Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

anladım canım su gibi bir akıntı vardı dün de vardı o zaman onları işaretleyim ben canım ya çok teşekkür ederim... tamam hcg ile baktırırım.
sende gebelik belirtinin kalmaması normaldir bence gebelik başlarındasın çünkü korkma canım umarım her şey çok yolunda gider güzel haberlerle gel tamam mı?

kızlar bende az önce hastaneden geldim bende hipotiroid ve hipoprolaktinomi vardı ıkı aydır hapları kullanıyordum, bugun gittim kan vermek için doktor olmadıgı ıcın baska doktordan giriş yapacaklarmıs sonra sonucu kendı doktora gostermek ıcın geldıgımde bı de kedı doktorum ıcın odeme yapacakmısım, olduuuu dedim geldi yarın sabah gidicem bi de10 saat açlık gerektiği için gece 12 de yedım yattım orucu sağ salim açarım inş :)dün regl olmam gerekiyordu olmadım hala acaa düzenim yinr mi bozuldu ya önceki regl tarihlerim 19 mayıs-20 haziran-18 temmuz ve şimdiki hala olmadı hayırlısı bakalım

canım e postan dolu yazdıklarım gitmedi....
ateş tablonu doğru işaretlemişsin....
ateşinde 1-2 güne kadar 37 lere çıkma olabilir... işte çıkmadan bu günlerde ilişki gerekli canım ya eşinle konuşmalısın bu durumu bence en iyisi...aslında söz konusu ilişki olunca en güzeli akışına bırakmak ama yumurtlama günün yakın gibi görünüyor...

Son düzenleme:

regl düzenin iyiymiş aslında bu düzene göre bu gün yarın da olsan normal... 23-24 üne kadar regl gelmezse anormal olur canım....seni açlık zorlayabilir şu durumda sen bilirsin...

regl düzenin iyiymiş aslında bu düzene göre bu gün yarın da olsan normal... 23-24 üne kadar regl gelmezse anormal olur canım....seni açlık zorlayabilir şu durumda sen bilirsin...

ben en iyisi bekleyeyim 3-4 gün daha ama regl gecikmesidir yüksek ihtimal çünkü ne karın ne kasık ağrısı var sadece göğüslerim her an patlayacak gibi,adetlerim düzene girdi diye seviniyordum glifor sayesinde inş bi sıkıntı yoktur,orucuda bugün artık dinlenerek geçiririm,akşam yemeğide eşime yaptırırım olur biter

doktorumla görüştüm ateş böyle yüksek devam ederse yumurtlama olmuştur diyebiliriz dedi...
artık hayırlısı 1 hafta sonra belli olacak inşallah

anladım canım ben bugunden itibaren günaşırı başıyayım barı teşekkürler :)

canım gecikmeden sayılmaz daha bu gün yarın gelse de normal bence ve gebelik ihtimalini 4 gün daha regl olmazsan düşünebilirsin normal adet gören kadınlar da bile 5-6 günlük gecikmeler normal kabul ediliyor...

doktorumla görüştüm ateş böyle yüksek devam ederse yumurtlama olmuştur diyebiliriz dedi...
artık hayırlısı 1 hafta sonra belli olacak inşallah

inşallah hamilesindir canım ya yürekte diliyorum bunu ve nedense hamilesin gibi hissediyorum :)

sitede sorun vardı bende giremedim şimdi ancak girebildim merhabalar herkese yellow sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?
birde şu avatarında imza varya onu nasıl yaptın canım inş. bende yapmak istiyorum :)

evet sitede sorun vardı bende yazamadım ben iyiyim canım sen nasılsın benim şimdilik iltihap dışında bir problemim yok allaha şükür
senin nasıl gidiyor
onu profil düzenleye girip oradan sayfanın alt kısmına doğru inerken bulunduğun rütben yazıyor onu silip istediğini yazıyorsun canım

kızlar bne dün drdaydım bebeğimi gördüm çok şükür ama iltihaplanma geçmemiş ve drum bana maydanoz suyu iç diyor antibiyotik vermek istemiyorum dedi ne yapsam kızlar anlamadım maydanoz suyu düşüğe neden oluyor çünkü

inşallah hamilesindir canım ya yürekte diliyorum bunu ve nedense hamilesin gibi hissediyorum :)

çok sağol canım ya nihalite de öyle hisediyorum demişti... bakalım ne olacak benim hiç beklemediğim bir şey bu ay için çok geç yumurtlama olunca ya da emin olamayınca aklımdan çok uzaklaştırmıştım... sizler öyle deyince mutlu oluyorum Allahtan 1 hafta sonra durum netleşecek...

yine de çok ümitlenme ne olur ne olmaz sen kendini her iki duruma da hazırla ki daha sonra hayal kırıklığına uğramayasın :)sen hangi şehirdesin

canım bol bol su tüketmelisin maydonuz suyunun düşüğe neden olduğunu bilse doktor iç der miydi? bilemedim???başka alternatif yokmuymuş iltihabı geçirecek... kestane balı mıydı öyle bişey vardı iltihapı attıyordu vücuttan...

hayırlısıyla inşallah seni seindireek bir gelişme olur canım çünkü böyle var mı yada yok mu düşüncesi insanı çok yoruyor

nasılsın canım ne var ne yok?

yine de çok ümitlenme ne olur ne olmaz sen kendini her iki duruma da hazırla ki daha sonra hayal kırıklığına uğramayasın :)sen hangi şehirdesin

izmirdeyim ben sen canım?

tabi tabi ben zaten direk değilim diye düşünme taraftarıyım ki hiç o tarafa takılmayım üzülmeyim sonradan....

söyledim maydanoz suyu düşüğe neden oluoyr dedim o zaman haftada 2 yada 3 çay bardağı iç dedi eğer içmezsen iltihapta düşüğe neden olabilir dedi offfff gerçekten dünden beri düşünmekten kendimi alamıyorum ne yapıcam

hayırlısıyla inşallah seni seindireek bir gelişme olur canım çünkü böyle var mı yada yok mu düşüncesi insanı çok yoruyor

nasılsın canım ne var ne yok?

iyiyim canım ya bulantı var 3 gündür ayaklarım da ısınmıyor terliyorum devamlı dikkat etmeye çalışıyorum kendime...
bebeğin iyiymiş çok sevindim ama senin iltihap için ne yapmalı acaba canım?

o zaman dediği gibi az iç canım ve evde sıcak bir yere güneşe falan otur tamam mı sıcağa oturmak çok iyi gelir iyice böyle yandığını ayaklarının ısındığını hisset maydanozu iç o zaman canım mantıken iltihabın vereceği zarar daha fazla olacaktır bence...

iyiyim canım ya bulantı var 3 gündür ayaklarım da ısınmıyor terliyorum devamlı dikkat etmeye çalışıyorum kendime...
bebeğin iyiymiş çok sevindim ama senin iltihap için ne yapmalı acaba canım?

çok aklıma takıldı yaa ne yapıcam anlamadım offff
bir hafta bol su içiçeğim inşallah geçer eğer geçmezse tekar dra gitcem geçmediği için
neyse canım ben biraz birşeyler yiyip gelirim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…