e canım yazdım ya ben sana yumurtlamışsın görünüyor değer sonucu :)
doktorunla da teyid et telefonla ara onu da sor hani uzakta olan doktorun vardı ya ona sor...
ya aman o uzaktakı doktoru aramk istemıom artı zaten telfnu yokama bnm merak ettğim gebelık olablrmı yoksa 1 ay daha calşmlara dewammı
ateş tablom yine tuhaflaştı bu gün ronyacım yine 36.8 çıktı önceki ateşler gibi...
Eki Görüntüle 242003
yumurtlamadan 1 gün önce falan ilişki olduysa canım gebelik şansın çok yüksek regl olmazsan anlarız şimdi bekleme zamanı yani acele etme...
canım ateşin hala ortalamanın üstünde
inşallah çatlamıştır seninki
şimdi bende bu sans varken o gün ilişki olmamş çıkarötekı doktor gun asırı ilişki vermıstı 2 gun sıkıldım o 2 gunde ilişki olmadıı ayy bıde o gunlere denk gelrmısss ne uzulurumm şimdi işin yoksa bekle ayın 25 ini 5 gunde gecıkmelı geldıgını dusun ettımı ayın 30 u
dert etme bu kadar xx olan spermler 72 saat yaşıyorlar ve yumurtanın gelmesini bekliyorlar tüplerde yani tutturma şansın çok yüksek canım olumlu düşün sen hep böyle karamsar mı yaklaşıyorsun... mecbur bekliyeceksin... bizler gibi.... bekleyenler arasına katıldın :))
beklerim beklemez olrmuyum o 9.81 degerını görmek bile cok umut verıcı oldu bna gecen ay 1.87 idi aradm doktoru yumurtlma olmus görunuo dedi simdi adet gununu beklemelıyız dedı adet olmazsan adet tarıhının ustunden 10 gun gecsın gel kan testı yapalım dedı adet olrsanda ( ki inş.olmam) 3. gunu gel dedi allahım nolur olmayayım yanı inş hamile olabilirim
bak işte ne güzel yönlendirmiş doktorun bence de harika iğne olmadan çatlaması çok sevinmelisin bence önün açık... olumlu düşün tamam mı
hem fazla zaman yok az bir zaman çok beklemeyeceksin... regl olsan bile üzülme önümüzdeki aylar için çok umudun olacak ama tutma ihtimali de bir o kadar yüksek.... regl olursan 3. günü hormonal değerlerine bakacak demek ki ondan çağırmış iyi doktor bak takip edecek seni.... akışına bırak aklını boşalt rahat ol tamam mı?
saol canım benım ya zaten bu doktora gitmemede sn vesile olmştn hatrlarsan allahm senide en kısa zamanda bebegine kavustutrr inş.seni ve bebiş isteyen herkesiii inş.allahım o annelik duygusunu bizlerede yasatr.zaten düşünmemek için işe girdimçalısıorm artık
ne dikkatsiz taşımışlar eşyaları ya biraz dikkat etselermiş ya öyle şey mi olur benim de hep krem mobilyalarım demek ben de taşınacak olsam yandım yani hepsi bozulur...
oo süpersin iyi yapmışsın milleti enayi zannediyorlar ,ben de hiç susmam böyle durumlarda
beklerim beklemez olrmuyum o 9.81 degerını görmek bile cok umut verıcı oldu bna gecen ay 1.87 idi aradm doktoru yumurtlma olmus görunuo dedi simdi adet gununu beklemelıyız dedı adet olmazsan adet tarıhının ustunden 10 gun gecsın gel kan testı yapalım dedı adet olrsanda ( ki inş.olmam) 3. gunu gel dedi allahım nolur olmayayım yanı inş hamile olabilirim
evet yaa ilacın cok faydası var senın eşinin degeri nasıldı canım inş.bebeğin saglıkla gelir
canım ya çok güzel dedin de testte negatif çıktı yumurtlama olup olmadığı da muallak yok gibi yani doktora gittiğimde bakalım o ne diyecek? regl olacakmışım gibi ağrı ve bulantı da yaşıyorum ama regl yok nedir bilemedim.... bi de ayaklarım soğuk hep çorapla geziyorum bu sıcakta...
senin bi dahaki hormon tahlillerin ne zaman?
bicim benimde hamile olduğumda ayaklarım üşüyor buda bir belirti bence hamilesin Allahın izniyle.. benim eltim hamile oldugu halde idrar testinde pozitif cıkmıyormus bazılarında oyle olabılıyor bekle biraz daha..
bicim benimde hamile olduğumda ayaklarım üşüyor buda bir belirti bence hamilesin Allahın izniyle.. benim eltim hamile oldugu halde idrar testinde pozitif cıkmıyormus bazılarında oyle olabılıyor bekle biraz daha..
ben belirti muhabbetlerine karşıyım,adet olacağı zaman da ayak üşür..
hamilelik belirtileri ve adet belirtileri farksız.inşallah hamiledir ama lütfen tahminlerle insanları ümitlendirmeyelim..
ben belirti muhabbetlerine karşıyım,adet olacağı zaman da ayak üşür..
hamilelik belirtileri ve adet belirtileri farksız.inşallah hamiledir ama lütfen tahminlerle insanları ümitlendirmeyelim..
tabi ümitlendirmek istemem haklısın ama ben hissettiklerimi yazıyorum inşallah öyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?