Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhamet et ki merhamet edilesinhamdolsun ne güzel maşallah sana iyki o bazı hasetçi kadınlar oluyor öyle değiliz hemde ben bana hiç birşey yapmamaları eltimin her istediğini yapmalarına karşın böleyim çocun ne günahı var kaynanam sen bu çocu kendine benzetecen hacı hoca olacak bize mum tutturur diyo olsun ahlaklı imanlı olandan zarar gelmez.gerçekten öle kötü zamandayızki evlatlarımızı çokkk iyi yetiştirmeliyiz Rabbim hayırlayetiştirmek nasip etsin cümle ümmetin ben gider canım adamcım kalkana kadar okuyayım azcık ne varsa onda var iyi geceler

çok doğru yazmışsın merhamet etki merhamet edilesin
ben hiç haset düşünmem
hacı hoca olmaktan zarar çıkmaz başka birşey olmasın allah korusun rabbim evlatlarımızı kötü yola göndermein dooğru yolundan ayırmasın
tamam canımmsanada iyi geceler

Maşallah kızlar Allah muhabbettinizi arttırsın.Gece gece baya kaynatmışınız.

İnşaallah ağustos ayında topicimizde bebiş haberleri duyarız

Rabbim hepinizinde gönlüne göre versin.

canım zamanını Allah bilir bebeklerimizin ne zaman geleceği ile ilgili diyorum... her zaman hazırlıklı olmalıyız yani... gelecekmiş gibi düşünmeliyiz... :))

Maşallah kızlar Allah muhabbettinizi arttırsın.Gece gece baya kaynatmışınız.

İnşaallah ağustos ayında topicimizde bebiş haberleri duyarız

Rabbim hepinizinde gönlüne göre versin.

amin :))

arkadaslar cok karasızım lütfen yardım

3-4 yıl önce tüylenme, düzensızlık vardı. ultrason ve kan tahlıllerı bunu tam olarak destekledı ve pcos oldugum ortaya cıktı..bır cok dogum kontrol ılacı kullandım nedenını bılmeden...sımdı 14 aylık evlıyım ve 10 aydır fılan bebk ıstıyoruz korunmuyoruz . doktorum 4 ay önce klomen basladı 1 er tane sonra ultrason yumurta 8 cm olmus olmadı dedı dıger ay 2 ser ıctım 5 gün adetin 10. günü trasnvajınal usg de 8 cm cıktı dedıkı 3 gün sonra baktır yenıden hafta sonu gırmıstı ve bu 3 gün 5 oldu benım yumurtam 13 cm olmustu . 3 gün sora pregnl yaptır dedı ben merak ettıgım ıcın usg yaptırdım 18 cm oldu ve o gun ıgne yaptırdım ama sonuc yıne hüsran...ve 2 aydır beklemeyım. son adetım düzenlı geldı bu arada seker ılacıda kullanıyorum.ama kahverengıydı hatta tamamı o sekılde ve cok az geldı.doktorum 2 ay daha bekleyelım dedı artık sınırlerım bozuldu sızce beklememe gerek var mı yok sa doktorumu mu degıstırmelıyım?

glifor şeker hapını ne zamandır kullanıyorsun? o da olumlu etki edecektir... en son 18mm olmuş yumurtan bu güzel gelişme bence 1 ay bekleyip sonra yeniden tedavine devam edebilirsin...tedavilere ara verip gebe kalan arkadaşlarımız oldu... durumunu en iyi doktor değerlendirecektir diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

hımmm cnm valla cok saoll ben gereksız yere cagırıor sırf özel hastane işte deyıp gecmıstım kafamda ama suan senın söledıklerıne göre cok önemlı bu adet gecıkmesı...sanırsam doktorum o yuzden regl bıttıkten sonra gel dedı...tahlıl felan yapıcak sanırım...cok tşkkk sana ne kadar tşk etsem az...
bıde hamış kalmak ıstıyorum ben fakat olmuyor dıe uzuluyordum sanırım bu adet gecıkmesıylede ılgılı bı sorun...

ayy yuppyy bunu duymak çok güzel

hamile kalamamak yumurtlama bozukluğu ya da az yumurtlama sonucu olabilir adet gelmemesi düzensizliği de yumurtlayamama sorunlarından kaynaklanıyor genelde... istersen canım adetinin 12-13 gününden itibaren yumurtalıklarına baktır kaç mm yumurta oluşmuş öğren yumurta 22mm23mm civarı olduğunda sende bir sorun yoksa kendiliğinden çatlar ve çatladığı sırada da ilişki olmuşsa önceden döllenir...
kontrollerini ihmal etme canım... eninde sonunda olacak merak etme ...

internetim çok bozuk bağlantım sürekli koptuğundan doğru düzgün nete gelemiyorum kızlar (
iyi geceler hepinize

kızlar gece ilişkiden sonra kasıklarımda kramp gibi böyle batma gibi bi ağrım oldu.hatta banyo yaparkende halsizdim.daha önce hiç böyle olmamıştı.sahura kadar devam etti otururken felan sanki bişey batıyo gibiydi.şimdide çok hafif ağrı var kasığımda.göğüslerimde acıyor.adet belirtisi desem hiç adet belirtim olmaz benm pat diye geliverir oluncada bel ve bacaklarda ağrım olur.hiç batma şeklinde ağrım olmaz.bide şuanda duphaston diye bi adet söktürücü kullanıyorum daha 4.günündeym 10gün içicem bitmeden adet olurmuyum?sizce neden olmuş olabilir???

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar nasılsınız bakalım geçmişe şöyle bi baktımda ne güzel kaynatmıssınız maşallah :)

Son düzenleme:
Ben de anne olmak istiyorum

bende anne olmak istiyorum allahın izniyle hepimiz anne olcaz.rabbım sabır versin hepimize umudunu kaybetme benimde ara sıkıntılarım oluyorr oturup kendı kendıme aglıyorum ama yinede halıme şükrediyorum beterin beteri vardır dıyee üstelik benim eşimdede sorun varr ve hiç bişey ne içiyor ne yiyorr ne kür verebılıyorum yanı nede hap falan aralıgı beklıyoruz işte boş boş ikna edebilirsem ilaçlara başlatacam ramazandan sonra.çok kızıyorum çok sinir oluyorum ama yapacak bişey yok hep dua ediyorum allahım isteyen herkese versin içinde banada diye hakkımızda hayırlısı olsun rabbım bizide çocukla sınıyor demekki

değerlerin iyi canım ama gözüme prolaktin takıldı sınır 24 diye biliyorum ben sende 34,91 çıkmıs doktora gidersen ozellıkle bu hormonunu sor bildiğim kadarıyla prolaktın hormonuda gebeliği engelliyorr diye biliyorum

Ben de anne olmak istiyorum
bende ben de canım ya sabır hepimize sıra gelecek

canım adetinin kaçıncı günü başladın duphastona 30. güne tamamlayıp da bırakabilirsin ilacı adetin gelir gelmezse gebelik vardır... ama geç başladıysan 30. günden sonra içmeye başladıysan 10 günü tamamla... umarım bebek olsun 10 gün bittikten sonra ancak 3 gün geçer sonra gelir adet...

kızlar ateş tablomu paylaşıyorum sizinle
adetin 6,günü 36,5
adetin 7.günü 36,5
adetin 8.günü 36,6
adetin 9,günü 36,4 düştü
adetin 10,günü 36,6
adetin 11,günü 36,8

ronya sagolsun beni ateş ölçülerini gösteren bi siteye kaydetti kendım oraya yazıyorum ama burda nasıl paylaşam o sayfayı bilmiyorum yardım edermısınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…