Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canım bu doktora gitmende bi sor bakalım bu ilacı.
En azından erken yumurtlamayı sağlar ve adetini düzenler

evet bencede sor bide ben 2ay ara vermiştim bu ilaca bu ay başladım tekrar cırcır gibi bişey oldum ilaçdandır dimi bide bu ay bakacam bakalım kaçgünde adet olcam :)

biçim zaten doktorlar söylemiyor ancak sen söylersen tamam kulan diyorlar,bi de ne yemeği yapıyorsun :)

tamam turuncu da dedi canım ben gittiğimde doktoruma sorayım... taze fasulye yapıyorum... :)

inş.hamılesındır canım inş.

yok canım sanmam 23ünde gideyim doktora bakalım neler diyecek inş. güzel haberle geleceğim size...

Slm kızlar.ben yenı evıme tasındım ama ısınamadım daha sabahları yabancının evınde uyanıyomusum gıbı gelıyo eskı evımı ozledıım.daha 1 senelık mobılyalarda mafoldu saglık olsun artık.varmı yenı ve guzel haberler??

yenı evin hayırlı olsun canım benım başta evet yabancı gibi geliyor ve ama sonradan alısıyorsun tabıkıde :)

evet bencede sor bide ben 2ay ara vermiştim bu ilaca bu ay başladım tekrar cırcır gibi bişey oldum ilaçdandır dimi bide bu ay bakacam bakalım kaçgünde adet olcam :)

Evet ilaçtandır...

Hayırlısı olsun canım...
Ben taşınalı 2 hafta oldu ama ben de daha alışamadım yeni evime.
Eşyalarına çok üzüldüm canım.Benimde 2 yıllık mobilyalarım mahvoldu ama ben peşini bırakmadım.
İstikbal ile görüştüm ve 600 liralik hasar tespiti yapıldı.
Ödenecek miktardan bunu kesip eşyalarımı yaptıracağım.
Tabi ufak tefek çizikleri saymadım.Onlarıda sayarsam bana komple yeni eşya almak zorunda kalırlardı

oo süpersin iyi yapmışsın milleti enayi zannediyorlar ,ben de hiç susmam böyle durumlarda

inş canım.. ama doktor neden progestana izin vermedi acaba

canım bilmiyorum ki içme dedi doktordan doktora değişiyor işte sıkıntıyı ben yaşıyorum tabi ne bilecek doktor bunu ama başka bildiği vardır belki beklettiğine göre....

canım hayırlı olsun alışırsın daha çok yeni diye yadırgadın büyük ihtimalle canım.....
bende henüz iyi haber yok beklemedeyim ...

ne dikkatsiz taşımışlar eşyaları ya biraz dikkat etselermiş ya öyle şey mi olur benim de hep krem mobilyalarım demek ben de taşınacak olsam yandım yani hepsi bozulur...

tandilek senin son durumun ne canım?

Tsh ın düştükten sonra tekrar yumurta geliştirici ilaç kullanacak mısın?

Son düzenleme:

slm bicim nasilsin bence sen hamilesin bana oyle geliyor

slm bicim nasilsin bence sen hamilesin bana oyle geliyor

canım ya çok güzel dedin de testte negatif çıktı yumurtlama olup olmadığı da muallak yok gibi yani doktora gittiğimde bakalım o ne diyecek? regl olacakmışım gibi ağrı ve bulantı da yaşıyorum ama regl yok nedir bilemedim.... bi de ayaklarım soğuk hep çorapla geziyorum bu sıcakta...

senin bi dahaki hormon tahlillerin ne zaman?

Son düzenleme:

hayırdır inşallah canm adet olmadan bulantın olurmuydu?sanki gebelik belirtisine benziyo ama yumurtlama olmamış demişti dr.n.bende bu aralar ne olduğu belli olmayan belirtiler yaşıym ya hayırlısı.zamannda adet olabilmek ne kadar güzel bişeymiş meğer...

tabi canım ya günügününe adet olmak çok güzel bişey ama nazar değdi bana iyi gidiyordum temmuza kadar... neyse bakalım hayırlısı... sen nasılsın? nasıl belirtiler yaşıyorsun?
benim bulantım az olurdu karın ağrım da öyle ama şimdi ikisi de var anlamadım ki... gelengiden de yok....

kızlar ben çıkıyorum netten şimdilik

gece yine gelirim görüşürüz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…