Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

iyi bari sen paranın bi kısmını kurtarmışşsın ama yinede içi gidiyo insanın.biz okadarda başında durduk ailecek ama fayda etmedi işte olan oldu.annemde teselli etmeye çalışıyo çocuk zaten çizcek dökcek her yeri diyo sonradanda aynı şey olcakmış.ben küçükken sehpaları ters çevirir içine oturur kardeşimede çektirirmişim anası böyleydi çocuğu kimbilir neler yapcak diyoo

canm sen ne okuyon benm kitabım bitti hemen yeni bi kitap okumalıyım kafamı dağıtmam lazım.

canım hayırlı olsun alışırsın daha çok yeni diye yadırgadın büyük ihtimalle canım.....
bende henüz iyi haber yok beklemedeyim ...

saol tatlım evet henüz yeni ama alışmak içinde bi gayretim yok sanırım ondanda zorlanıyorum.eski evimi şöyle bi temizlemeye gittim oturdum ağladım bigüzel istemeden çıktım o evden o nedenlede çoook üzgünüm

canm sen ne okuyon benm kitabım bitti hemen yeni bi kitap okumalıyım kafamı dağıtmam lazım.

"la sonsuzluk hecesi" Nazan Bekiroğlu... çok beğendim ben akıcı 2 günde bitirirsin canım tavsiye ederim...

doktoruna metformin diye soracaksın canım yazdım sana gördün umarım.... ben de ilk gittiğimde kendim için soracağım...

Son düzenleme:

canım yorumun için teşekkür ederim başka bir doktora gittim buldu kistimi anlattı biraz bana daha önce yazz vermişti doktor bu doktor yasmin verdi rapor yazdı 1 yıl kullanması uygundur diye.kilo fazlam var onları ver dedi sanki ben çok mutluyum kilolardan kıllanmam da var offff offff

valla yorulmazmı hiç bittik bittik.. annemler kaynvaldem falan hiç iş yaptırmadılar saolsunlar ama toparlanma aşamasında yanlızdım tabi.bebişte iyidir umarım bu ay sonu randevum bende çok merak ediyorum ne durumda diye.henüz çokfazla karnımda çıkmadı hareket falanda hissetmiyorum keşke hissetseydimde haa bugün iyi falan deseydim..

Ayyy bi an gözümün önüne geldi.Sehpayı ters çevirmiş ve içine oturup çekilmeyi bekleyen bir yumurcak

Canım kimse kilosundan memnun değil elbette.Bak benimde neredeyse 10 kilo fazlam var.Vermek için çabalıyorum ne yapayım işte.Doktorlarda sadece bizim için en iyi olanı söylüyorlar.Onları dinleyip kilo verebilirsek bazen sorun tamamen bile ortadan kalkabiliyor.
O yüzden sıkma canını ve tedavine doğum kontrol hapı ve kilo vermeyle devam et derim.

gördüm canm geçmişi okuyodum bugün giremdim fazla ne çok yazmişsnz.öyle akıcı bi kitap lazm banada başka bişey düşünmeye fırsat bulamayım.canm glifor diye sormıcammı metfomin diyemi soraym.ama klomenn içindede var metformin.

o zaman glifor de canım ya farketmez zaten doktor anlar...
klomende metformin olduğunu da bak senden öğrendim bilmiyordum kullanmadım ya daha ondan...

bebeğinin hareketlerini izleyeceğin, hissedeceğin gün de gelecek canım erken şimdi daha... ama sen iyi ol iyi bak kendine ki o da iyi olsun de mi?

iyi geceler...

bicimcim araştırdmda hemen senn bildiğin gibi metformin:glifor,glucophage,glukofen,gluformin,diaformin şeklindeymiş klomende yok yani.çok pardon canm yanlış anlamışım ben.benm bundan önceki 3.dr.m bi kadındı çok ilgisizdi ama bana pkolusun çocuğun biraz zor olur dedi glucophge vermişti.tabi ben çok sinir olmuştum olmıcaksa bile öylemi söylenir.sonra hemen dr.mu değiştirmiştm.oda klomen e başlatmıştı bidaha gittigimdd soraym bakim dr.ma ama o yine klomen vercek eminim bende klomeni kullanmak istemiyom 2ay önce kist yapmıştı onun yerine bu haplardan birini verse olmazmı ki?

Kızlar benim bağışıklık sistemim iyice zayıfladı gibi
Geçen ay annemlerde bi hasta oldum.Ot çöp denedim geçmeyince antibiyotik kullandım mecburen.
Onun bitiminde mantar illetinden oldum ve boğazımın ağrısı hala tam olarak geçmemişti.
Mantar ilacı ve tekrar aferin gibi soğuk algınlığı ilacından kullandım bikaç tane.
Şu aralar midemde gastritim nüksetmiş durumda ve sabah beri hapşırıp burnumu çekiyorum.
Sanırım tekrar nezle olacağım.

Soğuk su içmiyorum.Dondurma yemiyorum.Gece uyurken üzerimi açsamda saolsun eşim sürekli örtüyor.Ayağımdan terlik hiç eksik olmaz.Asla kuru yere oturmam.
Bir kış boyu hastalanmazsen şimdi ne oluyorda bi türlü toparlanamıyorum yaaa.

bilgi için çok sağol canım eğerki klomen ile kist oluştu ve yumurta çatlamadıysa glifor dene bence ama o da bazılarında uzun vadede etki gösterebiliyor... bazısına hemen etki ediyor yani doktorla görüş...

Canım çok geçmiş olsun... zayıf düştü bünyen taşınma telaşları vs... bebek çalışmaları derken sen kendine dikkat etmedin büyük ihtimalle ondan böyle oldun... bence eczaneden eşin sana pahalı da olsa en kuvvetlisinden vitamin alsın eşin de içsin sen de iç...a dan z ye olanlar var ya... çok iyi gelecektir canım... sırf ilaç ot kaynatmakla olmaz direnç kazanman gerekli...

Yüksek devam ediyor ateş umarım böyle de devam eder....

zaten yumurtlama olmazsa yakında uzayan tablomu buraya ekleyemeyeceğim....
canım bu tabloya göre yumurtlama günü ilişki oldu 46. günü verdi yum günü yani tutma ihtimali de mümkün de mi az da olsa...
peki eğerki bir ihtimal tuttuysa kanda ya da idrarda 46. gün 14 agustosta döllenen gebelik ne zaman belli olur canım 23 ünde de doktor görüşmem var o zamana kadar belli olurmu idrardan belli olmazsa doktordan betahcg istemem gerekli yine de mi? Ay inşallah bu defa olsun Allah ım...
çok heyecanlı bekleyişler bunlar ya Allah ım bekleyen her arkadaşımı ve beni bir an önce tez zamanda bebeklerimize kavuştur....

Son düzenleme:

canım bicimm eğerki o günlere yumurtlama akıntısını işaretlesen ff kesin çizgi çekecek
ama şuan emin değil ondan kesik çekti çizgiyi
belkide senin akıntın geldi sen farketmedin oda olabilir
bende heyecanlandım valla çizgiyi görünce Allahım hadi inşallah olmuş olsun
canım doktora gitiğin gün hcg baktır eczanelerde satılan idrar testlerinde çıkıcağını sanmam
güzel haberlerini alalımmm hep beraber coşalım
canım bende bugün doktora gidiyorum heyecanlıyım :18:
gebelik belirtim falanda kalmadı iki gündür umarım bir sorun yoktur

güzel haberlerle gel canım inş.bi sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…