Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben çağlayan yani kağıthanedeyim ama yerimi seviyorum yürüyerek şişli mecidiyeköy osmanbey taksim gidiliyor:)

sen bana çok uzaksın canım bende burdan taşınmak istiyorum ben pek sevmiyorum burayı daha merkezi bir yerde oturmak istiyorum ama şimdilik böyle

canm zaten ona inancım var çok şükür.çünkü bizim çoğu zaman hayr bildklerimizde şer ,şer bildiklerimizde hayır olabiliyo.bizim için en doğru zamanı rabbim bilir.O nezaman ol derse ozaman olur.bizim elimizden bişey gelmez.hep dualarmda onu diyorum zaten.ama insanız işte olmayana karşı bi hırsımız var heralde olsun diye.herzaman elimizde olmuyo olumlu düşünmek.inancımız bizi rahatlatıyor çok şükür yoksa bütün dertlerimizin altından nasıl kalkardk tek başımıza.Allahm sen bilirsin diyoruz rahatlıyoruz.

sen bana çok uzaksın canım bende burdan taşınmak istiyorum ben pek sevmiyorum burayı daha merkezi bir yerde oturmak istiyorum ama şimdilik böyle

benim olduğum yer herhalde istanbulun avrupa yakasının tam göbeği ya burda herşey o kadar kolayki ulaşım heryere kolaylıkla araba bulunuyor hastaneler hele benim gibi bi manyak alışverişçi için çok yakın heryer.bende anadolu yakasını hiççççççç sevmiyorum bana çok donuk geliyor burası daa güze.he ya bindirdim kız zorlaa kadın bembeyaz kesildi anneee diyom cırlasanaa dondu kaldı boşalt içindekileri kime bağarmak istiyosan bağar diyom ayy ölecek sandımm ilk benim eşime hamileyken binmiş bilmiyomuş hamilelini bana diyoki sendede varsa ya bende diyom varsa sana olmamış banada olmaz belkim

anadolu yakasınında güzel yerleri var ama bende avrupa yakasını daha gelişmiş olarak görüyorum ben pek bilmiyorum avrupa yakasını ama geçenlerde eşim beni taksime götürdü istiklal caddesini merak ediyordum ben beğendim hoşuma gitti burda ben çok sıkılıyorum eşim tek biryere yollamaz ancak annemin tarafa gidersem gezerim ordada küçük bir yer sıkılıyorum yanisen ne güzel geziyorsun
canım sen nereliydin

benim kaynana pek korkacağını sanmıyorum pek bir cesaretlidir kendileri ama o anki görüntüsünüde merak ederdim açıkçası:))))
hamileyken bilmeden binmiş aten yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun dünyaya gelir

evet olayın formulu bu işte yaradan mevkimizi yükseltmek istiyor yani bizi aslında imtahan ediyor ama ebedi hayatımızın rahatlığı için şükredelimmm gerçekten müslümanız ve neyin kimden geldiğini biliyoruz en ve Rabbim tümm dualarımız duyuyor.şu gecelerinin hürmetine İNŞALLAH!!!!seniçok iyi anlıyorum bazen lavobada bile aklıma evlat düşüyor ya rabbim diyorum 4 5 yıl sınırlı olsa bilsemki sonra olacak tamam ama bilemeyizki değilmi bizi asıl yoran düşünce ya hiç olmazsa değilmi???ama imkansız varmı kurban olduğum Allah için o dememişmi mümin korku ve ümit arasındakidir diye korkup korkup tekrar sığınmıyormuyuz vereceksinn ümid ediyorum rabbim diye istediği bu bu süreç uzarsa daha çok arzuluyor mevlam yükselmemizi uzarsa dahada çok bu böyle her imtahan için böyle imtahan ahiret için mevki yükseltme ama sabredersek kii EL HALİKK EL BARİ EL MUSAVVİRR YARATAN CAN VEREN ŞEKİL VE SURET VEREN RABBİM BİZEDE TATTIRACAK İNŞALLAH

