Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

e canım yazdım ya ben sana yumurtlamışsın görünüyor değer sonucu :)

doktorunla da teyid et telefonla ara onu da sor hani uzakta olan doktorun vardı ya ona sor...

ya aman o uzaktakı doktoru aramk istemıom artı zaten telfnu yok ama bnm merak ettğim gebelık olablrmı yoksa 1 ay daha calşmlara dewammı

ya aman o uzaktakı doktoru aramk istemıom artı zaten telfnu yok ama bnm merak ettğim gebelık olablrmı yoksa 1 ay daha calşmlara dewammı

yumurtlamadan 1 gün önce falan ilişki olduysa canım gebelik şansın çok yüksek regl olmazsan anlarız şimdi bekleme zamanı yani acele etme...

sen buradaki doktoru ara o zaman ona sor sonucunu 8-9 ve üzeri değerler yumurtlama olmuş değerleri diye biliyorum ben....

Son düzenleme:
yumurtlamadan 1 gün önce falan ilişki olduysa canım gebelik şansın çok yüksek regl olmazsan anlarız şimdi bekleme zamanı yani acele etme...

şimdi bende bu sans varken o gün ilişki olmamş çıkar ötekı doktor gun asırı ilişki vermıstı 2 gun sıkıldım o 2 gunde ilişki olmadıı ayy bıde o gunlere denk gelrmısss ne uzulurumm şimdi işin yoksa bekle ayın 25 ini 5 gunde gecıkmelı geldıgını dusun ettımı ayın 30 u

canım ateşin hala ortalamanın üstünde
inşallah çatlamıştır seninki

inşallah Ronyacım zaten vücut ısım gün içinde de kontrol ettim hiç düşmedi aksine yükseldi...akıntı da var miğde bulantısı ve regl zamanındaki karın ağrısından da var bende ne demek ki acaba....

Son düzenleme:

dert etme bu kadar xx olan spermler 72 saat yaşıyorlar ve yumurtanın gelmesini bekliyorlar tüplerde yani tutturma şansın çok yüksek canım olumlu düşün sen hep böyle karamsar mı yaklaşıyorsun... mecbur bekliyeceksin... bizler gibi.... bekleyenler arasına katıldın :))

beklerim beklemez olrmuyum o 9.81 degerını görmek bile cok umut verıcı oldu bna gecen ay 1.87 idi aradm doktoru yumurtlma olmus görunuo dedi simdi adet gununu beklemelıyız dedı adet olmazsan adet tarıhının ustunden 10 gun gecsın gel kan testı yapalım dedı adet olrsanda ( ki inş.olmam) 3. gunu gel dedi allahım nolur olmayayım yanı inş hamile olabilirim

bak işte ne güzel yönlendirmiş doktorun bence de harika iğne olmadan çatlaması çok sevinmelisin bence önün açık... olumlu düşün tamam mı
hem fazla zaman yok az bir zaman çok beklemeyeceksin... regl olsan bile üzülme önümüzdeki aylar için çok umudun olacak ama tutma ihtimali de bir o kadar yüksek.... regl olursan 3. günü hormonal değerlerine bakacak demek ki ondan çağırmış iyi doktor bak takip edecek seni.... akışına bırak aklını boşalt rahat ol tamam mı?

saol canım benım ya zaten bu doktora gitmemede sn vesile olmştn hatrlarsan allahm senide en kısa zamanda bebegine kavustutrr inş.seni ve bebiş isteyen herkesiii inş.allahım o annelik duygusunu bizlerede yasatr.zaten düşünmemek için işe girdim çalısıorm artık

çok iyi yapmışsın çalışmakla da aklın dağılır...

rica ederim canım yanlış giden birşeyler görürsem elbette düzelteceğim senin durumunla bu sebepten çok ilgilendim şimdi bak ne güzel her şey yolunda zaten yumurtlayacağın varmış senin...elbette birbirimize destek olacağız... inşallah hepimizin de dediğin gibi bebeği gelecek :)

