canım değerin çok güzel 9-10-11 değerler yumurtlama değerleri demişti doktorum sen de bir doktorundan teyid al tamam mı?kızlarr progestron tahlılımn sonucunu aldım sizce deger genemı düşük bı bakarmısınız gecen ayy 1.87 idi bu ay 9.81 sizce iyimi gebelık olabılırmı doktorum carsambaya kadar izinliyiş sizce nası sonuc
canım sen sıkmışsın kendini umarım bu günün iyi geçer :)) sıkılma ama ya belki bebeğin gelecek bekleyiş sıkıyor seni çok iyi anlıyorum canım...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlayacaktır değerini..
bicimcim bir sürü dizi izledim öyle.. yaz döneminde kendime bi şekilde uğraşlar buluyorum da kışın iyi gidiyor o diziler :)) Ankaranın kışında sokağa çıkılmıyor.. ayy bugün bi mutsuzum bi mutsuzum.. hayır ola inşallah..
prolaktin yüksek çıkarsa ilaçlarla düşürebiliyorlar bu nedenle sorun olmuyor... tek başına gebeliğe engel olduğunu düşünmüyorum ben aslında....bicim cevabın için teşekkür ederim
peki prolaktin denen hormon seviyesi bu kadar değişken bir şeyse (normalse bu değişkenlik) gebelik için diğerlerinden farkımız ne oluyor ki o zaman :44: hani gebeliği engelliyor ya o manada :)
canım üzüldüm miğde sorunları çok zor biliyorum yakınlarımdan yaşayanlar var sen bebeğine odaklan tamam mı? ama miğden çok da kötü olursa canım doktora gitmen de gerekir...Kızlar gastritim nüksetti yine
Sabahtan akşama kadar, yemekten önce ve sonra her an midem kazınıyor ve bu da ağrı yapıyor.
Karnım açken kazınıyor, tokken kazınıyor.Sanki aylardır yemek yemiyormuşum gibi.
Ne yediğimi anlamıyorum.İki lokmadan sonra karnım tıka basa şişiyor.
Su bile içemiyorum yaa,hemen şişiyorum
Oofff yaaa ooffff.
Doktora gidersem ilaç verecek mecburen.Bebek istediğim için ilaç kullanamayacağım.
Bu ay çok önemli benim için.Gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum.İlaç kullanıp bütün bu çabaların boşa gitmesini istemiyorum.
Stres yaptım iyice ya.
canım :)) harika haber bu diken diken oldum...maşallah canım kokla onu öp benim için de miniciktir şimdi o maşallah :))selam kızlar.... benim oğluşum dünyaya gözlerini açtııııı..... darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına.... bebişi olmayanlarında göbişlerine biran önce gelsin inşallahhhhh.......
la sonsuzluk hecesi ni okuyorum çok güzel tavsiye ederim... bunu da hemen bitirirsin canım çok akıcı....hangi kitabı okuyorsun bicimcim?
dün "Bin Muhteşem Güneş" kitabını okudum ve 492 sayfa kitabı tam bir günde bitirdim..çok sürükleyiciydi ya, çok etkilendim
canım o zaman değerlendir bu günleriniönemli olan yumurtlama öncesinde ilişki olması...34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar bugun ateşim 36,4 düştü ve bugun yumurta akı gibi hafıf bı akıntım var
canım Lh FsHtan düşük olmalı prolaktin normal e2 yi net bilmiyorum tsh da '.50 larda olması daha iyi olacaktır... bunları doktorunla görüşmen gerekli....dün doktordaydım cnm doktor regl ımın 3 uncu gunu gel demış benımde dun 5 ıncı gunumdu yınede sonucları alrız merak etme dedı kan testı sonucunda
estradıol 62.00 pg ml
s-tsh 0.72 ml
fsh 4.69 ml
lh 6.63 ml
prl 17.67 ml
bunlar ne ise böle bı kagıt cıktısı aldım doktorum sorun yok dedı yalnız normal bı kadın bı ayda hamıle kalırsa ben dokuz ay sonra kalırmısım
progestan hapı ıle folbiol verdı...
bicim degerşlendir diyonda nasıl degerlendırcem kızz eşim geliyorrr 11:30 da ben yemekten sonraa mayısıyorum bide ümüdim yokyaa onun için biraz canım sıkkın benım eşimin sprem sayısı 21 milyon akşam baktımda tahlıllere ileri hareketli %0hareketlı yokken nasıl olacakkı nasıl tutacak diye taktım akşam kafaya morfolojı %2 hareketli olmayınca nasıl olcak yerınde hareketlı %20 falandı galıba
anladım canım zor durum tabi ama seni en iyi anlayacak bu durumda eşin ne kadar çok çocuk istediğini anlayınca tedaviye de yanaşacaktır... bide mucizelere de inanmak lazım belki de olur çocuğunuz canım... aslında aşılama sizde en garanti çözüm de mi ama eşin tedaviye yanaşırsa aşılamaya da gerek kalmaz ...zor ya çok haklısın canım...
