kızlar ateş tablomu paylaşıyorum sizinle
adetin 6,günü 36,5
adetin 7.günü 36,5
adetin 8.günü 36,6
adetin 9,günü 36,4 düştü
adetin 10,günü 36,6
adetin 11,günü 36,8
ronya sagolsun beni ateş ölçülerini gösteren bi siteye kaydetti kendım oraya yazıyorum ama burda nasıl paylaşam o sayfayı bilmiyorum yardım edermısınız kızlar
kız bu lisyteyi nasıl paylaşıyon bende paylaşayım :)
bicim ateşin çok artmış canım yaa.. enfeksiyon filan olmasın sakın.. benimde bu ay önce ateş çok yükselmeye başladı sonra idrar yolu enfesiyonu baş gösterdi.. aman dikkat et canım.. ronya bu konuda sana bilgi verecektir, ateş ölçüm uzmanımız oldu :))
değerlerin iyi canım ama gözüme prolaktin takıldı sınır 24 diye biliyorum ben sende 34,91 çıkmıs doktora gidersen ozellıkle bu hormonunu sor bildiğim kadarıyla prolaktın hormonuda gebeliği engelliyorr diye biliyorum
canım adetin 3-4 günlerinde bakılması doğru olur benim günden güne prolaktin değerim değişiyor belki senin de öyledir....benim prolaktinim üst sınırda çıkmıştı ama son ölçümlerimde normal çıktı dediğini de ilk defa duydum açlık kan şekerinin prolaktini etkilediğini ben bilmiyordum.... eğer doğruysa benimki de bundan sebep yükselmiş olabilir.. çünkü benim açlık kan şekerim devamlı oynuyor....evet sınır 24, açlık kan şekerim de 118 çıkmıştı prolaktini bu da çıkarmış olabilir doktor, bir daha kan testi yapacagım zaten bu ay
yalnız bir şey sormak istiyorum prolaktin seviyemi tekrar kontrol ettirebilmem için adet döneminde mi kan vermem lazım yoksa herhangi bir gün içinde kan verip bakılabilir mi ?
bugün burası neden sessiz acaba kimseler yok
sitede bakım yapıldı sanırım bugün.. bir ara ne de güzel forumda bir sürü sayfa açıp okuyorken, bi anda bakım yazısı çıkıverdi..
ee ne var ne yok kızlar..?
anaaaaaaaaaa bicim kız enfeksiyon falan geçirmediysen uyku problemi falan yaşamadıysan
muhtemelen yumurtlama olduu
bir iki gün içinde netleşir
kızlar ateş tablomu paylaşıyorum sizinle
adetin 6,günü 36,5
adetin 7.günü 36,5
adetin 8.günü 36,6
adetin 9,günü 36,4 düştü
adetin 10,günü 36,6
adetin 11,günü 36,8
ronya sagolsun beni ateş ölçülerini gösteren bi siteye kaydetti kendım oraya yazıyorum ama burda nasıl paylaşam o sayfayı bilmiyorum yardım edermısınız kızlar
ayy çok sıkıcı bir gündü bugün.. vakit geçmek bilmedi..
şu tırnak baskıları var, konad baskı.. onlardan almıştım, can sıkıntısından tüm gün bi o renk bi bu renk oje sürüp durdum.. üstüne değişik desenlerden baskılar yaptım.. ancak akşam oldu.. şimdi de tv açtım, hiçbirşey yok tvda da.. iyi bir film önerseniz de açıp izlesem :)))
valla kötü hissetmiyorum kendimi ama dün geceden beri vücudum sıcak enfeksiyon da olduğunu sanmıyorum canım ya inşallah :))
canım akıntın varmıydı yani yumurtlama akıntısı
inşallah son anda atak yapan bir yumurtan olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?