yaaaa bak şimdi aklıma soktun ne de güzel olur ya canım inşallah çok sevinirim ama değilse de yakın zamanda inş. tedavilere başlayacağımdan sorun etmiyorum... evet ayaklarım ısınmıyor hiç bir de alt karnımda bir solucan var da bir sağa bir sola gidiyor sanki kramp gibi ağrılar geliyor... miğdem bulandığından berbat etti beni... ama regl belirtilerimde buna benzer olduğundan gebelik gibi düşünüp hissetmiyorum zama gösterir bakalım hayırlısı canım senin miniğin nasıl iyi mi?
ben idrar testimi tekrarlayacağım zaten doktora gitmeden önce bilgim olsun diye tekrar...bakalım neler olacak? doktor ne diyecek? haftaya salı gideceğim 1 hafta kaldı şükür çabuk geçti...
yasmin canım hoşgeldin ne durumdasın nasılsın?[/QUO
hosbulduk canım ozledım sızlerı valla beklemedeyım canım yarın bellı olacak
canım sağol hayırlısı tabi... haklısın ilacın işe yaradığını sizlerden bildiğimden ben de işe yarıyor diyordum ama doktorlar vermedi??? yani şimdiki doktoruma danışmadım ona da danışırım... sonuçta her tedaviyi deneyeceğim sırayla zaten öyle görünüyorhayırlısı canım inşallah duaların kabul olur... benim miniğim şimdilik iyi çok şükür 1 ay sonra gel dedi doktor ama sabırsızlanıyorum aceba ne durumda diye iki hafta sonra gidicem dayanamayıp...
birde senin glifora başlamadığına inanamıyorum bizede tavsiye ediyordun bence hiç düşünme bile!!
kızlarr nasılsınız
gecmısı okuyamadım ınternet yoktu ne zamandır
bugun doktora gıttım guleryuzlu bı kadın ınsallah ıyı bı doktordur pkodan anlayan bırıdır..
hala reglı olamadım bugun 46. gun hormon testı yaptırdı yarın alacagım..
ben artık cocuk ıcın zaman kaybetmek ıstemıyorum dedım klomen tedavısıne gecerız dedı...
aklıma takıldı hormon testlerı ıcın reglı olmak gerekmez mı?
yenı hamıle haberlerı var mı bıcım sen ne yaptın canım
inşallah canım bakalım zaman gösterecek sen de durumunu sonuçlandıktan sonra hemen yaz tamam mı beta hcg de bakacak demi kandancanım aklıma geldıkce yazıyorum usg ıle baktı yumurtalıklarımda hala polıkıstık gorunum varmıs o gecmez zaten dedı sen hala adet olamamıssın ınsallah hamılesındır zaen tedavıye baslayacaksın ınsallah aynı zamanlarda hamıle kalırız ısteyen herkese versın allah
canım unutmazsam bende soracagım glıfor falan kullanayım mı dıye aslında bu konuya yabancıyım metformın demek daha dogru olur sanırım sonucta glıfor marka adı demı
inşallah canım bakalım zaman gösterecek sen de durumunu sonuçlandıktan sonra hemen yaz tamam mı beta hcg de bakacak demi kandan
metformin diye sor canım....
canım gecen cuma saglık ocagında tekrar yaptırdım test negatıf.. adet sokturucu vermedı bugun yarın verecek galıba
beta hcg bakmayacak galıba sadece hormon dedı ama ben zaten yaptırdım test negatıf ronya nıhalıte turuncu sızler nasılsınız
ewin altında kavga vardı kızlarrr eşimde dısardaydı bian onun sesine benzettm dizlerimin bagı çözüldü sankı balkona gidene kdr ölüodm nerdeyseee allahtan baskalrymıss
ay insan korkar tabi... zaten Allah korusun kavgadan insanlar bi garipleşti... saygı kalmadı sanki....
kızlar bakın bana burda biricik gliforu önerdikten sonra ben hemen gittim aldım önce 850 mg günde iki tane onu içtim ve 2 ayda bir adet olan ben hilalde bilir 42. günde ilk adetimi oldum ve ardından 2 ay gectı adet olamadım meğersem hamileymişim hemen 2. ayda etkisini gördüm bu arada eşimde proxeed plus adlı vitamine baslamıstı 3 ay kullanacaktı ıkımızde aynı gun o vıtamıne ben glıfora basladık ve 2 ay sonra hamıle kaldım sonra kürtajla aldılar bebeğimi çünki kesesi bozuktu kürtaj oldugum gün gliforu bırakmadan devam ettim dozu yükselttim 1000 mg günde iki kere içmeye basladım yine adetim gecikti ve suan 6 haftalık hamileyim elh. gliforun cok faydasını gördüm benim pko bayağı ilerlemişti üstelik..
yenı evin hayırlı olsun canım benım başta evet yabancı gibi geliyor ve ama sonradan alısıyorsun tabıkıde :)
canm bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.sen bu ilacı dr.a gitmeden kendi başınamı kullandın?glifor klomenle aynı etkide bi ilaç mı ben klomen kullandmda pek bi etkisini görmedim bu daha mı faydalı dr.ma sorsammı acaba??
tşk iyiyiz bizde uğraşıyoruz bakalım önce hamile kalmak için uğraştık şimdi hamileyim cok şükür şimdide bebek nasıl diye endişeleniyor insan bu süreç doğana kadar bitmiyor galiba..
bizimki genetik sanırım annemdede varmış evlendikten sonra 40 günde bir adet olurdum dıyor ama 4 tane doğum yapmış biz birazda takıyoruz..
kızlar atvyi açın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?