yelloww bu ay hamilemiz yok ama hamile haberi alabileceğimiz arkadaşlarımız var benim içime doğan da var ama kendime saklayım ne olur ne olmaz :))
Reyhancım neden olmasın canım annen doğru demiş... sen yine birikimini yap ama hamile de kalabilirsin bence belli olmaz.... evet benim hormonlar bozuldu.... 45 günde hiç yumurta olmaması bana hala galip geliyor ve aklımı kurcalıyor doğrusu anlayamıyorum....haziran da 2 adet yumurtladığımı düşünürsek temmuzu ve ağustosu boş geçirmek tuhaf.... ama olsun önümüzdeki aylarda olur sorun etmiyorum....
yok benm zaten daha 10 gunum var bi iki gunde öle oynasa nerden baksan 13 gun falan var.olabılır ilaçlarda garı yapabılır dedıgın gıbı
demek tahminlerin var merak ettim şimdi bende inşaallah haırlısıyla diğer olmayanlarada burda tüm isteyenler nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu canlarım benim
birde kendimden bir örnek vereyim ne kadar kafana takarsan o kadar strese girersin ben bir ay o kadar strese girdim ki o ay kistim oluştu seninde olucak diye birşey demiyorum ama sende haklısın tedavide ister istemez kafana takıyorsun ama benden bir tavsiye kafanı rahatlat canım biraz sürekli düşünme derim
yelloww canım geç kalktığın için mi bu kadar geç yatıyorsun? gün içinde dinlendin de mi? çok yorma kendini....
gönül ister hepimiz aynı zamanlarda hamile kalalım ama olmadı öyle sanırım sırayla olacak....geç olsun güç olmasın.... aklımda 2 kişi var ama bekleyen daha fazla kişi var bu sebeple söylemem kimler olduğunu...inşallah hepimizin zamanı geldiğinde bebeklerimiz olacak tabi....
evet canım hem geç kalkıyorum hemde gün içinde dinleniyorum uykuya düşkün biriyim ne zamanuykum gelirse hiç duramam helede bu hamilelikte hiç daayanamıyorum ama gün içinde dinlenirim canım
bende iyiym canım yavrumda iyi şükürler olsunki
iltihap vardı drum ilaç verdi salı tekrar kontrole gidiceğim
aynı benim şikayetler sendede var sende iltihaplanma olabilir bende havalar sıcak diye dikkat etmedim ondan oldu ama şimdi atletsiz çorapsız durmuyorum
sende ne var ne yok canım gözükmüyorsun fazla buralarda inşaallah iyisindir
tamam o zaman :)
ben de uykuyu çok sever oldum ya değildim böyle bi uzanayım yoruldum diye yatıyorum bi bakmışım ki uyuyup kalmışım hep aynı şey....
hatta bu gece çok bile dayandım bu saate kadar...
kızlar rekor kırdım... geç kalkacağım yarın sabah da ondan sanırım...
HAMDOLSUN İYİYİM ya benim ramazan ayı çok dolu dolu geçiyor gece sabaha kadar uyumuyorum e islami programlardı hatim yapıyorum Rabbim bu aciz kulunun hatmini kabul ederse sabahda 12 1 anca kalk e yemek yap tekrar kitaptı kurandı akşamları iftarlardı ayy sultanahmete gittim ama doyamadım gene gidicem çok ama çokk seviyorum ramazanı yaa böyle içim sanki çocuk gibi kıpır kıpırr.kuzum evlatcınada kendinede dikkat et evet gece hep açık yatmaktan benimkide çok dikkat etmiyoruz ama tuvaletten sonra arkadan öne peçeteyle silmek bile çok zararlıymış arkadaki bakterileri öne taşıyormuşuz en çok bakteriyide zaten öyle kapıyormuşuz.