ben aslen trabzon çaykaralıyım ama düzce doğumluyum ve orda büyüdüm eşimle 7 yıl beraberlikten sonra evlendim bura geldim eşimnin ailesini felan hiç tanımadık çünküçokkk tesadüfle tanıştıkk.evet geziyorum benim eşim varyaa anlatamam o kadar kıskançtıki beni bekarken bi yere çıkarttırmazdım ailem gezerdi ben evde kalırdım çok sıkıntılı yıllar geçirdim ama ne olduysa evlenince ben burda sıkılmıyım diye nereye istesem götürüyor ve gönderiyor bende az zilli değilim çok meraklıyım heryere gidecembayada çözdüm buraları yanı annemler gelince gezdirecek kadar çözdüm.inşallah sende gönlündeneresi varsa oraya taşınırsın annem hep bana derdiki sen pariste doğacakmşsın aslında ben köy kasaba sevmem ben ışıklarrr yüksek binalarr alışverişmerkezleri bayılırımm.evet taksime geçen pazar gittik bizde karadeniz sofrasına yemeğe seviyorum orayıda bi gün yalnız gidip altını üstüne getircem.kaynanana gelince varya o benle bi gün geçirse aklını kaybeder

1 sene olmazsa drlar tedaviye başlıyor diye biliyorum birde bazı drlar pek önemsemiyor gerçekten güvendiğin bir dra görünsen birşeyin olup olmadığını anlayabilir

izmir e yeni taşındım ve 3 ayrı hastaneye gittim artı ist.da test yaptırdım. testler de sorun edecek bir şey görünmüyor dediler eğer çok uzun süreli adet kesilmelerin olursa tekrar gel kontrol edelim deyip yolluyorlar,ultrasona da girdim temiz çıktı
anlamadım ben artık ne yapacagımı hiç bi ilaç falan veren de olmadı şimdiye kadar (folboil den başka o da zaten folikasit) off burda yazılanları okuyunca daha da moralim bozuluyor

şu anda adetlerin ne kadar düzensiz düzensi olan br adet kanamasına neden bişey yapmazlar çünkü her ay lehine onlar zarar adet olamama.o zaman bi çok dr aynı kanıdaysa biraz bekleyeceksin canım 2 3 ay sonrasında tekrar gidersin

valla bayıldım sana ne yalan söyliyim bende bekarken deli doluydum ama evlenince bira duruldum buradaki insanlar nedeniyle eski neeşem kalmadı diyebilirm şimdi çok şükür iyiyiz daha çok bebek konusunda çok yıprandım burda ve benle ilgili olmayan aile meseleleri biraz duruldum ama yine senin gibi biri olsa yanımda valla aynı hale dönerdim kaşındakine güzel enerji veriyorsun benim eşim imaknı yok göndermez çıkarken fazla değildi açıktım ben o zmaan yok şöyle giyin falan öyle karışırdı onuda fazla abartamazdı ters tepki verrim diye

benim eşimde trabzon tonyalı bende sinoopluyum ama doğma büyüme istanbul bizde bir gelin oda trabzonlu ama yanlış hatırlamıyorsam düzceden geldiler varmı anadolu yakasında akraban falan

inşallah taşınırız canım her zaman aileyle dipdibe olmuyor benim açımdan değil ama son zamanlarda eşim ailesiyle problemler yaşıyor ve bu beni çok etkiliyor ondan yani

örnegin haziranın 6sında oldum sonra temmuzun 11 de şu an agustostayız daha olmadım
en son yaptırdgım test sonucunda
TSH 1.61
LH 1.88
Testesteron,serbest 1.00
E2 116.5
FSH 1.72
Prolaktin 34.91

cıktı burdakilere sorduğumda pko denildi, 5 aydır hiç bişi olmayınca.. endişeleniyorum

