ya sen nerde oturuyodun kuzum ya ben varya inanın kafayı iyice yedim.ediyorum inanın herkeze ediyorum helede son bir haftadır afrika aklımdan hiç çıkmıyor yemeğe bakıyorum onlar mutfğa giriyorum onlar.hatta herkezler doğursun buluşalım yaa ama 2 sene olsun ama 5 sene
zaten tedavi esnasında bende çok stresliydim hatta adet oldum diye ağlardım geçmişte bunları yazmıştım
ben sadece tavsiyede bulundum tabi zor bende tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kaldım zaten kafamı rahatlatınca şaşırmıştım açıkçasıhamile kalınca
tedavi esnasında bunu bendebaşaramadım zaten
canım akıldan tamamen çıkarma diye bişey yaptklarını sanmıyorum zaten bu imkansız yani çünkü insan fıtratı olarak olmayan bişeye karşı olsun diye bi egomuz var helede bu maddiyatla değil öleherkezlerde olan bişeyse ama benim onların dediklerinden anladıklarım tamamen teslimiyet tabiki akıllarına gelmiştir yellow değilmi?zannetmiyorum öle acaba bu olurmu demeyi kestiklerini ama artık bi süre sonra yorulduğunu ve teslim olman gerektiğini anlıyorsun bende mesela hepp dua ediyorum ilk duam günahlarımın affı ve Rabbimin dini üzerinde sabit kalma sonrasında evlat.unutmak sahip olana kadar veya %100 takmamak inanın kimseye inanmam ben düşünmedim hiç diyene çünkü bu insana aykırı.o yüzden seninde yorulacağın sana teslimimmmm dediğindee gelecek ÇÜNKÜ ZATEN RABBİMİN İSTEDİĞİ BUcanm iyide rahatlataym kafamı demekle olmuyo nasıl yapcaz bunu bize bi akıl ver sen.sen böyle takmadığın beklemediğin bi anda hamile kaldn yanlş hatrlamıyosam.ozaman benm hiç şansm yok çünkü her ay aynı stresi tekrarlayp duruyoruz.nasıl yapmayalmki dr. ilişki günleri veriyo başlı başına stres o zaten.
arada bir tedaviyi bıraksak mı napsak:) ben 2aydr tedaviyi bırakmış gibiydm yani haplara ara verdm ama hala aklımdaydı ve yine olmadı kısmet canm ya...zaten ben diyorum pko bende 2.sırada öncelikle stresten olmuyo benm.
bngl33 canım sen neden sıktın kendini bu kadar ki... yapma böyle....
herşeyde hayır vardır....bak ilacını da içiyorsun adetin geldikten sonra daha farklı olacak her şey....doktor da kontrol altında tutacaktır...sen düşünme
bende kötü oluyorum afrikadaki çoçukları görünce allahım yardımcıları olsun
canım ben darıcada oturuyorum kocaeliye bağlı burası sen istanbuldaydın sanırım ama istanbula gelip gidiyorum annem var küçükyalıda ona gidiyorum ondan gelip gidebilirim
buluşalım kızz valla ne güzel olur ayy bebeklerlede süper olur
canım akıldan tamamen çıkarma diye bişey yaptklarını sanmıyorum zaten bu imkansız yani çünkü insan fıtratı olarak olmayan bişeye karşı olsun diye bi egomuz var helede bu maddiyatla değil öleherkezlerde olan bişeyse ama benim onların dediklerinden anladıklarım tamamen teslimiyet tabiki akıllarına gelmiştir yellow değilmi?zannetmiyorum öle acaba bu olurmu demeyi kestiklerini ama artık bi süre sonra yorulduğunu ve teslim olman gerektiğini anlıyorsun bende mesela hepp dua ediyorum ilk duam günahlarımın affı ve Rabbimin dini üzerinde sabit kalma sonrasında evlat.unutmak sahip olana kadar veya %100 takmamak inanın kimseye inanmam ben düşünmedim hiç diyene çünkü bu insana aykırı.o yüzden seninde yorulacağın sana teslimimmmm dediğindee gelecek ÇÜNKÜ ZATEN RABBİMİN İSTEDİĞİ BU
ben çok bile dayandım artık yatıyorum...
iyi geceler kızlar....
bende tedavide çok stresli bunalımdayken ne kadar üzülsemde ne kadar ağlasamda rabbim neyi kabul gördüyse o olacak ben ne kadar bunalsamda olacağı varsa olucak derdim ve hep böyle düşününce rahatlardım
canım özel olmazsa çevrenden sana karşı birşeyler mi söylüyorlar çoçuk konusunda ondanda bunalabilirsin
canım ya sağol güzel düşüncelerin için senin de kasım gibi olabilir bak... nedense öyle geçti içimden....
bekleyenler tuncss biricik busmai ve sen varsın canım.... ama hanginizin önce olur ben yorum yapamam ama dediğin gibi içime doğan biricik ve busmai den çok umutluyum....umarım ilişki günleri tutmuştur.... kendimden de çok umutluydum ama olmadı tahmin sadece Allah bilir ne olacağını.... bu sebeple çok üzerinde durmuyorum.... sen de mesela çok umutlu değilsin bu ayından galiba ama süprizler de çok yaşandı neden olmasın umut etmek herşeydir bence dualarının karşılığı gelecek....
OLMAZMI ya ben bunu hep sölüyorum harika olur herkez gelecek uzaktakilerde ayarlıcaz bi otel allahh bi gün şakşukaaa vız vız bebekler çünkü ben bizim çok iyi anlaşacağımızı düşünüyorum aynı sorunu yaşadık ve bu az buzda bi sorun değil. he bu arada cvp veremedim ama iltifatın için özelde yazdığında teşekkür ederim cnm
ya ben polikistik over olup olmadıgımı nasıl anlıycamdoktorlar hiç bişi çıkmadı diyor buraya yazıyorum tahlil sonuçlarımı ostrojen hormonun yüksek pko sun bence sen deniliyor, adetlerim düzensiz ve bu yüzden 5aydır korunmasız olmamıza ragmen bişi yok :26:
çok mu pinpirik yapıyorum acaba anlamadım ya
ya ben polikistik over olup olmadıgımı nasıl anlıycamdoktorlar hiç bişi çıkmadı diyor buraya yazıyorum tahlil sonuçlarımı ostrojen hormonun yüksek pko sun bence sen deniliyor, adetlerim düzensiz ve bu yüzden 5aydır korunmasız olmamıza ragmen bişi yok :26:
çok mu pinpirik yapıyorum acaba anlamadım ya
rica ederim canım
ayy şimdiden heyecanandım yaa süper olur burda anlaşıyoruz tabi o zamanda anlaşırız bence
ne sorunu yaşadın canım anlamadım orayı
reyyancım canım sen nerde oturuyorsun yakın mısın bana?
kız ALLAH seni tabi sen atlattın bebe sorununu inşallahta sağlıkla kucağına alacaksın bizde o günleri göreceğiz ortak sorun yani gebe kalamama pko demek istedim canımcım ben bayılırım öle bayan ortamlarına zaten çok muzipimdir ve çok çılgınımdır eğlenmek ve eğlendirmek için yapmıcağım şey yoktur yani geçenlerde kocaaaa kaynanamı sen birdir gondola kadın az daha ölüyodu hahaaaaaa süperdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?