Son düzenleme:
ne dikkatsiz taşımışlar eşyaları ya biraz dikkat etselermiş ya öyle şey mi olur benim de hep krem mobilyalarım demek ben de taşınacak olsam yandım yani hepsi bozulur...

oo süpersin iyi yapmışsın milleti enayi zannediyorlar ,ben de hiç susmam böyle durumlarda

Ay sormayın kızlar ya.Guya sigortalı taşımacılık diyorlar.Alıyorlar 1500 lirayı ama hani hizmettt.
Valla fitil fitil getirdim ben burunlarından.Bu eşyalar ne hallerle alınıyor.Bazen ay sonu zor geliyor bu mobilyaların ödenmesi için.
Elin adamına kıymetsiz geliyor işte

Hadi hayırlısı canım.Biliyorum beklemek bazen çok zor geliyor ama....

evet yaa ilacın cok faydası var senın eşinin degeri nasıldı canım inş.bebeğin saglıkla gelir

eşimin hareketli sperm sayısı düşüktü doktor bu değerlerle klomen tedavisine baslayamayız dedi değeri %9 du sayısında sorun yoktu ama onunkilerde tembelmiş 3 ay kullanması için proxeed plus verdi işte 3 ay içti tekrar gittiğinde sonuç %15 olmuş doktor yine iyi değil %25 olması gerekıyor dedi ace adlı vitamine basladıkkı meğer hamileymişim tedaviye bile gerek kalmadı cok sukur...

amin inşallah hepiniz bu ay hamile olduğunuzu ogrenırsınızde bizde seviniriz içim buruk inanın sizinde mutlu haberini alınca tam anlamıyla sevincem..

bicim benimde hamile olduğumda ayaklarım üşüyor buda bir belirti bence hamilesin Allahın izniyle.. benim eltim hamile oldugu halde idrar testinde pozitif cıkmıyormus bazılarında oyle olabılıyor bekle biraz daha..

bicim benimde hamile olduğumda ayaklarım üşüyor buda bir belirti bence hamilesin Allahın izniyle.. benim eltim hamile oldugu halde idrar testinde pozitif cıkmıyormus bazılarında oyle olabılıyor bekle biraz daha..

ben belirti muhabbetlerine karşıyım,adet olacağı zaman da ayak üşür..
hamilelik belirtileri ve adet belirtileri farksız.inşallah hamiledir ama lütfen tahminlerle insanları ümitlendirmeyelim..

yaaaa bak şimdi aklıma soktun ne de güzel olur ya canım inşallah çok sevinirim ama değilse de yakın zamanda inş. tedavilere başlayacağımdan sorun etmiyorum... evet ayaklarım ısınmıyor hiç bir de alt karnımda bir solucan var da bir sağa bir sola gidiyor sanki kramp gibi ağrılar geliyor... miğdem bulandığından berbat etti beni... ama regl belirtilerimde buna benzer olduğundan gebelik gibi düşünüp hissetmiyorum zama gösterir bakalım hayırlısı canım senin miniğin nasıl iyi mi?
ben idrar testimi tekrarlayacağım zaten doktora gitmeden önce bilgim olsun diye tekrar...bakalım neler olacak? doktor ne diyecek? haftaya salı gideceğim 1 hafta kaldı şükür çabuk geçti...

Son düzenleme:
hamilelik belirtileri ve adet belirtileri farksız.inşallah hamiledir ama lütfen tahminlerle insanları ümitlendirmeyelim..

busmai canım sormuşsun ben yazdım sana ama "la sonsuzluk hecesi" okuduğum kitap adem ile havva dan bahsediyor ben çok beğendim sen de beğenirsin eğer okumadıysan al mutlaka oku bence...

tabi ümitlendirmek istemem haklısın ama ben hissettiklerimi yazıyorum inşallah öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…