Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar ateş tablomu paylaşıyorum sizinle
adetin 6,günü 36,5
adetin 7.günü 36,5
adetin 8.günü 36,6
adetin 9,günü 36,4 düştü
adetin 10,günü 36,6
adetin 11,günü 36,8

ronya sagolsun beni ateş ölçülerini gösteren bi siteye kaydetti kendım oraya yazıyorum ama burda nasıl paylaşam o sayfayı bilmiyorum yardım edermısınız kızlar

canım prtsc tuşuna bir kere bas ve paint i aç düzen yapıştır de ve kaydet masaüstüne...
sitede resimekle kısmından o resmi ekle buraya...

tavan yaptı bu gün benim ateş bu nedirki ya...

Eki Görüntüle 241331

bicim ateşin çok artmış canım yaa.. enfeksiyon filan olmasın sakın.. benimde bu ay önce ateş çok yükselmeye başladı sonra idrar yolu enfesiyonu baş gösterdi.. aman dikkat et canım.. ronya bu konuda sana bilgi verecektir, ateş ölçüm uzmanımız oldu :))

idrar yollarında hafif bir enfeksiyonum var canım vajinal akıntı örneğinden tespit edildi ama az...
dediğin gibi ondan da olabilir...

tavan yaptı bu gün benim ateş bu nedirki ya...

Eki Görüntüle 241331

bicim ateşin çok artmış canım yaa.. enfeksiyon filan olmasın sakın.. benimde bu ay önce ateş çok yükselmeye başladı sonra idrar yolu enfesiyonu baş gösterdi.. aman dikkat et canım.. ronya bu konuda sana bilgi verecektir, ateş ölçüm uzmanımız oldu :))

evet sınır 24, açlık kan şekerim de 118 çıkmıştı prolaktini bu da çıkarmış olabilir doktor, bir daha kan testi yapacagım zaten bu ay
yalnız bir şey sormak istiyorum prolaktin seviyemi tekrar kontrol ettirebilmem için adet döneminde mi kan vermem lazım yoksa herhangi bir gün içinde kan verip bakılabilir mi ?

sitede sorun vardı bende giremedim şimdi ancak girebildim merhabalar herkese yellow sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?
birde şu avatarında imza varya onu nasıl yaptın canım inş. bende yapmak istiyorum :)

sitede bakım yapıldı sanırım bugün.. bir ara ne de güzel forumda bir sürü sayfa açıp okuyorken, bi anda bakım yazısı çıkıverdi..
ee ne var ne yok kızlar..?

canım adetin 3-4 günlerinde bakılması doğru olur benim günden güne prolaktin değerim değişiyor belki senin de öyledir....benim prolaktinim üst sınırda çıkmıştı ama son ölçümlerimde normal çıktı dediğini de ilk defa duydum açlık kan şekerinin prolaktini etkilediğini ben bilmiyordum.... eğer doğruysa benimki de bundan sebep yükselmiş olabilir.. çünkü benim açlık kan şekerim devamlı oynuyor....
bugün burası neden sessiz acaba kimseler yok

sitede bakım yapıldı sanırım bugün.. bir ara ne de güzel forumda bir sürü sayfa açıp okuyorken, bi anda bakım yazısı çıkıverdi..
ee ne var ne yok kızlar..?

evet sitede bakım çalışmaları vardı ben de denedim kaç kere yazamadım....
şimdi açılmış site...

ayy çok sıkıcı bir gündü bugün.. vakit geçmek bilmedi..
şu tırnak baskıları var, konad baskı.. onlardan almıştım, can sıkıntısından tüm gün bi o renk bi bu renk oje sürüp durdum.. üstüne değişik desenlerden baskılar yaptım.. ancak akşam oldu.. şimdi de tv açtım, hiçbirşey yok tvda da.. iyi bir film önerseniz de açıp izlesem :)))

anaaaaaaaaaa bicim kız enfeksiyon falan geçirmediysen uyku problemi falan yaşamadıysan
muhtemelen yumurtlama olduu
bir iki gün içinde netleşir

valla kötü hissetmiyorum kendimi ama dün geceden beri vücudum sıcak enfeksiyon da olduğunu sanmıyorum canım ya inşallah :))

canım normal adet olan biri olsaydın yani pko olmasaydın sana derdimki
yarın ve öbür günde ateşin yüksek seyreterse 11.gün yumurtlamışsın
ama malum bizlerde yumurtlama çok nadir bu kadar erken olur
ben ateşinizin sıkı takipçisiyim
canım bicim sana anlatmış ama birde şu şekilde yapabilirsin
sayfanın tepesinde sharing diye bir yer var oraya gel
sonra setup ı tıkla açılan sayfanın yukarında kutucuğun içinde
sonu 2e3d vb gibi biten yeri kopyala buraya yapıştır
bu arada tabloya kesinlikle akıntı durumunu işaretle

canım ben kitap okuyarak zaman geçirdim baya oyalıyor sen de öyle yap istersen

canım akıntın varmıydı yani yumurtlama akıntısı
inşallah son anda atak yapan bir yumurtan olmuştur

yumurtlama akıntısı bende pek olmuyor yani yapışkan akıntı olmuyor ama akıntım var 2 gündür sıvı gibi...

belki sonradan gelişen yumurta oldu dediğin gibi çünkü çok zaman geçti mutlaka bi ymurta da olsa gelişmeliydi yani....
inş. dediğin gibi olsun canım...haftaya salı doktor günüm bakalım neler diyecek? ve ateş nasıl gidecek?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…