bicim sonuçta yumurtladığını gördün ama değilmi bu bile çokkkkkkkkkkkkkk güzel bişey gene olur inşallah hemde öyle bir olsunkiii hepicimiz aynı ayda kalalım ve bu pko alanının adınıdda PKOLU ANNELER BEBEKLERİNİ BÜYÜTÜYOR YAPALIMMM SİZİ SEVİYOREEEEEE
topiği açar açmaz şaşırdım zaten seni görünce:)
dedim bu saatte kalmazdı bicim arada kaçamak olur
HAMDOLSUN İYİYİM ya benim ramazan ayı çok dolu dolu geçiyor gece sabaha kadar uyumuyorum e islami programlardı hatim yapıyorum Rabbim bu aciz kulunun hatmini kabul ederse sabahda 12 1 anca kalk e yemek yap tekrar kitaptı kurandı akşamları iftarlardı ayy sultanahmete gittim ama doyamadım gene gidicem çok ama çokk seviyorum ramazanı yaa böyle içim sanki çocuk gibi kıpır kıpırr.kuzum evlatcınada kendinede dikkat et evet gece hep açık yatmaktan benimkide çok dikkat etmiyoruz ama tuvaletten sonra arkadan öne peçeteyle silmek bile çok zararlıymış arkadaki bakterileri öne taşıyormuşuz en çok bakteriyide zaten öyle kapıyormuşuz.
bicim sonuçta yumurtladığını gördün ama değilmi bu bile çokkkkkkkkkkkkkk güzel bişey gene olur inşallah hemde öyle bir olsunkiii hepicimiz aynı ayda kalalım ve bu pko alanının adınıdda PKOLU ANNELER BEBEKLERİNİ BÜYÜTÜYOR YAPALIMMM SİZİ SEVİYOREEEEEE
birde kendimden bir örnek vereyim ne kadar kafana takarsan o kadar strese girersin ben bir ay o kadar strese girdim ki o ay kistim oluştu seninde olucak diye birşey demiyorum ama sende haklısın tedavide ister istemez kafana takıyorsun ama benden bir tavsiye kafanı rahatlat canım biraz sürekli düşünme derim
demi ya canım hepimiz hamile kalalım da topik değiştirelim valla iyi fikir pko lu anneler topiği :))
canım sen bu anlattıklarını yapıyorsun da hangi ara dinleniyorsun yorulmuyor musun ya enerjine hayran kaldım maşallahsöylediklerine de katılıyorum iltihap kapmamak için buna dikkat etmemiz şart bana da doktor demişti...
:))
bu gece de böyle olsun bence de oturayım biraz uykum gelse de direniyorum :))
bu aylarda farklı içilen ilaç var mı canım folik asit ne kadar süre içiliyormuş?
gönül ister hepimiz aynı zamanlarda hamile kalalım ama olmadı öyle sanırım sırayla olacak....geç olsun güç olmasın.... aklımda 2 kişi var ama bekleyen daha fazla kişi var bu sebeple söylemem kimler olduğunu...inşallah hepimizin zamanı geldiğinde bebeklerimiz olacak tabi....
dualarında bizleride unutma canım bende gitmek istiyorum eyüp sultana falan bende ramazan ayını severim böyle biraz daha insnlar birbirilerine bağlı oluyor gibi geliyor bana ayrı bir huzur kaplıyor içimi
tamam canım dikkat ederiz sende kendine dikkat et
tuvalet konusunda dediğinede çok dikkat ederim öyle silmem asla kadın olmak ne zor isyan etmiyorum asla ama kadın olduktan sonra daha dikkat etmemiz gerekiyor
canm iyide rahatlataym kafamı demekle olmuyo nasıl yapcaz bunu bize bi akıl ver sen.sen böyle takmadığın beklemediğin bi anda hamile kaldn yanlş hatrlamıyosam.ozaman benm hiç şansm yok çünkü her ay aynı stresi tekrarlayp duruyoruz.nasıl yapmayalmki dr. ilişki günleri veriyo başlı başına stres o zaten.
Allah kuvvet veriyor evlenmeden önce böle değildim ama evlenince ramazanlara çokk düşkün oldum herhal gurbetteyim ondanevet herkez gerçekten gebik kalsın burayı değiştirelim herkezede umut olsun inşallah.bicim aklındakileri de bakim kız birbirimizi ne kıskanıcaz valla ben varya şuraya evlatt diye yazan herkezin bebesi olsun o kadar gönülden istiyorum de bakam çok merak ettim yaaaaa bana mesela öle geliyoki sen ocak ayına kadar gebiksinn biricik ablamdan çok umutluyum halada öle ama üstüne çokk düşerse bence oda ocağa kalmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?