bende 25 yaşındayım bizde hazırandan beri istiyoruz bakalım hayırlısı :)
teşekkür ettim canım ben bi kayayım siteye :)
acaba şöyle yapsammı mesela 1akşam ilşki olsun 1akşam olması böylemi yapayımö kız hazır ateş düşmüşken ben bu akaşmda başlıyayım :9 bide bu yöntem günaşırımı oluyorr
turuncu canım ben de bu ay sıkıldım bekleme süreleri sıkıyor çok haklısın bi de başka aksilikler çıkınca böyle....
benim de 48. günüm tık yok ne yumurtlama ne de regl :))
yine de gülüp geçebiliyorum.... artık alıştım mı ne bununla yaşamaya...
çok şükür gelebildin epeydir diyorum sana foruma gel diyetamam artık burdan cıkmazsın eniştem forumdan toplar seni artık
tabi gün aşırı olur o zaman haftada 3 kere ilişki denk gelirse canım o da olur...
bu hastalık genetikmi acaba :44:
tabi gün aşırı olur o zaman haftada 3 kere ilişki denk gelirse canım o da olur...
bizimki genetik sanırım annemdede varmış evlendikten sonra 40 günde bir adet olurdum dıyor ama 4 tane doğum yapmış biz birazda takıyoruz..
kızlar atvyi açın..
Ay evet tatlım yaa.
Madem doktor bişeyin yok diyor.Hele son gittiğin doktor "ben senin şeker ilacı içmeni gerek görmüyorum çünkü ultrasonda yumurta gördüm" dedi.
E o zaman ne zaman sonuca ulaşacam ben ?
Neyse hayırlısı bakalım...
canım ya sağol ne güzel dedin ama ben test yaptım negatif.... 1 hafta sonra yineleyeceğim testi sonra da doktora gideceğim 23 ünde...bence sen ve biricik hamilesiniz içime öyle doğuyor biricik kesin hamile diyorum hatta inş. cunkı onun belırtılerı benımkiyle aynı
bende en ıyısı bu gunden ıtıbaren ıkı adet almaya baslayayım,biçim sen kullanmıyor musun glfor neden adetin gecikti hamile misin yoksa?
hıı analdım kızlar atv ne var yaaa banada söyleyinnn ben çalısıyom bakamıyom
anladım canım sagol
ay benım bu kadar geçince hemen farlutal içiyorum :) sen iyi dayanıyon
canım benim de yumurtam geç de olsa gelişiyor doktorlar bana da gerek yok diyor ama erken gelişmesine faydası olacaksa acaba içsek mi diye de düşünmeden edemiyorum biricik de bana hep iç diyordu.....
kızlar bakın bana burda biricik gliforu önerdikten sonra ben hemen gittim aldım önce 850 mg günde iki tane onu içtim ve 2 ayda bir adet olan ben hilalde bilir 42. günde ilk adetimi oldum ve ardından 2 ay gectı adet olamadım meğersem hamileymişim hemen 2. ayda etkisini gördüm bu arada eşimde proxeed plus adlı vitamine baslamıstı 3 ay kullanacaktı ıkımızde aynı gun o vıtamıne ben glıfora basladık ve 2 ay sonra hamıle kaldım sonra kürtajla aldılar bebeğimi çünki kesesi bozuktu kürtaj oldugum gün gliforu bırakmadan devam ettim dozu yükselttim 1000 mg günde iki kere içmeye basladım yine adetim gecikti ve suan 6 haftalık hamileyim elh. gliforun cok faydasını gördüm benim pko bayağı ilerlemişti üstelik..
ben de geçince progestanla getirtirdim bu ay doktor içirtmedi beklettirdi nedense ben de bekliyorum....
ben yemek yapacağım kızlar netim açık görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?