bende ben de canım ya sabır hepimize sıra gelecek
canım adetinin kaçıncı günü başladın duphastona 30. güne tamamlayıp da bırakabilirsin ilacı adetin gelir gelmezse gebelik vardır... ama geç başladıysan 30. günden sonra içmeye başladıysan 10 günü tamamla... umarım bebek olsun 10 gün bittikten sonra ancak 3 gün geçer sonra gelir adet...
yumurtlama akıntısı bende pek olmuyor yani yapışkan akıntı olmuyor ama akıntım var 2 gündür sıvı gibi...
belki sonradan gelişen yumurta oldu dediğin gibi çünkü çok zaman geçti mutlaka bi ymurta da olsa gelişmeliydi yani....
inş. dediğin gibi olsun canım...haftaya salı doktor günüm bakalım neler diyecek? ve ateş nasıl gidecek?
bicimcim saol tatlm.bende sabah kalkınca hemen int.araştırdm hiç böyle bişey olmayıınca tedirgin oldm.bu sitede biride aynı belirtilerden sonra hamile olduğunu öğrenmiş.bende noluyo dedim ama canm hapa adetin 40.günü felan başladm hem dr.a da gitmiştm öncesnde ultrasonda bişey görememişti.hamilelik kesin deilde neden oldu anlamadm.neyse şimdi geçti ama çok şükür.
senn ateşin niye öyle yükseldi canm bugün aman enfeksiyona dikkat et tatlm.
bicim canım ben kitap okuma özürlüsüyümbir kitabı aylarda elimde süründürüyorum.. sıkılıyorum kitap okurken..
bu arada doktorun belkide küçük boyutlu yumurtanı gördü, o nedenle ilaç içme dedi.. ve şimdi de o yumurta gelişti hatta çatladı belki de.. ayy hadi inşallah canım..
canım biliyorsun demi biz pko olanların ne zaman yumurtlucakkları belli olmuyor
inşallah tahmin ettiğimiz gibi yumurtlamışındır
eğer öyle değilsede herşey yumurtlama tedavisine bakar
çok şükür imkanlar var en azından rezervimiz dolu
kızlarr progestron tahlılımn sonucunu aldım sizce deger genemı düşük bı bakarmısınız gecen ayy 1.87 idi bu ay 9.81 sizce iyimi gebelık olabılırmı doktorum carsambaya kadar izinliyiş sizce nası sonuc
canım adetin 3-4 günlerinde bakılması doğru olur benim günden güne prolaktin değerim değişiyor belki senin de öyledir....benim prolaktinim üst sınırda çıkmıştı ama son ölçümlerimde normal çıktı dediğini de ilk defa duydum açlık kan şekerinin prolaktini etkilediğini ben bilmiyordum.... eğer doğruysa benimki de bundan sebep yükselmiş olabilir.. çünkü benim açlık kan şekerim devamlı oynuyor....
canım ben kitap okuyarak zaman geçirdim baya oyalıyor sen de öyle yap istersen
ayy çok sıkıcı bir gündü bugün.. vakit geçmek bilmedi..
şu tırnak baskıları var, konad baskı.. onlardan almıştım, can sıkıntısından tüm gün bi o renk bi bu renk oje sürüp durdum.. üstüne değişik desenlerden baskılar yaptım.. ancak akşam oldu.. şimdi de tv açtım, hiçbirşey yok tvda da.. iyi bir film önerseniz de açıp izlesem :)))
canım normal adet olan biri olsaydın yani pko olmasaydın sana derdimki
yarın ve öbür günde ateşin yüksek seyreterse 11.gün yumurtlamışsın
ama malum bizlerde yumurtlama çok nadir bu kadar erken olur
ben ateşinizin sıkı takipçisiyim
canım bicim sana anlatmış ama birde şu şekilde yapabilirsin
sayfanın tepesinde sharing diye bir yer var oraya gel
sonra setup ı tıkla açılan sayfanın yukarında kutucuğun içinde
sonu 2e3d vb gibi biten yeri kopyala buraya yapıştır
bu arada tabloya kesinlikle akıntı durumunu işaretle
selam kızlar.... benim oğluşum dünyaya gözlerini açtııııı..... darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına.... bebişi olmayanlarında göbişlerine biran önce gelsin inşallahhhhh.......
hamile kalamamak yumurtlama bozukluğu ya da az yumurtlama sonucu olabilir adet gelmemesi düzensizliği de yumurtlayamama sorunlarından kaynaklanıyor genelde... istersen canım adetinin 12-13 gününden itibaren yumurtalıklarına baktır kaç mm yumurta oluşmuş öğren yumurta 22mm23mm civarı olduğunda sende bir sorun yoksa kendiliğinden çatlar ve çatladığı sırada da ilişki olmuşsa önceden döllenir...
kontrollerini ihmal etme canım... eninde sonunda olacak merak etme ...
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar bugun ateşim 36,4 düştü ve bugun yumurta akı gibi hafıf bı akıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?