Evet ilaçtandır...
Hayırlısı olsun canım...
Ben taşınalı 2 hafta oldu ama ben de daha alışamadım yeni evime.
Eşyalarına çok üzüldüm canım.Benimde 2 yıllık mobilyalarım mahvoldu ama ben peşini bırakmadım.
İstikbal ile görüştüm ve 600 liralik hasar tespiti yapıldı.
Ödenecek miktardan bunu kesip eşyalarımı yaptıracağım.
Tabi ufak tefek çizikleri saymadım.Onlarıda sayarsam bana komple yeni eşya almak zorunda kalırlardı
bu arada ben bi yandan da kitap okuyorum kızlar sitede sorun var yazdıklarım çok zor kaydolup takılıyor bazen gitmiyor bu sebepten....
tuanatay canım bebeğin iyi de mi? seninle beraber az yorulmamıştır o da ...taşınma telaşı ne zordur biliyorum....
canım hayırlı olsun alışırsın daha çok yeni diye yadırgadın büyük ihtimalle canım.....
bende henüz iyi haber yok beklemedeyim ...
canm sen ne okuyon benm kitabım bitti hemen yeni bi kitap okumalıyım kafamı dağıtmam lazım.
Oh ne güzel canım ya.Sıcaklarda durulmuyor valla merkezde.Yazlık iyi fikir olmuş.İyi eğlenceler canım
İnşaallah ikimiz de aynı anda veriririz müjdeli haberi
Valla dediğim gibi bu ay için hiç umudum yok.Adet belirtileride 1 hafta önceden başlamıştı.
Ama bi "acaba" da yok değil kafamda.Hadi hayırlısı bakalım
Bu arada ben pazar günü yeni evime gidiyorum.Orada henüz net bağlanmadı.En kısa zamanda internet nakil işlemlerini yaptırıp aranızda olacağım.
Merhaba canım.Benim hormonlarımda aynı senin gibi.Normalde pko dan söz etmek için lh hormonunun fsh hormonundan 2 ,3 kat fazla olması gerekiyormuş.Benim de lh hormonum fsh nın seninki gibi birazcık altında.Doktor hormonların gayet normal diyor o yüzden bana.
İlk pko teşhisini koyan doktorum ultrason ile teşhis koymuştu.Hemen akibetinde başka bi doktora gitmiştim,o da ultrason ile teşhisi doğruladı fakat bide hormon tahlili istedi.Hormonda dediğim gibi gayet normal çıkıyor.
Yinede ilk doktorumu dinleyip metformine başladım ben 3 ay önce.Bu esnada da 2-3 kilo verdim.
Bu ay tekrar farklı bi doktora gittiğimde ultrasonda bişey görünmediğini,hatta çatlamaya hazır bir yumurtamın olduğunu söyledi.
"sen kendi kendine hamile kalırsın,ben senin gibi hastaya metformini gerek görmüyorum bile"dedi.
(tabi ben bu düzelmeyi metformine bağlıyorum)
3 aydır da korunmuyoruz.Şimdilik gelen giden yok ama arayışlardayız bakalım
Sen yinede kafanın rahat etmesi için bir de farklı bir doktora görün
Bu PKO garip bişey vesselam :44:
bu arada ben bi yandan da kitap okuyorum kızlar sitede sorun var yazdıklarım çok zor kaydolup takılıyor bazen gitmiyor bu sebepten....
tuanatay canım bebeğin iyi de mi? seninle beraber az yorulmamıştır o da ...taşınma telaşı ne zordur biliyorum....
iyi bari sen paranın bi kısmını kurtarmışşsın ama yinede içi gidiyo insanın.biz okadarda başında durduk ailecek ama fayda etmedi işte olan oldu.annemde teselli etmeye çalışıyo çocuk zaten çizcek dökcek her yeri diyo sonradanda aynı şey olcakmış.ben küçükken sehpaları ters çevirir içine oturur kardeşimede çektirirmişim anası böyleydi çocuğu kimbilir neler yapcak diyoo
canım yorumun için teşekkür ederim başka bir doktora gittim buldu kistimi anlattı biraz bana daha önce yazz vermişti doktor bu doktor yasmin verdi rapor yazdı 1 yıl kullanması uygundur diye.kilo fazlam var onları ver dedi sanki ben çok mutluyum kilolardankıllanmam da var offff offff
"la sonsuzluk hecesi" Nazan Bekiroğlu... çok beğendim ben akıcı 2 günde bitirirsin canım tavsiye ederim...
