tamam canım sende kendine dikkat et çok öptüm
bende eltimin bebekleri var iki tane ard arda oldu aralarında 1 sene var görsen beni görünce nasıl sevniyorlar daha yaşına girmemiş olan çoçuğu ben gelince hemen sürüne sürüne yanıma gelir kucağına al diye gerçekten kendi çoçuklarımdan ayırmam evde ne var ne yok bisküvi çikolata hep alırım veririm
hadi iyi geceler tatlım
merhamet et ki merhamet edilesinhamdolsun ne güzel maşallah sana iyki o bazı hasetçi kadınlar oluyor öyle değiliz hemde ben bana hiç birşey yapmamaları eltimin her istediğini yapmalarına karşın böleyim çocun ne günahı var kaynanam sen bu çocu kendine benzetecen hacı hoca olacak bize mum tutturur diyo olsun ahlaklı imanlı olandan zarar gelmez.gerçekten öle kötü zamandayızki evlatlarımızı çokkk iyi yetiştirmeliyiz Rabbim hayırlayetiştirmek nasip etsin cümle ümmetin ben gider canım adamcım kalkana kadar okuyayım azcık ne varsa onda var iyi geceler
Maşallah kızlar Allah muhabbettinizi arttırsın.Gece gece baya kaynatmışınız.
İnşaallah ağustos ayında topicimizde bebiş haberleri duyarız
Rabbim hepinizinde gönlüne göre versin.
evet bu ay ramazan diye çok üstünde durmadım dr bile gitmedim eylülde gidicem ben hatta bu hasta regl olacamı bile sanmıyorum bakıcaz salladım yani bu ay ve bu ayda yumurtlama günlerimde illa o gün diye değil ama hemen hemen hep ilişki oldu kasmadım kendimi bu ay.ay kız kasımda kalırsam gelecek ramazanda doğar oruçç tutamam olmazhaha ŞAKA Bİ YANA HANGİ AY SAĞLIKLA GELECEKSE GELSİNLER.ÇOKTA BEKLETMESİNLER RABBİM DUASI ORUCU İBADETLERİ KABUL OLAN SALİH KULLARININ HÜRMETİNE BİZ EVLAT İSTEYEN KULLARININ DUALARINIDA KABUL BUYURSUN.
Maşallah kızlar Allah muhabbettinizi arttırsın.Gece gece baya kaynatmışınız.
İnşaallah ağustos ayında topicimizde bebiş haberleri duyarız
Rabbim hepinizinde gönlüne göre versin.
arkadaslar cok karasızım lütfen yardım
3-4 yıl önce tüylenme, düzensızlık vardı. ultrason ve kan tahlıllerı bunu tam olarak destekledı ve pcos oldugum ortaya cıktı..bır cok dogum kontrol ılacı kullandım nedenını bılmeden...sımdı 14 aylık evlıyım ve 10 aydır fılan bebk ıstıyoruz korunmuyoruz . doktorum 4 ay önce klomen basladı 1 er tane sonra ultrason yumurta 8 cm olmus olmadı dedı dıger ay 2 ser ıctım 5 gün adetin 10. günü trasnvajınal usg de 8 cm cıktı dedıkı 3 gün sonra baktır yenıden hafta sonu gırmıstı ve bu 3 gün 5 oldu benım yumurtam 13 cm olmustu . 3 gün sora pregnl yaptır dedı ben merak ettıgım ıcın usg yaptırdım 18 cm oldu ve o gun ıgne yaptırdım ama sonuc yıne hüsran...ve 2 aydır beklemeyım. son adetım düzenlı geldı bu arada seker ılacıda kullanıyorum.ama kahverengıydı hatta tamamı o sekılde ve cok az geldı.doktorum 2 ay daha bekleyelım dedı artık sınırlerım bozuldu sızce beklememe gerek var mı yok sa doktorumu mu degıstırmelıyım?
canım sen dikkat etmeye devam et bence de kendi sağlığın ve bebeğinin sağlığı için...bence de canım kız erkek farketmez tabi ya Allah ım bizlere sağlıklı çocuklar nasip etsin önemli olan bu... canım öpüyorum seni
ne demek canım rica ederim hormon tahlilleri yaptırırsan adetin 3. günü bakılıyor Lh FsH prolaktın E2 ve TsH sonuçlarını bize de yazabilirsin... belki doktorun gerekli görmez inşallah gerek kalmadan sorun çözülür....
Allah aşkına güzelim hormonlarında hiç bişi yok pko olduğuna dair.olsa bile o kadar düşükkkkii anlatamam yan dr haklıymış bilemezsin canım bi zamanı vardır eşine bakılmalı daha olmadı tüplerine bakılmalı korkmaeğer pkosan gebe kalan çokkkkkkk pkolu var eğer değilsende hormonlarında alalade bişi yok benim anladığım kadarı ile
hımmm cnm valla cok saoll ben gereksız yere cagırıor sırf özel hastane işte deyıp gecmıstım kafamda ama suan senın söledıklerıne göre cok önemlı bu adet gecıkmesı...sanırsam doktorum o yuzden regl bıttıkten sonra gel dedı...tahlıl felan yapıcak sanırım...cok tşkkk sana ne kadar tşk etsem az...
bıde hamış kalmak ıstıyorum ben fakat olmuyor dıe uzuluyordum sanırım bu adet gecıkmesıylede ılgılı bı sorun...
Ben de anne olmak istiyorum
örnegin haziranın 6sında oldum sonra temmuzun 11 de şu an agustostayız daha olmadım
en son yaptırdgım test sonucunda
TSH 1.61
LH 1.88
Testesteron,serbest 1.00
E2 116.5
FSH 1.72
Prolaktin 34.91
cıktı burdakilere sorduğumda pko denildi, 5 aydır hiç bişi olmayınca.. endişeleniyorum
Ben de anne olmak istiyorum
kızlar gece ilişkiden sonra kasıklarımda kramp gibi böyle batma gibi bi ağrım oldu.hatta banyo yaparkende halsizdim.daha önce hiç böyle olmamıştı.sahura kadar devam etti otururken felan sanki bişey batıyo gibiydi.şimdide çok hafif ağrı var kasığımda.göğüslerimde acıyor.adet belirtisi desem hiç adet belirtim olmaz benm pat diye geliverir oluncada bel ve bacaklarda ağrım olur.hiç batma şeklinde ağrım olmaz.bide şuanda duphaston diye bi adet söktürücü kullanıyorum daha 4.günündeym 10gün içicem bitmeden adet olurmuyum?sizce neden olmuş olabilir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?