Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bizede direk aşılama dedıler ama benım eşimdede sorun var varıkosel amelıyatı oldu 1sene olduy degerleri beklşyoruz ben 2senedır korunmuyorum ama eşimde sorun oldugu için bu kadar uzun zaman oldu.bende 1seneye yakındır bu ilacı kullanıyoırum biara ara verdim ama devam edıyorum yine gercekten cok faydası var bende aynı ilacı kullanıca kasıklarımda agrı hissedıyorum yumurtladıgımı hissediyor gibi bişey oluryorr ben yenı başaldım ateş ölçmeye :)

kardeşi ben oluyorum bu arada kızlar :)))) hoşgeldin forumumuza burdaki arkadaşlar cok güzel yönlendiriyor inş sende faydasını görürsün

kızlar bişey daha sorcam yaaa bu ateş ölçme tablosuna ilşki günleri nasıl girryorsunuz bide akıntıları falan benım bugun cok az yumurta akı gibi bişey oldu bide yeşil kutucuk yanınca ilişki oluyor dimi :)

aynen bende de öyle oldu benımde esım bayramdan sonra amelıyat olacak inş degerler yukselır,sizde yükselme oldu mu değerlerde?ateşini saat kacta olcuyorsun?ben 8 de ölçüyorum sabah ama en dogrusu nasıl olur bılmıyorum sahur oldugu ıcın daha erken olcemıyorum

bizim 1sene oldu evet degerler yükseldi 13 milyondan 21 milyona cıktı morfolojo %0 dı %2 oldu şimdi ama benim eşim ilaçları düzenli kullanmıyor doktorumuz proxeed plus verdı normalde 6ay sabah akşam kullanmak gerekıyor benım eşim 3ay kullandı 3 kutu ama şimdi bayramdan sonra tekrar başlaacaz sabah akaşm aralıkda kontrol var bakalım hayrılsıı artık inş. düzelme yükselmiştir sonra bende tedavıye başalyacam eşim aşılam istemiyor eger degerlerde yükselme varsa takıp yaptırcam bu zaman kadarda bende ateş ölçme yöntemiylee kendimi takıp edecem şimdilik :) bende 8de ölçüyorum

selam kızlar.... benim oğluşum dünyaya gözlerini açtııııı..... darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına.... bebişi olmayanlarında göbişlerine biran önce gelsin inşallahhhhh.......

canım bebeğin hayırlı olsun.Güle güle büyüt inşaallah.
Darısı tüm isteyenlere...Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın.

nane çayı iç gün içersinde x
hazımsızlığa birebir

Canım bana dedin herhalde ?
Nane çayını deneyeyim bakalım bi ama benim daha çok kazınma ağrım var.

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar bugun ateşim 36,4 düştü ve bugun yumurta akı gibi hafıf bı akıntım var

Canım tablo güzel görünüyor.Bundan sonra sanırım ateşinin sabit seyretmesi gerekiyor.

Lh fsh dan yüksekse pko dan bahsediliyor.
Doktorun da çok güzel moral vermiş yani.
Şeker ilacı falan başlamadı mı acaba ?

canım üzüldüm miğde sorunları çok zor biliyorum yakınlarımdan yaşayanlar var sen bebeğine odaklan tamam mı? ama miğden çok da kötü olursa canım doktora gitmen de gerekir...

Bu ay garip bir sabırsızlık içerisindeyim....

Canım eşlerden birinin tedaviye yaklaşmaması gerçekten zor bir durum olsa gerek.
Ama mucizelerede inanmak lazım.

merhaa arkadaşlar bende sizin gibi pkoluyum siz glifor kullanıyor musunuz?ben günde bir adet 800 mg lık içiyorum tok karna sizce yeterli mi,siz nasıl alıyorsunuz?

Ben diaformin 1000 mg kullanıyorum günde 2 kere.