Allah aşkına güzelim hormonlarında hiç bişi yok pko olduğuna dair.olsa bile o kadar düşükkkkii anlatamam yan dr haklıymış bilemezsin canım bi zamanı vardır eşine bakılmalı daha olmadı tüplerine bakılmalı korkmaeğer pkosan gebe kalan çokkkkkkk pkolu var eğer değilsende hormonlarında alalade bişi yok benim anladığım kadarı ile

ben bekarken daha feciydim ama dedğin gibi evlendim benimde bütünn o şakalarım espiriklerim foss yarılandı sınıfım bensiz eğlenemezdi her toplumda olmazsam olmadım ama şimdi nerdeeee bitane arkidaş yok burda kendi kendimize geziyoruz işte.eşin ailesiyle bir oturmanın ne kadar insanın yıprattığı burdan belli ya aht ettim evladlarım olsun nereye hangi şehire isterlerse egitsinlerr aslaaaaaa aslaa karışmıycamm.eşin içinde dua et ben çok dua ettim ondan bu kadar rahatladı herhal bide çok feci dillerim yani ya acıklandırırım kendimi yada çok nazlarım bugün telimde onu nasıl kaydettimi gördüde sen diyo delisin habire değiştiriyom nazlıyom hoşuna gitsinde dedimi yapsın daa.AMA SADECE O DEĞİL SEVİDĞİM insana sevgimi çok aşırı gösteririm yani buda kötü aslında sevmedimede sevmediğimi.keşke şöyle burakilerle aynı sitede otursak ne mütiş olurdu.

artık yavaştan kalkayım kuran okumaya eğer adet olursam bitiremem kalır öle.öpüyorum seni canım kendine bebeğine dikkat et ya onun son aylarına inanamıycaksın ben eltimin oğlunu her akşam dinliyorum konuşuyorum saırlıyorum ona kaynanamda bana şaşırıyo helal olsun sana diyor eltisinin çocuğuna bu kadar hevesli valla görmedim kimseyi ya olurmu ya nası heves edilmesin can o ya cannnnn hele doğsunn isim annesi ona nasıl bakacakk bana karşılık veriyor yollow sesimi duyunca oynuyır hemen ayaklarıyla nası kasıyor Aallah sağlıkla son aylarında sanada gösterecek bu duyguları inşallah

kaynanamlarla aynı evde değilim canım aynı binadayız ayrı dairelerde evet eşime dua ederim ıslah olsun diye
benimde burda hiç arkadaşım yoktur ondanda çok sıkılıyorum hepsi annemlerin orda kaldı bende öyle çoçuklarıma kısıtlama koymuyacağım imkanlarım çerçevesinde bende çok nazlıyımdır bana bekarken şimdide bazen nazlım der bende konuşurum ama beni eşim biraz dik kafalıdır yani onun dediği dediktir tabi ortak olduğumuz konularda oluyor
ama bende ok konuşurum ona yani ben de sevdiğimi gösteririm ama bir hareketindende kendimi geri çekebilirm ama seviyorum eşimi severek evlendik bizde rabbim bozmasın mutluluğumuzu

tamam canım sende kendine dikkat et çok öptüm
bende eltimin bebekleri var iki tane ard arda oldu aralarında 1 sene var görsen beni görünce nasıl sevniyorlar daha yaşına girmemiş olan çoçuğu ben gelince hemen sürüne sürüne yanıma gelir kucağına al diye gerçekten kendi çoçuklarımdan ayırmam evde ne var ne yok bisküvi çikolata hep alırım veririm
hadi iyi geceler tatlım

aminn zaten en zor imtahan çocuksuzluktanda ziyada kötü eşmiş Rabbim bize o nimeti verdi hamdolsun.benim eşimde öle çok diktir bazen bende kıramam inadını napalım öle böle geçiyor işte aynen benimde bir taneck kimsem yok burda o yüzden evlat sahibi olmaya bu kadar düşüyoruz herhalde.eltim var bi oda bana Allah için kardeşim der o olmasa zaten ben burayı hiçç çekemezdim şimdi ahmet efemde gelecek bu kış kolay geçer artık.seninde yavrukuşun gelince daha itliye bitliye bakmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…