Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hayırlısı canım inşallah duaların kabul olur... benim miniğim şimdilik iyi çok şükür 1 ay sonra gel dedi doktor ama sabırsızlanıyorum aceba ne durumda diye iki hafta sonra gidicem dayanamayıp...

birde senin glifora başlamadığına inanamıyorum bizede tavsiye ediyordun bence hiç düşünme bile!!

kızlarr nasılsınız
gecmısı okuyamadım ınternet yoktu ne zamandır
bugun doktora gıttım guleryuzlu bı kadın ınsallah ıyı bı doktordur pkodan anlayan bırıdır..
hala reglı olamadım bugun 46. gun hormon testı yaptırdı yarın alacagım..
ben artık cocuk ıcın zaman kaybetmek ıstemıyorum dedım klomen tedavısıne gecerız dedı...
aklıma takıldı hormon testlerı ıcın reglı olmak gerekmez mı?
yenı hamıle haberlerı var mı bıcım sen ne yaptın canım

canım sağol hayırlısı tabi... haklısın ilacın işe yaradığını sizlerden bildiğimden ben de işe yarıyor diyordum ama doktorlar vermedi??? yani şimdiki doktoruma danışmadım ona da danışırım... sonuçta her tedaviyi deneyeceğim sırayla zaten öyle görünüyor...

ben de 48. günüm beklemedeyim 1 hafta var doktora daha...
hormonal değerlere benim de 42. günümde bakıldı yani bozukluğu anlamak için doktor herhangibir gecikme gününde de bakabilir değerlere canım...

hayırlısı test yaptın mı tekrar adet söktürücü kullanacaksan mutlaka öncesinde bir test daha yap canım...

Son düzenleme:
canım aklıma geldıkce yazıyorum usg ıle baktı yumurtalıklarımda hala polıkıstık gorunum varmıs o gecmez zaten dedı sen hala adet olamamıssın ınsallah hamılesındır zaen tedavıye baslayacaksın ınsallah aynı zamanlarda hamıle kalırız ısteyen herkese versın allah

canım unutmazsam bende soracagım glıfor falan kullanayım mı dıye aslında bu konuya yabancıyım metformın demek daha dogru olur sanırım sonucta glıfor marka adı demı

canım gecen cuma saglık ocagında tekrar yaptırdım test negatıf.. adet sokturucu vermedı bugun yarın verecek galıba

inşallah canım bakalım zaman gösterecek sen de durumunu sonuçlandıktan sonra hemen yaz tamam mı beta hcg de bakacak demi kandan
canım unutmazsam bende soracagım glıfor falan kullanayım mı dıye aslında bu konuya yabancıyım metformın demek daha dogru olur sanırım sonucta glıfor marka adı demı

metformin diye sor canım....

inşallah canım bakalım zaman gösterecek sen de durumunu sonuçlandıktan sonra hemen yaz tamam mı beta hcg de bakacak demi kandan

metformin diye sor canım....

beta hcg bakmayacak galıba sadece hormon dedı ama ben zaten yaptırdım test negatıf ronya nıhalıte turuncu sızler nasılsınız

canım gecen cuma saglık ocagında tekrar yaptırdım test negatıf.. adet sokturucu vermedı bugun yarın verecek galıba

anladım canım... sen yine de progestan ya da duphaston gibi ilaç iç istersen sonradan oluşan gebelik küçük ihtimal dahi varsa sorun olmaz o zaman...doktor bilir gerçi bunu... inş. dediğin gibi hepimiz aynı zamanlarda bebeklerimize kavuşuruz canım... olacak bence...

Son düzenleme:
beta hcg bakmayacak galıba sadece hormon dedı ama ben zaten yaptırdım test negatıf ronya nıhalıte turuncu sızler nasılsınız

tşk iyiyiz bizde uğraşıyoruz bakalım önce hamile kalmak için uğraştık şimdi hamileyim cok şükür şimdide bebek nasıl diye endişeleniyor insan bu süreç doğana kadar bitmiyor galiba..

ewin altında kavga vardı kızlarrr eşimde dısardaydı bian onun sesine benzettm dizlerimin bagı çözüldü sankı balkona gidene kdr ölüodm nerdeyseee allahtan baskalrymıss

ewin altında kavga vardı kızlarrr eşimde dısardaydı bian onun sesine benzettm dizlerimin bagı çözüldü sankı balkona gidene kdr ölüodm nerdeyseee allahtan baskalrymıss

ay insan korkar tabi... zaten Allah korusun kavgadan insanlar bi garipleşti... saygı kalmadı sanki....

canm bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.sen bu ilacı dr.a gitmeden kendi başınamı kullandın?glifor klomenle aynı etkide bi ilaç mı ben klomen kullandmda pek bi etkisini görmedim bu daha mı faydalı dr.ma sorsammı acaba??

canım ben bildiğim kadarıyla yazayım sana klomen yumurta geliştirici metformin içerikli glifor ise pko nun yarattığı insülin direncini dengeleyerek kilo vermede ve kaliteli yumurta oluşumuna yardımda faydalıymış..sor tabi doktoruna...

tşk iyiyiz bizde uğraşıyoruz bakalım önce hamile kalmak için uğraştık şimdi hamileyim cok şükür şimdide bebek nasıl diye endişeleniyor insan bu süreç doğana kadar bitmiyor galiba..

haklısın canım ama bunlar guzel endıseler olsa gerek:) kac haftalık oldu bebegın...

bu arada ben bi yandan da kitap okuyorum kızlar sitede sorun var yazdıklarım çok zor kaydolup takılıyor bazen gitmiyor bu sebepten....

tuanatay canım bebeğin iyi de mi? seninle beraber az yorulmamıştır o da ...taşınma telaşı ne zordur biliyorum....

bizimki genetik sanırım annemdede varmış evlendikten sonra 40 günde bir adet olurdum dıyor ama 4 tane doğum yapmış biz birazda takıyoruz..

kızlar atvyi açın..

kesinlikle canm çok haklısın.annelerimiz bilmiyolarmış bile sanki adetleri gecikince hemen dr.a mı gidiyolarmış bizim gibi.bilmeyince streste olmuyosun tabi.keşke birazcık taksak ben çok takıyorum bu günlerde sabah akşam düşündüğüm benm niye çocuğum olmuyor?bi yandan Allah büyük ne zaman ol derse ozaman olur diyorum ama düşünmeden edemiyorum çok stres oldm çoooooooookkkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…