Allahalla....
Benim doktorum ultrasında pko kistlerini görür görmez hemen başladı diaformine.
Acaba fazla kilosu olana mı hemen veriyorlar :44:

Canım eğer haptan sonra 28 günde bi adet oluyorsan çok güzel bence.
Ben 4 aydır günde 2000 mg kullanıyorum ve daha ilk defa bu ay 33.gün adet oldum.

selam canlar nasılsınız öncelikle turuncu geçmiş olsun mideni rahatlatacak sakinleştirecek çaylar içebilirsin mide ağrısıda kötü olur Rabbim yardımcın olsun sen genede bi dr gitsen bebek düşündüğünü başka bi alternatif bişey olup olamıcanı sorsan? bicimm canımm yoksam yumurtladınmıı o ateşin nedir öle vuvvv beyaz akıntı yaniyumurta akı dedğiniz şey benden 23.günümde geldi bu ay:S amann saldım çayıra mevlam kayıra bicim salı günü gittiğinde inşallah yumurtlamış ve tutmuş olur.benimde tam 1 haftadır idrardanda ziyade kasığımda yanma dolgunluk hissi varya geçmek bilmedi.iki gündürde ne yediysem tam boğazımda bekliyor çıktı çıkacaklar ne dertler buluyoz kendimize yavv

canım orada yes no seçenekler var 1.si kanama için di galiba dur bakıp yazayım....
1. si akıntı için
2. si regl kanaması için
3.sü de canım ilişki yes no diyor ya olduysa yes diyerek işaretlemiş olacaksın....

kardeşi ben oluyorum bu arada kızlar :)))) hoşgeldin forumumuza burdaki arkadaşlar cok güzel yönlendiriyor inş sende faydasını görürsün

evet hoşgeldin topiğe kızlar çok yardımcı oluyorlar sagolsunlar moral buluyrouz burda hele bide hamışler olunca ucuyoz :) senın bebişde hayırlı olsun

evet hoşgeldin topiğe kızlar çok yardımcı oluyorlar sagolsunlar moral buluyrouz burda hele bide hamışler olunca ucuyoz :) senın bebişde hayırlı olsun

canım bizde morfoloji sorunu yoktu sanrım ve sayı 15 mılyon ve doktor bize ılac vermedı amelıyat ol dedı bızde amelıyatı beklıyoruz,aslında hapla tedavı olsaydı ılk etapta hıc fena olmazdı.canım ins en kısa zamanda sende bebegını kucagına alırsın,kac yıllık evlısın ne zamandır ıstıyorsunuz?

turuncucum ben glifora baslar baslamaz 28 gunde bır olmaya basladım bugunde 29. gun regl olmam gerekıyor ama olmadım goğuslerım patlayacak nerdeyse o derece ve testte negatif cıktı adette olmadım beklıyorum bakalım :) sen hangı tedavılerdesın ne zamandır ıstıyorsunuz?

turuncu sanada geçmiş olsun canım evet eşlerin nazlanması çok kötü oluyor malesef evet mucizelere inanmak lazım benımde mucizem gelecke inş.

Son düzenleme:

turuncu canım ben de bu ay sıkıldım bekleme süreleri sıkıyor çok haklısın bi de başka aksilikler çıkınca böyle....

Reyhancım yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonra yumurtlama gerçekleşir yani o akıntıyı görünce ilişki olsun....

varıkoselde amelıyat şart diye biliyorum çünkğ varıkosel spremleri öldürüyormus onun için amelıyta demiş doktorunuz ben 3yıllık evliyimn canım 2senedeır istiyruz daha dogrusu ben cok istiyorum 25yaşındayım inş.hepimiz kavusuruz bebişlerimize

Son düzenleme:

teşekkür ettim canım ben bi kayayım siteye :)
acaba şöyle yapsammı mesela 1akşam ilşki olsun 1akşam olması böylemi yapayımö kız hazır ateş düşmüşken ben bu akaşmda başlıyayım :9 bide bu yöntem günaşırımı oluyorr

Son düzenleme:

Çok saol tatlım.
Sahurda yatmadan önce 1 çay kaşığı zencefil içtim bol su ile.Yine midem kazınıyor ama biraz daha iyim bugün.
Eğer geçmeyecek gibi olursa mecburen giderim bi dr.a

valla 28 günde bi adet olabilmek çok güzel.
Ben en son ne zaman 28 günde adet olduğumu hatırlamıyorum bile :44:

Canım ben henüz hiç bir tedaviye başlamadım.
Daha 4 ay oldu pko teşhisi koyulalı.
Ultrasonda 3 ay önce kistler görünüyordu ama hormonlarımda hiç sıkıntı çıkmıyordu.
Geçen ay ise ultrasonda kist falanda görünmedi.
Şimdilik sadece şeker ilacını kullanıyorum bakalım.
Bu ay da adetten sonra gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum.
Bakalım bayramdan sonra belli olacak bebişin gelip gelmediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…