doktoruna metformin diye soracaksın canım yazdım sana gördün umarım.... ben de ilk gittiğimde kendim için soracağım...
gördüm canm geçmişi okuyodum bugün giremdim fazla ne çok yazmişsnz.öyle akıcı bi kitap lazm banada başka bişey düşünmeye fırsat bulamayım.canm glifor diye sormıcammı metfomin diyemi soraym.ama klomenn içindede var metformin.
valla yorulmazmı hiç bittik bittik.. annemler kaynvaldem falan hiç iş yaptırmadılar saolsunlar ama toparlanma aşamasında yanlızdım tabi.bebişte iyidir umarım bu ay sonu randevum bende çok merak ediyorum ne durumda diye.henüz çokfazla karnımda çıkmadı hareket falanda hissetmiyorum keşke hissetseydimde haa bugün iyi falan deseydim..
o zaman glifor de canım ya farketmez zaten doktor anlar...
klomende metformin olduğunu da bak senden öğrendim bilmiyordum kullanmadım ya daha ondan...
bilgi için çok sağol canım eğerki klomen ile kist oluştu ve yumurta çatlamadıysa glifor dene bence ama o da bazılarında uzun vadede etki gösterebiliyor... bazısına hemen etki ediyor yani doktorla görüş...bicimcim araştırdmda hemen senn bildiğin gibi metformin:glifor,glucophage,glukofen,gluformin,diaformin şeklindeymiş klomende yok yani.çok pardon canm yanlış anlamışım ben.benm bundan önceki 3.dr.m bi kadındı çok ilgisizdi ama bana pkolusun çocuğun biraz zor olur dedi glucophge vermişti.tabi ben çok sinir olmuştum olmıcaksa bile öylemi söylenir.sonra hemen dr.mu değiştirmiştm.oda klomen e başlatmıştı bidaha gittigimdd soraym bakim dr.ma ama o yine klomen vercek eminim bende klomeni kullanmak istemiyom 2ay önce kist yapmıştı onun yerine bu haplardan birini verse olmazmı ki?
CanımKızlar benim bağışıklık sistemim iyice zayıfladı gibi
Geçen ay annemlerde bi hasta oldum.Ot çöp denedim geçmeyince antibiyotik kullandım mecburen.
Onun bitiminde mantar illetinden oldum ve boğazımın ağrısı hala tam olarak geçmemişti.
Mantar ilacı ve tekrar aferin gibi soğuk algınlığı ilacından kullandım bikaç tane.
Şu aralar midemde gastritim nüksetmiş durumda ve sabah beri hapşırıp burnumu çekiyorum.
Sanırım tekrar nezle olacağım.
Soğuk su içmiyorum.Dondurma yemiyorum.Gece uyurken üzerimi açsamda saolsun eşim sürekli örtüyor.Ayağımdan terlik hiç eksik olmaz.Asla kuru yere oturmam.
Bir kış boyu hastalanmazsen şimdi ne oluyorda bi türlü toparlanamıyorum yaaa.
Yüksek devam ediyor ateşumarım böyle de devam eder....
Eki Görüntüle 242178
zaten yumurtlama olmazsa yakında uzayan tablomu buraya ekleyemeyeceğim....
canım bu tabloya göre yumurtlama günü ilişki oldu 46. günü verdi yum günü yani tutma ihtimali de mümkün de mi az da olsa...
peki eğerki bir ihtimal tuttuysa kanda ya da idrarda 46. gün 14 agustosta döllenen gebelik ne zaman belli olur canım 23 ünde de doktor görüşmem var o zamana kadar belli olurmu idrardan belli olmazsa doktordan betahcg istemem gerekli yine de mi?Ay inşallah bu defa olsun Allah ım...
çok heyecanlı bekleyişler bunlar ya Allah ım bekleyen her arkadaşımı ve beni bir an önce tez zamanda bebeklerimize kavuştur....
canım bicimm eğerki o günlere yumurtlama akıntısını işaretlesen ff kesin çizgi çekecek
ama şuan emin değil ondan kesik çekti çizgiyi
belkide senin akıntın geldi sen farketmedin oda olabilir
bende heyecanlandım valla çizgiyi görünce Allahım hadi inşallah olmuş olsun
canım doktora gitiğin gün hcg baktır eczanelerde satılan idrar testlerinde çıkıcağını sanmam
güzel haberlerini alalımmm hep beraber coşalım
canım bende bugün doktora gidiyorum heyecanlıyım :18:
gebelik belirtim falanda kalmadı iki gündür umarım bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?