Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bicimcim saol tatlm.bende sabah kalkınca hemen int.araştırdm hiç böyle bişey olmayıınca tedirgin oldm.bu sitede biride aynı belirtilerden sonra hamile olduğunu öğrenmiş.bende noluyo dedim ama canm hapa adetin 40.günü felan başladm hem dr.a da gitmiştm öncesnde ultrasonda bişey görememişti.hamilelik kesin deilde neden oldu anlamadm.neyse şimdi geçti ama çok şükür.
senn ateşin niye öyle yükseldi canm bugün aman enfeksiyona dikkat et tatlm.

bicim canım ben kitap okuma özürlüsüyüm bir kitabı aylarda elimde süründürüyorum.. sıkılıyorum kitap okurken..
bu arada doktorun belkide küçük boyutlu yumurtanı gördü, o nedenle ilaç içme dedi.. ve şimdi de o yumurta gelişti hatta çatladı belki de.. ayy hadi inşallah canım..

canım biliyorsun demi biz pko olanların ne zaman yumurtlucakkları belli olmuyor
inşallah tahmin ettiğimiz gibi yumurtlamışındır
eğer öyle değilsede herşey yumurtlama tedavisine bakar
çok şükür imkanlar var en azından rezervimiz dolu

sen haplarını tam bitir ve için rahat bir şekilde adeti bekle canım adet gelmezse hamilelik diyebiliriz inşallah :))
belirtilerde haklısın ancak adet belirtilerine de benziyor ya emin olamayız...

inşallah canım ya olabilir dediğin gibi... az kaldı zaten beklemeye de alıştım artık :))
kitap okumayı sevmiyorsan internet dizilerinden aç yabancı diziler güzel oluyor canım aklını dağıtman gerekli...

evet canım çok haklısın geç yumurtlama olabilir ya da tedavilerle mümkün çok şükür :))
bu arada 7 haftalık olmuş ufaklığın ya maşallah hep iyi gitsin sonuna kadar...
tekrar sağol canım yorumların bana pozitif enerji verdi yine...

kızlarr progestron tahlılımn sonucunu aldım sizce deger genemı düşük bı bakarmısınız gecen ayy 1.87 idi bu ay 9.81 sizce iyimi gebelık olabılırmı doktorum carsambaya kadar izinliyiş sizce nası sonuc

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlayacaktır değerini..

bicimcim bir sürü dizi izledim öyle.. yaz döneminde kendime bi şekilde uğraşlar buluyorum da kışın iyi gidiyor o diziler :)) Ankaranın kışında sokağa çıkılmıyor.. ayy bugün bi mutsuzum bi mutsuzum.. hayır ola inşallah..

bicim cevabın için teşekkür ederim
peki prolaktin denen hormon seviyesi bu kadar değişken bir şeyse (normalse bu değişkenlik) gebelik için diğerlerinden farkımız ne oluyor ki o zaman :44: hani gebeliği engelliyor ya o manada :)

Son düzenleme:
Kızlar gastritim nüksetti yine
Sabahtan akşama kadar, yemekten önce ve sonra her an midem kazınıyor ve bu da ağrı yapıyor.
Karnım açken kazınıyor, tokken kazınıyor.Sanki aylardır yemek yemiyormuşum gibi.
Ne yediğimi anlamıyorum.İki lokmadan sonra karnım tıka basa şişiyor.
Su bile içemiyorum yaa,hemen şişiyorum

Oofff yaaa ooffff.
Doktora gidersem ilaç verecek mecburen.Bebek istediğim için ilaç kullanamayacağım.

Bu ay çok önemli benim için.Gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum.İlaç kullanıp bütün bu çabaların boşa gitmesini istemiyorum.

Stres yaptım iyice ya.

selam kızlar.... benim oğluşum dünyaya gözlerini açtııııı..... darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına.... bebişi olmayanlarında göbişlerine biran önce gelsin inşallahhhhh.......

canım ben kitap okuyarak zaman geçirdim baya oyalıyor sen de öyle yap istersen

hangi kitabı okuyorsun bicimcim?
dün "Bin Muhteşem Güneş" kitabını okudum ve 492 sayfa kitabı tam bir günde bitirdim.. çok sürükleyiciydi ya, çok etkilendim

Son düzenleme:

nasıl filmleri seviyorsun canım tavsiye edelim.."96 saat" filmi güzeldi şu an aklıma gelenler, "adalet peşinde" "not:Seni seviyorum" "50 ilk öpücük" "kanlı elmas"

Son düzenleme:

teşekkürler ronyacım sen bizi takıp et canım benım :)

selam kızlar.... benim oğluşum dünyaya gözlerini açtııııı..... darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına.... bebişi olmayanlarında göbişlerine biran önce gelsin inşallahhhhh.......

hayırlı olsun arkadaşım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş.

dün doktordaydım cnm doktor regl ımın 3 uncu gunu gel demış benımde dun 5 ıncı gunumdu yınede sonucları alrız merak etme dedı kan testı sonucunda
estradıol 62.00 pg ml
s-tsh 0.72 ml
fsh 4.69 ml
lh 6.63 ml
prl 17.67 ml

bunlar ne ise böle bı kagıt cıktısı aldım doktorum sorun yok dedı yalnız normal bı kadın bı ayda hamıle kalırsa ben dokuz ay sonra kalırmısım
progestan hapı ıle folbiol verdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…