evet canım ama eşim yanaşmıyor işte gurur yapıyorr galıbaa ne bilim böyle cocuk konusu acılsın hemen kaçıyorrr bide şuan ev aldık biraz borcluyuz acıkcası ay sonu zor geçiriyoz ben ısrarla ilacını alalım diyorum ilacıda 120tl falan ramazandan sonraa alırızı dıyo ama ben boyle bos bos durdukcaa canım sıkııyor etrafımda benden sonra evlenen herks cocuk sahıbı oldu kımı hamılee nebilim işte yaa neden milletin eşi istiyorda benım eşim istemiyor 2senedir korunmuyoz ama tedavıyede başlayamnadık adam akıllı öyle iştee dün akaşm cok agladım yinee allahıma dua ettim sabır versin diye evlat isteyen herkese içinde banada versin diyee keşke tek sorun bende olsaydı o zaman herşey daha güzel olursdu diye düşünüyorum
canım bence böyle düşünme bak ramazandan sonra ilaç içmeye de olumlu bakmış eşin ondan da vazgeçmesin... ilaç içerse durumu düzelir bence... sen de o zamana kadar yumurtlama gününü belirlemeye çalışırsın... sakın sıkıntı etme bunu...her şey yoluna girer...bak ben de 8 aydır istiyorum olmuyor bekliyorum napayım...
merhaa arkadaşlar bende sizin gibi pkoluyum siz glifor kullanıyor musunuz?ben günde bir adet 800 mg lık içiyorum tok karna sizce yeterli mi,siz nasıl alıyorsunuz?
canım bizim bebeklerimizin de bir zamanları var hayırlısıyla onlar da gelecekler olumsuz bakma eşin ilaçlarını almaya başlasın sonra sen de takiplerine devam edersin çok şükür ki rahmin var sağlıklı ve biliyorsun ki bir gün bebeğin olacak bunun zamanı için kendini sıkma...zor biliyorum beklemek hem de çok isteyince ama şu anda böyle düşünmen sabretmen gerekiyoröylede nebileyim yaa sıkmamamya calısıyorum ama olmuyor işte ne yapayım bilmiyorum bekliyorum iştee hayırlısı artık belkıde dedıgın gibi süpriz olur gelir bebişim allahdan ümid kesilmez dimi insanlar sorunca düşünmyorum diyorum ama içim kıpır kıpır olmuyor diyemiyorummhayırlısı artık hem yumurtalıklarımın cvp verip vermeyecegınıde bılmıyorum çünkü 2kez yumurta takıbınde bişey yoktu inş düzelmiştir
merhaa arkadaşlar bende sizin gibi pkoluyum siz glifor kullanıyor musunuz?ben günde bir adet 800 mg lık içiyorum tok karna sizce yeterli mi,siz nasıl alıyorsunuz?
arkadaşlar şöyle bir durum var ya nedense doktorlar glifordan pek bahsetmiyorlar,benim kızkardeşim burdan öğrenip doktora söylemiş o söyleyince doktor kullan demiş ve bi düşük ardına hemen hamile kaldı,doktor bana da bahsetmedi ben dedim böyle böyle glfor dıye bişe varmış,evet onu kullanabilirsin dedi verdi günde bi tane diye,doktorlar biraz ağırdan alıyor gibi geliyo sanki
canım bizim bebeklerimizin de bir zamanları var hayırlısıyla onlar da gelecekler olumsuz bakma eşin ilaçlarını almaya başlasın sonra sen de takiplerine devam edersin çok şükür ki rahmin var sağlıklı ve biliyorsun ki bir gün bebeğin olacak bunun zamanı için kendini sıkma...zor biliyorum beklemek hem de çok isteyince ama şu anda böyle düşünmen sabretmen gerekiyor
günde 2 tane 1000mg içen arkadaşlarımız var... kişiden kişiye tedavi değişebilir...
sagol bicim allah razı olsun rahatlattın beni dogru evet rahmı olmayan insanlar bile var azosprem olanlar bizim çok şükür oyle bşi sorunum yok aşılama olur dıyor doktorlar direk tüp demiyorlar en azından bunada şükür inş.bu günleri atlatacagız
arkadaşlar şöyle bir durum var ya nedense doktorlar glifordan pek bahsetmiyorlar,benim kızkardeşim burdan öğrenip doktora söylemiş o söyleyince doktor kullan demiş ve bi düşük ardına hemen hamile kaldı,doktor bana da bahsetmedi ben dedim böyle böyle glfor dıye bişe varmış,evet onu kullanabilirsin dedi verdi günde bi tane diye,doktorlar biraz ağırdan alıyor gibi geliyo sanki
bence de canım ya evet her zaman böyle pozitif bakbizlerde anne olacağız canım ve paylaşacağız burada bizrbirimizle...
selam kızlar.... benim oğluşum dünyaya gözlerini açtııııı..... darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına.... bebişi olmayanlarında göbişlerine biran önce gelsin inşallahhhhh.......
ya bi de farkediyor,ben ilk defa kasıklarımda inceden nceden ağrılar hissettim bu hap sayesinde ve adetlerim 28 günde bir olmaya başladı,ben gunde ıkı kullansam eminim faydası olucak ama bu doktorlar neden umursamıyor ağırdan alıyor anlamıyorum,doktorum çok iyi ama direk sonuçları görünce iyi değil aşılama bile tutmaz belki tüp bebek dedi ki kardeşimde benimle aynı durumda şimdi hamile,sizler hamile misiniz ne kadar beklediniz :) ateş ölçme yöntemini kullanıyor musunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?