öyle oldm sabahtan akşama kadr bunu düşünüp duruyorm.bişeylerle oyalanmak lazm.stres bütün hastalıkların başı olacağı varsada olmuyo bu yüzden.bende kitap okuyorum sen ne okuyosun?

inşallah çatlamıştır canım ya çatladıysa elbette her şey mümkün... hayırlısı bakalım az kalmış biraz sabır...

ben de aynen regl olamayınca yumurtlama olmayınca takılmıştım bi süre neden diye sonra da internetten dizi izlemeye başladım the mentalist çok güzel tavsiye ederim... aklımı baya dağıttı şimdi iyiyim düşünmüyorum desem yeri.... kitap okumanın da çok yararı var kafa dağıtma konusunda elbette sen ne okuyorsun canım?

Son düzenleme:

oda iyi bi fikir canm.ama artk tv ve pc den sıkılıyorum.ahmet ümit sis ve geceyi okuyorum.polisiye seviyorsan tavsiye ederim.çok akıcı kitabı elinden bırakamıyosun.bişey düşünmeye fırsatın olmuyo yani...

aklımda olsun canım polisiye kitap pek okumuyorum ama sürükleyicidir elbette... ben empati ve olasılıksız tarzı kitaplar okuyorum daha çok... onlar da çok güzeldi... dan brown un kitapları da çok iyi...

ay bılmıorumkı bska bısıden agrıo olabılırmıkıı ptesi progestron tahlılı ytrcam bakalım ctladysa orda bellı olur

tabi canım çatladıysa belli olur inşallah çatlamış olsun... pazar günü kalmış bi tek bekleyeceğin.... sonucunu mutlaka doktorla görüş canım...yumurta her çatladığında ya da çatladıktan sonra ağrı olacak diye bişey yok aslında... ama bu tarz ağrıları gebelikte ya da yumurtlama dönemlerinde yaşayanlar da var canım...

Son düzenleme:
selam güzelliklerr tuncc canım ben geçmişi okumadım ama bu ay ilaç tedavinmi var 20 sinde adetini bekliyorsun benimde aynı gün ay inşallah gelmez kırmızılarımısss:)) bicim kuşum senin geçikme yaşanıyor anladığım kadarıyla bu ayda hormonlarında değişiklikler varmış ama onları takma onlar aylık değişiyorlar benimki en son iyiydi ama aradan 5 ay geçti kesin gene istiycek eylülde bu gün annemle telde konuşurken kenarda bi miktar paramız var onu tüp bebek için bekleticem diyorum annem diyorki ona ihtiyaç kalmayacak sen hamile kalacaksın bu sene diyo neden öle diyosun dedim Allah söletiyo ben bilemem diyo kii annem çok garanticidir asla rahatlatmak amaçlı insana laf sölemez bende aynen bicim senin bu sene gebiş kalacağını düşünüyorum

tabi canım çatladıysa belli olur inşallah çatlamış olsun... pazar günü kalmış bi tek bekleyeceğin.... sonucunu mutlaka doktorla görüş canım...

inş.çatlamıstır yaa acaba catladıktan sonra bu agrılar dewm edıomukı bı bılgım de yok nıye bu kdr agrıo acaba

hadi bakalım kızlar inşaallah üçer beşer hamile kalırsınızda topiğimiz biraz canlanır bu ay hamilemiz yok sannırım

inş.çatlamıstır yaa acaba catladıktan sonra bu agrılar dewm edıomukı bı bılgım de yok nıye bu kdr agrıo acaba

merhabalar bende tedavi oldum ve hatırladığım kadarıyla çatlarken ancın oluyor ondan sonrada hafiften bir sancı olabiliyor canım bence telaş etme çünkü kullandığın ilaçlarda yapabiliyor neticede hormon ilaçları ben klomen dışında bir ialç kullandığımda nasıl bir bel ağrısı inanılmaz bir ağrıydı ne oturuyordum ne ayakta duruyordum yani yan etkileride olmuş olabilir

yelloww bu ay hamilemiz yok ama hamile haberi alabileceğimiz arkadaşlarımız var benim içime doğan da var ama kendime saklayım ne olur ne olmaz :))

Reyhancım neden olmasın canım annen doğru demiş... sen yine birikimini yap ama hamile de kalabilirsin bence belli olmaz.... evet benim hormonlar bozuldu.... 45 günde hiç yumurta olmaması bana hala galip geliyor ve aklımı kurcalıyor doğrusu anlayamıyorum....haziran da 2 adet yumurtladığımı düşünürsek temmuzu ve ağustosu boş geçirmek tuhaf.... ama olsun önümüzdeki aylarda olur sorun etmiyorum....

Son düzenleme:

yok benm zaten daha 10 gunum var bi iki gunde öle oynasa nerden baksan 13 gun falan var.olabılır ilaçlarda garı yapabılır dedıgın gıbı

hadi bakalım kızlar inşaallah üçer beşer hamile kalırsınızda topiğimiz biraz canlanır bu ay hamilemiz yok sannırım

KUZUM SEN NASILSIN güzel yavrun nasıl iltihapmı vardı sende ya ben okuyorum ama böyle göz ucuyla anca vaktim oluyor.benimde 5 gündür kasıklarımda ağrı idrardan sonra hafifcik sızı ve sık idrar ya üşütmedimde nerdne oldu pazartesi gidicem doktora.sende dikkat kuzum hamilelik yapabiliyormuş bunu nette çok baktım yazılara bununla ilgili

bende iyiym canım yavrumda iyi şükürler olsunki
iltihap vardı drum ilaç verdi salı tekrar kontrole gidiceğim
aynı benim şikayetler sendede var sende iltihaplanma olabilir bende havalar sıcak diye dikkat etmedim ondan oldu ama şimdi atletsiz çorapsız durmuyorum

sende ne var ne yok canım gözükmüyorsun fazla buralarda inşaallah iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…